FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Canon Nederland
01/13/2017 at 10:00. Facebook
"Kijk, zie, stop, fotografeer”
Deel jouw beste foto van afgelopen week en vertel waarom deze bijzonder is voor je! Foto © Nicky Kapel
Canon Nederland
01/12/2017 at 12:23. Facebook
Welke pareltje uit jouw collectie mogen wij niet missen? Deel jouw #TBT in de comments.
Tip: Met Irista vind je foto’s snel en deel je ze nog sneller: [ Bit.ly Link ]

irista

bit.ly
Canon Nederland
01/11/2017 at 16:58. Facebook
Met de Canon Eos 80D meer controle om perfect het doelpunt én het juichen vast te leggen! Dit dankzij een hoogwaardig AF-systeem, een continue opnamesnelheid van maximaal 7 fps en instelbare bediening.
Canon Nederland
01/10/2017 at 13:00. Facebook
Ontdek jouw stad als een pro! Download de Canon Photo Companion-app voor de beste plekken om te fotograferen!

Canon Photo Companion

bit.ly
Canon Nederland
01/10/2017 at 07:06. Facebook
's Nachts cruisen door de stad voor de ultieme beleving!
Foto © Tom Martin.
Canon Nederland
01/09/2017 at 10:57. Facebook
Bedankt voor het delen van alle prachtige foto's. Hier is onze top 10 favoriete foto's van de maand december! Maak kans op een plek in de volgende top 10 door jouw favoriete shot te delen in de comments van deze post of op onze Facebookpagina.
Bedankt voor al jullie inzendingen! Dit zijn onze top 10 Facebook foto's van de maand november (in willekeurige volgorde). Laat jouw foto achter in de reacties op deze post óf op onze tijdlijn en wie weet sta jij in het volgende album als favoriet!
Als je overal naar toe kon gaan in de wereld, waar zou jij dan naar toe gaan om een heel bijzonder moment vast te leggen?

Foto © Samo Vidic
Binnenkort vieren we de verjaardag van het Canon EOS System. Het EOS System debuteerde in maart 1987 met de introductie van de EOS 650 SLR-camera en EF-lenzen. Wat was jouw eerste EOS camera?

De EOS-serie was ’s werelds eerste systeem met volledig elektronische vatting en dit is nu de norm voor alle camera’s en alle cameraproducenten.
Maak kennis met onze nieuwe PowerShot G9 X Mark II. Een ultraslanke krachtige compactcamera ontworpen voor ongekende creatieve vrijheid! Deze nieuwe camera is eenvoudig te bedienen en te gebruiken voor haarscherpe Full HD-video's en foto's met een superieure beeldkwaliteit. Je deelt je creaties eenvoudig met de wereld door de geïntegreerde Wi-Fi functie.
Thuis... het is meer dan een plaats waar je je prettig voelt. Het is een gevoel, het zijn herinneringen. Hoe ziet jouw thuis eruit? Laat het ons zien en deel je foto in onze gallery!

Gallery

canon-europe.com
Deel je beste (en slechtste!) foto van de jaarwisseling direct op social! Maak een Irista account aan en deel je foto's direct met je vrienden.

irista

irista.com
Welkom in 2017! We vinden het leuk om te zien welke foto jij hebt gemaakt om 2016 mee af te sluiten. Post je favoriete foto in de comments.

(Foto gemaakt door Fotografille.nl ©)
De jaarwisseling komt er weer aan! Voor veel fotografen hét moment om de mooiste vuurwerkfoto's te maken. Hoe ga jij om met de belichting en de sluitertijd? Onze collega's van Eoszine Canon geven tips!

Vuurwerk fotograferen

bit.ly
Vorige week kwam er een einde aan de Noordkaap Challenge. Wil jij ook nog een keer nagenieten van de spectaculaire beelden van onze Canon Camera Crew? We hebben de mooiste foto's voor je op een rij gezet!
Onze nieuwe Canon Photo Companion app heeft handige stadsgidsen om je de weg te wijzen naar de beste plekken om foto's te maken!

Waar in de wereld wil jij zo'n unieke fotografie tour? Download de app en ga op pad [ Apple.co Link ]
Met Kerstmis leggen we onze meest dierbare herinneringen vast. Wat is jouw ultieme kerstfoto van 2016? Deel deze met ons tijdens de Kerstdagen en wie weet verover jij volgende week een plekje in ons album met de 10 mooiste kerstfoto's van dit jaar!
Voor de Noordkaap Challenge kreeg de Canon Camera Crew onze nieuwe EOS M5 systeemcamera mee om uit te proberen onder barre omstandigheden! In deze review zie je wat zij van deze kleine krachtpatser vinden.

Meer weten over de nieuwe EOS M5? Kijk hier: [ Bit.ly Link ]
Wij willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan onze #selfieless campagne! We hebben veel mooie initiatieven voorbij zien komen die echt het verschil hebben gemaakt voor veel mensen.

Zo fotografeerde Ilvy Njiokiktjien / Images by Ilvy belangeloos dementerende ouderen met hun geliefden en naasten. Rudgr.com veilde zijn EOS-1D X camera na vele jaren trouwe dienst in het fotograferen van...
View details ⇨