Albert Heijn
03/26/2017 at 13:00. Facebook
Ontdek, proef en beleef zelf waar onze producten vandaan komen!
Albert Heijn
03/25/2017 at 12:55. Facebook
Dit weekend start het Formule 1 seizoen met de Grand Prix van Australië op het Albert Park circuit in Melbourne. Dit circuit staat bekend om zijn vele bochten. Sjoerd gaat naar Coronel Kartracing in Huizen en krijgt daar tips van Tom Coronel om de perfecte bocht te rijden.
Albert Heijn
03/24/2017 at 11:00. Facebook
Onze bloemkoolrijst, broccolirijst en courgette spaghetti hebben de Jaarprijs Goede Voeding 2017 gewonnen. Ideaal ter afwisseling van pasta en rijst in jouw favoriete Italiaanse of Aziatische gerechten! Zo wordt het wel heel makkelijk om meer groente te eten.

De Jaarprijs Goede Voeding is een uitgave van de vaktijdschriften Voeding Nu en VMT.
Albert Heijn
03/23/2017 at 18:00. Facebook
Geef jij jouw ❤ aan Noëlle of krijgt Linda jouw stem ? Jij bepaalt wie naast Junior, Joost en Jan een plekje krijgt in de halve finales! Stemmen kan tot vrijdagavond 19.00 uur.
Albert Heijn
03/22/2017 at 09:31. Facebook
Begint het bij jou ook al te kriebelen?
Restaurant Instock zet voedselverspilling op de kaart. Vincenzo neemt een kijkje in de keuken! Wil je weten wat jij kunt doen? De chefs van Instock delen hun tips én recepten op de AH Community: [ Ah.nl Link ].
De verpakking om biologische groenten, kan die er niet af? Groenten laseren is misschien een oplossing, vertelt Category Manager Groente Joris Savelkouls.
Willem is gaan samenwonen met Ria en verkoopt daarom z'n Donald Duck NL tijdschriften, jaargang 1954 tot 1989. Wil jij zijn verzameling overnemen? Mail dan naar appietoday@ah.nl.
Wat gebeurt er allemaal vanaf het moment dat je een online bestelling plaatst, tot het moment waarop je boodschappen worden bezorgd? Robin zoekt het uit en ontdekt de wereld achter de schermen van AH.nl!
Geef jij je hart aan Jan ❤ , of stem jij op Charlotte ? Jij bepaalt wie doorgaat naar de halve finale. Bekijk nu derde battle van Intercom Stars!
Stemmen kan tot vrijdagavond 19.00 uur.
Van blik kun je van alles maken! Een bloempot of pennenhouder, bijvoorbeeld. Wat maak jij ermee?

Laat ons jouw creatie zien en maak kans op een fiets gemaakt van gerecycled blik. De actievoorwaarden vind je hier: [ Ah.nl Link ].
Door het kopen van blik ben je duurzaam bezig!

Hoeveel blik denk jij dat er gerecycled wordt?

community.ah.nl
Koolhydraatarm eten? Of gewoon behoefte aan meer groenten? Dan zijn courgette spaghetti en bloemkoolrijst dé uitkomst. En de kleintjes lusten het ook.

Probeer courgetti & bloemkoolrijst met korting!

community.ah.nl
Lekker recept van Allerhande! Van brood maak je een kommetje. Even vullen en in z'n geheel opeten!
Dit weekend vindt NLdoet plaats, een initiatief van het Oranje Fonds. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken. Sjoerd gaat samen met Ivo Putman aan de slag om het tuintje op te knappen van meneer en mevrouw Willige.
Geef jij jouw liefde aan Joost ❤, of krijgt Benthe jouw stem ? Jij bepaalt wie doorgaat naar de halve finale. Check nu de tweede battle van Intercom Stars!
Stemmen kan tot vrijdagavond 19.00 uur.
Vlees in de aanbieding. Krijgt de boer dan nog wel een eerlijke prijs?
Op Internationale Vrouwendag zetten we vrouwelijke collega's in de schijnwerpers. En natuurlijk onze klanten. Tag de vrouw op wie jij trots bent!
We mogen weer 5 x 2 Trein Dagkaarten weggeven. Laat weten waar jij heen wil treinen en maak kans!

Behoor jij niet tot de winnaars? Deze en volgende week zijn de Trein Dagkaarten bij Albert Heijn verkrijgbaar.
Vandaag in Ik ken dit niet: een groep uitsmijters proeft, jawel, bijzondere uitsmijters.