Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen
06/26/2017 at 13:03. Facebook
Är du mellan 18-24 år och sugen på jobb inom industrin? I augusti kan du söka till Volvosteget och få möjligheten till en utbildning samtidigt som du får lön! I senaste numret av Platsjournalen kan du läsa om Ida Karlberg som började på Volvosteget i höstas.
Är du mellan 1824 år och sugen på jobb inom industrin I

Volvosteget ger flera kliv mot industrijobb

arbetsformedlingen.se
Eva Andersson
Peter Hassel
Anna Eriksson
Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen
06/22/2017 at 12:21. Facebook
Fredag 23 juni och lördag 24 juni har vi stängt. Du kan ringa oss på 0771-416 416 eller chatta med oss på arbetsformedlingen.se redan på söndag den 25 juni. På måndag har vi öppet som vanligt igen. Trevlig midsommar!
Flip Fredrik Blixt
Valentina Ninic
Sandy Dickson
Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen
06/22/2017 at 11:01. Facebook
100 nya jobb i Malmö och 100 i Lycksele skapas nu när vi på Arbetsförmedlingen bygger ut vår digitala service. Bli vår nya kollega genom att söka ett av de nya jobben! De kommer att finnas under fliken "Jobba hos oss" på arbetsformedlingen.se. Se filmen när Mikael Sjöberg, generaldirektör Arbetsförmedlingen, tillsammans med Sedat Arif, kommunalråd i Malmö, lanserar den nya enheten i Malmö.
Mohamed Shakyr
Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen
06/21/2017 at 09:04. Facebook
Sommartider är också vikarietider och du är kanske en av de som fyller upp luckan för semesterfirarna? I senaste numret av Platsjournalen får du tips på hur du lyckas med ditt vikariat! Läs artikeln via länken nedan.
Sommartider är också vikarietider och du är kanske en av de som

Så lyckas du med vikariatet

arbetsformedlingen.se
Om du inte vet vad du vill bli så kan Yrkesguiden vara någonting för dig. Läs i Platsjournalen om Arbetsförmedlingens app och andra smarta tips till dig som har börjat söka jobb eller funderar över din framtid.
Om du inte vet vad du vill bli så kan Yrkesguiden vara

Yrkesguiden hjälper dig att välja yrke

arbetsformedlingen.se
Nithin Varghese Mamminissery
Roland Jakobsson
Precis skrivit klart din jobbansökan? Här tipsar Platsjournalen om vad du kan skriva istället för de trötta fraserna som alla andra också använder. Läs tipsen från Platsjournalen innan du mejlar rekryteraren: [ Arbetsformedlingen.se Link ]
Arbetsförmedlingens nya prognos visar på en urstark arbetsmarknad. Det ser positivt ut i samtliga branscher inom näringslivet och de lediga jobben fortsätter att bli fler. Läs hela prognosen via länken nedan.
Arbetsförmedlingens nya prognos visar på en urstark arbetsmarknad Det ser positivt ut

149 000 nya jobb på stark arbetsmarknad

arbetsformedlingen.se
Marty Newman
Stig Håkansson
Marie Rasmusson
Grattis till studenten! Framtidens arbetsmarknad väntar och kanske till och med drömjobbet. I senaste Platsjournalen kan du läsa om studenternas vanligaste frågor om framtiden efter studenten. Ladda även ner appen Yrkesguiden för vägledning och inspiration. Klicka för att läsa vidare. [ Arbetsformedlingen.se Link ]
Milan Bezbradica
Mian Ali Yar
Naser Sami
Brynäs IF driver ett projekt som ska skapa jobb åt arbetslösa ungdomar. I senaste numret av Platsjournalen får du veta hur Brynäs IF tillsammans med Arbetsförmedlingen samarbetar för att få ut ungdomar mot praktik. Klicka för att läsa mer!
Brynäs IF driver ett projekt som ska skapa jobb åt arbetslösa ungdomar

Elithockeyn vill skapa jobb åt ungdomar

arbetsformedlingen.se
Mansour Ennouri
Mian Yar
Har du skjutit upp att söka sommarjobb? Det är inte försent än! I senaste numret av Platsjournalen får du tips på hur du kan hitta jobbet även om du är ute i sista stund. Klicka för att läsa dem!
Har du skjutit upp att söka sommarjobb Det är inte försent än

