Almere Centrum
Almere Centrum
06/26/2017 at 17:00. Facebook
Grijp je kans! Tot eind juni maak je bij elke aankoop kans op een Trust VR Bril bij de Mediamarkt. Vul hiervoor de actiecoupon in bij Mediamarkt Almere en vraag de Almere Centrum klantenkaart aan. Wie weet ben jij wel de volgende winnaar! Klantenkaart aanvragen? Klik hier:
Grijp je kans Tot eind juni maak je bij elke aankoop kans
Almere Centrum
Almere Centrum
06/26/2017 at 09:46. Facebook
Vanaf vandaag is de Jamin Almere tijdelijk gesloten i.v.m. een verbouwing. Aanstaande donderdag 29 juni is de feestelijke heropening! Volg de Facebookpagina van Jamin Almere om op de hoogte te blijven.
Vanaf vandaag is de Jamin Almere tijdelijk gesloten ivm een verbouwing Aanstaande
Almere Centrum
Almere Centrum
06/22/2017 at 09:48. Facebook
Wil jouw kind graag een prins of prinses zijn? In Almere Centrum komt deze droom voor één dag uit! Op zondag 25 juni kunnen kinderen zich laten schminken en staat er een grote tent met vorstelijke verkleedspullen voor ze klaar. Speciaal voor houders van de Almere Centrum Klantenkaart is er de mogelijkheid om je kids in een echte Assepoesterkoets door Almere Centrum rond te laten rijden. Heb je...
View details ⇨
Wil jouw kind graag een prins of prinses zijn In Almere Centrum

Prinsen- en prinsessendag

EVENT - facebook.com
Melissa De Vries
Reina Rijnbeek Stel
Anouk Hilken
Het Foodpassage Weekend is in volle gang. Kom jij ook gezellig langs?
Het Foodpassage Weekend is in volle gang Kom jij ook gezellig langs
Yvonne Kroes
Ga op Vaderdag samen met je vader een kopje koffie drinken Bij Drewes! Als verrassing krijgt hij er wat lekkers bij ☕
Ga op Vaderdag samen met je vader een kopje koffie drinken Bij
Voor de leukste en lekkerste Vaderdagverrassingen ga je naar Villa Chocola. Bijvoorbeeld voor een bonbonbox van bijna een halve meter! Laat hem voor jouw ‘Wonderful Dad’ vullen met zijn favoriete smaken. Villa Chocola vind je tegenover de Hema.
Voor de leukste en lekkerste Vaderdagverrassingen ga je naar Villa Chocola Bijvoorbeeld
Hugo de Wit
Nandita van Myfashiondisaster heeft een kijkje genomen in de Passages. Ben je benieuwd wat haar favoriete winkels zijn? Bekijk hier haar vlog: [ Youtu.be Link ]
Nandita van Myfashiondisaster heeft een kijkje genomen in de Passages Ben je
Win een BBQ-pakket t.w.v. €400,-!

Heb jij een Almere Centrum Klantenkaart? Doe dan mee met de Vaderdagactie en win een speciaal BBQ-pakket voor jouw vader

Laat ons in de reacties weten waarom jouw vader dit pakket verdiend.

Kijk voor meer info op:
Win een BBQpakket twv 400 Heb jij een Almere Centrum Klantenkaart Doe
Jay Jay MahJong
Sabrina Bina
Natascha Swankhuizen
Bestseller auteur Karin Slaughter komt vrijdag 16 juni naar Almere Centrum! Ter promotie van haar nieuwe boek "Goede dochter" die 13 juni verschijnt, maakt de Amerikaanse thriller schrijfster Karin Slaughter een tour door Nederland. Meet and Greet deze Amerikaanse bestseller auteur van internationale allure bij Boekhandel Stumpel op vrijdag 16 juni tussen 14.00 en 15.30 uur op de Schutterstraat.
Bestseller auteur Karin Slaughter komt vrijdag 16 juni naar Almere Centrum Ter
Op donderdag 8 juni is het van 17.00 tot 21.00 uur Friends & Family avond bij Triumph Almere. Tijdens deze avond ontvang je maar liefst 30% korting bij aankoop van minimaal 2 artikelen.
Op donderdag 8 juni is het van 1700 tot 2100 uur Friends
Alvast voor in de agenda! In het weekend van 8 en 9 juli wordt het centrum van Almere omgetoverd tot één grote stadstuin. Deze tijdelijke metamorfose is speciaal voor het nieuwe evenement Stadstuinenfestival dat voor de eerste keer wordt georganiseerd. Bezoekers worden ondergedompeld in een wereld waarin theater, lifestyle en de beleving van groen samenkomen. Een gevarieerd en interactief...
View details ⇨
Alvast voor in de agenda In het weekend van 8 en 9

