ARTIS
ARTIS
06/24/2017 at 09:45. Facebook
Schilderen, tekenen en boetseren in ARTIS: bij de ARTIS-Ateliers zorgt het park al 30 jaar lang voor inspiratie. Morgen vieren zij dit jubileum met een extra feestelijke open dag in ARTIS. Bij het Aquarium kan je tussen 14.00 en 16.00 uur alvast een voorproefje krijgen van de cursussen.
Schilderen tekenen en boetseren in ARTIS bij de ARTISAteliers zorgt het park
Rinske Stegwee
Linde Oostenbroek
Huysmans Sara
ARTIS
ARTIS
06/23/2017 at 13:36. Facebook
Morgen staan er maar liefst twee artiesten in de Muziektent. Tijdens de Zoomeravond treden de singer-songwriters Tenfold en Josephine Zwaan op. Daarnaast vertelt dierenarts Frank Verstappen over de voordelen van het gevarieerde dieet door de eetbare tuin.
Morgen staan er maar liefst twee artiesten in de Muziektent Tijdens de

Zoomeravond in ARTIS - Tenfold en Josephine Zwaan

EVENT - facebook.com
Jessy Stonner
ARTIS
ARTIS
06/23/2017 at 07:00. Facebook
ARTIS LEEFT | Soms moet je bluffen in het leven, soms moet je je stil houden. Waar zit jij het liefst als je niet gestoord wilt worden?

Bekijk hier de hele film: bit.ly/ARTISLEEFT
Bibi King
Rosa Rose
Rosa Rose
ARTIS
ARTIS
06/22/2017 at 14:08. Facebook
Binnen een uur na de geboorte kon de jonge netgiraffe al staan. Vanmiddag ging het op maandag geboren veulen voor het eerst naar buiten. Op de Afrikaanse savanne vallen jonge giraffes makkelijk ten prooi aan roofdieren. Het is voor hun overlevingskansen van groot belang dat zij meteen kunnen vluchten.
Eefke De Vos
Natali Wiblin
Myra Baanvinger
ARTIS
ARTIS
06/21/2017 at 12:40. Facebook
Maandag is er een netgiraffe geboren in ARTIS. Het eerste deel van de geboorte was buiten op de Savanne te zien. Na een tijdje trok de giraffe zich terug in de giraffenstal, waar het veulen ter wereld kwam. Eerst kwamen de voorpoten, daarna volgde de kop. Het veulen heeft al gedronken en zal morgen haar eerste stappen buiten zetten. De aankomende tijd vind je de actuele bezoektijden op
Stefanie M'Rabti
Merel Jansson
Sandra Groenhuijsen
ARTIS
ARTIS
06/21/2017 at 07:00. Facebook
ARTIS LEEFT | Vandaag is de langste dag van het jaar, een mooi moment om het leven te vieren. Vertel, wat zou je doen als een dag écht meer uren had? De leukste inzending wint 4 toegangskaarten!
ARTIS
Gerard de Jong
Petra Oudt-langkemper
ARTIS
ARTIS
06/21/2017 at 05:00. Facebook
ARTIS houdt van al het leven. Maar, waar gaat dat leven ook alweer over?
Esmee Boekhoff
Tammo Brinkhorst
Romy Spekreijse
ARTIS
ARTIS
06/20/2017 at 09:17. Facebook
Capibara’s zijn gemaakt om te zwemmen. Zijn tenen zijn gedeeltelijk door zwemvliezen verbonden en zijn neus, ogen en oren staan hoog op zijn kop. Zo kan hij ook in het water ruiken, zien en horen.
Capibaras zijn gemaakt om te zwemmen Zijn tenen zijn gedeeltelijk door zwemvliezen
Petra Van Der Laan - de Vries
Debby Rijvers
Wies Hundling
ARTIS
ARTIS
06/15/2017. Facebook
Dwaal zaterdagavond na het optreden van het akoestische duo Suzan & Freek mee met de speciale rondleiding. De rondleider vertelt tijdens de Zoomeravonden in een schemerend ARTIS over de nachtrituelen van de dieren.
Dwaal zaterdagavond na het optreden van het akoestische duo Suzan Freek mee

