FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Buienradar
50 minutes ago. Facebook
Wat was het een prachtige ochtend met de #rijp en #zon! Heb jij ook zo genoten van het winterwonderland?

Foto's: Riskt Slingerland (Reeuwijkse Plassen), Ben Saanen (Budel-Schoot), Mark Wolvenne (Terwolde) en John Dalhuijsen (Zandvoort).
Buienradar
3 hours 2 minutes ago. Facebook
Na een koude nacht belooft de zondag zijn naam in het grootste deel van het land eer aan te doen! Alleen in het noorden is het mistig en grijs. De mist daar lost in de loop van de dag langzaam op.

Wel is het fris met overdag maar een graad of 4. Het voordeel hiervan is dat het buiten met de rijp en de zon prachtig fotogeniek weer is! Heb jij al een mooie foto gemaakt van het winterlandschap? ...
View details ⇨
Buienradar
yesterday at 17:22. Facebook
Tot en met morgenochtend goed uitkijken op de weg vanwege de lokale #mist en #gladheid !
Meer details:
[ Buienradar.nl Link ]

Kijk uit op de weg!

buienradar.nl
Buienradar
yesterday at 11:22. Facebook
De dag begon op veel plaatsen met vorst, in het binnenland was het bovendien mistig en soms glad! Lokaal in Limburg hangt de mist er nog steeds... Een klein fotoverslag van een fotogenieke zaterdag!
Buienradar
yesterday at 08:48. Facebook
Heb jij dit ooit gezien? In Zwitserland zorgde een koude, neerwaartse stroming vanaf de bergen (ook wel katabatische wind genoemd) voor een 'waterval' van wolken!
Buienradar
yesterday at 08:17. Facebook
Goedemorgen!
Let op: Vanochtend nog kans op gladheid door aanvriezende mist! Bekijk de weerwaarschuwingen voor jouw regio op [ Buienradar.nl Link ].
Na het oplossen van de mist zijn er geregeld zonnige perioden. De maxima liggen tussen 3 graden in Limburg tot 8 graden in het noordelijk kustgebied bij weinig wind.
Lees het volledige weerbericht op: [ Buienradar.nl Link ]

Foto: Koen de Haas,...
View details ⇨
Buienradar
12/02/2016 at 22:39. Facebook
Het weekendweer: vrij zonnig en geleidelijk een stuk kouder! Prettig weekend!

[ Buienradar.nl Link ]
Buienradar
12/02/2016 at 15:30. Facebook
Het is altijd een komen en gaan van lage- en hogedrukgebieden en daarmee verandert het weer constant.

Maar wat is luchtdruk nu eigenlijk?

[ Buienradar.nl Link ]

Buienradar.nl - Actuele neerslag, weerbericht, weersverwachting, sneeuwradar en satellietbeelden

buienradar.nl
Buienradar
12/02/2016 at 14:00. Facebook
De winter probeert het nog een keer! Toch lijkt het erop dat ie niet lang zal blijven. Aan de pluim is te zien dat het grootste deel van de modelverwachtingen (al die groene lijntjes) na dinsdag weer de hoogte in gaan. Ook de sneeuwsignalen zijn nog ver te zoeken. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voor er een echte winter voor de deur staat. Wie kan er niet wachten?

[ Buienradar.nl...
View details ⇨
Buienradar
12/02/2016 at 12:06. Facebook
Iedere week selecteert Buienradar de weerfoto's van de week! Deze zijn hier allemaal terug te kijken: [ Rtlnieuws.nl Link ]

Als het aan jou ligt, wat is dan de weerfoto van de week?
Buienradar
12/02/2016 at 10:28. Facebook
Deze auto's in Australië krijgen het zwaar te verduren, hopelijk hebben ze een goede verzekering;)! Afgelopen juni kwamen er ook tennisballen in Nederland naar beneden. Kunnen jullie je dat nog herinneren?

In Nederland de komende dagen rustig en zonnig december, wel wat kouder: [ Buienradar.nl Link ]

Bron: Jan Watt via Severe Weather World
Buienradar
12/02/2016 at 05:51. Facebook
Het Sinterklaasweekend staat voor de deur! Sint en z'n pieten houden het droog, maar het wordt wel koud op de daken! #vorst #zonnig #lichtwinters

[ Buienradar.nl Link ]
Buienradar
12/01/2016 at 20:50. Facebook
In het weekend meer zon en geleidelijk kouder. Begin volgende week zonnig winterweer. Ook pakjesavond verloopt droog, helder en koud.

Lange termijn: [ Buienradar.nl Link ]
Buienradar
12/01/2016 at 20:31. Facebook
Buienradar is dankzij jullie voor 9e keer op rij tot de BESTE én POPULAIRSTE Website van het Jaar verkozen in de WvhJ 2016 verkiezing, in de categorie Weer en Verkeer. Hartelijk dank voor jullie stemmen op Buienradar en Routeradar. Dit stimuleert ons om op de ingeslagen weg door te gaan en is een beloning voor de veranderingen die we hebben doorgevoerd. Nogmaals hartelijk dank voor jullie...
View details ⇨
Buienradar
12/01/2016 at 19:20. Facebook
Komend etmaal nog bewolkt en soms wat (mot)regen. Check voor de lichte neerslag de motregenradar:[ Buienradar.nl Link ].

Morgenmiddag wordt het overal droog en breekt het wolkendek en komt in het noorden de zon erbij. Fijne avond!
Buienradar
12/01/2016 at 16:04. Facebook
Met december op de kalender is de meteorologische herfst voorbij en kunnen we ons opmaken voor de #winter! Alles kwam deze herfst voorbij en kan daarom ook wel getypeerd worden als: vierseizoenenseizoen;)! Of weten jullie een leuker woord?

En wat is jullie het meeste bijgebleven deze herfst?

[ Buienradar.nl Link ]

Herfst 2016: van regionale hittegolf tot koudste novembernacht deze eeuw!

buienradar.nl
Buienradar
12/01/2016 at 13:58. Facebook
De zomer hebben we al een tijdje achter ons gelaten en de winter komt steeds dichterbij! Als je nou mag kiezen, welk seizoen is dan jouw favoriet?
Buienradar
12/01/2016 at 11:29. Facebook
Vandaag is de meteorologische winter begonnen. Collega’s Dennis Wilt en Jennifer Faber vertellen over hun favoriete wintergerechten. Dennis: “Dit is het “Wilt-seizoen”. Oké, flauw, maar… geef me een mogelijkheid om wild te eten en ik doe het!”. Ook Jennifer is dol op koken en dan vooral biologisch. Jennifer: ”Eieren haal ik bijvoorbeeld kakelvers bij een boer in de buurt uit een soort...
View details ⇨
Buienradar
12/01/2016 at 09:51. Facebook
De afgelopen dagen hebben we al van de #winter mogen proeven, maar vandaag is dan ook echt de meteorologische winter begonnen!

Het weer doet nu niet winters aan, maar dat was 6 jaar geleden (2010) wel anders. Toen beleefden we een zeer koude en #sneeuwrijke decembermaand. Wat weet jij er nog van?

In het weekend wordt het weer #kouder, maar hoelang blijft dit zo? Bekijk het hier: [...
View details ⇨
Buienradar
12/01/2016 at 06:26. Facebook
Na al die gladde, witte daken hebben Sint en de Pieten het de komende 2 dagen een stuk makkelijker met maxima rond 8 graden.
Toch is koud weer alweer in de maak, in het weekend koelt het alweer af! We krijgen overdag meer zon en in de nachten gaat het vriezen, ook op pakjesavond!

Welk weer wensen jullie Sinterklaas toe?