Annie Lööf
03/25/2017 at 13:15. Facebook
Har upplevt folkrörelse i två delar idag. En mycket välbesökt distriktsstämma för Centerpartiet i Blekinge och innan dess laxfiskepremiären i Mörrumsån - ett av de säkraste vårtecknen vi har. Vilket är ditt bästa vårtecken?
Annie Lööf
03/24/2017 at 12:38. Facebook
En dag med partistyrelsen som fick oväntat besök - en fd partiledare som hade vägarna förbi. Tack för de positiva orden, Olle!
Två partiledare med olika ideologiska utgångspunkter från olika tider som talar om Sverige och behovet av utbyte, öppenhet, och handel med omvärlden.

Bägge höll igår anföranden på ett mingel anordnade av amerikanska ambassaden för alla stipendiater för IVLP och Fulbright. Tack amerikanska ambassaden för en riktigt trevlig kväll igår!
Bibehållen valfrihet, höga kvalitetskrav och en hög tillgänglighet är vägen framåt för svensk välfärd. På plats vid Entreprenörskapsforum frukostseminarium om vinst & valfrihet i välfärden.
Ett viktigt budskap, både på förskolan och i samhället. #rockasockorna
Ömsesidig respekt och god ton är fullt möjligt i en debatt även mellan politiska motpoler. Läs och dela gärna DN:s reportage från debatten i Karlstad förra veckan.

Fullt hus när politiska motpoler tillåts att tala till punkt - DN.SE

dn.se
Sparande, husdjur och politik var några av ämnena när Rojan och Felix från tidningen Lyckoslanten var på plats i Riksdagen idag. Resultatet ser ni i mitten av maj. Ha en fortsatt bra fredag!
Tydlig, rolig och ideologiskt driven debatt igår mot Jonas Sjöstedt, inför en fullsatt universitetsaula. Tack Karlstad och alla ni som följde debatten på plats eller via nätet. Här kan ni läsa lite mer om gårdagen.

Två leende rivaler

nwt.se
Det måste bli enklare och billigare att vara miljövänlig. Därför föreslår Centerpartiet 100 000 kr i grön bonus till den som köper en riktigt miljövänlig bil. Dela gärna vidare om du också vill se fler miljöbilar på vägarna.

C vill ge 100 000 i miljöbilsbonus

svd.se
Följ debatten mellan Annie Lööf och Jonas Sjöstedt här. Och sprid gärna länken, eller tagga någon som behöver en påminnelse om att se den. Nu kör vi!
Idag kl 12.30 är det debatt mot Jonas Sjöstedt på Karlstad universitet. Följ gärna livesändningen på Centerpartiets FB-sida och ge gärna era bästa tips inför debatten i kommentarsfältet. Hoppas ni är med 12.30!
Framsidan på Dagens industri. 61 % av företagsledarna har stort eller mycket stort förtroende för mig.

Vad glad jag blir, och tacksam! Ödmjuk inför det förtroendet och jag ska fortsätta driva på för reformer som stärker svensk ekonomi och konkurrenskraft.

Nästa år vill jag också tillsammans med mina alliansvänner få förtroende att med dem bilda regering och genomföra politiken. Tack!
/Annie
Vi kan aldrig få för många krafter som driver på för gröna, liberala och företagsamma idéer och som håller kunskapens fackla högt. En välbesökt och inspirerande invigning av FORES nya lokaler i Stockholm ikväll. Stort tack Mattias Goldmann & alla ni andra duktiga FORES-medarbetare.
Klimatförändringarna märks i samhället och känns i magen. Bra därför att regeringen idag försöker med grön skatteväxling. Men precis som med mycket annat misslyckas man.

Att införa en skatt som inte leder till miljöresultat, utan gör att flygplatser stänger är ett hot mot jobb och företag. Man måste ta hänsyn till hela landet. Läs gärna mer i Expressen.

Nationella flygskatten är helt fel väg att gå

expressen.se
Det behövs fler ideologiska och värderingsdrivna politiska debatter i Sverige!
På torsdag är det debatt igen mot Jonas Sjöstedt (V). Denna gång i Karlstad, Aula Magna, 12.30. Kom dit eller följ live på Centerpartiets FB-sida. Likea gärna inlägget om du kommer att titta på debatten!
Ett starkt försvar är avgörande för att säkra vår fred och frihet.
Centerpartiet har varit drivande till att stärka försvarets resurser senaste åren men det är viktigt med ytterligare pengar för att öka den operativa försvarsförmågan i hela landet. Dagens besked är därför viktigt.

Daniel Bäckström, Centerpartiets försvarspolitiska talesperson, berättar mer om att Centerpartiet och fyra...
View details ⇨
Nano. Ace Wilder. Wiktoria. Mariette. De är mina personliga favoriter. Vem tror ni vinner ikväll?
För småbarnsföräldrar är stressiga morgnar med frukostfilen på golvet och pusslande med såväl vabbschema som handling en del av livet.

I senaste Maratonpodden kan ni lyssna till ett personligt samtal om vardagen, kärleken till löpsteget, tonen på sociala medier och om hur träning bidrar till ett tydligt politiskt ledarskap.

#77: Annie Lööf

maratonpodden.se
Makt över den egna vardagen. Makt över plånboken. Makt över att kunna påverka sin arbetssituation. Jämställdhet och feminism handlar om makt.

Socialdemokraternas attacker på valfrihet i välfärden är därför ett allvarligt hot mot jämställdheten. Trots att regeringen kallar sig feminister är deras politik ett dråpslag mot kvinnodominerade branscher som vård och omsorg.

För att bedriva en...
View details ⇨

regeringens politik - ett dråpslag mot kvinnodominerade branscher

centerpartiet.se
Kvinnor vill ha verklig makt, lika inflytande, lika villkor. Att få bli sedd för den man är och för vilken kompetens man besitter. Att bli vald på egna meriter. Dela gärna om du håller med!

Att Byggnads förbundsstyrelse - alla män såklart - väljer att posera på gruppbild i dessa mössor istället för att göra skillnad i verkligheten är tondövt. Särskilt en dag som denna. Mindre märklig kampanj...
View details ⇨