Tävling! Vinn boken "Mannen som kunde tala med elefanterna" och ett paket Wanyamakaffe.

Såhär gör du: Försök hitta så många ord som möjligt kopplade till vårt Wanyamakaffe i ordpusslet. (Tips: Svaren hittar du på vår hemsida). Skriv orden i kommentarsfältet nedan tillsammans med en motivering kring varför du bryr dig om de Afrikanska elefanterna. Lycka till!

Mer om tävlingsreglerna hittar...
View details ⇨
Här kommer ett litet lästips från oss på Arvid Nordquist Kaffe. "Mannen som kunde tala med elefanterna" av Lawrence Anthony är en inspirerande historia om en man som levde i harmoni med naturen och djuren. Lawrence Anthony arbetade för de afrikanska elefanternas överlevnad och efter sin bortgång sörjdes han av sina elefanter som tillbringade två dygn med att vandra runt hans hus för att säga...
View details ⇨
Visste du att elefantungarna inte klarar sig utan sin mamma? Dela gärna detta budskap och läs mer här: [ Arvidnordquist.se Link ]
Visste du att roobios kommer från Sydafrika och oftast kallas "de röda teet"? Drycken har en söt och fruktig smak. Och tillskillnad mot många andra teer är det koffeinfritt, vilket gör att de passar perfekt framåt kvällskvisten! :)
Vill du också vara med och rädda den afrikanska elefanten från utrotning? Vi på Arvid Nordquist Kaffe samarbetar med African Wildlife Foundation (AWF) och skänker varje år 25 000 dollar till organisationen. När du köper vårt Wanyamakaffe stöttar du detta samarbete och hjälper därmed de utsatta elefanterna.
Vi på Arvid Nordquist kaffe vill tacka er för detta otroliga år! Allt fler väljer att dricka vårt kaffe vilket vi tycker är jätteroligt. Vi vill därför önska er alla, både gamla och nya Arvid Nordquist kaffedrickare, ett riktigt Gott Nytt år!
Nu när året börjar lida mot sitt slut,
Kan du behöva lite extra krut.
När du in alla klappar ska slå,
Hoppas vi att du unnar dig en extra kopp eller två.

God jul och gott nytt år!
Önskar vi från Arvid Nordquist Kafferosteri
Arvid Nordquist kaffe består av 100 % Arabicabönor av högsta kvalité, utvalda för sin stora smak och odlade under de bästa förhållanden både för människa och miljö. Kort och gott, ett kaffe med stor smak och ännu större eftersmak.

#arvidnordquistkaffe

Välj ett godare kaffe i jul

track.adform.net
Idag invigde vår VD den nya efterlängtade rostmaskinen. Vi på Arvid Nordquist är väldigt glada för detta för nu kommer vi kunna producera ännu mer gott kaffe! Trevlig kväll allihopa! :)
Vi på Arvid Nordquist trotsar pepparkakans dag och bjuder på denna festliga kaffe- och chokladmousse istället! :) Fler goda recept hittar du i vårt senaste nummer av SMAKA. Läs senaste numret här:
Vi på Arvid Nordquist kompromissar aldrig med kvalitén på kaffet. Gör inte det du heller!

Möt vår Master Blender

YOUTUBE.COM
Äntligen är det december månad! Som
vi på Arvid Nordquist har längtat till att få julpynta och fixa. Vad är dina bästa tips på att komma i julstämning?
När du dricker Arvid Nordquist kaffe kan du vara säker på att det framställts på ett hållbart sätt. Allt vårt kaffe är nämligen 100 % hållbart certifierat, vilket innebär att det producerats på bästa sätt både för miljö och människa. Du kan därmed vara säker på att kaffet du dricker producerats på bästa sätt för framtida generationer.

Gott kaffe med godare eftersmak!

track.adform.net
Glad första advent önskar vi på Arvid Nordquist! Här hittar du recept på vår goda kafferulltårta med saffranskräm: [ Arvidnordquist.se Link ]
TÄVLING! På söndag är det första advent, dela din julfika med oss och tävla om en One Cup kapselmaskin (värde: 1295kr). Såhär gör du: Ta en bild på din julfika, posta den på Instagram med #julfika och #arvidnordquistkaffe så är du med och deltar. Tävlingen pågår fram till den 4:e advent (18/12) och vinnaren kontaktas på Instagram. Kom ihåg att du måste ha öppen profil. Lycka till!☕
För varje kopp Arvid Nordquist kaffe du dricker bidrar du till att vi planterar fler träd i kaffeodlande länder. Genom att plantera träd hjälper vi de länder som drabbas hårdast av klimatförändringarna. Träden bidrar nämligen till ett mer stabilt klimat, vilket ger jordbrukarna en ekonomisk stabilitet och trygghet.

Trädplantering skapar trygghet!

track.adform.net