Jong De Graafschap ging zondagmiddag met tien spelers onderuit tegen HSC'21: het werd 2-5. Namens de beloften scoorden Marlon Versteeg en Delano Burgzorg.

Het wedstrijdverslag, foto's en de reactie van Richard Roelofsen

Jong De Graafschap met tien spelers onderuit tegen HSC: 2-5

degraafschap.nl
Aron de Koning heeft vandaag zijn laatste wedstrijd gespeeld bij Jong De Graafschap. Hij heeft met DOVO uit Veenendaal overeenstemming bereikt voor 1.5 seizoen.
Linksbuiten Daryl van Mieghem is de tweede versterking in de winterstop. De 27-jarige aanvaller wordt gehuurd van Heracles Almelo. Waarom kiest hij voor De Graafschap?
Op maandag gaan we weer! We hebben goede herinneringen aan de Galgenwaard... #jutgra ⚪

De Graafschap voor het eerst op bezoek bij Jong FC Utrecht

degraafschap.nl
Onze oud-spits en huidig manager voetbalzaken Peter Hofstede viert vandaag zijn 50e verjaardag. Gefeliciteerd Peter!
Onze beloften spelen zondag de eerste competitiewedstrijd van 2017 in eigen huis, tegen HSC'21. Seizoenkaarthouders van De Graafschap hebben gratis entree!

Jong De Graafschap speelt zondag thuis tegen HSC'21, aftrap om 14:30 uur

degraafschap.nl
Henk de Jong had een bewogen week. De trainer geeft uitleg over de komst van assistent Sandor van der Heide en middenvelder Robert Klaasen. "We hebben lekker gewerkt met een prima oefenwedstrijd tegen FC Twente."
Nieuweling Robert Klaasen stond gisteren nog in Rotterdam bij Sparta op het veld en vandaag in Varsselder bij De Graafschap. De middenvelder stelt zich even voor.
De Graafschap huurt Daryl van Mieghem

De Graafschap huurt Daryl van Mieghem van Heracles Almelo. Met de komst van Van Mieghem haalt De Graafschap een echte linkervleugelaanvaller in huis. Daryl van Mieghem is 27 jaar en heeft ruim 100 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan, waarvan 70 in de eredivisie. In 2011 maakte hij de overstap van AFC naar Heracles Almelo om...
View details ⇨
Teambuilding van de selectie en staf via Stadscafe Simons en Paintball Doetinchem in 30 seconden. Wi-j komt altied weer terug!!
Enkele foto's van de oefenwedstrijd De Graafschap - FC Twente, de Superboeren speelden gisteren een prima wedstrijd en kregen met een 1-1 wellicht nog te weinig. Dean Koolhof scoorde de gelijkmaker.
(foto's via Achterhoekfoto.nl)
Sandor van der Heide heeft vandaag de eerste training bij De Superboeren bijgewoond. Als de mist is opgetrokken, verschijnt het nieuwe staflid voor de camera en legt uit waarom hij De Graafschap komt versterken. "Je ziet dat de jongens goed kunnen voetballen."
De Graafschap heeft dinsdag in Varsselder een last minute oefenwedstrijd tegen FC Twente met 1-1 gelijkgespeeld. Dean Koolhof scoorde.
Sandor van der Heide toegevoegd aan technische staf

Sandor van der Heide wordt per direct toegevoegd aan de technische staf van De Graafschap. De 38-jarige trainer komt voor enkele dagen per week, op freelance basis, naar Doetinchem. De afspraken zijn gemaakt tot het einde van dit seizoen.

“Ik ken Sandor al een aantal jaren en denk dat hij met zijn karakter een waardevolle aanvulling kan...
View details ⇨
Om 11.00 wordt er getraind op het kunstgras van GWVV in Varsselder
De ploeg van Roelofsen verloor met 3-2. Namens Jong De Graafschap scoorden Jankovic en Versteeg

Jong De Graafschap doet zichzelf tekort en verliest van vv Dongen

degraafschap.nl