Arbetsförmedlingen
yesterday at 08:08. Facebook
Tura till jobbet! Nästa vecka har du chansen att träffa arbetsgivare från båda sidor om Öresund när Helsingborg och Helsingör samarbetar om en stor jobbmässa. Besök en av städerna, eller båda den 1 mars för att träffa de företag som behöver personal. Mer information får du via länken [ Arbetsformedlingen.se Link ].
På hittar du fler aktuella rekryteringsträffar.
Arbetsförmedlingen
02/22/2017 at 13:00. Facebook
En av Sveriges gladaste barnvagnsförsäljare heter Pontus Kärrlander. I senaste numret av Platsjournalen kan du läsa hur det gick till när han fick jobbet med stöd från Arbetsförmedlingen.

Anställningsstödet gav Pontus butiksjobb

arbetsformedlingen.se
Arbetsförmedlingen
02/20/2017 at 12:03. Facebook
Läs Platsjournalens intervju med Charlotte Hågård, karriärexpert och författare till boken ”Stick ut på Linkedin”. Hon ger dig några enkla och snabba tips på hur du vässar ditt Linkedin-konto och gör dig synlig och sökbar för arbetsgivare som är på medarbetarjakt.

Så vässar du profilen på Linkedin

arbetsformedlingen.se
Går du i tankar på att starta eget företag? Delta på en starta eget-dag för att få information som hjälper dig på vägen. Du kan också få tipsen i en livesändning på nätet från sju myndigheter samtidigt! Klicka på bilden för att anmäla dig till vårens tillfällen.

Funderar du på att starta eget?

arbetsformedlingen.se
Hurra - nu fyller Arbetsförmedlingens jobbpodd ett år! Det firar vi med Henrik Fexeus som berättar hur du kan använda dina mentala superkrafter när du söker jobb.

Vi är så glada att jobbpodden har tagits emot så väl under det här året, den har laddats ner 400 000 gånger! Lyssna du också, antingen genom att ladda ner podden till din mobil eller genom att lyssna här: . Vi ser fram emot att...
View details ⇨
I nya numret av Platsjournalen får du fem tips på hur du småpratar på ett smart sätt med rekryteraren. Forskning från USA visar nämligen att det oskyldiga kallpratet före anställningsintervjun kan öka dina jobbchanser.

Läs tipsen här: [ Bit.ly Link ]
Här är jobben som ger dig jobbet! Arbetsförmedlingen presenterade idag en ny rapport om framtidsutsikterna för 200 yrken. Läs mer i artikeln om hur jobbmöjligheterna ser ut framöver i just ditt län.

Här är bästa jobbchanserna i ditt län

arbetsformedlingen.se
Söker du jobb, funderar på att vidareutbilda dig eller är intresserad av att starta eget företag? Bege dig då till Bazaren på Kulturhuset i Stockholm den 9–10 februari! Klicka på bilden för att se vilka öppettider som gäller samt vilka arbetsgivare och utställare du kan träffa.

Ps. Utöver Bazaren finns 180 andra möjligheter att träffa arbetsgivare, vilka ska du delta på? Plocka ut...
View details ⇨

Hitta jobb, utbildning och mycket mer på Bazaren i Stockholm

arbetsformedlingen.se
Här berättar Nour El Refai om sitt första sommarjobb. Är du på jakt efter ett jobb till sommaren? Imorgon klockan 13 sänder vi ett webbinar om vilka typer av jobb som finns under sommaren och hur du söker dem! Anmäl dig genom att klicka på länken, där hittar du även samlad information om bra att veta när du söker sommarjobb.
Genom envishet, fokusering och hård träning lyckades Magnus Samuelsson bli världens starkaste man. I det senaste numret av Platsjournalen berättar han om sin karriär och tipsar om hur man gör för att nå hela vägen fram till en ouppnåelig jobbdröm.

Magnus Samuelsson: Så uppnår du din jobbdröm

arbetsformedlingen.se
Vill du jobba i en internationell miljö? Bege dig då till rekryteringsmässan på Arlanda den 13 februari! Där träffar du arbetsgivare som söker allt från kabinpersonal till kockar och tågförare. Dessutom kan du delta på intressanta seminarier om flygbranschen och om att jobba utomlands.

Läs mer genom att klicka på bilden.

Arlandamässan för dig som vill jobba i en internationell miljö

arbetsformedlingen.se
Söker du sommarjobb? Ta hjälp av appen Sommarjobba, sommarjobbsmässor, poddavsnitt med mera! Du hittar dem och mycket mer via länken nedan!

Sommarjobb

arbetsformedlingen.se
Ibland känns drömjobbet väldigt nära, bara lite kompetens som saknas. I filmen tipsar Platsjournalen om hur du når ända fram trots ett tunt cv. Du kan också läsa tipsen här: [ Arbetsformedlingen.se Link ]
Är jobbet rätt för dig? Läs i Platsjournalen hur personlighetstest kan bli din guide till rätt jobb.

Hitta rätt jobb med ett personlighetstest!

arbetsformedlingen.se
Nervös inför jobbintervjun? Det finns många knep för att nå framgång! Platsjournalen ger dig sex stycken kring hur du slipper oron och får mer kontroll över situationen.

Fler tips hittar du på
Nu är det dags att söka sommar- och säsongsjobb! Träffa arbetsgivare direkt på någon av de 23 mässor som går av stapeln runt om i landet inom kort.

Klicka på länken för att se alla sommarjobbsmässor och för att få fler tips på hur du kan landa sommarjobbet!

Hitta jobbet direkt på sommarjobbsmässan

arbetsformedlingen.se
Hur hänger jobb och pension ihop? Och påverkar min anställningsform om jag kan få lån på banken? Arbetsrättsjuristen Pia Adoff reder ut vad som gäller i veckans Platsjournalen!

Så kan du hålla koll på din anställningsform

arbetsformedlingen.se
Är du en av landets 103 000 nioendeklassare som funderar på gymnasievalet? Titta då lite extra på de utbildningar där du enkelt kan få jobb efter studenten. Klicka på bilden för att få mer tips inför ditt val!

Bästa chansen till jobb går via gymnasiet

arbetsformedlingen.se
Drömmer du om att byta jobb men är osäker på hur du ska gå tillväga? Här kommer åtta enkla tips från tidningen Platsjournalen till dig som vill inleda en helt ny karriär.
Johan valde att jobba som automationstekniker. Så här tycker han om det.

Ladda ner vår app Yrkesguiden för att hitta yrket som passar just dig!