Burgers' Zoo
03/26/2017 at 17:39. Facebook
Sinds de tekenfilm ‘Madagascar’, waarin een ringstaartmaki genaamd Koning Julien de scepter zwaait over een vrolijke bende halfapen, herkent ieder kind deze primaten. Maar hoe sociaal zijn deze dieren nu echt?

Een echte maki kliert een beetje

burgerszoo.nl
I amsterdam
03/26/2017 at 12:08. Facebook
"An early morning, it's 4:00 am, the streets of beautiful Amsterdam are still empty and the sun is slowly waking up..."

If this doesn't put a smile on your face, I don't know what will!

EarlyBird - Amsterdam

vimeo.com
Altijd al eens Diergaarde Blijdorp willen bezoeken in het donker? Dat kan! Op dinsdag 4 april organiseren we ‘Blijdorp By Night’. Na sluitingstijd ontvangen wij jullie graag voor een sfeervolle avond met uitgebreid dinerbuffet en een spannende rondleiding door een schemerige Diergaarde. Kom jij ontdekken welke dieren er ‘s avonds actiever zijn? Boek dan nu!

Blijdorp by Night arrangement na sluitingstijd

diergaardeblijdorp.nl
NoordAmerika.nl
03/26/2017 at 07:30. Facebook
Dit is HANDIG! Ga jij binnenkort op reis? Hier vind je een overzicht van welke vaccinaties worden aanbevolen voor jouw bestemming!

Check hier of jouw vaccinaties worden vergoed

gezondopreis.nl
Afrika.nl
03/26/2017 at 08:32. Facebook
Altijd al gedroomd van een safari in Afrika? Wil je de leeuwen begroeten in het Krugerpark of de olifanten in het Etosha National Park? Check dan deze top 10 beste reizen naar Afrika!

Bekijk de reizen hier: [ Bit.ly Link ]

Foto: Mario Moreno

Top 10 reizen | Vind jouw droomreis op Afrika.nl

bit.ly
Azie.nl
03/26/2017 at 08:28. Facebook
In het veelzijdige Azië is altijd nog iets nieuws te ontdekken! Bereis Vietnam van noord naar zuid, bezoek de highlights van Maleisië of ontdek de Gouden Driehoek van India

Bekijk de top 10 hier: [ Bit.ly Link ]

Foto: Jarmila

Top 10 reizen | Vind jouw droomreis op Azie.nl

bit.ly
DagjeWeg.NL
03/26/2017 at 09:11. Facebook
Onze magen knorren nu al... Er komen weer lekkere foodfestivals aan: [ Dagjeweg.nl Link ]

Foto: Dennis Verduin.

Festivals om van te smullen

dagjeweg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/26/2017 at 11:00. Facebook
Een rake, spannende of mysterieuze kop doet lezen. Deze kop luidde: “Waanzinnig idee van 90 km.” Wiel dacht: dit gaat niet over een zondagse wandeling! Lees het "waanzinnig" idee over de kerncentrale in Tihange.

Wiel Beijer blogt over de kerncentrale in Tihange

vvvzuidlimburg.nl
Burgers' Zoo
03/26/2017 at 08:15. Facebook
Ocotillo’s in bloei zijn erg opvallend. Aan de top van de stammetjes verschijnen een groot aantal vlammend rode buisvormige bloemen die tezamen een soort brandende fakkel vormen. Zo vallen ze op voor kolibrie's!

Over wispelturige ocotillo’s

burgerszoo.nl
Zuid-Afrika.nl
03/26/2017 at 09:41. Facebook
Leeuwen spotten? De Tafelberg beklimmen? Wandelen langs de kust? In deze top 10 beste reizen naar Zuid-Afrika vind jij gegarandeerd de reis die bij jou past! Check it out! :D

Jouw droomreis vind je hier: [ Bit.ly Link ]

Foto: Klaus Waibel

Top 10 reizen | Vind jouw droomreis op Zuid-Afrika.nl

bit.ly
VVV Zuid-Limburg
03/25/2017 at 18:00. Facebook
Wil jij deze reischeque winnen? Vanaf vrijdag 19 mei t/m zondag 21 mei vindt de 13e editie van Groove Garden Festival 2017 plaats, waarbij drie dagen lang gefeest kan worden. Koop nu je tickets en maak kans op mooie prijzen! Kijk snel op de Facebookpagina van Groove Garden.

