FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Byggandet av oljeledningen har stoppats! En viktig seger för nordamerikanska urfolk som kämpat för sina rättigheter och som i månader skyddat vattnet vid Standing Rock.
Den politiska aktivisten Zeynab Jalalian har blivit torterad och dömd till livstids fängelse. Jonas Gardell kräver att Zeynab blir frigiven! Gör det du med. [ Amnesty.se Link ]
Vad har tandkräm, glass och choklad med barnarbete att göra?
Shima Niavarani kräver att President Obama benådar Snowden innan Donald Trump blir president. Gör det du också. Skriv för Frihet! --> [ Amnesty.se Link ]
Läraren Rubén Ortiz är fackligt aktiv i Argentina. Nu dödshotas han på grund av sitt arbete för bönders och arbetares rättigheter, och polisen tar inte hoten på allvar.

Kräv att Rubén Ortiz skyddas!

amn.st
Edward Snowden avslöjade massövervakning över hela världen. För det riskerar han trettio års fängelse. Kräv att President Obama benådar Snowden!

[ Amn.st Link ]
Efter utgången i det amerikanska presidentvalet är det viktigare än någonsin att President Obama benådar Edward Snowden. Och, missa inte Snowden live från Moskva idag på Internetdagarna kl 17.00!

"Nu måste Obama skynda att benåda Snowden"

amn.st
"Máxima har rätt till sina marker. Jag kräver att Máxima ges skydd och attackerna mot henne upphör" - Maxida Märak skriver för frihet. Gör det du också! [ Amnesty.se Link ]
Har du någonsin tittat in i ögonen på någon du inte känner, i fyra minuter, utan att säga ett ord? Ta del av experimentet, live från London.
Máxima Acuña försvarar sin mark - för det blir hon trakasserad, hotad och misshandlad. Kräv att Máxima ges skydd och att trakasserierna upphör!
I Sverige ställer konsumenterna allt högre krav på att bankerna ska respektera mänskliga rättigheter, och bankerna har börjat lyssna. Se årets granskning och skicka ett mejl direkt till din bank och kräv ytterligare förbättring.

Fair Finance Guides årliga granskning

amn.st
Skriv för frihet du också! [ Amnesty.se Link ]
Två veckor innan flyktinglägret Dadaab i Kenya ska stängas mer eller mindre tvingar Kenya flyktingar att återvända till Somalia. Där riskerar de att skadas eller dödas i den väpnade konflikten som pågår.
Idag drar årets Skriv för Frihet igång! Här ser du varför kampanjen behövs: [ Amnesty.se Link ]
Romer i Italien utsätts medvetet för diskriminering. Cirka 40 000 romer tvingas bo i segregerade läger.
Vi arbetar bland annat för kvinnors rättigheter, mot kriminalisering av abort, för HBTQI-personers rättigheter, för flyktingar och migranters rättigheter och mot hatbrott och etnisk diskriminering.

Vi fortsätter vårt arbete för alla människors lika värde

amn.st
Miljoner människor kämpar för att överleva i Syrien och många är på flykt. Det finns ett sätt att skydda rättigheterna för familjer på flykt, från Syrien och andra länder. Kräv alla människors rätt att söka asyl och ge en gåva till Amnesty International idag.
Människorättsaktivisten Narges Mohammadi har dömts till 16 års fängelse. Straffet är Irans svar på hennes arbete för att avskaffa dödsstraffet och för att hon haft ett möte med Catherine Ashton i mars 2014, EU:s dåvarande högsta utrikesrepresentant.

Kräv att Narges Mohammadi friges!

amn.st
Italien utsätter människor på flykt för tortyr.

EU:s press på gränsländerna leder till allvarliga kränkningar

amn.st