FC Volendam
today at 13:00. Facebook
Naast de busreis die onze Pé Side heeft georganiseerd, is het ook mogelijk om de uitwedstrijd tegen NAC Breda met eigen vervoer te bezoeken.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van het Kras Stadion en kosten €7,50. Tag diegene die vrijdag naast jou in het uitvak moet zitten!
Maak kennis met Sander, de nieuwe aanwinst van het KNVB Talent Team
Go Ahead Eagles
today at 09:04. Facebook
Het is weer #ChooseItTuesday!

Onze topfotografen Henny Meyerink en Erik Pasman schieten wekelijks de meest prachtige foto's. Dat maakt het kiezen van de coverfoto voor de Matchday! regelmatig een lastig karwei. Daarom schakelen we graag jullie hulp in voor de cover van de Matchday! van Go Ahead Eagles-Vitesse.

Dus: like de Matchday!-cover van jouw keuze. De Matchday! met de meest populaire...
View details ⇨
AZ Alkmaar
today at 09:59. Facebook
Kom jij ons stadion ontdekken in de voorjaarsvakantie? Neem dan deel aan de speciale inlooprondleidingen. Dé kans om op plekken te komen waar je normaal geen toegang tot hebt.
Info: [ Bit.ly Link ]
sc Heerenveen
today at 13:43. Facebook
Een speciale dag voor een aantal gelukkige winnaars van de VriendenLoterij! Zij werden vandaag op het stadion ontvangen voor een kijkje achter de schermen en een lunh + meet and greet met spelers en staf!
sc Heerenveen
today at 09:16. Facebook
Feanpakket Roda JC met toegangskaarten en sc Heerenveen-rugzakken

Op zaterdag 25 februari 20.45 uur spelen wij thuis tegen Roda JC. Speciaal voor deze wedstrijd hebben wij een leuk Feanpakket samengesteld. In het pakket zitten 2 of 3 wedstrijdkaarten voor sc Heerenveen - Roda JC en per persoon een unieke sc Heerenveen - rugzak.

Het pakket is te bestellen vanaf €45,-.

Het Feanpakket omvat:...
View details ⇨
Algarve-winnaar Roglic langer bij Team LottoNL-Jumbo.

Lees meer: [ Po.st Link ]

+++++

Algarve winner Primoz Roglic extends with Team LottoNL-Jumbo.

Read more: [ Po.st Link ]
FC Twente
today at 10:45. Facebook
Eddy Achterberg is vandaag jarig. 'De Keu' is 70 jaar geworden. Wie jarig is, trakteert! Gefeliciteerd Eddy!
We hebben weer een jarige binnen RKC Waalwijk! Ronald de Nijs van facilitaire zaken blaast alweer 51 kaarsjes uit. Maar daar zie je helemaal niks van Ronald, van harte!
Bijlow, Knoester en Vente op stage met Oranje Onder 19 [ Bit.ly Link ]
FC Utrecht
today at 08:45. Facebook
We hebben een winnaar! Maikel Achterkamp uit Amersfoort voorspelde de uitslag van FC Utrecht - PEC Zwolle goed en heeft 2 vrijkaarten gewonnen voor FC Utrecht - ADO Den Haag. Proficiat, Maikel!
De VISplanner ondergaat momenteel een grote inhoudelijke update. Bij alle wateren, ruim 8.000, wordt informatie toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de waterdatabase op dit moment lang blijft laden als je de app opstart. Bovendien kan de app zelf trager werken dan normaal. In een update, die komende week gereleased wordt in de App Store en Google Play, zijn alle wateren direct bijgewerkt en is dit...
View details ⇨
Volwassen platvissen zijn niet tweezijdig symmetrisch: één oog verplaatst zich tijdens de larvale fase naar de andere zijde van de kop. Bij de bot is dat de rechterzijde, al wil het rechteroog ook wel eens naar links verhuizen. Lees meer over dit bijzondere verschijnsel: [ Sportvisserijnederland.nl Link ]

(Foto: Janny Bosman)
ajaxinside
today at 10:03. Facebook
Onze captain is vandaag 24 jaar geworden. Gefeliciteerd Davy!
VVV-Venlo
today at 08:00. Facebook
KOM VERKLEED NAAR DE WEDSTRIJD!

Kom vrijdagavond verkleed naar VVV-Venlo - Achilles'29, deel je leukste foto met #VVVerkleed en maak kans op 2 kaarten voor de wedstrijd VVV-Venlo - Fortuna Sittard op 10 maart!
ADO Den Haag
today at 08:05. Facebook
Over drie dagen speelt ADO Den Haag alweer thuis, FC Twente is de tegenstander! #ADOtwe

Bestel makkelijk en snel je kaartje via adodenhaag.nl/kaartverkoop
The 2017 edition of the Abu Dhabi Tour takes place from February 23 to 26. It is a race for the sprinters with three out of four stages being relatively flat. Viewers will be treated to onboard footage and live rider data throughout the race, offered by Velon CC.

Line-up: #RideToAbuDhabi
Average age: 25
Nationalities:
Combined pro wins: 19
FC Emmen
today at 12:14. Facebook
Henk Bos in het Elftal van de Week!!
FC Emmen
today at 10:57. Facebook
Er werd vanochtend scherp getraind door de selectie. Sander Rozema is nog hard aan het trainen om weer fit te worden! #jupilerleague #fcemmen
AFC Ajax
today at 07:00. Facebook
Fijne verjaardag Davy Klaassen ‼

Happy Birthday Davy Klaassen ‼