FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Alpe d'HuZes
12/01/2016 at 11:13. Facebook
Wow, een mooi onderzoek dat is mogelijk gemaakt door financiering uit het Alpe d'HuZes/KWF-fonds. Guido Jenster werkt aan een urine test om prostaatkanker vast te stellen. #ad6

KWF-onderzoeker van de week: Guido Jenster

kwf.nl
Alpe d'HuZes
11/30/2016 at 11:53. Facebook
Ieder jaar halen Alpe d'HuZessers prachtige bedragen op. Maar wat gebeurt er nou eigenlijk met dat geld? In dit filmpje geven wij uitleg.

Nieuwsgierig naar nog meer informatie over de besteding kijk dan op onze site: [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ].

#ad6

Alpe dHuZes 10 jaar onderzoek

Alpe dHuZes 10 jaar onderzoek

YOUTUBE.COM
Onze fotografen maken het hele jaar door mooie foto's van jullie! Benieuwd naar de foto's van de Alpe d'HuZesdag? Kijk dan gauw op: [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ]. #ad6 (Foto: Frank van Engelen)
Mooie afsluiting van de samenhorigheidssessie. Hou elkaars hand vast en sta even stil bij waarom je dit doet. Foto: Frank van Engelen #ad6
We zijn er klaar voor! De Alpe d'HuZesdag is begonnen! Zien we jou straks ook? #ad6
Het wordt morgen slecht weer en veel te koud om te trainen! In plaats daarvan kom je lekker warm naar de Alpe d'HuZesdag. Krijg je meteen handige tips voor de rest van je training.

Meld je aan op: [ Eventbrite.nl Link ]
Zondag is het zo ver: de Alpe d'HuZesdag!

Het belooft een actieve bijeenkomst te worden waar we iedereen vragen om zijn / haar ervaringen te delen. Met ons én met elkaar. Ontmoet de Alpe d'Huzessers uit jouw regio en zoek de verbinding. Wellicht kun je samenwerken in aanloop naar de koersweek. Tijdens de plenaire bijeenkomst zullen we stilstaan bij de reden waarom wij dit allemaal doen.

Wij...
View details ⇨

1e Alpe d'HuZes dag editie 2017 (voorheen deelnemers bijeenkomst)

eventbrite.nl
Wist je dat er ieder jaar ook veel kleine kanjers meedoen? Twijfel je nog? Kom dan naar de Alpe d'HuZesdag aankomst zondag. Hier kom je in contact met (oud-) deelnemers en krijg je handige tips! Meld je aan op: [ Eventbrite.nl Link ] #ad6
Alpe d'HuZessers uit je eigen regio ontmoeten? Kom dan naar de Alpe d'HuZesdag op 20 november!

Hier kom je in contact met deelnemers en vrijwilligers uit jouw regio. Leuk om samen mee te trainen of om ideeën uit te wisselen.

Meld je aan op: [ Eventbrite.nl Link ]
Sinterklaas is in het land en de berg ligt al vol met sneeuw! Ben jij er dit jaar ook bij? Meld je aan op [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ]. #ad6 instagramvideo: Alpe d'Huez
Vrijwilliger zijn is leuk! We bundelen onze krachten en talenten om Alpe d'HuZes mogelijk te maken. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kijk dan gauw op onze site. [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ]

Vacatures — Alpe d'HuZes

opgevenisgeenoptie.nl
De nieuwe sponsortabel is er! Heb jij hem al gezien? Hier vind je alle handige informatie voor je sponsors. #ad6 [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ]

Sponsortabel 2017 — Alpe d'HuZes

opgevenisgeenoptie.nl
Vanavond op tv De reis van je leven met Roelanda Bakker. Roelanda is vorige week op veel te jonge leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Haar man Hjalmar en zoon Sil zetten hun onmacht om in kracht door in 2015 mee te doen met Alpe d'HuZes.
Heb jij je al aangemeld voor de Alpe d'Huzesdag op 20 november in Nieuwegein? Laat ons weten dat je erbij bent via: [ Eventbrite.nl Link ].

De dag staat in het thema van ontmoeten & verbinden voor (oud-)deelnemers, vrijwilligers én mensen die nog twijfelen over deelname aan de koers of voor diegene die meer wil weten over Alpe d'HuZes.

Hier vind je alle informatie over deelname en de...
View details ⇨

1e Alpe d'HuZes dag editie 2017 (voorheen deelnemers bijeenkomst)

eventbrite.nl
Hjalmar, Sil en team Maasdriel heel veel sterkte met het verlies van Roelanda.
Geweldige prestatie. Doen jullie in 2017 ook weer mee?
Inschrijven kan al weer via [ Opgevenisgeenoptie.nl Link ]

Tot ziens op de berg!
De single 'Dichterbij de hemel kom ik niet' staat in de top 100 van Gelderland (De Gelderse top 100). Dat is geweldig en die notering willen we als Alpe d'HuZessers natuurlijk behouden en liever nog verhogen.
Daarom een oproep aan iedereen: stem voor 6 november op dit prachtige en alleszeggende Alpe d'HuZes-lied! Vanaf 1 IP-adres kun je maar liefst 5x stemmen.

[ Omroepgelderland.nl Link...
View details ⇨

Radio - De Gelderse Top 100 - 2016 - Omroep Gelderland

omroepgelderland.nl
In het SBS programma "Mijn laatste keer" volgt Lucille Werner ernstig zieke mensen die niet bij de pakken neer gaan zitten, maar nog het maximale uit het leven halen. Dinsdag 1 november het verhaal van Corrie Schuijn, stoker uit team 2016 van 2climb2raise.

Ze had altijd al graag een keer mee gedaan met Alpe d'HuZes, maar dacht dat dit er nooit meer van zou komen. Gelukkig heeft ze de koe bij...
View details ⇨

Mijn Laatste Keer - SBS6

sbs6.nl
Kom jij vandaag ook naar Bikemotion om jezelf of je team in te schrijven?
De aankomende Alpe d'HuZesdag (voorheen Deelnemersdag) is op zondag 20 november in Nieuwegein. Deze dag staat in het thema van ontmoeten & verbinden voor (oud-)deelnemers, vrijwilligers én mensen die nog twijfelen over deelname aan de koers of voor diegene die meer wil weten over Alpe d'HuZes.

In het programma is veel aandacht voor informatie over deelname en de voorbereiding in het...
View details ⇨

Alpe d'HuZesdag (voorheen deelnemersdag)

EVENT - facebook.com