Annie Lööf
yesterday at 12:04. Facebook
I en orolig omvärld är det extra viktigt med trygghet och stabilitet. C är fortsatt tydliga med att vi vill byta ut Löfvens regering. Därför vill vi återvinna folkets förtroende för en Alliansregering vid nästa val, inte slänga ut Sverige i ett osäkert läge genom att förlita oss på SD-stöd.

Annie Lööf: ”C står fast vid sin linje”

centerpartiet.se
Annie Lööf
01/18/2017 at 16:38. Facebook
Träffade tidigare idag Sveriges Överbefälhavare, Micael Bydén. Intressant och viktigt samtal om Försvarsmakten och säkerhetspolitiska utmaningar för Sverige. Vilken fråga tycker du är viktigast på det försvars- & säkerhetspolitiska området?
Annie Lööf
01/18/2017 at 09:14. Facebook
Besökte igår Engelska skolan i Gottsunda, tillsammans med de andra partiledarna i Alliansen. Fokus på hur vi stärker skolan och värnar och utvecklar valfriheten. Via länken hittar du de förslag som vi presenterade i sin helhet. Dela gärna om du också vill se en bättre skola och försvara valfriheten.

Nya Alliansförslag för mer valfrihet i skolan

centerpartiet.se
Annie Lööf
01/16/2017 at 11:30. Facebook
De sista förberedelserna inför kvällens stora lantbruksdebatt i Skövde. Viktig debatt om bland annat hur Trump kommer påverka det svenska lantbruket, vad som krävs för en levande landsbygd och om hur vi kan förbättra villkoren för de svenska bönderna. Vad tycker ni är viktigast att lyfta i kvällens debatt? Kommentera gärna!

Övriga paneldeltagare är bland annat landsbygdsminister Sven-Erik...
View details ⇨
Annie Lööf
01/13/2017 at 18:13. Facebook
Ikväll är det Ellegalan, en kväll för att hylla svensk design och svenska kreatörer och modeentreprenörer. Kvällens klänning är skapad av briljanta designern Frida Jonsvens. Trevlig helg till er alla!
Intensiv och givande dag i London. Morgonen inleddes med bra möte hos svenska handelskammaren, med samtal och bra input från svenska företag i London. Därefter träff med Liberal Democrats Nick Clegg, fd vice premiärminister i Storbritannien. Avslutningsvis möte med Sal Brinton, ordförande i Liberaldemokraterna. Brexit & de fortsatta relationerna mellan Sverige & Storbritannien stod i fokus...
View details ⇨
Vill du också att otrygghet ska vändas till framtidstro? Dela då den här filmen från dagens partiledardebatt!

Trygghet och jobb i hela landet, stärkt försvarsförmåga och valfrihet i välfärden stod i fokus. Det politiska året är nu igång på allvar.
Imorgon rivstartar vi det nya politiska året. Dags för årets första partiledardebatt i riksdagen. Fokus på både dagsaktuella frågor och vilken väg vi vill se framåt för Sverige. Kommer att lyfta behovet av ett nytt ledarskap för Sverige.

Debatten kan följas via SVT Forum från kl 09.00 eller via riksdagens hemsida - [ Riksdagen.se Link ]

Var gärna aktiva i sociala medier under debatten imorgon.
Idag stänger Husby Centrum i protest mot rån, skadegörelse och inbrott som handlarna där får utstå. Det är tyvärr bara ett i raden av exempel den senaste tiden på hur kriminella nätverk förvandlar hela stadsdelar, på olika håll runt om i landet, till mer eller mindre laglöst land. Detta samtidigt som rapporterna om dödsskjutningar på öppen gata och våld mot blåljuspersonal följt oss i media...
View details ⇨

Annie Lööf: Regeringen måste tillsätta kriskommission

svd.se
Skriver om hur 2017 kan bli bättre än 2016. Om hur vi kan byta populism och misstro mot optimism. Det kommer inte ske av sig självt, utan kräver hårt och målinriktat arbete. Centerpartiet vill att Sverige ska gå i en grönare och mer företagsam riktning, där människor kan känna trygghet och framtidstro – var de än bor. Håller du med oss? Dela då gärna artikeln för att visa att vi är många som...
View details ⇨

