FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
CliniClowns
yesterday at 07:00. Facebook
Gratis af te halen! :)
CliniClowns
01/13/2017 at 07:01. Facebook
Toen Esther 15 was lag ze met Leukemie in het ziekenhuis. Als puber vond ze zichzelf te groot om een CliniClown aan haar bed te hebben. Maar al heel snel dacht ze daar anders over!
CliniClowns
01/12/2017 at 07:00. Facebook
Jolanda (56) is inmiddels al jaren donateur van CliniClowns. Ze heeft van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk een fijne sfeer is voor iemand die ziek is en gunt dit ieder kind. “Dat is de magie van CliniClowns. Je zorgen zijn even helemaal weg.”

‘De CliniClowns zijn een lichtpuntje!’

bit.ly
CliniClowns
01/11/2017 at 07:02. Facebook
Twee jaar lang werd Tijn behandeld voor leukemie. “Hij vond de prikken erg spannend en was dan niet af te leiden”, vertellen zijn ouders. Toch zorgden clowns Pier en Tup iedere week voor de nodige ontspanning en een grote lach, net als in dit filmpje! “Ze hebben zoveel leed verzacht. Als Tijn na zijn verdriet Pier en Tup zag, kon hij veel weer vergeten.”

Bedankt voor het delen, Ronald en...
View details ⇨
CliniClowns
01/10/2017 at 07:00. Facebook
De kleine Merel (5) is een beetje verdrietig vanwege de pijn, maar daar weten de clowns wel wat op! Achterstevoren komen ze haar kamer binnenschuiven en met plakband ontstaat er een spel. Voor Merel het weet, gaat ze helemaal op in de gekke fratsen van de clowns: [ Bit.ly Link ]
Vergeet niet om af en toe eens lekker om jezelf te lachen!

Tekst: Merel Morre
Willem (5) is in Meander Medisch Centrum voor buisjes in zijn oren en het knippen van zijn neusamandelen. Die ingrepen zijn snel vergeten door het potje voetbal met de CliniClowns.

‘Dankzij de clowns is het ziekenhuisbezoek een positieve herinnering’

bit.ly
Ken je clown Piek al? In ons magazine vertelt ze waarom ze een CliniClown wilde worden: [ Bit.ly Link ]
Voor Isis (9) was het beste even spannend... een bezoekje aan het CliniClowns College. Voorzichtig kijkt ze om haar heen, maar wanneer ze haar vader hard ziet lachen, wordt ze zelf toch ook wel erg nieuwsgierig naar die gekke clowns.

‘Je zag de band met de clown groeien’

bit.ly
Wat is jouw wens voor dit nieuwe jaar?
Gelukkig 2017! :) We wensen je een jaar met een gulle lach, een fijne tijd en momenten van saamhorigheid.
Een knallend uiteinde toegewenst!

p.s. Er zijn geen clowns gewond geraakt tijdens de productie van dit filmpje. ;) Maar doe dit toch maar niet na.
Boordevol met ontroerende, verrassende en grappige verhalen... Heb jij ons magazine al weleens gelezen? [ Bit.ly Link ]
Onze clowns gaven vlogger Pelpina een boekje met verrassende spelletjes die gemakkelijk tussendoor gespeeld kunnen worden. Zoals dit sprookjesspel. Daar hebben vast meer moeders iets aan!

► Wil je dit boekje ook ontvangen? Geen probleem! Kijk hier: [ Bit.ly Link ]
Als de CliniClowns de kamer van Melissa (6) binnenkomen, verschijnt er een grote lach op haar gezicht. Maar wacht, ze hebben het op haar boterham gemunt… dat loopt natuurlijk nooit goed af. ;)

‘Het is nog net geen feestje’

bit.ly
Hoe ziet jouw 2e Kerstdag eruit?
Oeps ;)
We wensen je een hele fijne (witte) Kerst toe!
Onze clowns gaven vlogger Pelpina een boekje met verrassende spelletjes die gemakkelijk tussendoor gespeeld kunnen worden. Daar hebben vast meer moeders iets aan in de kerstvakantie!

► Wil je dit boekje ook ontvangen? Geen probleem! Kijk hier: [ Bit.ly Link ]
Voor de patiëntjes van kinder- en jeugdpsychiatrisch centrum Karakter is woensdagmiddag CliniClowns-middag. “Het zijn erg fijne momentjes van pure ontspanning en plezier", vertelt Marloes van Rossum, GZ-psycholoog en behandelcoördinator.

‘CliniClowns brengen ook zelfvertrouwen en weerbaarheid’

bit.ly
In het CliniClowns College bloeit de tienjarige Rik volledig op. Hij geniet van één ding in het bijzonder: de rode neuzen! Hij heeft zoveel pret dat de clown zijn neus bijna niet meer terugkrijgt. ;)

Lees zijn verhaal: [ Bit.ly Link ]