De Speld
03/26/2017 at 16:48. Facebook
“Ik heb dit pak vla meerdere keren bekeken. De vla oogt fris. Ik vind het een pak met mogelijkheden.”

Blind selecteert pak vla voor Oranje - De Speld

speld.nl
De Speld
03/26/2017 at 14:03. Facebook
Chefkok Guido laat zien hoe je in een handomdraai de suggestie wekt dat je iets lekkers aan het koken bent. Karamelliseren, fermenteren, flamberen en afblussen: Guido doet het allemaal. speld.nl/?p=70888

Chefkok Guido gebruikt Franse woorden tijdens het koken dus is het lekker - De Speld

speld.nl
De Speld
03/26/2017 at 12:37. Facebook
“Het is een traject dat we met de KNVB twee jaar geleden zijn ingegaan. Eerst hebben we samen het graf van Guus (Hiddink, red.) gegraven, en nu is het aan mij om mijn eigen graf vorm te geven. En natuurlijk, dat heeft even tijd nodig."

Danny Blind is eruit: ‘Ik ben mijn eigen graf aan het graven en maak dat af ook’ - De Speld

speld.nl
De Speld
03/26/2017 at 10:56. Facebook
“Ik heb geen toptrainer als bondscoach. Louis van Gaal had bijvoorbeeld Louis van Gaal tot zijn beschikking. Dat is een stuk makkelijker werken.”

Blind: 'Ik moest het doen met een heel matige bondscoach' - De Speld

speld.nl
De Speld
03/25/2017 at 18:44. Facebook
Mensen die voor de zomer nog snel even tien kilo willen afvallen, kiezen steeds vaker voor het amputeren van hun been. De revolutionaire afvalmethode is prijzig, maar snel en effectief.

Snel afvallen? Amputeer een been! - De Speld

speld.nl
De Speld
03/25/2017 at 14:07. Facebook
Een man in een blauw shirt houdt best van grapjes. Maar grappen over blauwe shirts, die vindt de man helemaal niet grappig. “Sommige onderwerpen moet je geen grappen over willen maken. Blauwe shirts bijvoorbeeld."

Man in blauw shirt houdt best van grapjes, maar niet over blauwe shirts - De Speld

speld.nl
De Speld
03/25/2017 at 10:52. Facebook
Er wordt momenteel nog onderzoek gedaan om alle feiten te verzamelen. Dit is wat we tot nu toe weten over de zomertijd: de klok gaat een uur vooruit.

Dit is wat we tot nu toe weten over de zomertijd - De Speld

speld.nl
De Speld
03/25/2017 at 09:59. Facebook
Deze week in De Speld Magazine speld.nl/?p=70972
De Speld
03/24/2017 at 16:07. Facebook
Heb jij altijd al eens willen weten of je top of bottom bent? Doe dan NU de test!

Ben jij top of bottom? Doe de test! - De Speld

speld.nl
De Speld
03/24/2017 at 12:41. Facebook
De Republikeinen zien zichzelf vandaag gesteld voor een onmogelijk dilemma. Stemmen ze voor behoud van het redelijk functionerende Obamacare, of stemmen ze voor een ondoordacht zorgplan waarmee miljoenen Amerikanen in de problemen komen? “Dit is alsof ik moet kiezen tussen het doodschieten van mijn moeder en het redden van een kind.”

Duivels dilemma Republikeinen: goed zorgplan houden, of slecht plan invoeren? - De Speld

speld.nl
De Speld
03/24/2017 at 10:02. Facebook
De kogel is door de kerk: ruim een jaar na de dood van “El Salvador” krijgt hij het eerbetoon dat hem toekomt. Ajax zal voortaan zijn thuiswedstrijden afwerken in de Red Bull Peijnenburg Lactacyd Danoontje Mesut Grillroom Roompot Vakanties Kips Leverworst Johan Cruijff ArenA.

