Toen ik dit Insecten hotel zag , dacht ik ... Die hebben we eerder op de site gehad ... Maar toen ik XL en de maten 28,5 x 10 x 48 erbij zag staan ben ik toch maar even langs de Action gefietst.... Ze zijn echt groot...mooi..en weer de leukste kleuren stonden er ...
Onder het mom van , even m'n man verrassen is er één in m'n karretje beland , oke , de kleur die ik meenam ( knalroze ) is meer...
View details ⇨
Soms zie je zomaar iets staan waarvan je denkt......wie kan ik er blij mee maken..
Gelukkig had ik een verjaardag van een vriendin, dus ik ga de komende tijd maar vaak bij haar langs en reken dus op een mooie zomer met heel veel ijsjes..
Wat leuk is deze 1.5 L Ice-cream maker he, gewoon natuurlijk weer een tof ding wat bij onze hofleverancier te koop is..
Hij is verkrijgbaar in roze en in...
View details ⇨
Hoe vinden jullie deze nou?
Ze zijn gaaf he, de IBIZA LOOK STRANDDOEKEN..
Ze zijn van katoen en zoals je op de foto ziet in 4 kleuren te krijgen...
De doeken hebben een doorsnee van 150 cm en zijn per stuk maar 5,99

Je ziet jezelf al lekker zitten op het strand he?...en met het weer wat we nu hebben krijg je gewoon haast zomerkriebels he, ik kan er zo van genieten joh, jullie denk ik ook wel...
View details ⇨
Na een heerlijk weekje vakantie met m'n zus, is het vandaag weer eens tijd om m'n huis te poetsen..pppfff mijn huis was de afgelopen week een echt mannenhuishouden, dus....vanmorgen dacht ik..: Ria aan de slag..
Haha, het is trouwens wel een afknapper om weer terug te zijn hoor, zo lig je lekker te bakken op het strand, en zo zit je weer met je kop in de sopemmer..
Het was trouwens superleuk...
View details ⇨
Ik heb geen kleine kinderen meer, en ben voorlopig ook geen oma, maar als ik dat wel was zou ik nu bij Action helemaal los gaan..wat een leuke, lieve dingen zeg..
Monique Cosijnsen‎ zegt: Net geshopt bij de action
Slaapzak, rompers en slabben.

Hebben jullie deze leuke dingen ook al gespot?
Of heb je zelfs al leuke kleding voor je baby, peutertje of groter kind?......post gerust een leuke...
View details ⇨
Ik nog even lekker genieten van m'n vakantie, morgennacht vlieg ik weer terug dus dan zal ik eens uitgebreid in m'n mailbox duiken, haha heb al gezien dat hij flink uitpuilt, maar ik negeer hem nog even een dagje als jullie het goed vinden..haha en als jullie het niet goed vinden ook..

Leuk he dit idee van Gonda van der Linde‎
Heel simpel, maar superleuk..
ze zegt: DIY project...Vaasjes en...
View details ⇨
Omdat ik nog een paar dagen op vakantie ben, net even in een kort wifi momentje deze foto's van het prikbord afgeplukt..
Leuk he, deze kransen en ook weer makkelijk na te maken, heb jij ook een mooie krans of een ander Action knutsel gemaakt?..
Plaats hem gewoon even onder deze update..
Enne......zeg ook even als je iets leuks bij action hebt gekocht he?...haha ik moet wel op de hoogte blijven...
View details ⇨
Joehoe....ik ben nog steeds op vakantie, maar ik vergeet jullie niet hoor, zijn jullie vandaag nog bij Action geweest, nog leuke dingen gezien of gekocht?
‎Annemarie Schoemaker‎ in ieder geval wel, ze schrijft:
Action heeft weer leuke windlichten, ze zijn net binnen sisalgras en een paar deco eitjes erbij en je hebt een leuk tafelstukje. En zo'n windlicht is maar €3,95

Ik...
View details ⇨
Als ik op vakantie ga zijn dit de eerste twee dingen die een plekje in mijn tas krijgen.. en eigenlijk heb ik ze ook wel vaak in mijn broekzak als ik een dagje weg ben ofzo..

Ik ben nu op vakantie met natuurlijk deze twee Actionartikelen weer in m'n koffer..

Handgel, reinigt je handen zonder water of zeep, heb je wel water bij de hand zijn deze soap leaves echt heel erg handig..
ze zitten in...
View details ⇨
Ik ben nog lekker op vakantie, dus een leuke knutseltip van een liker van de Actionfanpagina..‎Vonn's Creahokje‎ heeft dit pakketje met leuke kipjes gekocht en er mee aan het knutselen gegaan..erg leuk..
Ze zegt,ik ben er mee aan de slag gegaan met o.a bijenwas en verf.
Voor weinig geld heb je een superleuke creatie in huis..

