FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
De Speld
12/10/2016 at 17:01. Facebook
Steeds meer huishoudens kiezen voor een imaginaire kerstboom. De familie Van der Sluis heeft hun denkbeeldige spar zojuist opgetuigd: “Het heeft alle goede eigenschappen van een kerstboom, maar dan zonder de kerstboom. Met de imaginaire kerstboom haal je echt de kerstgedachte in huis.”

Imaginaire kerstboom in opkomst - De Speld

speld.nl
De Speld
12/10/2016 at 15:09. Facebook
Emma Smit was 16 jaar lid van het EenVandaag opiniepanel. Eerst vrijwillig, later met gevaar voor eigen leven. Vorige maand wist ze te ontsnappen aan wat zij betitelt als ‘de gevaarlijkste doorsnee sekte van Nederland’. De moedige vrouw doet openhartig haar verhaal: “Op een dag vond ik een dode gnoe in bed.”

Vrouw ontsnapt na 16 jaar uit het EenVandaag opiniepanel - De Speld

speld.nl
De Speld
12/10/2016 at 13:44. Facebook
Ze maken huiswerk, gaan op tijd naar bed, en houden zich aan allerlei afspraken: sporende jongeren. Het is een groeiend probleem. Sporende jongeren hebben alleen seks in ruil voor liefde en ze hebben geen greintje respect voor crimineel gedrag. Hoe krijgen we onze jeugd weer uit het gareel? Komende dinsdag start het nieuwe seizoen van Nederland Gezellig!
De Speld
12/10/2016 at 11:54. Facebook
Mandy Elshout werd geboren als meisje, maar voelt zich vanbinnen een genderneutraal toilet. Al jaren strijdt ze voor acceptatie in de samenleving. "Al vanaf m’n tweede wist ik: ik ben een politiek-correcte wc.”

Transclosette Mandy voelt zichzelf een genderneutraal toilet - De Speld

speld.nl
De Speld
12/10/2016 at 10:11. Facebook
Deze week in De Speld Magazine - speld.nl/?p=68462
De Speld
yesterday at 15:38. Facebook
Lodewijk Asscher is door de rechter niet veroordeeld, maar hij heeft van de PvdA-leden wel een straf opgelegd gekregen: hij moet lijsttrekker worden van zijn partij.

Geen veroordeling, wel straf voor Lodewijk Asscher - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 13:34. Facebook
Nederland een ziek land? Nee joh, gezellig juist! Nederland Gezellig! is terug. Komende dinsdag met Georgina Verbaan?
De Speld
yesterday at 12:49. Facebook
Bij het all you can eat-buffet van Prima de Buffel in Zeist zijn vier nieuw-rechtse partijen met elkaar op de vuist gegaan. De commotie ontstond toen Jan Dijkgraaf (GeenPeil) een hele schaal met loempiaatjes in een keer op z’n bord schepte, zonder iets over te houden voor de rest. “Jij eet wel erg veel voor een stemkastje, mafkees,” zou Jan Roos (VNL) hem vervolgens toegeroepen hebben. Toen...
View details ⇨

Vier nieuw-rechtse partijen raken slaags bij all you can eat-buffet - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 11:45. Facebook
Geert Wilders gaat in beroep tegen zijn veroordeling in het ‘minder minder’-proces. Hij wil naar eigen zeggen het oordeel van een hoger college van knettergekke PVV-haters weten. “De uitspraak van een rechter maakt helemaal niets uit. Daarom ga ik in hoger beroep.”

Wilders in beroep: ‘Hogere knettergekke PVV-haters moeten oordelen’ - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 09:48. Facebook
Het is een tot nu toe onopgemerkt succesverhaal: de smart-wekker van Hama helpt je via een drogeerfunctie op tijd in slaap te vallen, én op te staan. Smart-wekker-gebruiker Stefanie: “Ik wist niet dat ik zo’n smart-wekker in huis had ge-."

Smart-wekker drogeert je zodat je op tijd gaat slapen - De Speld

speld.nl
De Speld
12/08/2016 at 16:54. Facebook
“Het was me een poos geleden al opgevallen,” zegt Louis van Stokkum, vaste klant van Cafe De Gouden Kat opgetogen, “maar er is zonder twijfel sprake van een patroon. Luister.” Hij buigt samenzweerderig naar voren. “Als ik maar hard genoeg naar een meisje blijf kijken, vindt er pertinent een vertrek plaats.”