Så fixar du sommarjobbet på övertid

arbetsformedlingen.se
Ulrika Hård Af Segerstad
Sara Romvall
Aneta Reimann
För att underlätta för personer som inte har svenska som modersmål driver Ronneby ett projekt med Arbetsförmedlingen. Där får nyanlända entreprenörer stöttning och uppmuntran för att starta eget. I en artikel från Platsjournalen kan du läsa mer om frisören Uosama Alyousef som är en av dem som nu har kommit igång som egenföretagare tack vare projektet!
För att underlätta för personer som inte har svenska som modersmål driver

Uosama öppnade frisersalong i Sölvesborg

arbetsformedlingen.se
Sousi Youssef
Stig Håkansson
Robotisering och automatisering kommer att påverka tillgången på jobb i framtiden. Här tipsar Platsjournalen om hur du förbättrar dina jobbchanser på framtidens automatiserade arbetsmarknad. Läs mer här: [ Arbetsformedlingen.se Link ]
Owe Nelson
Vilket yrke ger mest i plånboken? Hur länge måste jag plugga innan jag börjar få lön? Platsjournalen har tagit fram fakta som hjälper dig att välja bland jobben med bäst framtidsutsikter. Klicka på länken för att läsa mer!
Vilket yrke ger mest i plånboken Hur länge måste jag plugga innan

Framtidsjobben med bäst betalt

arbetsformedlingen.se
Valentina Ninic
Anette Larsson
Jens Holmberg
Än har inte arbetsgivarna tagit sommaruppehåll! Fram till sista juni finns över 60 rekryteringsträffar där du kan träffa företag som söker nya medarbetare. En av rekryteringsträffarna sker imorgon på Arbetsförmedlingen i Värnamo. Fler träffar hittar du här
Än har inte arbetsgivarna tagit sommaruppehåll Fram till sista juni finns över

Rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Värnamo

arbetsformedlingen.se
Besnike Aliji
Fadi Al Khouly
Seth Ngando
Sommaren är här, men redan nu kan du planera för fjälljobb i vintern! Catharina Utanskog på Arbetsförmedlingen berättar i denna artikel mer om säsongsjobb och årets fjällmässor. Läs mer här
Sommaren är här men redan nu kan du planera för fjälljobb i

Planera redan nu för vinterns jobb i fjällen

Så här säger några som deltog på en fjällmässa i Stockholm hösten 2016. Varje år har 30 destinationer och företag cirka 1 700 lediga jobb inom skidanläggning...

YOUTUBE.COM
Sommarjobbet som VD blev verklighet för Kevin, 22. Läs intervjun med honom om hur det gick till när han vann Addeccos tävling och landade drömjobbet! Det och mycket mer hittar du i senaste numret av Platsjournalen.
Sommarjobbet som VD blev verklighet för Kevin 22 Läs intervjun med honom

22-åriga Kevin sommarjobbar som vd

arbetsformedlingen.se
Trenden med egenanställda ökar. Läs om för- och nackdelar med den nya anställningsformen i Platsjournalen och möt hovslagaren Malin Levein tycker egenanställningen är en bra lösning.
Trenden med egenanställda ökar Läs om för och nackdelar med den nya

Trenden med egenanställda ökar!

arbetsformedlingen.se
Ziaullah M Akram
Helene Johansson
Tar du studenten och är på väg ut i arbetslivet? Då kanske du behöver få lite tips på hur du söker jobb utan arbetslivserfarenhet, vad a-kassa innebär och hur du skriver in dig på Arbetsförmedlingen! Arbetsförmedlaren Katarina Wohlfart reder ut detta och mycket mer i senaste avsnittet av jobbpodden. Klicka vidare för att lyssna!
Tar du studenten och är på väg ut i arbetslivet Då kanske

Tips för dig som tar studenten i år!

arbetsformedlingen.se
Daniel Johanzon
Ulrika Hård Af Segerstad
Ahmed Sheikh
Vad är du mindre bra på? I senaste numret av Platsjournalen hittar du svaret på en av de vanligaste intervjufrågorna. Här får du hjälp med hur du vänder dina svagheter till styrkor. Klicka på länken för en läsvänlig version. [ Bit.ly Link ]
Gillar du teknik och att vara social i jobbet? Då kan fastighetsvärd vara något för dig! Minst 11 000 nya jobb inom fastighetsbranschen kommer att skapas de närmsta åren. I senaste Platsjournalen kan du läsa om Andreas Svensson som berättar mer om yrket.
Gillar du teknik och att vara social i jobbet Då kan fastighetsvärd

Stort rekryteringsbehov av fastighetsvärdar

arbetsformedlingen.se
Bengt Eriksson
Markus Olofsson
Bengt Eriksson