FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Op het prikbord kwam ik een erge leuk DIY tegen..
Hij is gemaakt door Marjan Kooiker‎
Ze heeft een canvas bij Action gekocht, deze liggen er in verschillende maten, en natuurlijk heeft ze de verf ook bij onze hofleverancier vandaan..
Ik twijfelde of plastic lepels geen seizoenartikel was dus ben net even voor jullie wezen kijken;-)...was niet erg hoor, ik heb gelijk een flesje wonderspul...
View details ⇨
Vandaag zoals beloofd een leuk idee van één van jullie...tadada..
En dat is geworden :Annelies Beltman, de onderste foto is van haar, en de bovenste twee foto's heb ik even van internet geplukt..
Wat een leuk idee he, en eigenlijk zo simpel..
Dit vraagt erom om gewoon even na te apen..
Afgelopen week heb ik juist een hele grote bol gebroken witte wol bij Action gekocht, met het plan om een...
View details ⇨
Blue monday....een psycholoog schrijft er op internet het volgende over: Op Blue Monday is de gezelligheid van de feestdagen naar de achtergrond verdwenen en zijn goede voornemens alweer verdrongen of verbroken. De vakantie is nog lang niet in zicht. De blauwe enveloppen vallen op de deurmat. Ook het weer werkt niet mee: het is donker, koud en nat.

oke, vandaag staat dus bekend als de meest...
View details ⇨
Terwijl hier nog een berg sneeuw ligt en ik zit te googlen op een weekje zonvakantie omdat ik die kou zo zat ben en omdat ik gewoon ook even behoefte heb aan een weekje rust enzo..heb ik m'n huis wel weer even volgezet met leuke bloembolletjes, wat mij betreft kan het voorjaar niet snel genoeg beginnen, nieuw leven, nieuwe start..
Ik kwam bij Action deze leuke kleine witte porceleinen bakjes...
View details ⇨
Goeiemorgen allemaal,
Het is hier in m'n chaotische huishouden een beetje een druk dagje, boodschappen, verjaardagen, eten bij familie enz..
haha dus jullie begrijpen het...vandaag weinig tot geen tijd voor jullie, dus mailtjes die jullie sturen krijgen denk ik vandaag geen antwoord meer, of de kaboutertjes moeten me ff komen helpen..
Ik ga vandaag dus ff offline...
Maar....jullie hebben ook...
View details ⇨
BAM...vandaag een "veilig" onderwerp....man man gisterenavond heb ik maar even m'n update verwijderd waarin ik vertelde dat de NiQuitin zuigtabletjes bij Action bijna 20 euro goedkoper zijn dan bij menig andere winkel..haha mijn man is er blij mee...maar wat een gedoe in m'n mailbox en onder de update....haha nog ff en in ging me zo'n beetje een misdadiger voelen, dus om dat gevoel te...
View details ⇨
Heb jij net zoals op de foto die ik van internet afgeplukt heb genoeg smoezen en redenen om je peukie lekker te roken en kan je niet één reden bedenken om te stoppen..dan moet je voor een beetje hulp zeker even verder lezen en snel een ritje Action plannen..
Ik ben even wat willekeurige andere winkels ingelopen om naar de prijs van deze NiQuitin mini zuigtabletten te kijken...voor 60 stuks...
View details ⇨
Steeds vaker krijg ik berichtjes van bedrijven om wat spullen te verloten die ze aan Action leveren, zo leuk is dat..
Pas was het de 3D printing pen, de glutenvrije pannenkoekenmix, de Emoji en Made by me knutselspullen en vandaag kreeg Ik een berichtje van het bedrijf Quattro Trading
Ze stellen 10 van deze 'frispaketten' beschikbaar..
De mints en kauwgom zijn suikervrij én aspartaamvrij...
Ze...
View details ⇨
Zoek je nog een reden om vandaag naar Action te gaan?
Hier heb je er gewoon een paar ;-)
Er staan weer zoveel leuke dingen in de schappen, ik moet ze jullie gewoon wel even vertellen, eigenlijk ben ik vandaag heel druk, ben bezig met een Secret Mission ;-)..iemand een super verrassing bezorgen is het mooiste wat er is, vooral de voorpret..maar daarover vertel ik later wel meer..
Ik loop deze...
View details ⇨
Aangestoken door alle soptips van gisteren ging in vanmorgen maar eens op zoek naar een grijze fles om schimmel mee te verwijderen, veel mensen gaven dat als tip, dus ook maar eens proberen..
Ik met m'n fles en m'n wondersponsjes richting kassa, alle toffe dingen negeren, leuke nieuwe krukjes, mooie manden, leuke houders om bladen in te bewaren tot ik ineens "DIT" tegenkwam...

