CliniClowns
yesterday at 07:07. Facebook
☆ Win! ☆
Jammie, dropjes... Harlekijntjes drop steunt CliniClowns al jaren en wij mogen een zak drop weggeven! Weet jij hoeveel er in deze emmer zitten? Noem het aantal in een reactie. Degene die het dichtst bij zit wint! Volgende week maken we de winnaar bekend. :)
CliniClowns
02/23/2017 at 07:00. Facebook
Toen Demi 7 was, lag zij in het ziekenhuis voor een openhartoperatie. Daar zag zij voor het eerst een CliniClown in het echt! Nu is ze 9 en houdt ze haar spreekbeurt over haar ervaring met CliniClowns. Zo blij werd zij van de clowns op het moment dat ze het echt nodig had.

‘Van de CliniClowns werd ik weer blij’

bit.ly
CliniClowns
02/22/2017 at 07:00. Facebook
Michella was 18 jaar oud toen ze voor een hartoperatie werd opgenomen. Op het moment dat ze naar huis mocht, kreeg ze te horen dat ze toch moest blijven.

“Ik was zo boos! Toen de CliniClowns op mijn afdeling kwamen moesten ze echt álles uit hun trukendoos halen”, vertelt ze. “Maar hoe ze overal op inspeelden… fantastisch! Ze hebben me helemaal om gekregen. Niet lachen was...
View details ⇨
CliniClowns
02/21/2017 at 07:00. Facebook
Misschien staat het ook wel op jouw bucket list: het beklimmen van de Mont Ventoux per fiets of wandelend. Op 20 t/m 24 september gaan 350 fietsers en wandelaars de uitdaging aan voor CliniClowns. En er zijn nog plekken over! “Als je dan eindelijk boven komt en de emoties van de mensen ziet, houd je het zelf ook echt niet droog”, vertelt organisator Roderick Oudemans.

Een unieke tocht voor CliniClowns

bit.ly
CliniClowns
02/20/2017 at 07:00. Facebook
Maandagochtend dipje? Laat iemand lachen! En deel dit bericht met hem/haar!
“Ik heb er geen seconde over hoeven nadenken”, vertelt Pauline. “Ik kende CliniClowns al van televisie en had gezien dat ze kinderen die het moeilijk hebben hun pijn en verdriet even laten vergeten. Dat vond ik geweldig en daaraan wilde ik graag een bijdrage leveren.”

Nalaten, een bijzondere manier van geven

bit.ly
Emilia (5) mag een kijkje in het CliniClowns College nemen: [ Bit.ly Link ] “Kijk, daar staat mijn naam!” roept ze uit als ze haar naam op het bord bij de deur ziet staan. Ze verstopt zich eerst nog even achter haar ouders, maar al snel zorgen de fratsen van clown Pien dat ze vrolijk meedoet. In de auto terug zegt ze: "Ik wil nog een keer! Morgen?" :)
Zit je in een winterdipje? Kan je niet wachten tot de lente begint? Doe de CliniClowns quiz! [ Bit.ly Link ] We geven je leuke tips en opdrachtjes om er direct uit te komen.
Fijne Valentijn, ook van clown Pom! :)
CliniClowns biedt kinderen met een ziekte of handicap afleiding, ontspanning en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie.
Wees vandaag eens extra positief.
Deel dit bericht en je goede humeur!
Last van een winterdipje? Geef jezelf een sprankelende lenteboost met hulp van CliniClowns: [ Bit.ly Link ] Met 7 simpele tips en opdrachtjes duikel jij vrolijk de winter uit.

Tips tegen een winterdipje?

bit.ly
Lachen is het beste medicijn, weet de negen-jarige Turan uit eigen ervaring. Hij wordt daarom CliniClown! Lees zijn verhaal: [ Bit.ly Link ]
Daan werd met uitdrogingsverschijnselen in het ziekenhuis in België opgenomen, daar ontmoette hij de Belgische collega's van Cliniclowns Belgie. Moeder Katrien vertelt:

"Het waren twee super clowns. Het alarm van mijn zoon zijn infuus ging af en hoe ze daarop reageerden was fantastisch; er moest dan een nieuw zakje aan het infuus komen en de clown hing er zijn zak van de Aldi aan! Op dat...
View details ⇨
De kleine Jayden verblijft in een centrum voor epilepsie en slaapproblemen. Hij heeft geregeld aanvallen waarvan de oorzaak niet bekend is. Samen met de clowns speelt hij muziek.

“Voor het onderzoek was hij erg angstig, hij begreep niet goed wat er ging gebeuren. De clowns maakten het voor hem minder eng. Hij heeft het nu het meest over hen!”

Bedankt voor het delen, Esmeralda.
Met de muzikale voorstelling 'Post' gaan de CliniClowns langs scholen voor Speciaal Onderwijs. Deze kleine jongens waren ermee in hun nopjes!

"Wat was het weer geweldig vanmiddag, toen we bij het toneelstuk 'Post' waren. Clowns Mast, Flip en Stip waren geweldig. Heel erg bedankt, we hebben alle vier genoten!"

Bedankt voor het delen, Daniëlla.
Met wie deel jij vandaag je plezier? Share dit bericht met diegene!
Wauw, wat een fantastische video maakte het vrolijke platform BrightVibes over de CliniClowns App!! :)

Bedankt Bright Vibes!
☼ Alle voordeelkaarthouders van Kruidvat opgelet!
Ruil je de spaarpunten op jouw extra voordeelkaart van Kruidvat deze maand in voor een donatie aan CliniClowns, dan maak je kans op een weekendje weg in een luxe mobile home aangeboden door Suncamp holidays!

Meer info: [ Bit.ly Link ]. Met jouw punten kunnen we nog meer zieke kinderen laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?
Ben je ook dol op de CliniClowns spreuken die elke maandag voorbij komen? Bekijk dan hier de populairste spreuken van vorig jaar: [ Bit.ly Link ]