Groove Garden Festival: maak kans op een compleet verzorgde reis

vvvzuidlimburg.nl
Graubünden Zwitserland
03/25/2017 at 18:05. Facebook
Lust auf Skispass auf und neben der Piste zum Saisonende? Dann haben wir hier aktuelle Pistenberichte und Top-Event-Tipps für euch.

Saisonabschluss: Frühlingsskifahren und Top-Events

graubuenden.ch
For decades now, the Hash Marihuana & Hemp Museum collects special objects that tell a story about the history and use of #cannabis. During the coming weeks, we will publish "Highlights", a series of publications about 12 highlights from our collection.
[ Hashmuseum.com Link ]

Highlights from the collection

hashmuseum.com
Tilburg.com
03/25/2017 at 10:17. Facebook
Vandaag gaat de boekenweek van start en hebben we de hoogtepunten in Tilburg op een rij gezet. En dat zijn trouwens echt geen stoffige evenementen. Zo komt 'befkoning' Herman Brusselmans een bezoek brengen, is er een litereraire tattooshop en kun je jezelf laten VerConniePalmen door een tekenaar.

Dit is er te doen tijdens de Boekenweek in Tilburg - Tilburg.com

tilburg.com
DagjeWeg.NL
03/25/2017 at 08:13. Facebook
Het beeldhouwwerk De Menselijke Driften van Jef Lambeaux zorgde in 1899 voor heel wat commotie. Waarom maakte dit werk zoveel emoties los? Ontdek het zelf! Vanaf vandaag is het marmeren reliëf weer te bewonderen in het heropende Horta-Lambeauxpaviljoen in Brussel: [ Dagjeweg.nl Link ]

Horta-Lambeauxpaviljoen heropent 25 maart haar deuren

dagjeweg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/25/2017 at 09:00. Facebook
Voor de vijfde keer vindt zaterdag 1 april de Cauberg Trail Run in en rondom Valkenburg aan de Geul plaats. Het parcours is uitgezet door de prachtige natuurgebieden het Polferbos, Bergse Heide, Ambyer Heide en de Dellen. Waan je tijdens deze wedstrijd in het buitenland!

Hardloop Event: Cauberg Trail Run

vvvzuidlimburg.nl
Zuid-Afrika.nl
03/25/2017 at 10:16. Facebook
Dit is óngelofelijk. 'The Lion Whisperer' wordt Kevin Richardson ook wel genoemd... Hij eet, slaapt, lééft samen met de leeuwen. Bekijk het waanzinnige filmpje!

Kevin Richardson leeft met leeuwen

zuid-afrika.nl
NoordAmerika.nl
03/24/2017 at 16:30. Facebook
WIN WIN WIN!! Reis jij heel de wereld rond en wil je op een leuke en handige manier bijhouden waar je al geweest bent? Dan is deze scratch map wat voor jou! Klik op de foto om mee te doen met de prijsvraag

Prijsvraag: Win wereldkaart scratch map - NoordAmerika.nl

noordamerika.nl
Tilburg.com
03/24/2017 at 15:58. Facebook
Het wordt me toch een partij lekker weer dit weekend. En wat ga je dan doen behalve op het terras zitten? Wij hebben het voor je op een rij gezet. Geniet ervan!

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend - Tilburg.com

tilburg.com
Azie.nl
03/24/2017 at 17:30. Facebook
Van plan om India te bezoeken? Dit wil je NIET missen in Jaipur! Onze Getaway Academy-docente Daisy is samen met onze vrienden van Djoser op bezoek in India en stelde een lijstje met tips voor je samen. Heb jij nog aanvullingen?

OP EN TOP INDIA: DIT IS ER TE DOEN IN DE ROZE STAD JAIPUR

alldayeverydaisy.com