Op 16 april zou Bart de Graaff 50 jaar geworden zijn. Hij overleed op zijn 35e. Mirjam, zijn zus, maar ook hun moeder en vrienden van Bart lopen mee over de Rode Loper om een ode te brengen aan Bart en aandacht te vragen voor de impact van nierziekte op het leven van nierpatiënten én op dat van hun omgeving. ‘Bart staat symbool voor álle nierpatiënten.’

Loop jij mee samen met team 'Ode aan...
View details ⇨
Utrecht University
yesterday at 14:01. Facebook
Hurray! Today is our 381st birthday!
We will officially celebrate our anniversary tomorrow: uu.nl/en/events/381st-dies-natalis-utrecht-university
AI Team
yesterday at 16:01. Facebook
Day 3 of our 70 Day campaign for Top Growth in Approvals for the Peak! Congratulations to AIESEC in Peru, AIESEC in Mainland of China, AIESEC in Romania and AIESEC in Egypt for continuous top growth and recognition every day! Who will top tomorrow?
Buienradar
yesterday at 16:16. Facebook
Het viel een beetje tegen vanochtend in het noorden door lage bewolking. Het was er lang koud en helaas is er geen glazen bol waarin je kan zien hoe laat dat optrekt. Uiteindelijk was het op de meeste plaatsen wel genieten!

Ook morgen moet het noorden even wachten op de zon, maar uiteindelijk wordt het een overwegen stralende lentedag! Maar daarna komen er haarscheurtjes in het fraaie...
View details ⇨
God belooft dat wie hem zoekt, ook zal vinden! Lees meer via EO.nl/verderlezen
CliniClowns
yesterday at 11:00. Facebook
Wist je dat je CliniClowns ook kunt sponsoren met producten die we gebruiken in ons clownsspel of op kantoor? Zo doneerde Giga Meubel onlangs deze vergadertafel! Bedankt team Giga Meubel!

Bekijk hoe ook jij ons kunt helpen: [ Bit.ly Link ]
CliniClowns
yesterday at 08:00. Facebook
De klok is vooruit, dus vanaf vandaag is het 's avonds een uurtje langer licht! Wat ga jij in dat uur doen? #zomertijd
Sunday fun day! How are you enjoying this sunny afternoon in Leiden?
Dierenbescherming
yesterday at 07:00. Facebook
Let op, de klok is vannacht een uurtje vooruit gezet...
Buienradar
yesterday at 07:36. Facebook
Goedemorgen!
Het is vanochtend een wedloop tussen zon en lage bewolking. Vanuit het noordoosten trekt lage bewolking verder het land in, maar vanmiddag wint juist de zon steeds meer aan terrein. Het wordt 10 graden op de Wadden tot 15 graden in het zuiden. En de komende dagen wordt het alleen maar warmer... [ Buienradar.nl Link ]
Bekijk de strijd tussen zon en wolken op [ Buienradar.nl Link ]...
View details ⇨
Tijd niet verzet of toch wel?
Net als ieder kind, is Mike dolblij met zijn nieuwe speelgoed. Maar een donornier zou echt het allermooiste zijn dat Mike kan overkomen! Liza en Tom, ouders van Mike: "Dan regelen we een groot feest. En vakantie. Ik zie er ook naar uit om minder zorgen te hebben." Mikes verhaal vind je op

Wat is het mooiste dat jou kan overkomen?
Nierstichting Nederland
03/25/2017 at 16:33. Facebook
Wij hebben een primeur!! Aan het einde van de Rode Loper word je getrakteerd op een spetterend mini-concert van niemand minder dan zangeres Do! Nodig je supporters uit om samen een feestje te vieren!

Vier je het Rode Loper feestje mee? [ Rodeloper.nl Link ]
AI Team
03/25/2017 at 17:00. Facebook
2nd Day of our campaign for Top Growth in Approvals for the Peak! Congratulations to the entities that are role-modelling growth for the peak! Who will top tomorrow?"
Unicef Nederland
03/25/2017 at 16:12. Facebook
De Giro555-Actie Vijfdaagse is van start!

Nederland is in actie voor Giro555. Zapplive deed verslag. Dat deze Actie Vijfdaagse een mooi bedrag mag opleveren voor de 20 miljoen slachtoffers van hongersnood!

Share, help mee en meld jouw actie aan via .
Buienradar
03/25/2017 at 19:17. Facebook
Het blijft vannacht niet helemaal helder. En in het noordoosten is kans op mistbanken. De meeste zon is morgen voor het zuiden van het land. Qua temperatuur is het vergelijkbaar met vandaag, alleen staat er iets minder wind. De komende dagen wordt het warmer en zonniger.

Check het uitgebreide weerbericht op: [ Buienradar.nl Link ]
LICHT UIT! #EarthHour
Hartstichting
03/25/2017 at 10:00. Facebook
Wil jij weten hoe groot jouw hart is? Bal je vuist en houd 'm voor je hart. Zo groot dus ongeveer!
University of Groningen
03/25/2017 at 10:07. Facebook
We will be part of the worldwide movement Earth Hour on the 25th of March. The lights of the Academy Building will be switched off at 20.30 for one hour. By doing this we want to draw attention to the future of our planet, and the threat of climate change.