COOLSTUFF
03/22/2017 at 09:58. Facebook
Glöm silvertejp – med FiberFix får du en lagning som är galet mycket starkare! Laga allt från läckande rör till knäckta trädgårdsredskap! FiberFix är glasfibertejpen som härdar på några minuter efter en snabb blötläggning, och blir en vattentät och extremt stark lagning!

Ny produkt: [ Goo.gl Link ]
COOLSTUFF
03/21/2017 at 09:24. Facebook
Forma, tryck ihop och dra ut – med roliga Zen-Foam är det lätt att vara lekfull! Det här är något så knasigt som frigolitlera, den kan formas hur du vill och torkar aldrig ut!

Ny produkt: [ Goo.gl Link ]
COOLSTUFF
03/20/2017 at 08:35. Facebook
I en värld av törstande partymänniskor finns bara en sak som kan rädda kvällen - mer öl! Bär dina värdefulla ölflaskor lika säkert som kärnvapenkoderna i den här klassiska stålgrå portföljen med dubbla kombinationslås och stötskyddad insida! Rymmer sex stycken 33cl-flaskor.

NY PRODUKT: [ Goo.gl Link ]
COOLSTUFF
03/14/2017. Facebook
Vi fått in massor av nya Star Wars-prylar och bäst av allt: ännu mer är på väg! Klicka på länken du borde: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
03/06/2017. Facebook
Denna veckan har vi en ny praktikant på CoolStuff. Idag jobbar "Rex" på vårt lager.

NY PRODUKT: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
02/27/2017. Facebook
Sprid glädje till dina medtrafikanter! Med bildekalen WiperTags på bilens bakrutetorkare ger du bilföraren bakom dig något roligt att titta på, samtidigt som du visar att du är lite skojigare och lite intressantare än andra tråkiga bilister!

[ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
02/25/2017. Facebook
25e och löning. Börja spara till USA:s dyraste hus just nu: $250 miljoner.
COOLSTUFF
02/22/2017. Facebook
Tävlingen är nu avslutad och vi gratulerar Berit Clausen från Danmark som gissade rätt. Svaret var 3100 gram. Grattis till Berit Clausen som vinner dessa varuprover!

Gissa & Vinn!

Vi får in en hel del av provprodukter till kontoret, och alla produkter kommer inte in i vårt sortiment av diverse skäl.

Vi har valt att rensa ut en del av dessa produkter, och du kan därför vinna alla produkter...
View details ⇨
COOLSTUFF
02/17/2017. Facebook
Visst har du också hängt med Noora, Vilde, Eva, Isak och resten av gänget den senaste tiden? För alla oss som sträcktittat på SKAM kommer här lika snygga som självklara T-shirts och sweatshirts med dina favorituttryck och karaktärer från den hypade norska TV-serien!

T-Shirts: [ Coolstuff.se Link ]
Sweatshirts: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
02/07/2017. Facebook
Visa ditt sofflejon hur mycket du tycker om det! Kattborsten Licki ger dig en extratunga som tål päls, så att du kan imitera katters mysiga vana att slicka varandra på huvudet! Den tungformade borsten gör dig till kattens bästis – helt utan hårbollar!

[ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
02/06/2017. Facebook
Grattis till Josephine som vann Nutella-tävlingen med motiveringen att hon skulle gömma sin killes mobil i hinken och sen ringa honom för att se om han hittar den. Lycka till med pranket Josephine!
COOLSTUFF
02/04/2017. Facebook
Vad skulle du och en kompis göra med en hink Nutella?
Svara på det och ha chansen att vinna en Nutellahink på 3KG! Vi väljer ut den bästa motiveringen som får en hink med ljuvlig Nutella! Tävlingen pågår till och med World Nutella Day, den 5 februari kl 23.59. Vinnaren utnämns på måndag.

Vi kör även 10% rabatt på Nutellahinken hela helgen eller så länge lagret räcker! Omnomnom! [ Coolstuff.se...
View details ⇨
COOLSTUFF
02/03/2017. Facebook
COOLSTUFF
02/03/2017. Facebook
COOLSTUFF
02/01/2017. Facebook
Här kommer #bästamuggen för dig som #älskarkaffe! Skriv på muggen med den medföljande pennan för att visa omvärlden vad du tycker och tänker! Är dagens känsla #trött eller #äntligenmåndag?

Ny produkt: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
01/30/2017. Facebook
När du öppnar den här boken börjar sidorna lysa som en solfjäder med mysbelysning i en färg som du själv kan ställa in: vitt, blått, grönt eller rött! Snygg inredningsdetalj och perfekt på nattduksbord eller i bokhyllan. Drivs av uppladdningsbart batteri som lyser i mer än sex timmar!

Ny produkt: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
01/25/2017. Facebook
COOLSTUFF
01/24/2017. Facebook
Fixa det perfekta stekta ägget på nolltid! Smidiga The Microegg låter dig steka ägg i micron – det tar knappt en minut, du slipper stöket med att diska stekjärn, och dina ägg blir supergoda varje gång!

Ny produkt: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
01/23/2017. Facebook
Häng upp växter upp och ner med denna coola kruka som hindrar jorden från att trilla ut. Livar garanterat upp vardagsrummet.

Ny produkt: [ Coolstuff.se Link ]
COOLSTUFF
01/20/2017. Facebook
Skippa alla smöriga kärleksklichéer och låt teddybjörnen tala rakt från hjärtat till din älskling: "Shit b*tch you is fine!". Ärligare komplimang finns inte. Dessutom är teddybjörnen mjuk och kramgo!

Ny produkt: [ Coolstuff.se Link ]