FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Barncancerfonden
yesterday at 09:59. Facebook
Föräldrar till cancersjuka barn får inte det stöd de behöver. Där fyller Barncancerfondens nya satsning på telefonjouren St Lukas en lucka, menar Amanda Eriksson, vars dotter drabbades av den ovanliga njurcancern klarcellssarkom när hon bara var fem månader gammal.
Efter avslutad behandling, när allt skulle vara bra, växte behovet av stöd, men då fanns ingen hjälp att få.
Genom satsningen på...
View details ⇨

”Att telefonjouren nu finns är en trygghet” | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Barncancerfonden
01/13/2017 at 13:55. Facebook
Vi har platser kvar till våra grupper som cyklar Halvvättern och Tjejvättern 2017. Via Ride of Hope har vi ett samarbete med Vätternrundan som innebär att vi erbjuder flera startgrupper i dessa lopp där cyklisterna cyklar till förmån för Barncancerfonden.
Passa på och anmäl dig och dina vänner till en oförglömlig cykelupplevelse. Mer information i länkarna nedan:
[ Barncancerfonden.se Link ]

View details ⇨

Halvvättern 2017

barncancerfonden.se
Barncancerfonden
01/12/2017 at 15:30. Facebook
Månadens forskare i januari är Wouter van der Wijngaart, professor på KTH, avdelningen för mikro- och nanosystem.
Wouter leder ett projekt som Barncancerfonden stödjer tillsammans med Karolinska, som handlar om att tillverka pyttesmå ”läkemedelsfabriker” som kan inplanteras direkt in i tumörer där de tillverkar cytostatika. Läkemedelsfabrikerna är plastpärlor med samma tjocklek som ett...
View details ⇨

Månadens forskare | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Barncancerfonden
01/11/2017 at 14:30. Facebook
Behöver du något roligt att se fram emot i vintermörkret? Anmäl dig till Vårruset. För varje anmäld deltagare skänker Vårruset femton kronor till oss. Intresset för att delta är rekordstort och redan nu har Vårruset samlat in 150.000 kronor till oss.
Nu ser vi fram emot att ännu fler bestämmer sig för att vara med - i vårens, gemenskapens, hälsans och hoppets tecken. Anmäl direkt på sajten...
View details ⇨

Vårruset i samarbete med Barncancerfonden

xn--vrruset-exa.se
Barncancerfonden
01/11/2017 at 09:30. Facebook
Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm har under sina många säsonger av det omtyckta programmet Sofias änglar på Kanal 5 träffat flera familjer som drabbats av barncancer, möten som har berört dem alla tre djupt.
Nu söker programmet nya familjer som behöver hjälp. Mejla in ansökan/tips direkt till hjalp@nordiskfilmtv.com
Barncancerfonden
01/10/2017 at 13:30. Facebook
Vi gör en ny satsning och erbjuder drabbade familjer ett nationellt samtalsstöd dygnet runt hos S:t Lukas telefonjour. Via tjänsten kan familjer med barn som drabbats av cancer ringa legitimerade psykoterapeuter och psykologer och få samtalsstöd dygnet runt.
– Ibland räcker det att bara ringa en gång för att få redskap att ta sig vidare, säger Kärstin Ödman Ryberg på Barncancerfonden.
[...
View details ⇨

Telefonstöd ska hjälpa drabbade familjer | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Aron Anderson har som förste person i rullstol skidat i sitski till Sydpolen, samtidigt som han har samlat in otroliga 6,5 miljoner kronor till Barncancerfonden.
– Inget annat äventyr har varit i närheten av detta, säger Aron.
Han visar om och om igen att ingenting är omöjligt. Vi vill tacka Aron så otroligt mycket för hans enorma engagemang för kampen mot barncancer och hälsa honom välkommen...
View details ⇨

”Min hårdaste prövning någonsin” | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Med själ och hjärta driver Petra Jonsson det lilla familjeföretaget Majas Cottage till framgång. Precis före jul fick vi den glada nyheten att de under 2016 nådde över 2 miljoner kronor i bidrag till kampen mot barncancer. Vårt innerliga tack till alla kunder, återförsäljare och medarbetare på Majas Cottage. Ert engagemang gör livsviktigt avtryck.

