Ben & Jerry's
yesterday at 05:00. Facebook
Heb je onze koe Woody al eens gespot op die fairrukkelijke pint Half Baked?

Onze koe Woody is super koe-l. Lees hier waarom!

benjerrys.co
Do you lik(e) Ben & Jerry's ... too much? 7 tekenen dat jouw liefde een beetje is doorgeslagen.

Gaat jouw liefde te ver?

benjerrys.co
Zit jij klaar voor een filmmarathon vanavond? Bank: check. Dekentje: check. Films: check. Favoriete Ben & Jerry’s smaak: check!

Onze favoriete bankhang momenten

benjerrys.co
Het einde van 2016 is in zicht. Kijk samen met ons terug op een jaar vol fairrukkelijke nieuwe smaken. Welke is jouw favoriet?
Benieuwd welke Ben & Jerry’s smaak jij bent? Doe nu de #AllFlavoursQuiz en maak kans op een halfjaar gratis ijs!

QUIZ welke smaak ben jij?

benjerry.nl
Teske de Schepper doet een DNA test voor onze #AllFlavours challenge! Het resultaat verrast haar…

Teske doet een DNA test

benjerry.nl
Kom in de holiday spirit: maak van je geliefde Half Baked pint deze ijsrepen!
Waarom we geen Jerry & Ben’s heten? Ga hiervoor met ons mee down memory lane, en ontdek nog 17 andere feitjes over Ben & Jerry’s firsts!

Herinner je deze nog?

benjerry.nl
Jiiihaaa! Bij Ben & Jerry’s zoeken we per direct een enthousiaste student die zich bezig wil houden met de online Ben & Jerry’s wereld. Are you the one?

We're hiring - Community Management Assistent Ben & Jerry’s

benjerrys.co
Jiiiihaaa! Bij Ben & Jerry’s zoeken we per direct een enthousiaste student die zich bezig wil houden met de online Ben & Jerry’s wereld. Are you the one?

We're hiring - Community Management Assistent Ben & Jerry’s

benjerrys.co
Moohoo, door klimaatverandering kunnen zomaar enkele van onze pints op de ‘Bedreigde Pints-lijst’ komen te staan. Dat is niet koe-l! Zorg jij er ook voor dat onze smaken niet uit je vriezer verdwijnen?
Heb jij ook de Doe Maar Lekker Duurzaam-pas ontvangen? Haal dan nu snel je favo Ben & Jerry’s smaak bij de Albert Heijn. Je avondje op de bank was nog nooit zo fairrukkelijk!

Doe Maar Lekker Duurzaam met Ben & Jerry’s

benjerry.nl
Stand together! <3 Because we don’t live in a one flavour world!
Wij vieren Fairtrade Week met onze nieuwste smaak One Sweet World: karamel- en koffie ijs met marshmallow en karamel swirls en chocolade &-tekens.

Onze Fairtrade ingrediënten

benjerry.nl
Toen Typhoon op het #AllFlavours concert speelde, ging het dak eraf! Hij spreekt zich regelmatig uit voor een inclusievere samenleving. Maar wat is dat volgens hem?

A spoon with… Typhoon!

benjerry.nl
One Love klinkt als muziek in de oren! Je kent dit (h)eerlijke ijs misschien al van Satisfy My Bowl. Het is dezelfde smaak, een goed verhaal, maar met een nieuwe naam! We <3 it!

Ontmoet One Love!

benjerry.nl
Maak jij je – net als wij –zorgen om de toenemende verdeeldheid van de maatschappij? Kom naar het Ubuntu symposium van IZI Solutions op 21 oktober in Amsterdam en laat je inspireren door o.a. onze Board of Directors Jeff Furman. Meld je snel aan, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

Let’s talk about inclusion

benjerry.nl
IJsliefhebbers opgelet! Onze nieuwe smaak One Sweet World is vanaf nu verkrijgbaar. Een romige smaak vol met chunks, lekkere swirls & een goed verhaal!

Nieuw: One Sweet World

benjerry.nl
Het #AllFlavours concert: een ice-tastisch concert met een hele gave line-up, enthousiaste mensen en een mooie boodschap. Geniet – samen met ons – nog even na van deze hele mooie avond. Chunky thanks aan iedereen die er was <3