Nierstichting Nederland
03/26/2017 at 16:00. Facebook
Op 16 april zou Bart de Graaff 50 jaar geworden zijn. Hij overleed op zijn 35e. Mirjam, zijn zus, maar ook hun moeder en vrienden van Bart lopen mee over de Rode Loper om een ode te brengen aan Bart en aandacht te vragen voor de impact van nierziekte op het leven van nierpatiënten én op dat van hun omgeving. ‘Bart staat symbool voor álle nierpatiënten.’

Loop jij mee samen met team 'Ode aan...
View details ⇨
Greenpeace Nederland
03/26/2017 at 15:11. Facebook
Er was verbazing toen aan de monding van de Amazonerivier een bijzonder koraalrif werd ontdekt. Helaas werd er een aantal jaar geleden, gevaarlijk dichtbij, ook een olievoorraad ontdekt van 15 tot 20 miljard vaten. De oliemaatschappijen willen er boren en zien daar het probleem niet van in, want ze baseren hun risicoanalyse alleen op de zeestroming en ‘vergeten’ de instabiele zeebodem en de...
View details ⇨
TEDx Amsterdam
03/26/2017 at 20:05. Facebook
Say welcome to our newly appointed TEDxAmsterdam Managing Director, Varinia Kolen, who is full of energy! "I think it’s quite unique what we’re doing, all together, creating value. But mostly, I think I’m looking forward to making people ‘shine’, to place them in a role where they can use their strengths. It’s my job to put them in the best position to perform well.”

[ Tedx.amsterdam Link ]

Newly appointed TEDxAmsterdam Managing Director is full of energy. Welcome Varinia Kolen! - TEDxAmsterdam

tedx.amsterdam
Utrecht University
03/26/2017 at 14:01. Facebook
Hurray! Today is our 381st birthday!
We will officially celebrate our anniversary tomorrow: uu.nl/en/events/381st-dies-natalis-utrecht-university
AI Team
03/26/2017 at 16:01. Facebook
Day 3 of our 70 Day campaign for Top Growth in Approvals for the Peak! Congratulations to AIESEC in Peru, AIESEC in Mainland of China, AIESEC in Romania and AIESEC in Egypt for continuous top growth and recognition every day! Who will top tomorrow?
SPOEDACTIE! Journalist Ali Feruz weigerde met de Oezbeekse veiligheidsdienst samen te werken. Daarom vluchtte hij naar Rusland. Maar nu dreigt Moskou hem terug te sturen. Kom in actie! [ Amnesty.nl Link ]

Stop de uitlevering van Oezbeekse journalist. Kom in actie!

secure.amnesty.nl
Dierenbescherming
03/26/2017 at 19:00. Facebook
Laat opblijven vanavond want straks om 23:30 uur op RTL 4 zie je inspecteur Nadine in het programma Bestemming.

Quinty Trustfull mee met Dierenbescherming in Noord-Holland - Dierenbescherming.nl

dierenbescherming.nl
Dierenbescherming
03/26/2017 at 17:41. Facebook
Vanavond is inspecteur Nadine samen met Quinty Trustfull te zien bij RTL 4 om 23.30 uur in het programma Bestemming Noord-Holland. Een ervaring die dierenvriend Quinty niet in de koude kleren gaat zitten.
Postcode Loterij
Unicef Nederland
03/26/2017 at 16:00. Facebook
Eindeloos touwtje springen, op je hoofd staan en koprollen maken, rennen zo hard als je kan en heerlijk buiten voetbalen :D De 'Power of Play' zorgt voor Super Sterke Kinderen ;)

Like & share!
World Press Photo
03/26/2017 at 16:00. Facebook
Photo of the Week by Laurent Van der Stockt, France (Reportage by Getty Images for Le Monde)

Offensive on Mosul

worldpressphoto.org
Buienradar
03/26/2017 at 16:16. Facebook
Het viel een beetje tegen vanochtend in het noorden door lage bewolking. Het was er lang koud en helaas is er geen glazen bol waarin je kan zien hoe laat dat optrekt. Uiteindelijk was het op de meeste plaatsen wel genieten!

Ook morgen moet het noorden even wachten op de zon, maar uiteindelijk wordt het een overwegen stralende lentedag! Maar daarna komen er haarscheurtjes in het fraaie...
View details ⇨
Buienradar
03/26/2017 at 13:53. Facebook
In het westen heeft niemand er last van gehad, maar in het oosten en midden van het land trokken hardnekkige velden lage bewolking over. In de middag loste die op de meeste plaatsen op om ruimschoots plaats te maken voor de zon, nu en dan afgewisseld met sluierbewolking. Een gevarieerde dag dus, en dat levert prachtige weerfoto's op! Van de honderden die we zo op een dag binnenkrijgen hebben...
View details ⇨

Fotoverslag van een gevarieerde zondag met (op de meeste plekken) zon!

buienradar.nl
Wageningen University
03/26/2017 at 13:30. Facebook
Sports will also play an important role during One World Week. Subscribe your team and represent your own country during the Olympic games! Sign up using the link herebelow.

One World Week: Olympics

EVENT - facebook.com
A rare collection of vintage postcards of windmills, canals and cities of the Netherlands depicts typical Dutch lifestyle in the late 1890s. These postcards were created using the Photochrom process, a technique for applying lifelike color to black-and-white images. Which is your favourite postcard?

Dazzling color postcards of the cities and countryside of the 1890s Netherlands

mashable.com
God belooft dat wie hem zoekt, ook zal vinden! Lees meer via EO.nl/verderlezen
CliniClowns
03/26/2017 at 11:00. Facebook
Wist je dat je CliniClowns ook kunt sponsoren met producten die we gebruiken in ons clownsspel of op kantoor? Zo doneerde Giga Meubel onlangs deze vergadertafel! Bedankt team Giga Meubel!

Bekijk hoe ook jij ons kunt helpen: [ Bit.ly Link ]
CliniClowns
03/26/2017 at 08:00. Facebook
De klok is vooruit, dus vanaf vandaag is het 's avonds een uurtje langer licht! Wat ga jij in dat uur doen? #zomertijd
Danny van Brenk was 32 toen hij 3 jaar geleden de diagnose galwegkanker kreeg. Voor deze zeldzame vorm van kanker zijn weinig behandelmogelijkheden.

Danny zette zich de laatste jaren hard in om een experimentele behandeling met een leverpomp uit de VS naar Nederland te halen. KWF financiert een patiëntenstudie aan het Erasmus MC om dit mogelijk te maken.

Dankzij crowdfunding kon Danny een...
View details ⇨

Leverpomp tegen uitzaaiingen - KWF Kankerbestrijding

mi8.ly
Greenpeace Nederland
03/26/2017 at 08:19. Facebook
Indrukwekkende beelden! Miljoenen mensen over de hele wereld hebben gisteravond om 20.30 uur een uur lang alle lichten gedoofd. #earthhour
Sunday fun day! How are you enjoying this sunny afternoon in Leiden?