Blondinbella
today at 06:45. Facebook
Ni vet det här med att vara sin egen bäst vän? Det handlar för mig bland annat om att sätta gränser, av respekt för mig själv.

Skrev ett ganska långt inlägg om det på bloggen igår, tex om att jag med åren lärt mig att säga nej, till fotografer som vill ta bilder i poser jag inte är bekväm med. Man har alltid rätt att säga nej, även om det är jobbigt.

Till vad/vem behöver ni öva på att sätta...
View details ⇨

Att sätta gränser - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Blondinbella
01/20/2017 at 16:57. Facebook
Idag har jag haft en riktig lyxfredag med barnen. Båda blev hemma från förskolan idag med och efter lunchen blev det jordgubbar och Nutella till efterrätt ☺ Hoppas att er fredag också varit bra!
Blondinbella
01/20/2017 at 06:45. Facebook
Galet att det redan är fredag! Men så mycket roligt det hänt i veckan! Bla lansering av LCC på både Arlanda och fyra apotek i Finland, investeringen i Wayv har blivit offentlig och nya pressbilder har tagits! :)
Blondinbella
01/19/2017 at 18:52. Facebook
Jag åkte hem direkt efter en kundlunch med Apoteket AB och möttes av detta. Vi har en sjukling hemma och en sympati-sjukling. Jag har berättat det förut men Sally och Gillis är så fina ihop. Jämt jämt ska de vara tilllsammans. De vill ju sova i samma rum på kvällarna och nu när Sally är febrig lämnar inte Gillis henne en sekund. Han servar med nappar, böcker och gosedjur. Det är Gillis som har...
View details ⇨
Blondinbella
01/19/2017 at 10:58. Facebook
Sponsored post: LCC finns nu på Arlanda!! I Taxfreen på Terminal 5, vid gate 1-10. Det har varit en mål i företaget länge och första gången vi kontaktade kunden var jag gravid med Gillis! Första mötet som Pingis och jag tog ute på Arlanda var när Gillis endast var några veckor gammal och min svärmor passade honom mellan ett amningspass. Det tog några år att få till affären men nu är den i hamn...
View details ⇨
Blondinbella
01/19/2017 at 06:45. Facebook
Såg ni det här igår? Jag, Ida Backlund och Pingis investerar i ett nytt företag som heter Wavy

Get Wavy! - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Blondinbella
01/18/2017 at 18:50. Facebook
Intensiv dag. Mycket beslut. Men härlig ändå! Nu har jag dock bäddat ner mig i sängen med en bok. Läsa är verkligen bland det bästa jag vet ☺

Trött och tacksam - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Blondinbella
01/18/2017 at 06:56. Facebook
Tog nya pressbilder igår ✨

Foto: Josefin Hellgren
Blondinbella
01/17/2017 at 19:02. Facebook
Fick en fråga idag om hur man tacklar nervositet och ja, det är ju inte helt enkelt att besvara men såhär försöker i alla fall jag se på det.

Tack(l)a nervositet - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Blondinbella
01/17/2017 at 06:45. Facebook
Vår nya tavla är enorm! Och vi älskar den. Varje dag upptäcker jag nya saker målade. Det är svårt med färgerna på en så stor tavla eftersom den lätt kan ta över ett rum men denna passade in så himla bra i färgskalan. Konstnären heter Lisa Torikka och det var min granne Michaela som tipsade om henne. Det har tagit flera månader för henne attt bli klar, men helt klart roligt att ha en målning...
View details ⇨
Blondinbella
01/16/2017 at 19:05. Facebook
Har haft en bra start på veckan idag! Nu väntar manusläsning och årets första semla! ☺
Blondinbella
01/16/2017 at 06:45. Facebook
Hade en väldigt bra start på helgen! Så lyxigt att få spendera ett helt dygn med kompisar, dans, dricka bubbel och sova på hotell! Det blev också extra härligt att få tid med familjen resen av helgen sen. Men nu är jag glad att det är måndag! Livsbalansen känns bra!
Det har verkligen varit en händelserik fredag, förutom vårt finbesök från Finland har det varit mycket med produktion av produkter. Balsam som har fel tjocklek, mascaraprover som inte blev lyckade, solskyddsprodukter som behövs göras om etc. Släcka bränder och hitta lösningar.

En rolig sak är dock att hallen har blivit en reception! Så kul! Också ett mål att checka av, första receptionen...
View details ⇨

Släcka bränder - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Vintern/våren 2017 innehåller så mycket roliga saker! Detta är ett axplock:
• Racing i Åre med Porsche
• Entreprenör Of the Year galan
• Två veckor i Thailand
• Marbella med LCC
• Medverkan i finskt TV-program
Ser fram emot allt så mycket!

Vårens planer - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Manuskväll! Den första februari ska jag vara med och hålla i gala, för 800 sittande gäster...! Jag är så nervös att det krampar i magen. Men det är bara att öva, det kommer kännas bättre ju mer som sätter sig.

Manuskväll - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Sponsored post: KRY-appen är så himla smidig och dessutom gratis för alla barn och för dig med frikort. Perfekt om man undrar något men inte orkar ta sig till vårdcentralen. I klippet visar jag hur det fungerar. Vad tycker ni? Ladda ner appen via AppStore eller Google Play
[ Kry.se Link ]
#KRYappen #KRYcare
Fick en fråga igår om hur man gör när man misslyckas med ett delmål och vill ge upp. För mig händer det ofta, eftersom jag sätter upp så mycket mål. Men att man inte når hela vägen fram, betyder verkligen inte att man ska ge upp! Hur man klarar sina delmål är information längs vägen för huvudmålet.

När man misslyckas med sitt delmål - Isabella Löwengrip

isabellalowengrip.se
Nytt år, nytt hår! Under lunchen idag var jag hos Creative Headz och fixade håret, fortsatte på det svala men lite mer beiga. Jag behöll längderna eftersom jag ska spara ut lite till.