BMW Sverige
yesterday at 17:00. Facebook
Väntan är över, äntligen är nya BMW 4-serien här med ännu sportigare utstrålning. Coupé, Gran Coupé eller Cabriolet, vilken väljer du?
BMW Sverige
01/17/2017 at 16:32. Facebook
Alla goda ting är tre! Nya BMW 4-serie är här i form av Coupé, Gran Coupé och Cabriolet. Upptäck den nya exteriören och interiören med ett öga för detaljer som bland annat nya LED-strålkastaren, multifunktionell instrumentdisplay och senaste versionen av Navigation system Professional. Läs mer: bit.ly/Nya-BMW4-serie
BMW Sverige
01/16/2017 at 15:00. Facebook
Att spela rätt ackord kommer bli ännu svårare framöver.
BMW Sverige
01/15/2017 at 09:02. Facebook
Att köra till träningen kommer ta längre tid.
BMW Sverige
01/14/2017 at 09:01. Facebook
Du riskerar att missa många middagar i framtiden.
BMW Sverige
01/13/2017 at 08:23. Facebook
Vill du vässa din kontrollförmåga? Följ med oss på ett upplevelserikt snöäventyr i Antilla där du lär dig hantera bilen i kritiska situationer på vintervägar.

BMW xDrive Experience 2017.

bmw.se
BMW har en lång tradition av att skapa framtidens bilar. På the Consumer Electronics Show 2017 i Las Vegas presenterades - BMW i Inside Future. Vad tycker du om bilen som tar interiören in i framtiden?
Vi är utsedda till världens mest hållbara företag 2016 av Corporate Knights. Vi fick utmärkelsen tack vare att vi bland annat har en effektiv användning av vatten och energi. Dessutom satsar vi stort på innovationer och har låg personalomsättning.

BMW världens mest hållbara företag 2016.

forbes.com
Vill du veta hur du kan undvika köer och hur du med hjälp av BMW Night Vision kan se bättre på kvällen än på dagen? Upplev våra smarta innovationer och tjänster som gör vintern och resan lite enklare.

På väg till vinteräventyr?

bmw.se
Vi önskar er ett gott nytt år genom att blicka in i framtiden. Höj volymen och följ med på resan.
Högsta Växeln gav sig nyligen ut på ett episkt äventyr med BMW X6 M50d genom Rumänien. Läs om resan med "Kontrasternas bil i kontrasternas land".

Roadtrip i Rumänien med BMW X6 M50d.

hogstavaxeln.com
Under motorhuven döljer sig en M Performance TwinPower Turbo V8-motor med hela 462 hästkrafter. Tack vare den intelligenta fyrhjulsdriften xDrive avverkar den 0 till 100 km/h på 4,0 sekunder.

Upptäck helt nya BMW M550i xDrive!

bmw.se
Nyligen släppte tyska bilistorganisationen ADAC resultatet från årets utsläppsundersökning Ecotest. Allra bäst är BMW i3 men även BMW 118d, 520d xDrive och 320d Gran Turismo placerade sig högt i undersökningen.

Nya miljötestet: BMW i3 är bäst.

mestmotor.se
BMW Sverige önskar dig en riktigt trevlig julhelg, vart du än är på väg.
Nyligen var Högsta Växeln på plats vid den exklusiva förhandsvisningen för att titta närmare på den helt nya BMW 5-serie.

Första tankar om en helt ny BMW 5-serie.

hogstavaxeln.com
Oavsett om vädret slår om eller körsituationen ändras består körglädjen i alla lägen med BMW xDrive. Den intelligenta fyrhjulsdriften reagerar på nya förhållanden på en bråkdels sekund och fördelar drivkraften så att den är exakt där den behövs.
Auto Motor & Sport har testat en helt ny generation av BMW 5-serie. "Vid provkörningen övertygar den med komfort inte långt från 7-serien och en entusiasm i kurvorna som vore det en 3-serie. Bäva månde konkurrenterna – vem ska slå det här?".

Första provkörningen av helt nya BMW 5-serien.

ad.doubleclick.net
Vanligtvis gör vi inte tåg. Men Lucia är ett undantag!
Helt nya BMW 5-serie är mer intuitiv än någonsin. Signa upp här och få alla kommande nyheter.

BMW Sverige

bmw.se
För att följa den 40-åriga tradition av BMW Art Cars har nu amerikanska konstnären John Baldessari skapat en unik design för BMW M6 GTLM inför tävlingen Rolex 24 på Daytona.