FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
CliniClowns
3 hours 21 minutes ago. Facebook
Welk kaartje zou jij het liefst op je mat vinden: a, b, c of d?

De ontwerpers van Kaartje2go zijn weer creatief geweest en maakten opnieuw een speciale CliniClowns kerstcollectie!
CliniClowns
yesterday at 07:00. Facebook
Dank u Sinterklaasje!
CliniClowns
12/02/2016 at 14:02. Facebook
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje... oeps ;)
Hopen dat Sint wat nieuwe schoenen uit Spanje meebrengt.
CliniClowns
12/02/2016 at 07:04. Facebook
Je raadt het lied (of niet)... Een raadspelletje om alvast in de stemming te komen voor het heerlijk avondje. :) Welk Sinterklaaslied zingen de clowns?
CliniClowns
12/01/2016 at 20:59. Facebook
Hoera! Beste Website van het jaar en Populairste!! Bedankt voor al jullie stemmen. Jullie zijn goud waard. :)

#websitevanhetjaar
CliniClowns
12/01/2016 at 07:01. Facebook
Pedagogisch medewerkster Yaosca Escobar van Schaik begeleidt kinderen en hun ouders op de kinderafdeling van Meander Medisch Centrum. “De CliniClowns zijn echt een steuntje in de rug,” vertelt ze. “Ze helpen niet alleen het zieke kind, maar ook hun ouders, én ons. Hun werk heeft effect.”

‘Als de clowns er zijn, komt iedereen uit zijn kamer’

bit.ly
CliniClowns
11/30/2016 at 14:01. Facebook
Gespot! Collega Lobke van Beuzekom vertelde in Parool hoe zij als CliniClown haar spel afstemt op wat de kinderen nodig hebben.

"Als we als clownsduo een kamer binnenkomen, kijken we altijd naar de lichaamstaal van het kind en de ouders: zijn we welkom of niet?"
CliniClowns
11/29/2016 at 07:01. Facebook
Wat is de overeenkomst tussen bellenblaassop, pannenkoekenstroop en een USB stick?
Ze staan allemaal op ons verlanglijstje! Want ook dit jaar kun je ons steunen met spullen die onze clowns gebruiken in hun spel voor zieke en gehandicapte kinderen.

Vervul jij onze wensen? Bekijk ons lijstje en sponsor in natura op [ Bit.ly Link ]
Like als jij ook alle zieke kinderen een CliniClown zou willen voorschrijven!

"Onderzoek toont aan dat CliniClowns angst, pijn en stress verminderen. Ze brengen zoveel meer dan alleen een lach", vertelt kinderarts Ines van Rosenstiel. Lees meer op [ Bit.ly Link ]
Kinderarts Ines von Rosenstiel zou graag zien dat de CliniClowns breder ingezet worden in ziekenhuizen, want uit onderzoek blijkt dat zij angst, pijn en stress verminderen.

Wat denk jij? Zou jouw kind baat hebben bij de aanwezigheid van een CliniClown tijdens behandelingen zoals bloedprikken?

‘CliniClowns geven kinderen de regie’

bit.ly
De kleine Luuk kreeg geen genoeg van de muizendans in het Circus. Vrolijk speelde hij met de CliniClowns mee in de piste! :)

Bedankt voor het delen, Marloes!
De 10-jarige Kevin ligt bij te komen van een kleine ingreep. Plotseling racen clown Plip en Silly zijn kamer binnen. Ze toveren een bed om tot race-auto en scheuren de hele kamer door. Kevin is meteen klaarwakker en kijkt enthousiast naar het hele spektakel.

‘Wat een welkome afleiding!’

cliniclowns.nl
► Jij beslist! Welke foto van Fionn zie je het liefst als cover van onze Facebookpagina, foto 1 of foto 2?

Fionn ligt na een acute blindedarmoperatie in het Meander Medisch Centrum. Dankzij het bezoek van Clowns Plip en Silly denkt hij even niet aan de pijn van de afgelopen dagen. “Het is zo gezellig met de clowns, ze doen lekker gek.” Lees zijn verhaal verder op [ Bit.ly Link ]
Like als jij vandaag ook wat extra kleur aan je dag geeft!
De 11-jarige Fionn komt bij van een vervelende operatie wanneer clowns Plip en Silly bij hem op bezoek gaan. Samen besluiten ze een band te vormen en even waant Fionn zich een echte superster. “De muziek neemt Fionn echt mee in ons spel,” vertelt clown Silly.

'Samen met clowns Plip en Silly beleeft Fionn een muzikaal avontuur'

bit.ly
Prachtig momentje tussen Sophie en clown Peer. :)
Moeder Gisela: "Deze foto vinden we geweldig! Sophie is helemaal van het toeten met de neus. De clown kwam op ooghoogte bij haar zitten en toen Sophie zijn neus zag, wilde ze meteen met hem toeten. Geweldig toch die inleving!"
Lieke houdt enorm van muziek. Bij Circus CliniClowns genoot ze van de klarinetklanken die clown Bougie voor haar speelde.

Moeder Linda: “Na de voorstelling brabbelde ze volop, alsof ze alles nog een keer wilde vertellen.”

‘Bij de eerste muziekklanken begint ze te stralen'

bit.ly
De kleine Nessaya vond het maar niets in het ziekenhuis, maar door de vrolijke fratsen van onze clowns kon ze weer even lachen.

Bedankt voor het delen van deze prachtige foto, Denise en Pascal!
Like als ook jij vandaag met je lach strooit!
Ons lichtje staat aan! Laat jij ook je lichtje branden vandaag?

#sintmaarten