BMW Sverige
03/25/2017 at 08:00. Facebook
Ett par kvadratdecimeter, det är all kontakt du har med vägbanan så välj inte däck av bara farten. Utforska fördelarna med de omsorgsfullt utvalda däcken i BMW Originalsortiment.

BMW Sverige

bmw.se
BMW Sverige
03/22/2017 at 16:00. Facebook
”To drift the i3 is easy, nice – I love it”. Se Rallylegenden Rauno Aaltonen och elbilen BMW i3 som du aldrig gjort tidigare.
"Alla Tjänstebilar" har upplevt BMW i8 genom Europa. ”Oavsett om man pressar bilen på små krokiga vägar eller flyger fram i vänsterfilen på Autobahn, så sitter i8 som ett veritabelt strykjärn på vägen.”

Tillbaka till framtiden med BMW i8.

allatjanstebilar.se
Årets snyggaste bil? Helt nya BMW 5-serie är vinnare av iF Gold Award 2017 i kategorin Automobiles! Priset utses varje år av en jurypanel bestående av 60 marknadsledande experter inom arkitektur, industri och design.
Upplev BMW M3 och M4 i deras rätta element tillsammans med erfarna instruktörer. Bo på Vadstena Klosterhotell - där gammalt möter nytt och upplev mat i några av Sveriges äldsta byggnader. Välkommen till BMW M Experience på Mantorp Park den 19-28 april, 450 hk väntar.

Boka en körupplevelse med stort M.

bmw.se
Vi som jobbar på BMW Sverige är mycket glada över att Great Place to Work Institute - Sweden har utsett oss till ett ”Great Place to Work”. Vi har länge haft det på känn, men nu är det officiellt!
BMW Night Vision ser värmen i allt levande. Vad händer om man flyttar ut tekniken från en BMW till Stockholms mörkaste park?
Välj motoralternativ, färg, fälgar och testa med eller utan M Sportpaket. Nu har du möjlighet att se priserna och skapa helt nya BMW 5-serie Touring som du vill ha den.
Just nu hårdtestas en helt ny BMW i det extrema vinterklimatet i Arjeplog. Kan du gissa vilken modell det är?
Startskottet av internationella motormässan i Geneve har gått och BMW är naturligtvis där och håller ställningarna.
"Det jobbigaste med vintern? Att se mörkret lägga sig medan man hör vågorna växa.” Se Freddie Meadows och helt nya BMW 5-serien ta sig an vintermörkret.
Uppkopplad och fri som aldrig tidigare i din BMW med Apple CarPlay. Styr exempelvis musik, vägbeskrivningar, meddelanden, samtal och röststyrning.
Ja, enligt Fortunes undersökning är BMW det mest beundrade bilmärket år 2016 bland branschföreträdare och experter.

Är det fler som beundrar din BMW?

bytbil.com
Årets första vårtecken kommer i form av en sportcoupé som uppfyller högsta tänkbara krav och ger så mycket körglädje att du tappar andan.
Vi rivstartar även denna vecka med 450 hästkrafter och nya BMW M4 Coupé!
Goda gener går i familjen. Helt nya 5-serien är skapad för att överträffa tidigare generationer. Clint, det gjorde du bra!

Gör som Eastwood och provkör BMW 5-serie.

bmw.se
Var bär din resa av under sportlovet? Se till att ha med dig bra sällskap!
Svart eller gul? Vi rivstartar veckan med BMW i8 Protonic Frozen Black Edition och Protonic Frozen Yellow Edition!
Med BMW Original takboxar behöver du inte kompromissa under sportlovet. Du köper dem hos din närmaste BMW-återförsäljare: bit.ly/Hitta-återförsäljare
En designikon som saknar motstycke. Upplev BMW i8 Protonic Dark Silver Edition: bit.ly/Dark-Silver