Inte 50 utan 1 nyans av grått på bilsalongen i Geneve. Quantumgrå Q2, Q3 och A4 Avant - ny speciallack på gång!
Idag uppmärksammar vi internationella kvinnodagen. Tillsammans med Active Life Foundation bjuder vi alla kvinnor på anmälningsavgiften till Audi Test Drive och Q Test Drive. Är du i Åre idag (8 mars), passa på att anmäl dig på Alpindepån, Stationsvägen 16 i Åre.
Nya RS 5 på väg! Premiär i Geneve med nyutvecklad 2.9 TFSI V6 biturbo på 450 hk och 600 Nm. Gör 0-100 på 3.9 sek och kan utrustas med kolfibertak om du vill. Snart för beställning hos din Audi-handlare!
Direkt från Geneve - nya Audi Q8 sport concept, laddad med ny teknik! Vad sägs om 3.0 V6 TFSI mildhybrid med eldriven kompressor och 48-voltssystem som ger prestanda som en 8-cyl och förbrukning som en 4-cyl. Systemeffekt på hela 350 kW och 700 Nm i vridmoment.
Översvämning vs BMW vs Audi :)
Audi Q7 e-tron kammade hem storsegern i Auto Motor & Sports sammanställning av 2016 års tester (nr 1, 2017). Laddhybridversionen av Audi Q7 klassas som supermiljöbil och beskrivs som ”bekväm, lyxig, säker och kan köras upp till 56 kilometer på eldrift”.

Årets Testbil 2016!

audi.se
Grattis Frida Hansdotter som lyckades ta Sveriges andra brons i alpina VM. Samtidigt som hon skar mållinjen avgjordes även Audi Logo Switch. Ni som snabbast lyckades dela registreringsnumret som syntes på hennes arm kommer kontaktas under den kommande veckan. Tack för att ni deltog i tävlingen. Imorgon håller vi tummarna för slalomherrarna som avslutar alpina VM i St. Moritz.
Bara två VM-tävlingar återstår! Än har inte loggan på någon svensk alpinåkares arm bytts ut. Följ racen på lördag och söndag för din chans att ta över en åkares Audi. Läs mer på audi.se/logoswitch
Vilken laginsats av Sverige i St. Moritz! Grattis till VM-bronset!
Inte bara nedförsåkning under VM i St. Moritz. Mattias Ekström, vår världsmästare i rallycross, ser till att de alpina stjärnorna får fartträning på en annan typ av bana! #SuperQ #quattroexperience #quattroiscalling
På väg till Åre på sportlov? Nu kör vi igång populära Audi Test Drive på Åresjön & Q Test Drive på Molanda. Under vecka 7-10 kan du utmana dig själv på isen och få tips från våra professionella instruktörer. Självklart i någon av våra nya quattrobilar. Skynda att boka på: areauditestdrive@gmail.com eller Alpindepån! Mer info på .
Än har inte loggan på någon svensk alpinåkares arm bytts ut. Det betyder att du fortfarande har chansen att bli vinnaren som får ta över en Audi A6 allroad. Följ Kajsa Kling, Lisa Hörnblad, Alexander Köll och Felix Monsén som tävlar i helgen för din chans att vinna. Läs mer på audi.se/logoswitch
Gått och väntat på nya Audi RS 3 och det sköna soundet från den femcylindriga motorn? Snart kommer den med ännu skarpare design och ny 2.5 TFSI-motor i aluminium på 400 hk. Gör 0-100 km på 4,1 sek med max vrid på 480 Nm vid 1700-5850 v/min. RS 3 Sportback premiärvisas på bilsalongen i Geneve och båda har säljstart i april och lansering hos Audi-återförsäljarna i augusti. Vad tycks?
”Det blir full pott!” När Auto Motor & Sport (nr 4, 2017) testade suvar vann helt nya Audi Q5 en förkrossande seger. ”Material, displayer, knappar och reglage håller alltsammans fullständig toppklass”, ”Bästa bilen att köra och älska”, ”På punkt efter punkt har den läxat upp konkurrenterna”, Och så vår favorit: ”Vill du veta till vilken nivå bilbyggandet av idag har tagit sig: kliv in i en ny...
View details ⇨
Helt nya Audi Q5 har blivit rymligare, smartare och roligare att köra. Provkör den hos din återförsäljare.
[ Bit.ly Link ]
Följ alpinlandslaget i direktsändning och vinn deras Audi. Se tävlingsregler på audi.se