Annie Lööf: Så blir 2017 bättre än 2016

expressen.se
Så närmar vi oss årets slut. En ny tid väntar. Det har varit ett händelserikt år.
"Jag hoppas att allt fler politiker nu fokuserar mer på de utmaningar vi har i Sverige vad gäller integrationen. Jag tror att många kommuner väntar på ett ledarskap där man ser till att göra reformer så att man kan bygga fler bostäder, så att fler nyanlända kommer i arbete. Jag hoppas att nästa år blir den stora reformens år för att få en bättre integration"

Läs gärna dagens intervju i...
View details ⇨

Stor intervju: Centerledaren Annie Lööfs krav på kärleken

expressen.se
Julveckan fick en mörk start. Fruktansvärda bilder från Breitscheidsplatz i Berlin. Mina tankar går till offren och deras anhöriga.

Tolv döda när lastbil rammade folkmassa - Nyheter (Ekot)

sverigesradio.se
Ikväll i Agenda är det klimatdebatt mot Gustav Fridolin. Uppladdning sker nu hos SVT - i Skavlans loge!

21:15 börjar Agenda. Ni får gärna vara med och stötta under debatten!
"När jag funderat på vilket ledarskap jag ska ha i dagens turbulenta värld har jag tänkt: det kommer att stå om oss i historieböckerna!"

Uppväxten i Maramö. Familjeliv med att lämna och hämta dottern på förskolan. Tv-debatter och jobbuppdrag. Möten och veckohandlingen på Ica Maxi.

Men framförallt. Värderingar och ledarskap. Att stå upp för det man tror på. Läs gärna Björn Af Kleen och...
View details ⇨

Intervju med Centerpartiets ledare Annie Lööf – därför väljer hon en annan väg i flyktingpolitiken - DN.SE

dn.se
Julen står för dörren. En högtid som många av oss förknippar med glädje, gemenskap och familj. För andra ser det dock annorlunda ut. Det finns alltför många barn och unga som har en klump i magen inför julhelgerna. Som förknippar julen med ensamhet, bråk och mobbning. För att kunna erbjuda dessa barn stöd och sällskap på ett enklare sätt har BRIS: Barnens Rätt I Samhället skapat #Brisbot, en...
View details ⇨
Vi behöver en politik som minskar tudelningen i Sverige, ser till att fler människor får ett jobb att gå till och som håller ihop landet. Det resonemang som LO idag för på DN debatt tar oss i rakt motsatt riktning. Såväl regeringen som LO saknar trovärdiga lösningar på dagens utmaningar. Därför krävs ett nytt ledarskap för Sverige. Dela gärna om du håller med oss.

Annie Lööf Centerpartiet i replik: LO-ledningens resonemang är upprörande - DN.SE

dn.se
#Tbt till ett bra samtal med Alexander Pärleros i Framgångspodden från tidigare i somras. Hann med att prata om allt ifrån uppväxt, drivkrafter och motivation. Kan kanske vara sällskap i lurarna under julklappsinköp eller intensiva jobbdagar såhär i slutet av året. Du hittar avsnittet här. [ Framgangspodden.se Link ]
Skriver idag, tillsammans med Eva Nypelius om hur regeringen måste ta sitt ansvar och inte lägga över säkerhetspolitiken i gotlänningarnas knä. Slite hamn är en för Sveriges säkerhet viktigt strategiskt belägen hamn och Gazprom bör inte få hyra hamnen. Dela gärna artikeln vidare. #säkpol

C: Stoppa Gazprom från att hyra Slite hamn

svd.se
Sverige ska vara ett tryggt land att leva i. Med förändringar och oro i vår omvärld ställs nya krav på ansvar och handlingskraft att långsiktigt trygga Sveriges säkerhet. Centerpartiet har därför lämnat ett tydligt och för svensk säkerhet viktigt besked. Vi vill kraftigt och i brett samförstånd inom ramen för en ny försvarsberedning öka de svenska försvarsanslagen. Resonemangen utvecklas idag...
View details ⇨