Restaurant Kimono Almere heeft nu ook heerlijke Ramen. Om dit te vieren heeft Kimono een leuke introductie-actie. Je kunt al vanaf € 7,50 genieten van de Ramen. Deze introductieprijs is geldig t/m 24 mei 2017.
Restaurant Kimono Almere heeft nu ook heerlijke Ramen Om dit te vieren
Froukje Boersma
Anne Lotte Smit-Molenaar
Robert Lippinkhof
Kom op 27 mei heerlijk struinen op de jaarmarkt in De Passages (Zadelmakerstraat, Zoetelaar- en Bottelaarpassage). Ontdek tussen 11.00 en 17.00 uur de leukste winkeltjes, kramen met originele producten, oudhollandse spelletjes en oude ambachten.

Er is van alles te zien, te doen en te koop. En natuurlijk wordt de markt opgevrolijkt met gezellige livemuziek door verschillende artiesten en een...
View details ⇨
Kom op 27 mei heerlijk struinen op de jaarmarkt in De Passages

Passagedag

EVENT - facebook.com
Jessie Güntert
Esther Michel Franssen Kerzaan
Christien Verweij
Klantenkaarthouders opgelet! Met de Almere Centrum Klantenkaart maak je bij Media Markt Almere de hele maand mei kans op een Delonghi Lattissima koffiemachine t.w.v. €250,-! En het wordt nog gekker. Ben (of word) je ook nog MediaMarkt Clublid, dan krijg je er een koffie verwenpakket t.w.v. € 100,- bij cadeau! Nog geen klantenkaart? Vraag deze dan meteen aan.
[ Almerecentrum.nl Link ]
Klantenkaarthouders opgelet Met de Almere Centrum Klantenkaart maak je bij Media Markt
Marjan Ploeger
Boukje van Riesen
Rianne Henriët
Kom jij ook vandaag naar de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum? Het is ook zeker een aanrader om even te komen kijken bij het Eredivisie Zeilen op het weerwater. Perfect te zien vanaf de Esplanade. Tot straks!
Kom jij ook vandaag naar de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum Het

Landelijke Veiligheidsdag 2017

EVENT - facebook.com
Kom op zaterdag 13 mei tijdens de Landelijke Veiligheidsdag 2017 naar de The Body Shop, Schutterstraat 3 voor een gratis lip touch-up met fireman red of vurig oranje.
Ga op de foto met onze visual, plaats deze op facebook tag The Body Shop en instagram #thebodyshopnl en maak kans op een fantastische prijs.
Credits beeld: The Body Shop
Kom op zaterdag 13 mei tijdens de Landelijke Veiligheidsdag 2017 naar de
Wil jij kans maken op 1 van de 19 goodybags t.w.v. €150,- met o.a. twee tickets voor de Libelle Zomerweek? Doe dan mee met onze actie en misschien vind jij op Moederdag wel één van de goed gevulde goodybags.
Wil jij kans maken op 1 van de 19 goodybags twv 150

Vind jouw goodybag vol geluk!

