Centerpartiet
03/25/2017 at 18:21. Facebook
Vi uppmärksammar #EarthHour med att tända upp med ännu mer förnybar energi – vårt mål är att Sverige ska vara fossilfritt inom en generation. Läs mer på [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
03/24/2017 at 08:43. Facebook
Vi föreslår en grön bilbonus på upp till 100 000 kronor för den som köper en klimatsmart bil. Det är mer än dubbelt så mycket som den bonus regeringen föreslår. Läs mer:
[ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
03/23/2017 at 14:00. Facebook
Miljöpartiets politik är inget annat än symbolpolitik som inte styr Sverige i en klimatvänlig riktning säger Annie Lööf.
Vill du också se en klimatpolitik som fungerar? Dela gärna vidare!
Centerpartiet
03/23/2017 at 07:09. Facebook
Vi är beredda att stoppa regeringens skadliga skatter. Förslaget om nya 3:12-regler, med flera miljarder i skattehöjningar på landets småföretagare, är ett exempel på något vi vill lyfta bort ur budgeten. Läs mer:

Per Åsling: Så vill vi stoppa regeringens skattehöjningar

centerpartiet.se
Ikväll var det debatt mellan Annie Lööf och klimatminister Isabella Lövin. När Miljöpartiet hellre ville öka skatten, presenterade Centerpartiet förslag på att minska utsläppen. En grön bilbonus på 100 000 kronor för de som köper en miljövänlig bil. För vi jagar hellre utsläppen än bilarna. Håller du med?

Annie Lööf: Bättre med fler miljöbilar än Miljöpartiets skatt på avstånd

centerpartiet.se
Ikväll debatterar Annie Lööf mot Isabella Lövin i Aktuellt. Vi vill se en miljöpolitik som ger resultat och som fungerar i människors vardag. Som en miljöbilsbonus, till exempel. Håller du med? Dela gärna!
Sämre vatten = sämre liv. Därför släpper vi fem förslag för renare vatten. #världsvattendagen

Världsvattendagen - Fem förslag för renare vatten

centerpartiet.se
Vi vill minska företagens regelkrångel så de kan fokusera mer på verksamheten och mindre på byråkrati. Håller du med?

Så minskar vi företagens regelkrångel

centerpartiet.se
Idag är det Internationella Downs Syndromdagen och vi rockar självklart sockorna. Gilla om du också rockar sockorna idag! #worlddownsyndromeday #vigillarolika
Den rödgröna regeringen fortsätter att presentera negativa nyheter för jobben. Det säger Emil Källström om det nya förslaget om att fler ska betala statlig inkomstskatt.
- Det här är en solklar eftergift till Vänsterpartiet.

Emil Källström: regeringens förslag om statlig inkomstskatt en eftergift till V

centerpartiet.se
"Syftet är inte att vi ska komma överens och kompromissa, syftet är att visa på ideologiska skillnader". Det säger Annie Lööf om att möta Jonas Sjöstedt inför fullsatta lokaler.
Gilla om du gillar!

Fullt hus när politiska motpoler tillåts att tala till punkt - DN.SE

dn.se
Upprepade stölder får stora konsekvenser för butiksägare, som dessutom tvingas se på när samma personer kommer tillbaka och begår brott gång på gång. Det här måste få ett stopp!

C-förslag: Förbjud snattare att gå in i butiker

aftonbladet.se
Vi vill ge en grön bilbonus till de personer som köper miljövänliga bilar. Det innebär att den som väljer en elbil får 100 000 kronor i rabatt. Det ger en tydlig morot att köpa bilar med mycket låga utsläpp. Håller du med? [ Centerpartiet.se Link ]

Centerpartiet föreslår 100 000 kr i grön bilbonus

centerpartiet.se
Annie Lööf och Jonas Sjöstedt debatterar i Karlstad. Vi sänder live!
När företagarna får välja hamnar Annie Lööf i topp. Kul tycker vi! Läs mer om vår företagspolitik: [ Centerpartiet.se Link ]
Regeringen har precis meddelat att de tänker föreslå en nationell flygskatt i höstbudgeten. Anders Åkesson och Rickard Nordin skriver i Expressen om varför det är fel väg att gå.

Nationella flygskatten är helt fel väg att gå

expressen.se
Missa inte debatten mellan Annie Lööf och Jonas Sjöstedt den 16 mars kl 12.30. Se på plats i Karlstad eller följ live på Facebook!
Idag röstar EU-parlamentet om att införa en ny vapenlag. Istället för att slå mot terrorister drabbas jägare och sportskyttar. Vi kommer rösta nej och vill att förslaget görs om. Håller du med? Dela gärna.

EU:s vapenlag skjuter bredvid målet

atl.nu
500 miljoner till försvaret. Det är resultatet av dagens uppgörelse. Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Den nya vapenlagen skulle stoppa terrorister, men i själva verket är det vanliga jägare och sportskyttar som drabbas. Förslaget måste göras om!

Vapenlag: jagar sportskyttar men inga terrorister

centerpartiet.se