FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Blokker
01/12/2017 at 14:59. Facebook
Klaar voor een frisse start? Met deze blenders, keukenmachines en ander kookgerei maak je de meest gezonde gerechten in een handomdraai.

Blokker | Alles voor een gezonde maaltijd

blokker.nl
Blokker
01/10/2017. Facebook
Hou je van groen in huis maar heb je geen groene vingers? Deze kunstplanten uit de collectie van Mica Decorations zijn niet van echt te onderscheiden en hebben totaal geen onderhoud of verzorging nodig.

Blokker | Urban Jungle

blokker.nl
Blokker
01/05/2017. Facebook
De grootse sale bij Blokker is in volle gang. Duizenden artikelen zijn scherp afgeprijsd.

Blokker | Bekijk nu alle sale artikelen

blokker.nl
Blokker
01/02/2017. Facebook
Blokker
12/31/2016. Facebook
Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar.
Blokker
12/29/2016. Facebook
Het is grootse sale bij Blokker en alleen vandaag krijg je nog eens 15% extra korting op bijna alles.

Blokker

blokker.nl
Blokker
12/28/2016. Facebook
Proosten op het nieuwe jaar met de mooiste champagneglazen. Met wie proost jij deze jaarwisseling?

Blokker | Bekijk onze champagneglazen

blokker.nl
Blokker
12/24/2016. Facebook
In de week voor Kerst plaatsten we in 5 steden door heel Nederland elke dag een kluis in een filiaal van de Nieuwste Blokker. We stelden op onze Facebookpagina drie vragen. De antwoorden op deze vragen vormden elk dag de cijfercombinatie waarmee de kluis geopend kon worden. Elke dag ging een winnaar er met de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. 250.- vandoor, en op de finaledag zelfs t.w.v....
View details ⇨
Blokker
12/23/2016. Facebook
Tijdens deze schitterende feestdagen mogen we éxtra genieten van de lekkerste gerechten. Hoe bereid jij je hapjes en snacks voor deze feestdagen?

Blokker

blokker.nl
Blokker
12/23/2016. Facebook
Blokker
12/23/2016. Facebook
Op de grote finaledag heeft Jeroen Wernekinck in de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg 321 in Rotterdam Alexandrium de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. 1.000 gewonnen. Jeroen, van harte gefeliciteerd.

Wij danken alle deelnemers voor jullie enthousiasme en leuke reacties en wensen iedereen Schitterende Feestdagen.
Blokker
12/23/2016. Facebook
Ben je er klaar voor? Het laatste gedeelte van de cijfercode waarmee je de kluis bij de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium opent, is het het antwoord op de vraag die Kellycaresse in haar vlog stelt. Zet dit antwoord achter de antwoorden van vraag 1 en 2 en ga vervolgens zo snel als je kan naar de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium.

Toets...
View details ⇨
Blokker
12/23/2016. Facebook
Heb je het antwoord op de eerste vraag van vandaag onthouden? Mooi. Het tweede gedeelte van de cijfercode waarmee je de kluis bij de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium opent, is het antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel gouden kabouters tel jij op deze 360-graden foto?

Onthoud dit antwoord goed, de aanwijzing voor het laatste deel van de code krijg je om 15:00...
View details ⇨
Blokker
12/23/2016. Facebook
We zijn begonnen met de grote finale: Vandaag maak je kans op de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. maar liefst 1000.- bij de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in Rotterdam Alexandrium. De eerste cijfers van de cijfercombinatie van vandaag is het antwoord op de deze vraag:

Hoeveel kerstballen kun je opbergen als je álle 5 de Sunware kerstballenopbergboxen uit de folder van week 52 koopt?...
View details ⇨
Blokker
12/23/2016. Facebook
Het is zover, de dag van de grote finale. Vandaag staat de kluis met de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. maar liefst 1000.- in de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in Rotterdam. Bekijk nu hoe je de kluis kunt kraken.

Houd de komende tijd onze Facebookpagina goed in de gaten, wie weet kraak jij straks de kluis met de Schitterende Feestdagenbox. Heel veel succes.

Ga voor meer informatie...
View details ⇨
Blokker
12/22/2016. Facebook
Vandaag ging Marthe Holtmaat er in de Nieuwste Blokker in Amsterdam vandoor met de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. 250.-.

Morgen (23 december) is de grote finaledag en staat de kluis bij de Nieuwste Blokker aan de Watermanweg in ROTTERDAM. Toets jij morgen als eerste de juiste cijfercombinatie in op onze kluis? Dan ga jij naar huis met de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. maar liefst...
View details ⇨
Blokker
12/22/2016. Facebook
En weer een gelukkige winnaar, nu in de Nieuwste Blokker aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. Van harte gefeliciteerd, Marthe Holtmaat.

Morgen is de grote finaledag en maak je kans op de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. maar liefst 1000.-. Wil je weten hoe? Houd onze Facebookpagina goed in de gaten en wie weet toets jij op de grote finaledag de juiste cijfercombinatie in op onze kluis met...
View details ⇨
Blokker
12/22/2016. Facebook
Hier is het laatste gedeelte van de cijfercombinatie van vandaag:

Hoeveel Nieuwste Blokker winkels worden er geopend in het filmpje: 'De opening van de Nieuwste Blokker winkels in beeld'?

Weet jij het antwoord? Zet dit cijfer dan achter de antwoorden op vraag 1 en 2 en ga vervolgens zo snel als je kan naar de kluis bij de Nieuwste Blokker aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam.

Toets jij...
View details ⇨
Blokker
12/22/2016. Facebook
Heb je het antwoord op de eerste vraag van vandaag onthouden? Mooi. Het antwoord op deze vraag is het tweede gedeelte van de code waarmee je de kluis bij de Nieuwste Blokker aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam opent:

In welk jaar is de eerste Nieuwste Blokker winkel geopend?

Onthoud dit antwoord goed, de aanwijzing voor het laatste deel van de cijfercode krijg je om 15:00 uur.

Voor meer...
View details ⇨
Blokker
12/22/2016. Facebook
We zijn begonnen: vandaag maak je kans op de Schitterende Feestdagenbox t.w.v. 250.- bij de Nieuwste Blokker aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam. De eerste cijfers van de cijfercombinatie van vandaag is het antwoord op de 1e vraag:

Hoeveel procent korting krijg je op de champagneglazen uit de folder van week 52?

Onthoud dit antwoord goed, de aanwijzing voor het tweede deel van de...
View details ⇨