Canon Nederland
03/23/2017 at 08:00. Facebook
Pak nu je camera! Jouw foto maakt nog altijd kans om onze nieuwe omslagfoto voor april te worden. Je doet mee door jouw foto te delen in de comments!

Photo credits: © Luis Valdares
Canon Nederland
yesterday at 16:22. Facebook
Ieder jaar tijdens de lente komt het magische Japan nog meer tot zijn recht dankzij de bloei van de kersenbloesem, ‘Sakura’ genoemd! Tijdens deze periode worden er overal speciale festivals ‘Hanami’ gehouden. Deze bloeiperiode is wereldwijd bekend omdat er zoveel prachtige foto’s worden genomen en verspreid. Deel ook jouw mooiste bloemenfoto’s in de comments!
Canon Nederland
03/21/2017 at 16:03. Facebook
Verwacht het onverwachte! Jij zorgt er natuurlijk voor dat je altijd de juiste instellingen klaar hebt, zodat je snel je shot kunt maken. Wij zijn benieuwd naar jouw 'lucky shot', deel 'm in de comments!
Canon Nederland
03/21/2017 at 12:52. Facebook
Verwacht het onverwachte! Deel het resultaat van jouw 'lucky shot' in de comments.
Canon Nederland
03/18/2017 at 09:00. Facebook
Dat je probeert om een foto te maken maar je lensdop er nog op zit...Het overkomt de beste ;). Deel jouw grootste blunder tijdens het filmen of fotograferen in de comments!
Canon Nederland
03/17/2017 at 14:40. Facebook
Professional Imaging '17. Wij zijn er klaar voor! De Canon-stand bevindt zich in hal 1, standnummer 10. Kom jij ons een bezoekje brengen? Ontdek hier het programma: [ Bit.ly Link ]
Canon Nederland
03/16/2017 at 19:00. Facebook
Deze maand vieren we de 30ste verjaardag van EOS! Het EOS-systeem maakte zijn debuut in 1987 met de lancering van de EOS 650 SLR camera en EF-objectieven.

Wat was jouw eerste EOS? Deel het in de comments.
Wist je dat? EOS een afkorting is voor "Electro Optical System" en ook (heel toepasselijk) de naam van de Griekse godin van de dageraad!
Ook op videogebied alles uit je digitale spiegelreflexcamera halen?
Freelance Steadicam-operator en cameraman Patrick van Weeren geeft tijdens de Professional Imaging-beurs een presentatie over filmen met je DSLR. Iets voor jou?

Patrick van Weeren is actief met het filmen van autosport over de hele wereld: van Grand Prix's en Dakar rally’s tot specials voor National Geographic TV, Discovery...
View details ⇨
De lente komt eraan! Heb jij al voorjaarsbloemen gespot? Deel jouw zonnige foto's in de comments.
Amsterdam is misschien wel een van de meest fotogenieke steden in Europa. Je kunt op veel plekken genieten van een mooi stadsgezicht, de vele grachten, prachtige bruggen en de 17e-eeuwse architectuur! Maar Amsterdam heeft nog meer te bieden dan de bekende ‘things to do’.

Wat is volgens jou ‘verrassend’ om in Amsterdam te doen? Deel jouw favoriete #hotspots #thingtodo in de comments!...
View details ⇨
Altijd al eens een Time-lapse willen maken? Geen probleem met de ingebouwde Time-lapse functie op de nieuwe EOS 77D, enkel nog een statief en je bent klaar om te beginnen!
Op 26 maart gaat de klok weer een uur vooruit. Een uurtje minder slaap, in ruil voor een paar maanden langer daglicht om te fotograferen! Een goede reden om erop uit te gaan.

Wij dagen THE AVANTGUARDIAN uit om uitgerust met de #Canon #EOSM5, haar stad #Amsterdam, in 23 uur opnieuw te ontdekken. En jullie zijn ‘in control’!

Deel in de comments jouw unieke en fotogenieke plekjes van...
View details ⇨
Tussen het ruime aanbod van spiegelreflexcamera’s zit een grote variëteit van modellen. Voor vrijwel elk budget en voor elk type fotograaf is er een geschikte camera te vinden.

Maar welke past bij jou? Tijdens Professional Imaging-beurs hopen wij je hier een antwoord op te geven! Bekijk hier ons sprekersschema: [ Bit.ly Link ]

Camera op de foto: Canon EOS 77D
Toerist in eigen eigen land! Wat zijn jouw favoriete plekken om te fotograferen in jouw eigen stad. Deel de stad en locatie in de comments, een foto mag natuurlijk ook!
Wij zijn trots op een plek in de top 10 van de 2017 Global RepTrak® 100; een ranking van de reputatie van ’s werelds meest gewaardeerde en bekende bedrijven. Deze ranking wordt jaarlijks door het Reputation Institute opgesteld. Natuurlijk danken wij ook onze trouwe community voor alle support!
Verras ons met je mooiste foto's! Doe jij al mee aan de Canon Grand Prix? Stuur vóór 26 maart jouw portfolio in waarmee jij je onderscheidt van andere fotografen: [ Bit.ly Link ]

Met je portfolio ding je mee naar deelname aan de portfolioreview-dag. Onder leiding van een vakkundige jury zullen alle ingezonden portfolio's worden bekeken

Photo credit: © Michiel Pieters, één van de finalisten...
View details ⇨
Wat is het eerste wat jij ziet als je voet buiten de deur zet? Deel het in de comments.
Bedankt voor het delen van alle prachtige foto's. Hier zijn onze favoriete foto's van uit de maand februari! Maak zelf ook kans op een plek in de volgende top 10 door jouw mooiste foto's te delen in de comments of op onze Facebookpagina!
Bedankt voor alle mooie inzendingen die we ontvingen voor onze nieuwe omslagfoto. Voor de maand maart is onze keuze gevallen op de foto van © Frank de Vries. Hij schoot dit scheepswrak bij Wierum tijdens laag tij en zonsopkomst.

Camera: 5D Mark III
Lens: 16-35 f/4L.

Upload jouw foto in de reacties hieronder en maak kans om volgende maand zelf in de schijnwerpers te staan!