Almere Centrum
03/23/2017 at 18:17. Facebook
Kom zaterdag gezellig langs bij Media Markt Almere voor te gekke Ballonnengoochelaar! Welk ballonfiguur kies jij? Je kunt ook de Smartbar medewerkers bezig zien met pure magie. Ze toveren contacten en foto’s op je nieuwe telefoon en repareren je kapotte scherm waar je bij staat.
Almere Centrum
03/22/2017 at 18:27. Facebook
Bij Ma Bella Cakery Almere ontvang je op maandag en dinsdag tot 12.00 uur een gratis kopje koffie of thee bij een homemade taartje. MmmmMmm! Nog geen klantenkaart, vraag deze dan meteen even aan.

Taart-fans opgelet!

almerecentrum.nl
Almere Centrum
03/20/2017 at 08:30. Facebook
Vandaag en morgen zijn er weer VIP dagen bij beide vestigingen van Nelson in Almere Centurm. Dat betekent 25% korting op heel veel schoenen* Maandag zijn de winkels geopend van 10.00 tot 20.00 en dinsdag van 10.00 tot 18.00.
*met uitzondering van enkele merken en aanbiedingen.
Politie, brandweer, defensie, GGD, KNRM, Kustwacht en Reddingsbrigade Nederland laten zien hoe zij samenwerken op de vierde editie van de Landelijke Veiligheidsdag. Op zaterdag 13 mei vindt de vierde editie in Almere plaats. Het publiek krijgt te zien, wat het werk van de Nederlandse hulpdiensten inhoudt en hoe zij onderling samenwerken. De pleinen in het centrum van Almere krijgen elk een...
View details ⇨

Landelijke Veiligheidsdag 2017

EVENT - facebook.com
Er zijn weer heel veel leuke nieuwe aanbiedingen toegevoegd aan de Almere Centrum Klantenkaart. Ben jij benieuwd waar je de leukste aanbiedingen kunt scoren met deze pas? Bekijk dan snel het overzicht. Nog geen pas? Vraag deze dan gratis aan!
[ Almerecentrum.nl Link ]
Be there! Morgen opent dan eindelijk de MAC Cosmetics in Almere Centrum. En.. zaterdag is er een spectaculair openingsevent alles staat in het teken van de The Art of The Lip en Fashionblogster Jamie Li komt langs.
Wiehoeee! Vandaag is het Nationale Complimentendag. TAG een bijzonder persoon voor jou en laat een complimentje voor hem/haar achter.
Korting korting korting! Bij The Body Shop ontvang je nu €10,- bij besteding van €40,-
Lekker wakker worden met een overheerlijke koffie☕? Bij Damn Good Tosti's scoor je iedere dag voor 11.30 uur een koffie of thee voor maar €1,-!
Gespot bij The Body Shop in Almere Centrum! Perfect voor je droge handen tijdens deze koude dagen !
Happy Valentines Day <3 Ga jij vanavond romantisch dineren met jouw geliefde in één van de gezellige restaurantjes in Almere Centrum?
+=❤! Met Valentijnsdag kun je bij McDonald's Almere Stad romantisch dineren met kaarslicht! Reserveer een mooi plekje bij McDonald's Almere Stad (pb) aan een perfect opgemaakte tafel en een McWaiter.
Nog op zoek naar een leuk Valentijnscadeau? Wij hebben de leukste Valentijnskortingen met de Almere Centrum Klantenkaart voor je op een rijtje gezet!

Valentijnskortingen met je Almere Centrum Klantenkaart

almerecentrum.nl
Verras je Valentijn met een diner voor twee bij Woodstone Almere en een overnachting voor twee bij FINN. Wat moet je doen?
1. Volg Almere Centrum op Instagram: 2. Deel onze afbeelding, tag jouw Valentijn, voeg de #HappyVdayAlmere en @almerecentrum toe.
Maandag 13 februari maken we de winnaar bekend.
De BTW Weg Ermee dagen bij de Media Markt zijn weer in volle gang! Vanavond is de Media Markt in Almere Centrum zelfs geopend tot 22.00 uur.
Even binnenkijken bij.. KICK onlangs geopend in Almere Centrum met bekende merken als Denham, Kenzo, Woolrich, Canada Goose en Pierre Balmain!
Heb jij het al gehoord? MAC Cosmetics, Pull & Bear, Hudson’s Bay en Vapiano openen dit jaar nog een winkel in Almere Centrum.

www.almerecentrum.nl

almerecentrum.nl
Hieper de hiep.. Hoera! Vandaag bestaat Douglas in Almere Centrum (De Diagonaal 199).