På bilden: Petra Jonsson med dottern Maja....
View details ⇨
Ett nytt år med nya förhoppningar. För lilla Rut och hennes familj är det extra speciellt att vi nu är på 2017, det är året då Rut kommer att vara färdigbehandlad. I åtminstone nio månader till måste Rut äta cytostatikatabletter och genomgå olika behandlingar.
- Men trots allt är 2017 året vi har väntat på, skriver mamma Helena i bloggen.
[ Barncancerfonden.se Link ]

Nytt år, nya förhoppningar

blogg.barncancerfonden.se
Från oss alla till er alla, ett stort tack för 2016 och ett Gott Nytt År! Det är så många som engagerat sig i kampen mot barncancer, i stort och smått. Vi kan inte tacka er nog. Alla som startat egna insamlingar, svettats i olika event, spridit våra budskap – ingen nämnd, ingen glömd. TACK för allt ert stöd. Nu ser vi fram emot ett 2017 där vi kommer ett litet steg närmare vår vision att...
View details ⇨
Den 17 januari 2017 är sista dag för nomineringar till "Olle Björks stipendium för berömliga insatser i arbetet för barn med cancer". Stipendiet delas ut till personer som utmärkt sig och betytt mycket för barnen och mottagare av stipendiet kan vara en organisation, en person eller en förening.
2016 utsågs de fyra stipendiaterna Margareta af Sandeberg, Bengt Sandstedt, Jonas Abrahamsson och...
View details ⇨

Olle Björks stipendium | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Kvällen innan julafton - Ruts mamma Helena bloggar om julen hemma och möten med två andra barn som drabbats av cancern.
Vi skänker en tanke till de barn och familjer som måste vara på sjukhuset under helgerna och skickar ett varmt tack till personalen.
Helena skriver:
"På sjukhuset förbereder man för att göra julen så bra som möjligt för de barn och familjer som inte har något val. De som...
View details ⇨

Det är kvällen innan julafton…

blogg.barncancerfonden.se
På juldagen drabbade lagen Stigarna och Vägarna samman i landhockey-utmaningen Winter Classic i Holmsund utanför Umeå. Evenemanget hölls för femte året och samlade in pengar till förmån för Barncancerfonden. Bland annat tävlade man ut fotbollsspelaren Mikael Lustigs Celtictröja med hela lagets autografer. Även en signerad klubba från hockeyspelaren Tomas Holmström i Detroit Red Wings fanns...
View details ⇨
Aftonbladets prisbelönte fotograf Magnus Wennman har mött cancerdrabbade barn som läsarna får lära känna i en porträttserie med fantastiska bilder. Det är en del av en kampanj som Aftonbladet genomför i jul till förmån för Barncancerfonden.
Tidningen publicerar flera reportage som belyser frågan om barncancer och dessutom genomför de en insamling både i tidning och i butik.
[...
View details ⇨

Aftonbladet sätter ljus på barncancer i jul | Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Aftonbladets fotograf Magnus Wennman har träffat tio flickor och pojkar och satt ljus på deras diagnoser.
För att belysa cancerhelvetet. Men också för att visa hoppet och glädjen de utstrålar.
Dela gärna inlägget till era vänner.
[ Aftonbladet.se Link ]

Ljuspunkter – ett fotoprojekt av Magnus Wennman

ljuspunkter.story.aftonbladet.se
Vår fantastiska ambassadör Aron Anderson lyckades idag med ännu en otrolig bedrift när han nådde Sydpolen efter att ha skidat i mer än tre veckors tid.
När Aron var 9 år gammal opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han skidade därför sträckan på mer än 300 km som första person med bara armarna.
Dessutom har han drivit en insamling som nu är uppe i över 4,7 miljoner kronor.
Så bra...
View details ⇨
Vår samarbetspartner ÅF Sverige har stöttat vår kamp mot barncancer i tio år. För ÅF är det viktigt att utveckla samhället och förbättra människors liv genom teknisk utveckling, så vårt uppdrag går hand i hand med deras verksamhet. Vi är väldigt tacksamma att ÅF i år har skänkt 500.000 kr till våra ändamål. På bilden överlämnar Emma Claesson, HR- och kommunikationsdirektör på ÅF, checken till...
View details ⇨

ÅFs julklapp till Barncancerfonden

mynewsdesk.com
85 forskningsprojekt från 14 lärosäten och sjukhus får dela på närmare 87 miljoner kronor i vår stora höstutlysning.
Projekt som finansieras är bland annat forskning om nya diagnosmetoder och behandlingar för leukemi och hjärntumörer, men också återfall av cancer. Även forskning om hur barn påverkas av en cancerbehandling i efterhand, så kallade sena komplikationer, omfattas.
– Det är viktigt...
View details ⇨

​Julklappsmiljoner till barncancerforskning

mynewsdesk.com
För tredje året i rad arrangerade Odelsbergsskolan i Strömstad en julbasar där eleverna sålde julpynt och bakverk. I år valde eleverna att skänka de intjänade 8053 kronorna till Barncancerfonden.
Varmt tack till alla er underbara barn och god jul från oss!
[ Barncancerfonden.se Link ]

Elevernas pengar gick till Barncancerfonden

barncancerfonden.se
Aron Andersons äventyr på väg mot Sydpolen har bromsats av en envis magsjuka. Nu får Aron lift en bit på väg för att inte riskera hälsan och att maten tar slut, men han siktar på att skida de återstående 11 milen fram till Sydpolen och att insamlingen via Pole of Hope ska nå sitt mål.
Lycka till Aron, du är en riktig kämpe!