FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Almere Centrum
12/05/2016 at 18:20. Facebook
Wist je dat je met de Almere Centrum Klantenkaart GRATIS gebruik kunt maken van de toilet bij 2Theloo Citymall Almere in Almere? Nog geen Klantenkaart vraag deze dan nu gratis aan.
[ Almerecentrum.nl Link ]
Almere Centrum
12/04/2016 at 17:50. Facebook
T/m 29 januari kun je weer overdekt schaatsen op de schaatsbaan op het Forum. Neem je eigen schaatsen mee of huur ze voor €2. Ook zijn er leuke activiteiten zoals ijshockey, curling en kinderdisco.

Schaatsen in Almere t/m 29 januari.

almerecentrum.nl
Almere Centrum
12/03/2016 at 07:30. Facebook
Vanmiddag brengt Sinterklaas een bezoekje aan de Passages. Om 13.30 uur gaat het feest beginnen in de Zadelmakerstraat. [ Almerecentrum.nl Link ]
Almere Centrum
12/02/2016 at 18:47. Facebook
Willen jouw kids ook zo graag een ritje maken in het treintje? Met de Almere Centrum Klantenkaart kunnen kinderen gratis mee in het treintje. Nog geen Klantenkaart? Vraag deze dan gratis aan:
[ Almerecentrum.nl Link ]
Almere Centrum
12/02/2016 at 18:30. Facebook
Morgen is de spectaculaire onthulling van de feestverlichting! Zodra de zon ondergaat, start de show op de schaatsbaan op het Forum. Met kettingzagen wordt het ijs gebroken, er wordt prachtig gezongen en een enorm kerstfiguur zal worden ‘verlicht’. Mis het niet!

Morgen op het Forum!

almerecentrum.nl
Almere Centrum
11/30/2016 at 19:00. Facebook
Extra koopavond in Almere Centrum! Ook vrijdag zijn de winkels tot 21.00 uur geopend. Zo heb je nog voldoende tijd om je sinterklaascadeautjes te scoren. Natuurlijk zijn de winkels morgen ook tot 21.00 uur open.

Extra koopavond Almere Centrum

EVENT - facebook.com
Almere Centrum
11/30/2016 at 13:29. Facebook
De winnaar van de Villa Chocola actie is @Lindy van Piggelen. Gefeliciteerd, jij wint je naam in chocoladeletters! Neem voor a.s. vrijdag contact met ons op via een PM om af te stemmen hoe je je prijs op kunt halen.
T/m 26 december ontvang je bij een aankopen in de passages een Lot voor de Passage loterij. Vul in en stop hem in de brievenbus op de Zadelmakerstraat 19. Het totale prijzenpakket bedraagt € 1.600!
Woensdagmiddag brengt Sinterklaas tussen 15.00 en 16.00 uur een bezoekje aan VVV Almere. Als afsluiting mogen de kids een ritje maken met het treintje door het centrum. [ Almerecentrum.nl Link ]
Vanaf vandaag kun je in Douglas Almere Centrum ook de producten van Bobbi Brown kopen!
Black Friday starts now in Almere Centrum! Benieuwd naar alle kortingen?

www.almerecentrum.nl

almerecentrum.nl
Haal nu je Almere Centrum Klantenkaart op bij VVV Almere en ontvang 2 gratis tickets voor Veiligheidsmuseum PIT. Wat moet je doen? Geef bij het ophalen aan dat je meedoet aan de PIT kaartenactie. Zolang de voorraad strekt, De tickets zijn geldig t/m 23 dec.

Klantenkaart aanvragen en ontvang 2 gratis tickets!

almerecentrum.nl
Zet vrijdag 25 november alvast in je agenda! Want dan is het Black Friday, de dag dat je kunt gaan shoppen met spectaculaire kortingen! Wij hebben dit jaar een overzicht voor je gemaakt met de winkels die sowieso meedoen. We blijven de lijst aanvullen!

Black Friday in Almere Centrum

EVENT - facebook.com
Van Dalen schoenen is heropend in Almere Centrum! Morgen is de Grand Opening met drankjes én een speciale schoenpoetsservice
Vanavond zijn de winkels tot 21.00 uur open! Je hebt dus genoeg tijd om nog even de WE X NINA party collectie bij WE Fashion in Almere Centrum te shoppen.
Heb jij al een kijkje genomen bij Fab. outlet store? Je vindt hier een collectie tassen en portemonnees van Fabienne Chapot voor gereduceerde prijzen. Leuke cadeau's voor op je verlanglijstje. Kijk alvast even binnen!