Alienware
03/16/2017 at 16:00. Facebook
Middle Earth: Shadow of War's gameplay werd vorige week onthuld. Ben jij enthousiast voor nog een avontuur in het donkere land van Mordor? Als je bij de opening was, laat ons dan weten hoe je het vond!
Als je dat niet deed, hier is een link met een aardige video:
[ Dell.to Link ]
Alienware
03/08/2017. Facebook
Ghost Recon: Wildlands is gisteren uitgebracht! Heb jij de tijd gehad om het land van Bolivia te verkennen? Hoeveel leden van het kartel heb jij omgelegd?
Deel jouw ervaringen en gedachten die je hier tot nu toe over hebt!
Alienware
03/03/2017. Facebook
Vergeet het oude gezegde "een reset fixes de meeste dingen" En als je het scherm met een vismolen bashed? Robbaz laat ons zien dat het ook werkt!
Alienware
02/28/2017. Facebook
Twitch heeft onlangs een Communities sectie toegevoegd, waar iedereen een collectie Streams rond een bepaald onderwerp over gaming kan posten. Er zijn al Speedrunners, Variety Streaming, en nog veel meer. Vind jij deze nieuwe feature leuk? Vertel ons jouw mening!
Alienware
02/22/2017. Facebook
CD Projekt, de makers van The Witcher-serie, zijn de vruchten aan het plukken van een succesvolle franchise, waardoor hun waarde groeit tot meer dan 1.6 miljard dollar! Hun volgende belangrijke aankomende titel, Cyberpunk 2077 wordt naar verwachting nog groter dan The Witcher 3. Kijk jij ernaar uit? Wat vond jij het best van de The Witcher-serie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!
Alienware
02/20/2017. Facebook
Ubisoft wil Rainbow Six verder brengen met minimaal 50 operators en een
doelstelling van 100 operators! Wat denk jij? Zijn dat er te veel? Of moeten ze zich ergens anders op richten? Deel jouw gedachten over dit idee van Siege in de
reacties hieronder!
Alienware
02/14/2017. Facebook
Welke games houden jou tot laat wakker? Vertel ons over dat ene spel waar je gewoon niet mee kan stoppen, waar je tot 4 uur bij wakker blijft terwijl jouw werk om 9 uur begint!
Alienware
02/13/2017. Facebook
Er zijn geruchten dat Amazon zich op gaming gaat richten en wil concurreren met Valve's Steam-platform, na hun overname van Twitch. Amazon is octrooien aan het aanvragen voor software die kan worden gebruikt om te bestellen, kopen, of op andere wijze verkrijgen van demo's of volledige versies van games.

Wat zijn jouw gedachten hierover? Is dit goed voor PC gaming of juist niet? Vertel ons...
View details ⇨
Alienware
02/08/2017. Facebook
Welke ben jij? Tag een vriend die gamen veel te serieus neemt!
Alienware
02/07/2017. Facebook
Hoe serieus neem jij jouw Cosplay?

Credits gaan naar MrZ-Cosplay voor de video!
Alienware
02/06/2017. Facebook
Dit is waarom je nooit gaat bowlen met Roman (en hem vertelt niet meer te bellen!)
Alienware
11/18/2016. Facebook
Weet iemand wat er volgende week vrijdag is? Het is de favoriete tijd van het jaar voor een gamer. Hou onze pagina in de gaten....
Alienware
11/10/2016. Facebook
Het is tijd voor de nieuwe Alienware 13 om zijn opwachting te maken. 'S werelds allereerste VR-ready 13 inch laptop, de Alienware 13 herbergt kracht, prestaties en draagbaarheid in een mooie verpakking, met een 10-series NVIDIA graphics chip en een Intel Quad-core H-klasse processor. Neem je VR gaming met je mee. Het wachten is voorbij. Haal de jouwe nu: [ Dell.to Link ]
Alienware
11/08/2016. Facebook
"We hebben de externe Graphics Amplifier niet gebouwd om een eenmalige hit te worden, of een oplossing voor een periode van zes maanden of een jaar" Het is een verplichting die we zijn aangegaan voor een zeer lange tijd." zegt Frank Azor, Alienware's mede-oprichter en General Manager. Als Frank spreekt met Kane Fulton van TechRadar'vertelt hij over de Graphics Amplifier, de geschiedenis met...
View details ⇨
Alienware
11/08/2016. Facebook
Je hebt niet zo lang meer om 10% korting te krijgen op een Alienware systeem. Je hebt nog tot en met morgen. Waar wacht je op? Ga naar Alienware en grijp jouw kans op 10% korting door ALIEN10 in te voeren bij het afrekenen.

Alienware 13: [ Dell.to Link ]
New Alienware 15: [ Dell.to Link ]
New Alienware 17: [ Dell.to Link ]
Alienware Aurora: [ Dell.to Link ]
Alienware Area-51: [ Dell.to Link...
View details ⇨
Alienware
10/21/2016. Facebook
Kent iemand dit chassis nog? We geven je een aanwijzing - het begint met een P en eindigt op redator. Een van onze meest populaire cases, de Predator werd aanbevolen als geweldig ontwerp voor goede luchtstroom en veel ruimte voor uitbreidingen en makkelijke toegang om deze upgrades te doen. Hoewel we sindsdien andere designs hebben ontworpen, blijft het Predator Chassis een iconisch onderdeel...
View details ⇨
Alienware
10/21/2016. Facebook
X-Men Apocalypse is nu beschikbaar op Blu-Ray & DVD! Om dit te vieren geven we 1 Alienware Aurora en 15 X-Men Apocalypse prijzen pakketten weg!

Ga naar de volgende link, bekijk de trailer en geef antwoord op de drie vragen. Meer details zijn te vinden op de actiepagina:

[ Dell.to Link ]
Alienware
10/17/2016. Facebook
X-Men: Apocalypse kort binnenkort op TV en wat is een betere manier om dit te vieren dan het weggeven van een Alienware Aurora?

EΓ©n gelukkig persoon wint de Alienware Aurora, terwijl nog eens 15 mensen het X-Men
"Apocalypse Ultimate Prijzen Pakket" zullen winnen.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is naar de volgende link te gaan, de trailer te bekijken en antwoord te geven op...
View details ⇨