Today is our Bachelor's Open Day!
Are you coming to meet our university, the city and student life in Leiden and The Hague? Find all the necessary info here: [ Goo.gl Link ]

We are ready for you, see you soon!
VVD
02/25/2017 at 08:22. Facebook
Carnaval vieren? Even heel normaal!

Veel plezier!
Wageningen University
02/25/2017 at 09:02. Facebook
Would you like to know more about Wageningen’s history? Featured in the Wageningen Weekend Tips this week: Museum de Casteelse Poort.
Oxfam Novib
02/25/2017 at 08:40. Facebook
Hongersnood komt nooit onverwacht. Het is het gevolg van het eindeloos uitstellen van hulp en het negeren van waarschuwingen: [ Oxfamnovib.nl Link ]
Hartstichting
02/25/2017 at 09:00. Facebook
Ben jij een collectant, of toch eerder een donateur? Collecteren in je buurt kost maar 2 uur tijd, in de week van 2-8 april. Iets voor jou?
Nierstichting Nederland
02/25/2017 at 14:00. Facebook
Maak écht verschil voor nierpatiënten en doe mee met dit bijzondere evenement! [ Nierstichting.nl Link ]
Buienradar
02/25/2017 at 13:41. Facebook
Nog een paar dagen, en dan begint op woensdag 1 maart de weerkundige lente! De eerste sneeuwklokjes zijn dan ook alweer gespot. Deze bloemen zijn dit jaar precies op tijd, maar dat was de vorige jaren wel anders. Lees er alles over, en of de lente ook echt lenteweer brengt, op [ Buienradar.nl Link ]

Heb jij ook al sneeuwklokjes gezien?

Foto: Jessie van Neer.
Buienradar
02/25/2017 at 09:41. Facebook
Het is dan wel op veel plaatsen bewolkt en in het noorden en midden #parapluweer [ Buienradar.nl Link ], maar vanochtend was er toch heel veel kleur in de lucht!

Welke is jouw favoriet?

Foto's: Nicky Wagenvoort, Ben Saanen, Jos Hebben en Ton Wesselius.
Buienradar
02/25/2017 at 07:40. Facebook
Goedemorgen, of Alaaf! Na een koud nachtje met vorst moeten vooral in het oosten de ruiten weer even ijsvrij gemaakt worden: [ Buienradar.nl Link ].

De dag zelf begint in het zuidoosten met wat zon, maar al snel raakt het overal bewolkt met vooral in het noorden perioden met (mot)regen. Maar voor de Carnavalsvierders in het zuiden is er beter nieuws! Zie [ Buienradar.nl Link ]

Ga jij...
View details ⇨
In het april nummer van het donateursblad De Reddingboot gaan we op bezoek bij Stc-Knrm Offshore-Safety in Rotterdam. Afgelopen week schoot Vincent van Dordrecht het beeld.
Oxfam Novib
yesterday at 16:52. Facebook
VIER hongersnoden dreigen. Schud de wereld wakker. DEEL deze foto.
[ Oxfamnovib.nl Link ]
Dierenbescherming
yesterday at 19:00. Facebook
Yes! Blad DIER is geleverd op kantoor. Het staat weer vol prachtige verhalen. Onze leden moeten nog even geduld hebben tot aanstaande dinsdag. Dan valt blad Dier bij hen op de mat.
Unicef Nederland
yesterday at 18:00. Facebook
Emmanuel Kenyi (2,5) kijkt wantrouwend naar een verpleegkundige die een beker melk voor hem inschenkt. Hij beseft niet dat die melk – verrijkt met voedingsstoffen die ernstig ondervoede kinderen als hij dringend nodig hebben – zijn leven kan redden.

In Zuid-Soedan lijden meer dan 1 miljoen kinderen net als Emmanuel honger. Wij helpen hen met therapeutische voeding en voedingssupplementen....
View details ⇨
Even wegdromen ❤ Een prachtige foto van een amoerluipaard. Bedankt voor het delen Katoucha Schoep!
Hiep hiep hoera, Koningsdag komt er weer bijna aan! Vieren jullie ook Koningsdag met een mooie, leuke, ludieke actie voor KiKa?
Maak een grabbelton, verkoop leuke spulletjes, doe de levende fruitautomaat of iets heel anders. Stuur een mail naar info@kika.nl en we helpen je graag op weg.
Leger des Heils
yesterday at 15:03. Facebook
Kinderen horen niet in de opvang, daar lijkt iedereen het over eens. Toch gebeurt het. Op Radio1 vertelden we wat we er als Leger des Heils van vinden. Verreweg het liefst voorkomen we dat gezinnen uit hun huis gezet worden. Maar als dat dan toch gebeurt, dan willen we hen graag opvangen in een huis. Zwolle is daar een goed voorbeeld van. Daar vangen we ruim 30 dakloze gezinnen op, in een...
View details ⇨
Utrecht University
yesterday at 14:00. Facebook
We are busy getting ready for the Webinar Week from 6 – 9 March!

Join us online for more info on 22 of our Master’s programmes and learn ‘How to apply for a Master’s programme’ (for international students).
Got questions? Our students and staff will answer them during the webinars .

For more info and to register: [ Bit.ly Link ]
UTZ Certified
yesterday at 16:33. Facebook
The cocoa industry currently faces many social, economic and environmental issues. Cocoa farms are having trouble attracting young workers to the industry due to poor working conditions and low income for farmers. Meanwhile, cocoa productivity is low while demand for cocoa continues to rise. In several countries, this resulted in cocoa farming being linked to deforestation. Rather than...
View details ⇨
VriendenLoterij
yesterday at 13:32. Facebook
Dit keer in de #VriendenVerrassing: kies uit 15 wedstrijden bij FOX Sports GO Eredivisie ⚽ óf 15 films bij Pathé Thuis t.w.v. € 60,-.

Vertel ons wat jouw keuze is en je maakt al kans. Veel geluk!

De actievoorwaarden vind je hier: [ Bit.ly Link ] Deze actie loopt tot maandag 27 februari 2017 10:00 uur.
Voedingscentrum
yesterday at 10:30. Facebook
Ga jij carnavallen? Veel plezier!