acmilan-news.com
01/20/2017 at 14:36. Facebook
Bonaventura vs Hamsik.
acmilan-news.com
01/20/2017 at 14:36. Facebook
Suso vs Callejon.
acmilan-news.com
01/20/2017 at 14:15. Facebook
Gigio // MilanTV
acmilan-news.com
01/20/2017 at 13:57. Facebook
Dikur ne Milan, sot ne Atalanta. Petagna dhe Cristante serish do jene bashke ne nje ekip.
acmilan-news.com
01/20/2017 at 13:47. Facebook
- Vincenzo Montella, ne vigjilje te Milan-Napoli, per MTV:

Mbi Sosen: Eshte nje mundesi, kunder Torinos ka bere mire. Perpara mbrojtjes mund te luajne edhe Bertolacci me Kucken".

Mbi mungesat e Romagnolit dhe Locatellit: "Jam i bindur qe kushdo qe do luaj ne vend te tyre do te bej mire".

Mbi Antonellin: "Eshte grumbulluar prej disa ditesh ne grup, eshte per t'u vleresuar nese arrin ti...
View details ⇨
acmilan-news.com
01/20/2017 at 13:12. Facebook
E kush nuk do ta deshironte rikthimin e Aubameyang?
acmilan-news.com
01/20/2017 at 13:09. Facebook
Maldini ndër vite

Maldini through the years
acmilan-news.com
01/20/2017 at 12:34. Facebook
Aubameyang: "Është e mundur që në qershor të vijë një shoqëri dhe të bëjë ofertë të kënaqshme për Dortmund dhe unë do largohem."
Lojtari i pëlqen shum kinezëve të Milanit, dhe pas mbylljes përfundimtare të shitjes së Milanit mund të hidhen në sulm për Aubameyang, pak javë më parë Mirabelli DS i ardhshëm i Milanit pyeti për cmimin e tij dhe Dortmund kërkon 65-70m euro.

Aubameyang: "It is...
View details ⇨
acmilan-news.com
01/20/2017 at 12:33. Facebook
Dedikim nga AC Milan: "Gjithmonë duke të të dashur dhe gjithmonë duke na munguar: Marco Simoncelli do ti mbushte 30 sot. Urime ditelindjen Sic, na mungon!"

Dedication from AC Milan: "Forever loved and forever missed: Marco Simoncelli would have turned 30 today. Happy Birthday Sic, we miss you!"
acmilan-news.com
01/20/2017 at 12:13. Facebook
Montella: "Donnarumma është një nga më të rinjtë dhe një nga më të mirët në botë. Ai merr çdo gjë me qetësi të madhe."

Montella: "Donnarumma is one of the youngest and one of the best in the world. He takes everything with great serenity."
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:59. Facebook
<3
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:57. Facebook
Montella: "Ka zëra për një kohë të gjatë që e lidhin De Sciglio për Juventusin, por unë gjithmonë e shoh atë të qetë."

Montella: "There are rumors for quite some time linking De Sciglio to Juventus but I always see him calm."
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:45. Facebook
Montella: "Dua që ekipi im të më suprizoj mua përsëri."
Montella: "I want my team to surprise me again."
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:38. Facebook
Montella: "Në Milan ekziston një bazë e rëndësishme për të tashmen dhe të ardhmen. Megjithatë, duhet më shumë se një vit për të ndërtuar një ekip. Unë jam i lumtur për atë që djemtë kanë bërë deri tani. Gota tashmë është gjysmë e mbushur."

Montella: "At Milan there is an important base for the present and the future. However, it takes more than a year to build a team. I'm happy for what the...
View details ⇨
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:35. Facebook
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:28. Facebook
Montella: "Ku e imagjinoj rolin e Deulofeu në Milan? Unë nuk imagjinoj, unë flas vetëm për lojtarët e Milanit."

Montella: "Where do I imagine Deulofeu's role at Milan? I do not imagine, I speak about Milan players only."
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:27. Facebook
Paolo Maldini:

Serie A:
Coppa Italia:
Supercoppa:
Champions League:
Super Cup:
Intercontinental Cup:
FIFA CWC:
acmilan-news.com
01/20/2017 at 11:23. Facebook
Montella: "Sosa ka bërë gjithmonë mirë kur është thirrur, ai duhet të mbështetet edhe nëse ai ka luajtur më pak se sa pritej."

Montella: "Sosa has always done well when he was called, he needs to be supported even if he had played less than expected."
acmilan-news.com
yesterday at 23:45. Facebook
Deulofeu është afër ti bashkohet Milanit, dhe Manolo Gabbiadini i Napolit është një objektiv për në verë, sipas së nesërmës së Gazzetta dello Sport.

Deulofeu is close to joining Milan and Napoli's Manolo Gabbiadini is a target for the summer, according to tomorrow's Gazzetta dello Sport.
acmilan-news.com
yesterday at 22:40. Facebook
#Sky, Di Marzio: Oferta e Milanit per Deulofeu eshte €500 mije per huazim me te drejte blerje €18m. 22-vjecair ka refuzuar Ajaxin dhe Wolfsburg, ai deshiron Milanin.

#Sky, Di Marzio: Milan's offer for Deulofeu is €500k for the loan with the right to buy for €18m. The 22-year-old has rejected Ajax and Wolfsburg, he wants Milan.