Zoomeravond in ARTIS - Suzan & Freek

EVENT - facebook.com
Ina Walraven
Art and Art Supplies
Tess Beumer
ARTIS
ARTIS
06/14/2017. Facebook
Nog geen vier uur nadat de Aziatische olifanten gisteren het nieuwe buitenverblijf opliepen, ging een van de olifanten al kopje onder. Alleen het uiteinde van de slurf bleef boven water. Deze gebruikt ze als snorkel.
Nog geen vier uur nadat de Aziatische olifanten gisteren het nieuwe buitenverblijf
Marjon Veerkamp
Ellen Krielen-Bense
Lenie Best
ARTIS
ARTIS
06/13/2017. Facebook
De drie Aziatische olifantenkoeien verkenden vanochtend het nieuwe buitenverblijf in ARTIS. Met klapperende oren liepen ze hun nieuwe leefwereld binnen. Dit is een teken van positieve opwinding. Het olifantenkalf rende een aantal keer terug naar het binnenverblijf, op de voet gevolgd door haar moeder en zus; olifanten hebben een sterke sociale band. Pas na enige tijd, kwamen de olifanten...
View details ⇨
Marjon Veerkamp
Marjo Fruit
Monique Geelen-de Jong
ARTIS
ARTIS
06/12/2017. Facebook
Gisteren is er een algazel geboren in ARTIS. Goed nieuws voor het Europese fokprogramma, waar ARTIS aan bijdraagt. In het wild is de algazel namelijk uitgestorven.
Gisteren is er een algazel geboren in ARTIS Goed nieuws voor het
Nina Ranzijn
Kevin Muijres
Erica Arkes
ARTIS
ARTIS
06/09/2017. Facebook
De vijf Hudson Bay wolvenwelpen zijn nu zo’n zes weken oud. Ze beginnen met het eten van vlees en hun vacht is al een stuk lichter van kleur. Toch duurt het nog enkele jaren voordat ze zo wit zijn als de volwassen wolven.
De vijf Hudson Bay wolvenwelpen zijn nu zon zes weken oud Ze
Emma Smeets
Nina Greijmans
Esther Kloos
ARTIS
ARTIS
06/08/2017. Facebook
Precies op tijd voor de tweede Zoomeravond in ARTIS stopt het stormachtige weer en wordt het weer volop zomer. Vanaf 15.00 uur is er zaterdag van alles te doen in ARTIS, en om 19.00 uur speelt GOSTO in de Muziektent.
Precies op tijd voor de tweede Zoomeravond in ARTIS stopt het stormachtige

Zoomeravond in ARTIS - GOSTO

EVENT - facebook.com
Tessa van Huisstede
Eva Ruijmgaart
Kim Volkers
ARTIS
ARTIS
06/05/2017. Facebook
Een rond kopje, grote ogen en kleine oortjes die verborgen liggen in de vacht. Doeroecoeli’s zijn te herkennen aan hun uilachtige gezichten en worden daarom ook wel uil-aapjes genoemd. In ARTIS kun je deze nachtdieren zien in het Apenhuis.
Een rond kopje grote ogen en kleine oortjes die verborgen liggen in
David Meijer
Bo Jans
Josephien Sierag
ARTIS
ARTIS
06/03/2017. Facebook
De kruiden en bloemen uit de eetbare tuin zie je niet alleen in het park, maar zijn ook te koop in de ARTIS-winkel. Liever eerst nog even oefenen voordat je snijbiet, lavas, goudsbloem of zoete aardappel mee naar huis neemt? Maak dan vanavond je eigen eetbare tuin tijdens de ARTIS-Zoomeravonden.
De kruiden en bloemen uit de eetbare tuin zie je niet alleen
Imke Verhoef
Erica van Beek
Stijn Seip
ARTIS
ARTIS
06/01/2017. Facebook
Haal je picknickkleed uit de kast en kom zaterdag naar de eerste ARTIS-Zoomeravond. Christon bijt het spits af in de Muziektent, de ARTIS-hoogleraar vertelt over de eetbare tuin en jij kan in het gras genieten van ovenheerlijke pizza’s uit de buitenkeuken en tijdens de schemering meelopen met de avondrondleiding.
Haal je picknickkleed uit de kast en kom zaterdag naar de eerste

Zoomeravond in ARTIS - Christon

EVENT - facebook.com
Sarah Heijne
Ilse Braun
Floor Amelink
ARTIS
ARTIS
05/31/2017. Facebook
De kuikens van de vale gieren zijn lastig te zien vanaf het pad. Dit jong wordt grootgebracht door twee verkeersslachtoffers uit Spanje. De dieren konden vanwege hun verwondingen niet meer worden uitgezet in het wild: ze waren niet meer in staat om te vliegen. In ARTIS is het stel opgeknapt en heeft het weer leren vliegen. ARTIS onderzoekt de mogelijkheid om het jong uit te zetten in het wild....
View details ⇨
Onno Huijding
Ik De Vos
Toon Lelyveld
ARTIS
ARTIS
05/31/2017. Facebook
Primeur in de gierenvolière in ARTIS: er is een ei uitgekomen bij een homostel vale gieren. Het ei werd eerder los gevonden op de grond in de volière. Ondertussen was het mannenkoppel, dat al jaren samen is, een nest aan het bouwen. Daarom is besloten het ei te verplaatsen naar het nest van de mannen.

Twee weken eerder is er al door een ander koppel een ei uitgebroed. Dit laatste koppel...
View details ⇨
Primeur in de gierenvolière in ARTIS er is een ei uitgekomen bij

Homostel vale gieren brengt voor het eerst jong groot in ARTIS

artis.nl
Ingrid Lamberta
Albert de Roos
Vere Op
ARTIS
ARTIS
05/30/2017. Facebook
’s Werelds populairste bijenprofessor Dave Goulson geeft op donderdag 8 juni een exclusieve lezing in ARTIS over zijn nieuwe boek: De vlucht van de hommel. Koop je kaartje op
s Werelds populairste bijenprofessor Dave Goulson geeft op donderdag 8 juni een

Dave Goulson: de vlucht van de hommel

EVENT - facebook.com
Inosha Bevelander
Art and Art Supplies