Annie Lööf
Annie Lööf
05/26/2017 at 17:57. Facebook
I dag inleder Miljöpartiet sin kongress i Linköping. Många upplever att de svikit sina ideal på området, att klimatet och miljön fått betala priset för att MP hamnat i regeringen. Vi behöver ett nytt, grönt ledarskap som möter klimatutmaningen med skarpa verktyg som gör det lättare och billigare för privatpersoner och företag att ställa om. Gilla inlägget om du håller med!
I dag inleder Miljöpartiet sin kongress i Linköping Många upplever att de

Annie Lööf: "Vi behöver ett nytt, grönt ledarskap"

centerpartiet.se
Erik Hjärtfors
Björn-Ove Sollien
Emil Skoglund
Annie Lööf
Annie Lööf
05/24/2017 at 10:10. Facebook
Minns ni kvinnan som behövde föda i bilen eftersom BB i Sollefteå lagt ner? Den historien berörde många. Att vården inte finns tillgänglig i hela landet riskerar att klyva Sverige. Det är inte rättvist! Håller du med? Dela gärna klippet från debatten med Statsministern.
Maja Erika Larsson
Gudrun Mo
Erika Fessy
Annie Lööf
Annie Lööf
05/23/2017 at 08:34. Facebook
Unga tonårsfans, upprymda av att ha sett sin stora idol, upprymda av glädje, sång, dans. Terrorattentatet i Manchester är ren och skär ondska, det är så utstuderat vidrigt att mörda barn. Den bottenlösa sorg som föräldrar, vänner och familj till de omkomna nu känner. Den förtvivlan som många nära anhöriga nu lever i när de letar efter sina barn.

Känner stor sorg och bedrövelse med alla offer,...
View details ⇨
Unga tonårsfans upprymda av att ha sett sin stora idol upprymda av
Johan Sundstrand
Rizgar Shamai
Anders G Pettersson
Annie Lööf
Annie Lööf
05/22/2017 at 06:10. Facebook
Sverige och Tre Kronor världsmästare! Stort grattis till hela laget och alldeles extra till Henrik Lundqvist - i en straffläggning, i VM-final och som målis förtjänar han en extra stjärna. Glädjen på fotot - stort grattis!
Sverige och Tre Kronor världsmästare Stort grattis till hela laget och alldeles
David Weinehall
Åsa Annerstedt
Ingrid Andersson
Vi måste överallt stå upp och ta striden för våra värderingar om människovärde och tolerans. Det gäller även i kyrkan. Vilken roll tycker du Svenska kyrkan ska spela i Sverige? Kommentera gärna!

I september är det val till Svenska Kyrkan och idag var det valupptakt för Centerpartiets kyrkopolitiker. Vi är en stark kraft för en öppen och inkluderande kyrka. I hela landet!
Vi måste överallt stå upp och ta striden för våra värderingar om
Abbas Hossein Ali
Pär Lihufvudh
Harald Ulltveit-Moe
Vården behöver komma närmare människor. Oavsett var i landet du bor ska du kunna känna trygghet och veta att vården finns där när du behöver den. Du ska få träffa en läkare som du känner och som känner dig.

Dela gärna filmen om du håller med oss.
Johan Ekblom
Peter Magnusson
Mange Andersson
Att programmeraren Tayyab Shabab nu ska utvisas är såväl orimligt som ovärdigt ett land som Sverige. Det är dags för en Lex Tayyab. Regeringen måste vakna & agera för att stoppa orimliga utvisningar av människor som har ett liv och en karriär här och bidrar till bygget av Sverige.

Dela artikeln om du också vill se en förändring av reglerna kring arbetskraftsinvandring.
Att programmeraren Tayyab Shabab nu ska utvisas är såväl orimligt som ovärdigt

Annie Lööf om fallet med utvisade Tayyab: "Jag skäms"

digital.di.se
Paul Holgersson
Monika Ågren
Mattias Bengtsson
Vi behöver fler händer i vården. Bara så kan vi öka tillgängligheten och se till att fantastisk vårdpersonal runt om i landet får avlastning och fler kollegor.

Dela gärna artikeln om du också vill se fler händer i vården och göra så att fler kan få sitt första jobb inom detta viktiga område.
Vi behöver fler händer i vården Bara så kan vi öka tillgängligheten

