FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Annie Lööf
yesterday at 15:48. Facebook
Stort tack till alla er som tror på oss och på ett nytt ledarskap för Sverige. Viktigt att påminna oss själva om att inte en enda röst är vunnen än. Vill man se ett starkare Centerparti, en tydligare röst för minskad tudelning, ökad trygghet och en skarpare miljöpolitik gäller det att också lägga sin röst på C i nästa val.

Men mätningar som dessa ger alltid ny energi och blir en fin...
View details ⇨
Annie Lööf
12/08/2016 at 15:40. Facebook
Presenterade idag förslag om hur Centerpartiet vill stärka den svenska försvarsförmågan och öka säkerheten och tryggheten i Sverige. Handlar bland annat om att vi vill att en ny försvarsberedning sammankallas tidigt nästa år och att denna har som målsättning att höja försvarsanslagen till det nordiska snittet.

Sveriges försvarsförmåga behöver öka och då måste även försvarsanslagen öka. I...
View details ⇨

Fem förslag för ett tryggare och säkrare Sverige

centerpartiet.se
Annie Lööf
12/08/2016 at 11:05. Facebook
Håller just nu traditionsenligt jultal. Fokus på trygghet och säkerhet. Följ det gärna via Centerpartiets FB-sida eller på centerpartiet.se
Annie Lööf
12/07/2016 at 16:11. Facebook
Håller imorgon traditionsenligt jultal. I år på Scandic Continental i Stockholm. Kom gärna förbi och lyssna om du är i närheten eller följ talet via länken nedan.

Välkommen till Annie Lööfs årliga jultal

centerpartiet.se
Annie Lööf
12/07/2016 at 08:56. Facebook
Centerpartiet och Johanna Jönsson sätter ytterligare press på regeringen att agera snabbare för att förändra reglerna kring arbetskraftsinvandring och stoppa orimliga utvisningar. Riksdagen är enig i detta, regeringen måste agera snabbare. Dela gärna artikeln.

Centerpartiet kräver stopplag mot utvisningar av arbetskraftinvandrare - DN.SE

dn.se
Annie Lööf
12/06/2016 at 10:59. Facebook
‪Så glad för elevers, lärares och Sveriges skull att se att kunskapen ökar. Reformer och ledarskap gör skillnad. Tack Sveriges alla lärare! ‬/Annie
Annie Lööf
12/03/2016 at 17:14. Facebook
Sverige behöver ett nytt ledarskap. Svensk ekonomi går bra, men det går inte bra för alla. Sverige delas. Regionalt, mellan olika landsändar, och socialt, där vi går mot en miljon människor i utanförskap.

För att vända denna utveckling krävs det goda förutsättningar för det svenska näringslivet där nya jobb kan växa fram. Här är Centerpartiet regeringens motpol.

Läs gärna dagens...
View details ⇨

Annie Lööf: Nu är det vi mot Socialdemokraterna

di.se
Intensiv och bra debatt ikväll mot Jimmie Åkesson i #Halvtid hos TV4. Tydliga skillnader oss emellan i såväl integration, klimatet och synen på EU. Stort tack till alla som varit aktiva i sociala medier under kvällen för att lyfta våra argument om hur vi sänker trösklarna till jobben, effektiviserar och kapar kostnader i mottagandet för en bättre integration och hur vi bedriver en skarp...
View details ⇨

Se duellen om klimatet mellan SD- och C-ledaren - Nyheterna - tv4.se

tv4.se
Ikväll kl 20.00 är det dags för partiledarduell mot Jimmie Åkesson i TV4. Ämnena för kvällen är - Integration, Klimat och EU/Swexit. Kommer fokusera på hur vi får en snabbare och mer effektiv integration i Sverige, där fler kan gå från bidrag och utanförskap till jobb och gemenskap. På hur vi, med ett nytt ledarskap, kan återta Sveriges tätposition i den gröna omställningen med hjälp av ny...
View details ⇨

Två partiledare i medvind - det här ska Lööf (C) och Åkesson (SD) duellera om - Nyheterna - tv4.se

tv4.se
Rolig start på dagen. Centerpartiet får den högsta siffran på tio år i SCB:s stora partisympatiundersökning. Gläds över att vi blir allt fler som vill se ett nytt ledarskap för Sverige. Nu ska vi jobba på ännu hårdare för att visa hur närodlad centerpolitik kan göra skillnad och förvalta och utveckla förtroendet.
Håller traditionsenligt jultal nästa vecka. Kommer sammanfatta ett mycket turbulent och händelserikt år och också presentera lösningar framåt, med fokus på trygghet och säkerhet. Mer detaljerad info i bilden. Varmt välkomna!
Skriver idag, med anledning av tidigare seminarium i riksdagen, tillsammans med Centerkvinnorna ordförande Sofia Jarl om hur den nuvarande regeringens företagspolitik fortsätter försvåra för kvinnor att lyckas. Det blir extra tydligt när det kommer till välfärden.

Socialdemokraterna hotar inte bara den valfrihet många tar för given, de har också misslyckats helt med sin jämställdhetsanalys....
View details ⇨

Debattartikel: ”Dags att krossa glastaken, Stefan Löfven”

svt.se
Inleder just nu seminariet om valfrihet och kvinnors företagande i välfärden. Ser fram emot ett bra samtal med den mycket kompetenta panelen, med Barbara Bergström, Catharina Tavakolinia och Solveig Sunnebo. Via länken nedan kan ni följa oss live.
[ Youtube.com Link ]
Sänder just nu live inför jultalet nästa vecka. Titta gärna, ställ frågor och sprid länken så att fler kan vara med oss och diskutera trygghet och säkerhet.
Nästa vecka är det dags för Annie Lööfs årliga jultal, där hon kommer att summera ett turbulent år och presentera nya förslag från Centerpartiet. Inför detta kör vi FB-live imorgon, tisdag 29/11 kl 09.30, för att höra era tankar och inspel om hur vi kan stärka tryggheten i hela landet. Hoppas att vi ses och hörs imorgon.

Sprid gärna filmen vidare eller tagga någon som du vet har kloka inspel...
View details ⇨
Regeringen var inte var beredda att flytta makten från staten till regionerna och nobbade därför Centerpartiets förslag för att lösa regionfrågan. Imorse var vår vice partiledare och gruppledare, Anders W Jonsson, med i Gomorron Sverige och gav konkreta exempel på makt som Centerpartiet ville flytta närmare de människor som berörs. Dela gärna klippet om du håller med oss. Trevlig helg!
Besöker idag Södertälje och AstraZeneca. Skriver inför besöket om hur viktigt det är med bättre företagsvillkor i Sverige om vi vill få fram nya, växande företag och varför inte morgondagens AstraZeneca. Dela gärna artikeln om du också vill ha en ny politik med bättre villkor för företag att starta och utvecklas.

Sverige behöver en politik för fler företag

lt.se
Idag, för ett år sedan, la regeringen om sin migrationspolitik. Såhär tyckte vi då och så tycker vi fortfarande. [ Centerpartiet.se Link ]
Inlett dagen med bra möte med David Cairns, Storbritanniens ambassadör. Samtal om såväl Brexit, omvärldsläget och inte minst vikten av fortsatt goda relationer mellan Sverige och Storbritannien.
Den 20 november 2001 höll Fadime Sahindal sitt gripande och minnesvärda tal i Sveriges Riksdag. Ett tal för frihet, och mot hedersvåld och förtryck. Hon stod tydligt upp för barns och kvinnors rättigheter. Vi måste fortsätta hennes kamp mot hedersförtryck och för frihet. Här kan du lyssna på en del av talet.