BMW Sverige
BMW Sverige
yesterday at 14:23. Facebook
Helsingfors blir den tredje i raden av skandinaviska städer efter Stockholm och Köpenhamn som får bildelning med DriveNow! Ett smidigt alternativt när du reser i tjänsten eller på semestern. Bildelningen finns även tillgängligt i hela 12 europeiska städer. Läs mer:
Helsingfors blir den tredje i raden av skandinaviska städer efter Stockholm och
BMW Sverige
BMW Sverige
05/21/2017 at 06:30. Facebook
Helt nya BMW 5-serie Touring är här, äntligen kan du provköra och uppleva den hos din återförsäljare.
Helt nya BMW 5serie Touring är här äntligen kan du provköra och
Mike Liljestrand
Harrieth Larson
Roma Šilinaitė
BMW Sverige
BMW Sverige
05/20/2017 at 12:20. Facebook
Idag är det premiär för en helt ny BMW 5-serie Touring. Med en mängd motoralternativ, 1.700 liters packningsutrymme och helt nya möjligheter till uppkoppling behöver du aldrig känna dig begränsad. Tryck istället på startknappen, sätt foten på gaspedalen och få känslan av frihet.
Harrieth Larson
Mattias Blomqvist
BMW Sverige
BMW Sverige
05/20/2017 at 06:30. Facebook
Idag är det premiär för en helt ny BMW 5-serie Touring. Med en mängd motoralternativ, 1.700 liters packningsutrymme och helt nya möjligheter till uppkoppling behöver du aldrig känna dig begränsad. Tryck istället på startknappen, sätt foten på gaspedalen och få känslan av frihet.
BMW Sverige
BMW Sverige
05/19/2017 at 14:00. Facebook
”Kvaliteten på inredningen är i absolut toppklass. Körkänslan lämnar heller inget att önska." Alla tjänstebilar har provkört och delar sina tankar om helt nya BMW 5-serie Touring.
Kvaliteten på inredningen är i absolut toppklass Körkänslan lämnar heller inget att

Så bra är helt nya BMW 5-serie Touring.

allatjanstebilar.se
Roger Segerhag
Mikael Gustafsson
Roger Nilsson
Väntan är över, se den nya generationen av BMW M5 för första gången! Genom fyrhjulsdriftssystemet M xDrive tas en redan gränslös körglädje till en helt ny nivå och möjliggör tre olika körlägen (4WD, 4WD Sport eller 2WD). Håll utkik för mer information.
Roni Söderlund
Roni Söderlund
Ali Shahbazi
Nu på lördag är en helt ny BMW 5-serie Touring här. Välkommen in till din närmsta BMW-återförsäljare för att trycka på startknappen, sätta foten på gaspedalen och låt känslorna styra.
Måns Ahnlund
Roger Segerhag
Torsten Johansson
Sedan 1995 har vi minskat CO2-utsläppen från den genomsnittliga nysålda BMW-bilen från 210 g/km till 124 g/km – en minskning med 41 %. Läs mer: bit.ly/framtidens-mobilitet
Just nu är Teknikens Värld i München och kör helt nya BMW 5-serie Touring! Och den imponerar…
Just nu är Teknikens Värld i München och kör helt nya BMW

Tre snabba från provkörningen.

teknikensvarld.se
Stellan Engström
Fredrik Brandin
Koncentrerad körglädje i två iögonfallande utföranden. Med förfinad design, LED-strålkastare och en helt ny inredning stärker de sin position som bäst i sin klass.
Otvetydigt sportig, med högre kvalitetskänsla och större närvaro. Nya specialutgåvor, förstklassig interiör, utökade anslutningsfunktioner och den senaste generationens iDrive-operativsystem.
Maria Ekvall
Henrik Fjägerås
Jovana Ilić
Den 20 maj kommer den, en helt ny BMW 5-serie Touring.
Den 20 maj kommer den en helt ny BMW 5serie Touring
Jerker Sörensson
Martin Kroon
Mikael Gustavsson
Byggd i en helt vindkraftdriven fabrik, av material som aluminium, kolfiber, växtfibrer, ull och PET-flaskor. Den är till 95% återvinningsbar. BMW i3 är så mycket mer än en elbil. Den är ett högst påtagligt resultat av 42 miljarder satsade kronor på utveckling. Varje år.
Lotta Eiman
Forskning visar att en bilpoolsbil på sikt kommer att kunna ersätta upp till tio privatägda bilar. Därför har vi utvecklat DriveNow, som finns i elva europeiska storstäder. Du kör helt enkelt nya BMW- och MINI-bilar och betalar bara för de minuter du använder bilen.
Benny Almgren
Efter närmare tre år och 11.200 mil summerar amerikanen Tom Moloughney sitt ägande av elbilen BMW i3 och ger sina synpunkter på hur batteripaketet håller efter närmare 4.000 mils körning per år.
Efter närmare tre år och 11200 mil summerar amerikanen Tom Moloughney sitt

Hur påverkas räckvidden i BMW i3 över tid?

mestmotor.se
Nils Kall
Per Linhardt
Vill du ha ännu mer av det bästa från BMW i Sverige? Använd gärna #bmwsverige för att sprida dina bästa BMW-bilder på Instagram.
Den mörka sidan får se upp för BMW Laserlight. #maythe4th
Den mörka sidan får se upp för BMW Laserlight maythe4th
Eric Karlsson
Nader Saad
Lars Ericson
BMW i3 är mer än en elbil. Visste du den kan återvinnas till 95% och BMW i3 och BMW i8 har karosspaneler av termoplast som till 25% är återvunnen?
Hur mycket bränsle kan du spara? I alla våra bilar med automatlåda finns EcoPro, ett körläge som ställer in bilen för att köra så bränslesnålt som möjligt. Automatlådan växlar optimalt för att spara bränsle och att bilen frikopplar och rullar när det är lämpligt. Du får också tips i realtid på hur du kör bränsleeffektivare.
Cristian Brolin
Emanuel Tennedal
Mathias Arildsson
Helt nya BMW 5-serie är här som plug-in hybrid. Med både en elmotor och en 4-cylindrig bensinmotor lyckas den förena helt elektrisk, utsläppsfri körning på kortare sträckor med dynamiska prestanda och hög komfort på långa resor.
Christian Persson
Tommy Strandberg
Mattias Blomqvist