EVENT - facebook.com
Nicole van der Sluis
Leonie VM
Monique van Dijk
Vier Moederdag bij Woodstone Pizza and Wine met een gezellige Cicchetti (Italiaanse tapas) & bubbels lunch. Kun je niet op Moederdag? Geen zorgen, je kunt ook op 12 en 13 mei terecht voor deze heerlijke lunch.
Vier Moederdag bij Woodstone Pizza and Wine met een gezellige Cicchetti Italiaanse
Wil jij naar de nieuwste show van Javier Guzman bij Kunstlinie Almere Flevoland - KAF op woensdag 10 mei? Almere Centrum kaarthouders maken exclusief kans op 2x2 kaarten voor deze voorstelling. Heb je nog geen klantenkaart? Vraag hem dan meteen aan via [ Almerecentrum.nl Link ] of loop binnen bij VVV Almere aan De Diagonaal 199. Op maandag 8 mei worden de prijswinnaars gekozen onder alle...
View details ⇨
Wil jij naar de nieuwste show van Javier Guzman bij Kunstlinie Almere
Diana Van Lith-Pieneman
Arnout Belderok
Sylvana Witteman
Zet zaterdag 13 mei alvast in je agenda want dan vindt de spectaculaire veiligheidsdag weer plaats in Almere Centrum! Meer info over het programma vind je hier: [ Almerecentrum.nl Link ]
Natascha Isabel
Marjo Kwaad
Dion Hanewald
Wegens de overweldigende vraag naar het filmarrangement van La Cubanita Almere, is er besloten om de filmmaand van april nog wat langer door te trekken! Dus heb jij het filmarrangement met de film Voor Elkaar Gemaakt net gemist? Maak er nu dan nog snel gebruik van en reserveer een tafeltje via. Zolang de voorraad strekt!
Wegens de overweldigende vraag naar het filmarrangement van La Cubanita Almere is
Monique van der Werf
Myriam van Heijningen
Henny Post-van Rooij
Rini Visser
Masja Broeke
Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste trends voor dit voorjaar? Nandita van Myfashiondisaster is op stap geweest in Almere Centrum en laat jou weten wat de trends zijn van dit seizoen!
[ Youtu.be Link ]
Ben jij ook zo benieuwd naar de laatste trends voor dit voorjaar
Waar vier jij vanavond Koningsnacht? Wij hebben het programma in Almere Centrum voor je op een rijtje gezet.
Waar vier jij vanavond Koningsnacht Wij hebben het programma in Almere Centrum

Koningsnacht vier je hier!

almerecentrum.nl
Kom jij dit weekend ook naar de aftrap van het terrassenseizoen tijdens het Terrassenfestival? Proef de lekkerste hapjes, luister naar gezellige muziek en breng een bezoekje aan de streekmarkt. Voor de kids is er een speciaal kidslab! Meer info:
Koningsnacht en -dag vier je dit jaar in Almere Centrum! Benieuwd naar het programma? Wij hebben alles in Almere Centrum voor je op een rijtje gezet.
Koningsnacht en dag vier je dit jaar in Almere Centrum Benieuwd naar

Koningsdag in Almere Centrum

almerecentrum.nl
Annemieke Settels
Jennifer Cornelis
Carolina Ylana Schenkel
Studenten opgelet. Morgen kun je mee doen aan een walking dinner door Almere Centrum. Voor €15,- proef je de lekkerste gerechtjes bij diverse restaurantjes in het centrum. Be there!
Studenten opgelet Morgen kun je mee doen aan een walking dinner door

Student in Almere Walking Dinner

EVENT - facebook.com
Hilda van Pinxteren-Dekker
Heb jij al plannen dit paasweekend? Op eerste paasdag zijn de winkels in Almere Centrum gesloten, maar op tweede paasdag kun je vanaf 12.00 uur heerlijk komen shoppen. Voor de kids komen Bart en Bibi en de Didadiertjes van Biba Boederij langs.
Meer info: [ Almerecentrum.nl Link ]
Heb jij al plannen dit paasweekend Op eerste paasdag zijn de winkels
Samantha Harnisch-Geenjaar
Wil jij naar de nieuwste show van Jochem Myjer? Kom dan zaterdag naar Kunstlinie Almere Flevoland - KAF voor de exclusieve voorverkoop van deze voorstelling. En.. Almere Centrum kaarthouders maken volgende week exclusief kans op 2x2 kaarten voor deze voorstelling. Vergeet dus niet om je voor dinsdag 18 april aan te melden voor de klantenkaart! [ Almerecentrum.nl Link ]
Wil jij naar de nieuwste show van Jochem Myjer Kom dan zaterdag
Joy van Wingaarden
Ilse Honing van Zomeren
Julia Loen
Heb jij die leuke nieuwe zomerschoenen al gespot? Bij Kersting Shoes ontvang je met jouw persoonlijke Almere Centrum Klantenkaart 10% korting op je aankoop. Nog geen pas, vraag deze dan gratis aan. [ Almerecentrum.nl Link ]
Heb jij die leuke nieuwe zomerschoenen al gespot Bij Kersting Shoes ontvang
Joka Homburg
Johan Arlar
TIP! Ook zo dol op gebakjes en chocolaatjes? Bij Dominiquestaarten vind je allerlei heerlijke producten voor Pasen!
TIP Ook zo dol op gebakjes en chocolaatjes Bij Dominiquestaarten vind je
Brigitte De Kort van Kessel
Rita Gus Narwan
Leila Verhoeven