Dit is echt zo...
View details ⇨
Goeiemorgen allemaal,
Ik zie net dat er ongeveer 1000 nieuwe likers bij zijn gekomen in een dag...WELKOM...en dus gelijk ook maar beginnen met een over de top kneuterig onderwerp, haha of men blijft hangen, of met haakt gelijk weer af, we gaan het allemaal zien en mee maken..
De SOPDOEK.......haha ik kon geen actionartikel verzinnen wat ik meer haat dan dit ding, maar goed, vreselijke dingen...
View details ⇨
Soms krijg je foto's waarvan je denkt, hey die is niet zomaar ff snel met een mobieltje gemaakt...en het klopt, de foto van dit kastje is gemaakt door Chantal bierman ([ Facebook.com Link ]
Dus voor wie even een kijkje op haar site wil nemen ;-)

Maar hoe vinden jullie dit kastje, hij is 29 cm hoog, 30 cm breed en 10 cm diep..
Chantal zegt erbij: Ideaal voor op het toilet! ..Dit leuke kastje...
View details ⇨
Een foto van precies een jaar geleden, maar vandaag lekker actueel..ze liggen nog inde schappen, maar ik weet niet of ze nog na te bestellen zijn..
Wie heeft deze handige dingen?

de MAGIC SPIKER zijn makkelijk over je schoenen aan te trekken en het verminderd uitglijden op nat gras, ijs, sneeuw enz..
Wat was het een mooie dag he?
Post gerust onder deze update je sneeuwfoto's...of je Action...
View details ⇨
Soms kom je dingen tegen waarvan je denkt ...WOW...was m'n huis maar wat groter en m'n portemonnee maar wat dikker ;-)
Wat een leuke Lockerkastjes he?....ik zag ze vanmiddag in de schappen staan, ze zijn van hout en er zitten 2 vakken in..
Ze staan er in deze twee kleurencombinaties..
De afmetingen zijn 34 x 24 x 60 cm en de prijs is 18,95
Hoe vinden jullie dit kastje?
Kijk eens wat ik bij Action in de schappen zag liggen en staan..
Een mooie hanglamp (9,95)en deze toffe grote fotoboom (6,95) , erg leuk weer.. Deze foto's heb ik even snel voor jullie gemaakt toen ik haast had, haha niet echt een goed moment om foto's te maken, maar ik wil jullie natuurlijk deze dingen niet onthouden..

Maar...even een vraagje.. Ik ben gevraagd door een site naar mijn 10...
View details ⇨
Leuke kooptip van Marijke Leffering‎

Ze schrijft bij deze foto:
Leuke bijzettafeltjes met marmer look bij de Action. Ze zijn er met zwarte poten en met houtkleurige poten.
Vandaag zomaar even wat dingetjes van MAX & MORE...wie kent dit merk nog niet zou ik haast zeggen..
-Max + More lippenbalsem, er zijn verschillende soorten voor 89 cent per verpakking..
-Max + More oogschaduw, 24 kleuren voor 1,98
-Max + More contourset, 8 kleuren voor 1,98

Welke MAX & MORE producten gebruik jij?...
Onder deze update zijn dus al je MAX & MORE foto's, filmpjes, tips enz enz...
View details ⇨
MOOIE MOMENTEN POT......
2 januari, het jaar ligt nog voor ons als een ongeschreven blad, en het is nog een grote verrassing wat er allemaal op ons pad gaat komen aan verdrietige dingen, maar ook als zegeningen en zonnestraaltjes....

Mijn wens voor jullie allemaal is heel veel geluk, liefde, voorspoed, warmte en gezondheid en heel veel zegeningen in het nieuwe jaar..

En dit lijkt me nou een...
View details ⇨
Ik zou alle foto's, en mooie momenten van het afgelopen jaar wel in één foto willen vangen , maar dat gaat niet lukken, dus met deze kleine fotocollage wil ik jullie bedanken voor een prachtig Actionfanpagina jaar..
Ik las net een mooie spreuk die ik toch maar even met jullie deel..
“Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.”....

Voor mij persoonlijk ben ik...
View details ⇨
DREAM BIG, NEVER QUIT...
Vanaf dit moment zijn we met 290 duizend mensen bij elkaar op de Actionfanpagina..
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor jullie trouwe volgen, leuke reacties, bergen foto's en mailtjes..haha eigenlijk kan ik geen dag meer zonder jullie ;-)
maar oke, DREAM BIG, mijn volgende droom is dan toch maar de 300.000 likers op de pagina bij elkaar krijgen..
Ik ben trouwens...
View details ⇨