Amsterdam ArenA wordt Red Bull Peijnenburg Lactacyd Danoontje Mesut Grillroom Roompot Vakanties Kips Leverworst Johan Cruijff ArenA - De Speld

speld.nl
De Speld
03/24/2017 at 09:14. Facebook
Mensen die de politiek op de voet volgen is het misschien al opgevallen: Jesse Klaver heeft sinds de verkiezingsuitslag geen ambulancepersoneel meer het ziekenhuis in getrapt. Ook beticht hij gewone Nederlanders niet van racisme. Is de GroenLinks-leider opzichtig normaal aan het doen om de VVD te paaien?

Is Jesse Klaver opzichtig normaal aan het doen om de VVD te paaien? - De Speld

speld.nl
De Speld
03/23/2017 at 15:44. Facebook
Toen Ingrid in december begon aan het zandloperdieet, was ze sceptisch. Maar twee maanden later zijn de eerste resultaten al duidelijk zichtbaar: Ingrid raakte een vriendin (58 kilo) en een kennis (72 kilo) kwijt door continu over haar dieet te praten en mensen in haar omgeving constant te wijzen op hun calorie-inname.

Ingrid is al 130 kilo kwijt in twee maanden - De Speld

speld.nl
De Speld
03/23/2017 at 15:04. Facebook
Vrolijke biggetjes die vrijwillig naar de slachtbank huppelen. Een lammetje dat wegloopt bij zijn moeder omdat hij zo graag op een bord terecht wil komen. Het zijn enkele van de hartverwarmende beelden die een dierenrechtenactivist maakte in een diervriendelijk slachthuis in België.

Schattige undercoverbeelden uit diervriendelijk slachthuis - De Speld

speld.nl
De Speld
03/23/2017 at 12:19. Facebook
De gesprekken over een mogelijke coalitie zijn nog maar net begonnen, maar GroenLinks heeft al een van de kroonjuwelen verloren. Jesse Klaver heeft zijn weelderige haardos weggegeven aan de VVD. Het is nog niet duidelijk wat GroenLinks ervoor heeft teruggekregen.

Jesse Klaver geeft haardos in onderhandelingen nu al weg aan VVD - De Speld

speld.nl
De Speld
03/23/2017 at 10:07. Facebook
Moet Buma voor de rokade op het Torentje gaan? Twee schapen ruilen met D66 voor twee graan, één erts en belastingverlichting voor eenverdieners? Of toch gewoon genoegen nemen met een hotelletje op de Barteljorisstraat?

De formatie is pokeren met Rummikub tijdens het schaken - De Speld

speld.nl
De Speld
03/22/2017 at 15:07. Facebook
Een drukke Ron Fresen is vanmiddag rond 13.45 uit de plenaire zaal van de Tweede Kamer verwijderd. Een week na de verkiezingsavond was de politiek verslaggever van de NOS nog altijd gekleurde pionnen aan het verdelen over de zetels.

Ron Fresen nu echt uit plenaire zaal verwijderd - De Speld

speld.nl
De Speld
03/22/2017 at 13:20. Facebook
“We zijn altijd bereid om met bange mensen om de tafel te gaan, of ze nu miezerig zijn of knettergek. We leven in een coalitieland: je zult moeten samenwerken met laffe neppolitici die dit land kapot willen maken.”

Wilders: ‘Wij sluiten geen enkele landverrader uit’ - De Speld

speld.nl
De Speld
03/22/2017 at 12:38. Facebook
Vader Hans weet één ding zeker, namelijk dat de shampoofles niet van hem is. “Ik gebruik altijd shampoo voor de perfecte krul.”

Obscure shampoofles in badkamer al generaties in de familie - De Speld

speld.nl
De Speld
03/22/2017 at 11:03. Facebook
De nieuwe rookruimte bevindt zich naast het Sprookjesbos en wordt omgeven door glazen wanden. Binnen in de rookruimte kunnen mensen een sigaretje opsteken, of een kijkje nemen bij de nieuwe sigarettenautomaat. Leuk detail: uit de asbakjes komt muziek. Ook over het afval is nagedacht door de ontwerper, de peuken kunnen worden uitgedrukt in het gezicht van Holle Bolle Gijs.

Efteling opent Rookruimte vol Wonderen - De Speld

speld.nl