Stadstuinenfestival

EVENT - facebook.com
Goed nieuws! Gisteren is onze binnenstad genomineerd voor 'Beste Binnenstad 2017-2019!' Eind november horen we of wij hebben gewonnen. Wat vind jij het leukste aan ons centrum?
Goed nieuws Gisteren is onze binnenstad genomineerd voor Beste Binnenstad 20172019 Eind
Frans Notten
Flores Antonio Stokkers
Laura Snoek
Kermisliefhebbers opgelet! Vanaf morgen tot en met maandag 5 juni is er weer een grote Pinksterkermis op de Esplanade in Almere Centrum​. Woensdag (morgen) = Eurodag!
Kermisliefhebbers opgelet Vanaf morgen tot en met maandag 5 juni is er

Pinksterkermis in Almere Centrum

almerecentrum.nl
Stefanie de Weijs
Melanie van Sloten
Thom Laagkemper
Maak jij al kans op een Delonghi Lattissima koffiemachine t.w.v. €100,-? Je kunt nog tot eind mei meedoen met de Media Markt klantenkaartactie. Zorg dat je een klantenkaart hebt en in mei een aankoop doet bij Media Markt Almere.
Maak jij al kans op een Delonghi Lattissima koffiemachine twv 100 Je
Restaurant Kimono Almere heeft nu ook heerlijke Ramen. Om dit te vieren heeft Kimono een leuke introductie-actie. Je kunt al vanaf € 7,50 genieten van de Ramen. Deze introductieprijs is geldig t/m 24 mei 2017.
Restaurant Kimono Almere heeft nu ook heerlijke Ramen Om dit te vieren
Froukje Boersma
Anne Lotte Smit-Molenaar
Robert Lippinkhof
Kom op 27 mei heerlijk struinen op de jaarmarkt in De Passages (Zadelmakerstraat, Zoetelaar- en Bottelaarpassage). Ontdek tussen 11.00 en 17.00 uur de leukste winkeltjes, kramen met originele producten, oudhollandse spelletjes en oude ambachten.

Er is van alles te zien, te doen en te koop. En natuurlijk wordt de markt opgevrolijkt met gezellige livemuziek door verschillende artiesten en een...
View details ⇨
Kom op 27 mei heerlijk struinen op de jaarmarkt in De Passages

Passagedag

EVENT - facebook.com
Jessie Güntert
Esther Michel Franssen Kerzaan
Christien Verweij
Klantenkaarthouders opgelet! Met de Almere Centrum Klantenkaart maak je bij Media Markt Almere de hele maand mei kans op een Delonghi Lattissima koffiemachine t.w.v. €250,-! En het wordt nog gekker. Ben (of word) je ook nog MediaMarkt Clublid, dan krijg je er een koffie verwenpakket t.w.v. € 100,- bij cadeau! Nog geen klantenkaart? Vraag deze dan meteen aan.
[ Almerecentrum.nl Link ]
Klantenkaarthouders opgelet Met de Almere Centrum Klantenkaart maak je bij Media Markt
Marjan Ploeger
Boukje van Riesen
Rianne Henriët
Kom jij ook vandaag naar de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum? Het is ook zeker een aanrader om even te komen kijken bij het Eredivisie Zeilen op het weerwater. Perfect te zien vanaf de Esplanade. Tot straks!
Kom jij ook vandaag naar de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum Het

Landelijke Veiligheidsdag 2017

EVENT - facebook.com
Kom op zaterdag 13 mei tijdens de Landelijke Veiligheidsdag 2017 naar de The Body Shop, Schutterstraat 3 voor een gratis lip touch-up met fireman red of vurig oranje.
Ga op de foto met onze visual, plaats deze op facebook tag The Body Shop en instagram #thebodyshopnl en maak kans op een fantastische prijs.
Credits beeld: The Body Shop
Kom op zaterdag 13 mei tijdens de Landelijke Veiligheidsdag 2017 naar de
Wil jij kans maken op 1 van de 19 goodybags t.w.v. €150,- met o.a. twee tickets voor de Libelle Zomerweek? Doe dan mee met onze actie en misschien vind jij op Moederdag wel één van de goed gevulde goodybags.
Wil jij kans maken op 1 van de 19 goodybags twv 150

Vind jouw goodybag vol geluk!

EVENT - facebook.com
Nicole van der Sluis
Leonie VM
Monique van Dijk