FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Centerpartiet
01/17/2017 at 12:16. Facebook
Att alla ska ha rätt att välja skola, oavsett föräldrarnas bakgrund är inte bara en fråga om frihet, det är en fråga om solidaritet och rättvisa. Vad tycker du?

Nya Alliansförslag för mer valfrihet i skolan

centerpartiet.se
Centerpartiet
01/17/2017 at 08:44. Facebook
Hur ska vi stärka landsbygden? Vad krävs för att bönderna ska kunna fortsätta leverera sunda och säkra livsmedel? Det här är helt avgörande framtidsfrågor för Sverige. Läs mer här!

Annie Lööf i debatt om levande landsbygd

centerpartiet.se
Centerpartiet
yesterday at 16:27. Facebook
Har du inga planer för kvällen? Då kan du kolla in Lantbruksdebatten i Skövde på temat: ”Svenskt jord- och skogsbruk i en osäker omvärld.” Ge Annie Lööf ditt stöd och följ henne live här: [ Livestream.com Link ]
Centerpartiet
yesterday at 13:21. Facebook
Vi jobbar hårt för att sänka kostnader och minska regelkrångel för Sveriges bönder och livsmedelsföretag. Läs mer här!

Nya livsmedelspolitiska mål för mer svenskproducerad mat

centerpartiet.se
Centerpartiet
01/13/2017 at 13:27. Facebook
Skriv på för att rädda deltidsbrandmännen nu!
Sveriges räddningstjänst är beroende av deltidsbrandmän som ställer upp. Men ett nytt avtal gör det svårt för många att fortsätta. I slutändan är det du och din säkerhet som drabbas. Skriv på här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
01/13/2017 at 08:34. Facebook
Vi når 9,4% i Expressen/Demoskop. "Vi känner stort stöd för vårt ständiga arbete för att minska sociala och regionala klyftor " - Michael Arthursson, partisekreterare. Läs mer här!

Annie Lööf-effekten: Högsta nivån för Centerpartiet på 27 år i ny mätning

expressen.se
Centerpartiet
01/12/2017 at 16:17. Facebook
Säkerhet för Sverige kräver samarbete med våra grannländer. Men SD väljer en annan och mer sluten väg. Se filmen och dela gärna!
Centerpartiet
01/11/2017 at 15:38. Facebook
Trygghet och jobb i hela landet, stärkt försvarsförmåga och valfrihet i välfärden stod i fokus under årets första partiledardebatt. Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Centerpartiet
01/11/2017 at 11:33. Facebook
Det är inte förvånande att Sverigedemokraterna inte ställer sig bakom våra satsningar på förnybar energi. Deras egen energipolitik spelar däremot ryska intressen rakt i händerna. Rickard Nordin berättar mer!

SD:s energipolitik spelar Ryssland i händerna

centerpartiet.se
Centerpartiet
01/10/2017 at 11:58. Facebook
Imorgon är det dags för årets första partiledardebatt. Vi hoppas på en rejäl debatt om trygghet och säkerhet. Kommentera emojin för frågan du tycker är viktigast just nu på temat!
NATO=
POLISEN=
FÖRSVARET=
Ps. Se debatten på riksdagen.se med start kl 09.
C-framgångar i de nya energiförslagen. Under vår tid i regeringen utökades den förnybara energin till mer än hälften av all energi i Sverige. Vi fortsätter jobba för ett energisystem som är helt förnybart år 2040. Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Daniel Bäckström, vår försvarspolitiske talesperson, deltar i Folk och Försvars rikskonferens i Sälen i helgen och vi passade på att ställa tre snabba frågor till honom. Läs här!

Daniel Bäckström: ”Försvarsanslagen måste öka”

centerpartiet.se
#tbt Annie Lööfs jultal och fem förslag för ett tryggare och säkrare Sverige. Vår militära och civila försvarsförmåga måste öka. Detta är nödvändigt för att gå i takt med tiden. Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
10 000 statliga jobb till landsbygden, avbryt nedläggningen av lokala AF-kontor och analysera konsekvenserna av kilometerskatten. Flera C-förslag i landsbygdskommitténs utredning som presenterades idag. Läs här: [ Centerpartiet.se Link ]
Just nu presenteras Landsbygdskommitténs utredning som innehåller flera förslag som Centerpartiet drivit länge, exempelvis fler statliga jobb i hela landet och strandnära byggande. Läs mer här!

Flera C-förslag för landsbygden i ny utredning

centerpartiet.se
Klyftan mellan de som har jobb och de som är arbetslösa växer. Den måste täppas till. Det gör vi med riktiga jobb – inte med hittepå-jobb skapade av Stefan Löfven. Emil Källström berättar mer: [ Aftonbladet.se Link ]
Idag är det inte bara första dagen på nya året utan också internationella pizzadagen. Häng med när Emil Källström bakar pizza och pratar jobbskapande. Dela gärna vidare!
Vi vill: [ Centerpartiet.se Link ]
Ett händelserikt 2016 går mot sitt slut. 2017 kommer Centerpartiet fortsätta driva på för fler jobb och företag, ökad trygghet i hela landet, resultat för miljön och en levande landsbygd. Stort tack för allt engagemang!
Kristina Yngwe och Eskil Erlandsson lagar mat och snackar höjdpunkter från matåret 2016. Pinga en kompis du tror vill veta mer!
Läs mer här: [ Centerpartiet.se Link ]
Trygghet är på många sätt en förutsättning för ett framgångsrikt samhälle. Tryggheten att veta att det finns en rättsstat som skyddar sina medborgare. Därför kräver Annie Lööf och Centerpartiet att regeringen slutar ducka i trygghetsfrågorna.

Annie Lööf: Regeringen måste tillsätta kriskommission

svd.se