Telepathisch begaafde man staart meisjes weg uit de kroeg - De Speld

speld.nl
De Speld
12/08/2016 at 15:28. Facebook
De meerderheid schreef dit artikel. Jarenlang hadden wij de wil van de lezers genegeerd. Dat kon anders en dat moest anders. Daarom heeft De Speld dit artikel laten schrijven door de meerderheid. Door u dus! Het leverde een meesterwerk op. Om zo transparant mogelijk te zijn hebben we het schrijfproces op video vastgelegd.

U kunt uw hele artikel lezen op: speld.nl/?p=68385
De Speld
12/08/2016 at 14:09. Facebook
Volgende week dinsdag begint het nieuwe seizoen van Nederland Gezellig!. Hoe zat het ook alweer? Overleeft Elise de val uit de luchtballon? Komt Bob ooit nog vrij? Kijk nu het vorige seizoen terug - speld.nl/?p=58379
De Speld
12/08/2016 at 13:03. Facebook
Schrijf dit artikel zelf!
De Speld vernieuwt de media!
[Edit: Doc is nu gesloten. Dank voor jullie mooie bijdragen!]

Jarenlang is de wil van de lezers genegeerd. Inmiddels is duidelijk waar dat toe geleid heeft: het systeem is verrot. Dat moet hoognodig veranderen. Nu wordt De Speld geschreven door de meerderheid. Door u dus! Want waarom zouden onze redacteuren het beter doen dan de zwijgende...
View details ⇨

Uw artikel!

docs.google.com
De Speld
12/08/2016 at 11:39. Facebook
Sinterklaas is de oorzaak van de wachtlijsten in de speelgoedwinkels, kapotte kindergebitten en polarisering van de samenleving. Dat betoogt de Kerstman in zijn boek ‘De puinhopen van drie weken Sinterklaas’, waarin hij concludeert dat het tijd is voor een frisse wind in Nederland: “Dit land is hard toe aan een kerstboom.”

Kerstman hekelt puinhopen van drie weken Sinterklaas - De Speld

speld.nl
De Speld
12/08/2016 at 10:24. Facebook
Gisteren is met veel klaroengeschal station Utrecht Centraal geopend. Met de opening van het station krijgt de stad eindelijk de vurig gewenste toegang tot het landelijke spoornetwerk. De Utrechters waren dan ook massaal uitgelopen voor de aankomst van de allereerste trein in Utrecht.

Utrecht Centraal geopend: eindelijk treinen in Utrecht - De Speld

speld.nl
De Speld
12/07/2016 at 16:44. Facebook
Het overlijden van Bruinie van der Velden heeft haar kinderen niet alleen in diepe rouw gestort, maar leidde ook tot onderlinge verdeeldheid: het grote pakket coke op oma’s zolder splijt de gemoederen. Jacintha van der Velden heeft uitgerekend dat ze er op straat zeker €70.000 voor kan krijgen, maar voor Evert van der Velden is de emotionele straatwaarde van het pakket dat gedurende zijn hele...
View details ⇨

Pak cocaïne op oma's zolder heeft enorme emotionele straatwaarde - De Speld

speld.nl
De Speld
12/07/2016 at 13:54. Facebook
Red Bull stapt nu ook in de atletiek. De Oostenrijkse energiedrankjesfabrikant gaat sprintster Red Bull Schippers sponsoren. "We zijn ontzettend trots dat we onze naam kunnen verbinden aan een jonge en getalenteerde atlete als Red Bull.”

Red Bull Schippers blij met haar nieuwe sponsor - De Speld

speld.nl
De Speld
12/07/2016 at 11:58. Facebook
“Alleen op de eerste schooldag moesten we al drie eerstejaars uit een rioolpijp trekken. Dan is de lol er voor ons snel af. We leren mensen een gootsteen ontstoppen, niet hoe je een prinses moet redden.”

Super Mario geeft studenten verkeerd beeld van loodgieteropleiding - De Speld

speld.nl
De Speld
12/07/2016 at 09:48. Facebook
Berts vrouw Fien is vooral kritisch over zijn zorgplan. "Bert roept al jaren dat hij gaat stoppen met roken, maar dat zijn loze beloftes. Bovendien wil hij ons wekelijkse bezoek aan mijn moeder afschaffen. Als Bert op Bert stemt, kan dat wel eens het einde van Nederland betekenen zoals mijn moeder het nu kent."

5 redenen waarom Bert (53) niet op zichzelf moet stemmen - De Speld

speld.nl