FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Centerpartiet
yesterday at 09:27. Facebook
För att skapa ett hållbart samhälle är klimatutmaningen oerhört viktig. SD sätter citationstecken vid klimatet i sin budget. Då tar man inte utmaningen på allvar!

Hela debatten: [ Tv4play.se Link ]
Centerpartiet
12/01/2016 at 21:47. Facebook
PARTILEDARDEBATT. Ikväll debatterade Annie Lööf integration, miljö och EU med Jimmie Åkesson i TV4. Läs mer om debatten här.

Annie Lööf i kvällens partiledardebatt

centerpartiet.se
Centerpartiet
12/01/2016 at 13:58. Facebook
Stort grattis Värnamo kommun som har blivit Årets Landsbygdskommun! Se Annie Lööfs hälsning!
Centerpartiet
12/01/2016 at 08:56. Facebook
Roligt att starta dagen med denna nyhet! Tycker du som oss, att det behövs ett nytt ledarskap för Sverige? Bli medlem idag! [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
11/30/2016 at 14:57. Facebook
Att införa en nationell flygskatt är inte effektivt utan bara ett sätt för Sverige att exportera utsläppen till andra länder. Vi vill istället se andra lösningar för att minska flygets klimatpåverkan.

Centerpartiet: ”Nationell flygskatt tom symbolpolitik” - DN.SE

dn.se
Centerpartiet
11/29/2016 at 17:30. Facebook
NEJ TILL FLYGSKATT! Regeringens skatt på flygresor hjälper inte miljön. Det blir dyrare att resa och utsläppen minskar inte. Och det blir du som betalar! Gilla och dela filmen om du håller med!
Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
11/29/2016 at 08:30. Facebook
Facebook-live inför Annie Lööfs jultal.
Centerpartiet
11/27/2016 at 08:30. Facebook
GLAD FÖRSTA ADVENT! Fyra söndagar - fyra tillbakablickar från året. Vi inledde 2016 med en jobbresa och Annika Qarlsson, arbetsmarknadspolitisk talesperson, besökte småföretag i hela landet för att fånga upp deras utmaningar och berättelser. Ta del av jobbresan här!

Nu startar Jobbresan

centerpartiet.se
ANNIE LÖÖF LIVE-SÄNDER 29 NOV KL 9.30! Det har varit ett turbulent och händelserikt år och Sverige står inför stora utmaningar. Nu vill vi veta vad du tycker. Följ sändningen på tisdag eller säg vad du tycker direkt här nedan!
Regeringen var inte var beredda att flytta makten från staten till regionerna och nobbade därför Centerpartiets förslag för att lösa regionfrågan.
Hör Anders W Jonsson, gruppledare, om konkreta exempel på makt som Centerpartiet ville flytta närmare de människor som berörs.
Regeringen vill inte gå C till mötes i regionfrågan. Orsaken är att man inte är beredd att flytta mer makt från staten till regionerna. Läs mer här!

Regeringen nobbar Centerpartiets förslag

centerpartiet.se
Idag är det ett år sedan regeringen la om sin migrationspolitik. Såhär tyckte vi då och det tycker vi fortfarande: [ Centerpartiet.se Link ]
Regeringens nya förslag riskerar att sinka det arbete mot hedersbrott som bedrivs i Sverige. Se Annie Lööfs fråga till Stefan Löfven. Och läs mer om vad vi tycker: [ Centerpartiet.se Link ]
Regeringen lyssnar på Centerpartiet och sänker solskatten! Nästa steg måste vara att avskaffa den helt. Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
För femton år sedan höll Fadime tal i riksdagen. Det hedersförtryck som hon kämpade mot är lika aktuellt idag. Därför måste vi fortsätta hennes kamp mot hedersförtryck och för frihet.
Stanna upp i två minuter och lyssna på hennes tal.
Visste du att vi svenskar konsumerar ca 13 kg kläder och textil per person och år? Mer än hälften slängs när mycket hade kunnat återanvändas. Vår miljöpolitiske talesperson Kristina Yngwe bjöd in ett antal gäster inom mode- och inredningsbranschen för att prata om hur vi får en mer hållbar konsumtion. Läs om mötet här!

Samtal om hållbar konsumtion

centerpartiet.se
Trygghet kan inte vara en lyx för några få i Sverige! Vi vill införa en lag som skyddar flickor från könsstympning och tvångsgifte. Annie Lööf berättar mer: [ Centerpartiet.se Link ]
Under Miljöpartiets tid i regeringen har resultaten för en bättre miljö uteblivit. Utsläppen ökar, de inför nya skatter på solenergi och biobränsle, då tar man Sverige åt fel. Läs mer här!

Det krävs ett nytt ledarskap för miljön

centerpartiet.se
När Annie Lööf och Jonas Sjöstedt (V) debatterar kan det ibland slå gnistor. Men det är alltid viktigt att skilja sak och person. Mer om detta i dagens Malou Efter Tio. Se gärna!

"Vi kan vara hårda i tonen, men med glimten i ögat" - Malou Efter tio - tv4.se

tv4.se
Glad nyhet! Vi ökar i dagens mätning. Nu fortsätter arbetet för ett nytt ledarskap för Sverige. Var med på resan du med! [ Centerpartiet.se Link ]