Centerpartiet
today at 10:05. Facebook
Ett stort grattis till filmfotografen Linus Sandgren som vann en Oscar för filmen La la land!
Här kan du läsa mer om vår politik för film och kultur:

Kultur

centerpartiet.se
Centerpartiet
yesterday at 15:26. Facebook
IDAG meddelade regeringen att de backar om kilometerskatten. "En seger för förnuft, klimat och svensk konkurrenskraft", säger Anders Åkesson, infrastrukturpolitisk talesperson. Håller du med?

Kilometerskatten slog hårt mot jobb och hade låg klimatnytta

centerpartiet.se
Centerpartiet
02/24/2017 at 14:30. Facebook
Visste du att regeringen vill införa en skatt som drabbar jobb och klimat? Vi vill stoppa kilometerskatten. Skriv under uppropet här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
02/24/2017 at 09:43. Facebook
Det är dags för regeringen att ta ansvar. Dags att fokusera på kvalitet, tillgänglighet och kortare vårdköer. Det är dags att sätta ner foten och säga nej till Reepalus utredning. Gilla om du håller med.

Annie Lööf: "Nej till Reeplaus utredning"

centerpartiet.se
Centerpartiet
02/23/2017 at 13:57. Facebook
För en del är landsbygden ett resmål. För oss är det vårt hem och våra rötter. Se Annies hyllning till Sveriges landsbygd. Dela gärna om du tycker som oss.
Centerpartiet
02/23/2017 at 09:18. Facebook
Det finns ingen motsättning. Land och stad utvecklas tillsammans. Det har vi vetat hela tiden. Hjälp gärna till att sätta en positiv bild av landsbygden genom att dela!

Ny rapport: Städers tillväxt sker inte på landsbygdens bekostnad - DN.SE

dn.se
Centerpartiet
02/21/2017 at 10:27. Facebook
I dag är det 30 år sedan Olof Johansson valdes till partiledare i Centerpartiet, ett uppdrag han hade i över tio år. Olof är en förebild i den svenska miljöpolitiken. Bland annat gav han som miljöminister producenterna ansvar för återvinning och avfall. Läs om vår miljöpolitik här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
02/20/2017 at 09:20. Facebook
Tala klarspråk om ryska aggressioner och våga markera mot Ryssland! Det är Centerpartiets uppmaning till regeringen inför morgondagens möte med den ryske utrikesministern. Vad är din uppmaning?

C: Margot Wallström får inte vara naiv i mötet med rysk utrikesminister

centerpartiet.se
Hur ska vi få hela Sverige att leva? Ta chansen att möta Annie Lööf och ställ en fråga eller ge din syn på saken. Idag klockan 12.30 här på Facebook.
Jobben och möjligheterna finns inte bara i storstäderna utan också på landsbygden. Det visar inte minst Jonas och Robban i Bengtsfors.
Håller du med? Dela gärna vidare.
Sverige klyvs regionalt och socialt. Därför behöver vi sänka trösklarna in på arbetsmarknaden så fler kan jobba. Det sa Annie Lööf i Aktuellt igår. Håller du med? Dela gärna.
Missa inte när Annie Lööf debatterar jobbpolitik mot arbetsmarknadsministern Ylva Johansson ikväll kl. 21:00 i Aktuellt!
Sverige förlorar aldrig på att fler jobbar. Tvärtom behöver vi försvara öppenheten som har byggt oss starkare och rikare. Läs Annie Lööf och Johanna Jönsson i replik på S och LO. [ Dn.se Link ]
LO och S vill begränsa arbetskraftsinvandringen. Vi tycker det är helt fel. Arbetskraftsinvandring gör Sverige rikare. Lyssna på när Johanna Jönsson förklarar vad Centerpartiet vill.
Landsbygden blev nyss kallad ”skräpytor”. Vi håller inte med. Landsbygden myllrar av den kraft som behövs för att hela Sverige ska växa, den finns både i och utanför städerna. Hashtagga dina bästa #skräpytor och låt oss tillsammans visa hur fantastisk och nödvändig landsbygden är. [ Centerpartiet.se Link ]
Tidigare i år stod det klart att 2016 blev det varmaste året som någonsin uppmätts. Läs artikeln där vi förklarar varför värmetrenden inte bryts:
[ Centerpartiet.se Link ]
Inget är så avgörande för ett hållbart samhälle som hur vi odlar och framställer mat. Det skriver Fredrick Federley och lyfter att EU måste fortsätta minska överanvändningen av antibiotika.

Kampen mot felaktigt antibiotikabruk fortsätter

atl.nu
Låt inte Sverige klyvas. Med rätt förutsättningar kan människor skapa jobb och framtidstro även utanför storstäderna. Som Bashar i Mora till exempel. Vad tycker du är viktigast för fler jobb på landsbygden?
Stefan Löfven hycklar när han talar sig varm om landsbygden samtidigt som hans politik slår särskilt hårt mot jobb och service utanför städerna. Dela gärna om du håller med!