Tänk om – återinför vårdbiträden igen

aftonbladet.se
Kerstin Söderström
Märta Fägerberg
Samuel Bäck
Oavsett var man bor i landet ska det finnas en tillgänglig och närmare vård. Det handlar faktiskt om rättvisa! Du håller säkert med.
Idag har vi haft nationell pendlarkampanj i hela landet om en närmare vård. Här i Nacka Strand. Mötte du en Centerpartist idag?
Oavsett var man bor i landet ska det finnas en tillgänglig och
Egon Sandström
Hans-eric Körning
Livia Klintheim
Precis talat på Svenska Vård framtidsdagar. Deras medlemmar är en förutsättning för en närmare vård och omsorg och människors möjlighet att välja vad som passar just dem bäst, oavsett var man bor i landet. Också fått viktiga exempel på hur Ilmar Reepalus utredning och regeringens bristande ledarskap påverkar såväl verksamheter som människor negativt.
Precis talat på Svenska Vård framtidsdagar Deras medlemmar är en förutsättning för
Masoud Haidary Ulughbaik
Agneta Ahlerup
Lars-Håkan Eriksson
Det behövs ett nytt ledarskap för Sverige. Med Stefan Löfvens regering ökar arbetslösheten. Med Isabella Lövins regering ökar klimatutsläppen. Sverige riskerar att klyvas. Det är därför vi i valet nästa år söker stöd för en ny Alliansregering som byter ut Stefan Löfven som statsminister. Visa att du också vill se ett nytt ledarskap för Sverige - dela klippet från gårdagens debatt!
Lars Löveråsen
Gunilla Munters
Gustav Azrak
Stort tack till alla er som var aktiva i sociala medier under kvällens partiledardebatt i SVT Agenda och hjälpte till att sprida Centerpartiets budskap. Tydligt att det behövs ett nytt ledarskap för Sverige och att regeringen står handfallen inför utmaningen med en sociala och regional klyvning. Här en sammanfattning av lite av det som sas under kvällen.

Sov gott, så tar vi nya tag nästa vecka!
Stort tack till alla er som var aktiva i sociala medier under

Annie Lööf (C) ”Fler som varit i rymden än som har traineejobb”

svt.se
Jan Nystedt
Oscar Widman
Frankie Lidman
Det behövs ett nytt ledarskap för Sverige! Om någon minut börjar partiledardebatten i Agenda, på Svt 2. Skicka gärna en hälsning till Allianspartiledarna i kommentarsfältet!
Det behövs ett nytt ledarskap för Sverige Om någon minut börjar partiledardebatten
Kerstin Persson
Ann-Charlott Filipsson
Marie Karlsson
Ikväll gäller det! Final i Eurovision Song Contest. Vi hejar på dig Robin - och vi hoppas på många röster! Hur tror ni det går för Robin? Kommentera gärna!
Yvonne A-Pettersson
Mika Lammi
Kristin Fredriksson
Hör Britt-Marie i Strömsund berätta om betydelsen av att ha en läkare att gå till i byn. Det är genom en närhet till vården och en möjlighet att själv bestämma över vad som passar just dig bäst som vi kan stärka tillgängligheten och kvaliteten i vården över hela landet. Det är också det som nu hotas av Socialdemokraterna och Ilmar Reepalu. Det kan du läsa mer om här - [ Centerpartiet.se Link...
View details ⇨
Bo Wihlborg
Livia Klintheim
Lars Nordin
Chokladbollens dag. På chokladbollens afton så badar man sig ren. Trevlig kväll!
Chokladbollens dag På chokladbollens afton så badar man sig ren Trevlig kväll
Erik Hjärtfors
Cecilia Johansson
Agneta Ahlerup
Sverige ska ha råd med en sjukvård som finns där när du behöver den.
Oavsett var i landet du bor. Då måste vi försvara valfriheten och de människor som bidrar till kvalitet och tillgänglighet. Dela gärna filmen så att fler får se vad närmare vård verkligen handlar om.
Agneta Grenliden
Livia Klintheim
Dick Olsson
Ska barnen få gå kvar på skolan de valt? Ska de äldre behöva flytta från äldreboendet? Valfrihet i välfärden är på riktigt. Det är dags att Socialdemokraterna sätter ner foten. Håller du med? Dela då gärna filmen!
Yusuf Abdullahi
Sture Larsson
Lars-Håkan Eriksson
Trodde aldrig att vår generation skulle behöva vara motståndsrörelse till rasism, nazism och antisemitism. Den skymf mot människovärdet som de utgör, gör att de borde ligga på historiens skräphög. Men gör det inte.

Nazister demonstrerar på våra gator, förintelseförnekarna gör sig hörda titt som tätt, antisemitiska aktioner och uttalanden når till och med riksdagen. Utveckligen är förfärlig....
View details ⇨
Trodde aldrig att vår generation skulle behöva vara motståndsrörelse till rasism
Claes Söderberg
Yvonne A-Pettersson
Kristina Lemón
Som jobbmentor berättar man om sitt arbete och lyssnar på unga människors drömmar. Vilket var ert drömjobb när ni gick i skolan?
Kommentera gärna! Idag besök på Blommensbergsskolan i Gröndal tillsammans med en rad andra jobbmentorer. Vill passa på att uppmana samtliga partiledarkollegor att också bli jobbmentorer!
Som jobbmentor berättar man om sitt arbete och lyssnar på unga människors
Emil D-Nilsson
Curt Carlström
Maggie Rehnberg