FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Arbetsförmedlingen
yesterday at 12:13. Facebook
Öka dina chanser till jobb genom att skapa ett starkt personligt varumärke! Det tipsar karriärexperten om, här är sju tips på hur du gör. Vilket ska du börja med?
Arbetsförmedlingen
12/05/2016 at 13:49. Facebook
Alexander valde industrielektriker. Vilket yrke väljer du? Kolla in vår app Yrkesguiden för att hitta det som passar dig!
Arbetsförmedlingen
12/02/2016 at 13:38. Facebook
Läs nästa veckas Platsjournalen redan nu!
Du kan prenumerera på Platsjournalen före alla andra, innan den landat i tidningsställen! Läs den på datorn, i surfplattan eller mobilen! Anmäl dig nu så kommer den till din mejl varje fredag! Registrera dig här:

I tidningen Platsjournalen hittar du de senaste platsannonserna blandat med tips och råd till nya vägval i arbetslivet. Du får även...
View details ⇨
Arbetsförmedlingen
11/30/2016 at 13:11. Facebook
Var är det lättast att få jobb i framtiden? Hur ska du tänka inför ditt gymnasieval? Vi har frågat Jacob Grönlund som jobbar som arbetsmarknadsanalytiker här på Arbetsförmedlingen. Läs artikeln genom att klicka på länken!

Var är det lättast att få jobb i framtiden?

arbetsformedlingen.se
Ta en extra titt på platsannonsen! Genom att använda dessa enkla tips kan annonsen ge dig mer information än du tänkt dig.
För en mer läsvänlig version se sidan 6 i Platsjournalen nummer 47 .
Ta chansen att testa 35 olika yrken och få koll på yrkesutbildningar! 1-3 december är det dags för Euroskills i Göteborg. Har du inte möjlighet att åka till Göteborg kan du delta i Arbetsförmedlingens webbinar "Din framtid". Läs mer via länken nedan!

Testa jobben på yrkes-EM

arbetsformedlingen.se
Varje måndag släpps ett nytt avsnitt av Arbetsförmedlingens jobbpodd! Vår tanke är att du som söker jobb ska få tips och inspiration när du söker jobb direkt i lurarna. Välj och vraka mellan massor av avsnitt:

Nu har vi blivit nominerade till Svenska Podcastpriset 2016. Om du vill får du gärna rösta genom att klicka på länken.

Svenska Podcastpriset 2016

podcastpriset.daytona.se
Känslorna kan vara många efter en uppsägning och det är lätt att tappa energin när det nya jobbet dröjer. Läs artikeln om Monica och inspireras av hur du snabbare kan hitta energi och driv för att hitta ditt nästa jobb.

Starta om efter uppsägningen

arbetsformedlingen.se
Planka ditt cv och kom på intervju! Inspireras av artikeln och få tips på hur du kan vässa ditt cv på bästa sätt.

Kopiera från andra och skapa ett super-cv

arbetsformedlingen.se
Tekniksprånget är den betalda praktiken för dig som är under 21 år och vill testa att jobba som ingenjör. Vill du veta mer? Idag klockan 15.30 kan du ställa dina frågor till personer som går på Tekniksprånget just nu! Hitta chatten och läs mer via länken nedan.

www.arbetsformedlingen.se

arbetsformedlingen.se
Nu är det strax dags för livesändning om nya Platsbanken. Följ webbinariet 15-15.45 genom att klicka på länken!

Har du frågor eller vill veta mer om sökmöjligheterna i nya Platsbanken?

arbetsformedlingen.se
Idag klockan 15-15.45 kan du delta på ett webbinar där vi går igenom nya Platsbanken och svarar på dina frågor! Klicka på länken för att titta och ställa frågor.

Har du frågor eller vill veta mer om sökmöjligheterna i nya Platsbanken?

arbetsformedlingen.se
Nya Platsbanken är här men hur fungerar den? Delta på ett webbinar på torsdag klockan 15-15.45, där vi går igenom nya Platsbanken och svarar på era frågor!

Du kan titta live och ställa frågor under sändningen via vår webbplats. Klicka på länken för att läsa mer och ställa din fråga redan nu!

Har du frågor eller vill veta mer om sökmöjligheterna i nya Platsbanken?

arbetsformedlingen.se
Idag, fredag den 4 november, dag före Alla helgons dag, stänger vi klockan tolv.

Du når oss på telefon 0771-416 416 fram till klockan 16 idag men på lördag har vi stängt. På söndag kan du ringa oss mellan 9 och 16. Vår webbplats, abetsformedlingen.se, är öppen som vanligt.

Trevlig Alla helgons helg!
I måndags presenterade vi vår nya platsbank. Vi får många synpunkter, både ros och ris. Den gamla Platsbanken kommer inte tillbaka och vi jobbar på att utveckla den nya. Vissa funktioner kommer att förändras. På vår webbplats finns vanliga frågor och svar som vi uppdaterar regelbundet. Tack för dina åsikter till förbättring och för ditt tålamod!

Nu blir det enklare att hitta rätt jobb, vi förklarar de nya funktionerna

arbetsformedlingen.se
Nya Platsbanken är här, men hur fungerar den? Klicka på bilden för att få svar på dina frågor, se en instruktionsfilm och läsa vad som är nytt.

Nu blir det enklare att hitta rätt jobb

arbetsformedlingen.se
Intresserad av att jobba utomlands? En Euresrådgivare hjälper dig på vägen! Klicka på bilden och inspireras av Jennys historia om hur hon fick stöttning av Eures för att få sitt drömjobb utomlands.

Eures hjälper dig att få jobb i Europa

arbetsformedlingen.se
Snart får vi besök av Linus Zackrisson i poddstudion igen. Han var med i avsnitt 18 i Arbetsförmedlingens jobbpodd som du hittar här: .

Den här gången svarar Linus på just dina frågor om psykisk ohälsa och jobbsökande! Ställ din fråga i kommentarsfältet eller mejla den till oss på podcast@arbetsformedlingen.se.

Foto: Pelle Jernryd

Lyssna på vår podcast

arbetsformedlingen.se
Tura till jobbet! Nu har du chansen att träffa arbetsgivare från båda sidor om Öresund när Helsingborg och Helsingör samarbetar om en stor jobbmässa. Besök en av städerna, eller båda den 27 oktober för att träffa de företag som behöver personal. Mer information får via länken: [ Arbetsformedlingen.se Link ]

På hittar du fler aktuella rekryteringsträffar.
Går det att förbereda sig för högskoleprovet? Ja! Ta del av våra tips för att förbättra dina chanser att få ett bra resultat om du ska göra provet nu på lördag.

För en mer läsvänlig version, läs nummer 40 av Platsjournalen