Het was grappig, vandaag liep ik op een markt in Antalya, en er...
View details ⇨
Ik ben lekker op vakantie, dus vandaag een leuke kooptip van Michelle van der Wiel‎
Ze zegt: Mijn kindjes zijn blij!
Eieren koken, laten schrikken, plastic erom en nog even met een lepel in heet water.
Ze liggen bij de paasspulletjes, maar ik vind het niet per se voor de Pasen. Een verpakking met 12 stuks was geloof ik € 0,69. Ze hadden ook nog prinsessen en cars...

Erg leuk, ik kwam ze...
View details ⇨
Maandagmorgen, haha ik kom gelijk maar met een schoonmaaktip...met dit stoffer en blik kunt u........
haha nee hoor, mijn hoofd staat vandaag niet naar schoonmaken, ik kreeg deze twee foto's toegestuurd van Marie Anne..ze maakt een tof afscheidscadeau voor de juf..
Dus.....mijn vraag voor nu is...
PLAATS ONDER DEZE UPDATE JE LEUKE ACTION CADEAU TIPS..het mag een koop tip zijn, maar natuurlijk...
View details ⇨
Toch vandaag ook nog maar even een update, haha eigenlijk pure noodzaak, en wegens tijdsgebrek..
Vandaag ben ik jarig, en haha.., het is veel van jullie dus niet ontgaan...en ik was vanmorgen blij verrast met alle lieve felicitatiewensen voor mijn verjaardag..maar nu puilt m'n mailbox gewoon uit, en het gaat me helaas niet lukken om jullie op dit moment persoonlijk te bedanken, dus....even...
View details ⇨
Wat een heerlijk weer is het vandaag he?....ik hoor al vanaf een uur of 4 de vogeltjes fluiten, heerlijk zo'n prachtig gratis concert, haha maar liever wat later op de morgen, maar ja, ik ga niet klagen, vandaag is een toffe dag..de zon schijnt niet alleen buiten, maar ook in mijn hart..morgen ben ik jarig, en dat ga ik vanavond vieren met heel veel lieve mensen...dus......heerlijk...en...
View details ⇨
Een goede vriend is als een klavertje vier, moeilijk te vinden, een geluk om te hebben..het klopt, ik ben dankbaar voor een paar mooie vriendschappen..
Ik las een stukje over de betekenis van het klaviertje vier..
"De klaverblaadjes hebben volgens de legende elk hun eigen voorstelling: het eerste blad is hoop, het tweede blad vertrouwen, het derde blad is liefde en het vierde staat voor geluk....
View details ⇨
Eigenlijk best grappig heel veel mensen tegenwoordig denken dat je op hun mening zit te wachten, haha wat ik allemaal wel niet gelezen heb over mijn inrichting, mijn huis, mijn man en mezelf na het RTL nieuws ..haha ik heb om sommige reacties smakelijk gelachen hoor..
Zomaar een paar die hilarisch waren.. De vraag of Ria wel een Actionman had, ik had een kort pittig kapsel, en heel veel mensen...
View details ⇨
Voor iedereen die het graag even wil zien...
Een langer filmpje dan bij het RTL nieuws..

Haar hele huis staat vol: Ria is fan van de Action

rtlnieuws.nl
Het is gelukkig niet allemaal kommer en kwel op het nieuws....vanavond bij RTL nieuws zeker niet..Vandaag is er gewoon heel veel Action nieuws te zien op verschillende zenders..
Ik mocht net een stukje Action passie delen voor het nieuws van vanavond...
Dan gelijk voor jullie nog een vraag van Editie NL, ze hebben op hun site wat foto's geplaatst met de vraag aan jullie om te kijken welke van...
View details ⇨
Elke dag is een verrassing, en vandaag zeker weer..
Vanmiddag komt een cameraploeg bij me thuis om even een "Action" babbel te maken met me;-)
Maar.....voor die uitzending hebben ze jullie ook heel hard nodig..
Zie berichtje en reageer gewoon onder dit artikel op Editie NL.. wie weet zie jij je eigen spullen langskomen op tv, en dat is natuurlijk altijd leuk..
Zomaar een saaie dinsdagmorgen, het regent, ik heb haast om allemaal "moet" dingen klaar te krijgen, en omdat ik vanmorgen ook nog een verjaardag had zat ik een beetje in tijdnood....en dan vraagt m'n zoon ook nog of ik hem even bij de trein wil afzetten..haha tuurlijk, alsof ik nog niets te doen had..het kwam me eigenlijk niet uit, maar wat ben ik blij de ik even gegaan ben..
Want...tja, het...
View details ⇨