De Speld
yesterday at 15:59. Facebook
Volgens Evelien is haar outfit een goed voorbeeld van wat er nou zo mooi is aan carnaval “Niemand is meer bezig met of ze wel mooi en aantrekkelijk zijn, iedereen is gewoon even gek. Moet je even voorstellen: ik, maar dan met een kort rokje aan. Helemaal loco, haha.”

Evelien gaat met carnaval verkleed als Evelien met een kort rokje - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 13:50. Facebook
Trump pleit voor het onderverdelen van de toiletten in twee geslachten: man en vrouw. Zo kan een deel van de samenleving worden uitgesloten en kunnen transgenders toch nog verplicht worden om het toilet te nemen van het geslacht waarbij ze zich niet thuis voelen.

Trump woest: toilet in vliegtuig blijkt genderneutraal - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 10:57. Facebook
Ondanks een 7-1 nederlaag tegen Olympique Lyon is AZ-trainer John van den Brom hoopvol gestemd. "Natuurlijk is de kansloze uitschakeling in de Europa League een smetje op de wedstrijd, maar die uitgoal is zó belangrijk in Europa. Dat heb ik de jongens ook voorgehouden in de kleedkamer."

AZ koestert belangrijke Europese uitgoal - De Speld

speld.nl
De Speld
yesterday at 09:32. Facebook
"Dat je je politieke standpunten over ouderenzorg kunt verdedigen: prima, maar kun je ook een man van middelbare leeftijd in een zijwaartse kruis-wurging leggen? Dat zijn de antwoorden waar mensen naar op zoek zijn."

Lijsttrekkers maken zich op voor het grote EenVandaag-kooigevecht - De Speld

speld.nl
De Speld
02/23/2017 at 18:08. Facebook
“Het ziet er godsgruwelijk uit; als er ooit leven was, heeft het zichzelf er waarschijnlijk al van beroofd.”

Belgische astronomen ontdekken Charleroi met kans op leven - De Speld

speld.nl
De Speld
02/23/2017 at 16:46. Facebook
Voor één keer mag Rob Geus de keuken inruilen voor een computer en ondervragingsruimtes. "We hopen zo de kloof tussen de burger en de politiek te overbruggen."

Rob Geus doet het onderzoek naar beveiligingslek Wilders - De Speld

speld.nl
De Speld
02/23/2017 at 14:23. Facebook
“Actiegroepen willen al jaren dat we werknemers in Bangladesh hetzelfde behandelen als werknemers in Europa,” zegt voorzitter Arthur Ryan. “Dus daar zijn we in Nederland mee aan de slag gegaan.”

Primark: ‘Wereldwijd gelijke behandeling werknemers’ - De Speld

speld.nl
De Speld
02/23/2017 at 11:57. Facebook
“Het waait ook wel echt hard buiten”, zegt Helmi Woes van het KNMI, “Ik denk windkracht 36 ofzo.”

Schaal van Beaufort weggewaaid - De Speld

speld.nl
De Speld
02/23/2017 at 09:42. Facebook
“Er wordt nu gedaan alsof we in de jaren dertig beland zijn. Dat is écht dertien jaar te vroeg. Wat mensen vergeten, is dat het in 2030 allemaal véél erger zal zijn dan nu.”

‘Veel te vroeg voor vergelijking met jaren ‘30 van 21e eeuw’ - De Speld

speld.nl
De Speld
02/22/2017 at 16:10. Facebook
Je ziet ze niet vaak, maar ze zijn er wel degelijk: laagopgeleide D66-stemmers. Keurige mensen met een baan in de bouw of de transportsector, die overwegen om op Alexander Pechtold te stemmen. Niet iedereen durft er openlijk over te praten: “Ik ben bang dat dan ik een bestuursfunctie aangeboden krijg.”

D66-stem nog steeds taboe onder laagopgeleiden - De Speld

speld.nl
De Speld
02/22/2017 at 13:52. Facebook
"Op het moment dat een wetsvoorstel erdoor komt maakt je lichaam veel dopamine aan. Maar je kunt heel neerslachtig worden als het uiteindelijk toch wordt afgeschoten door de Eerste Kamer."

'Wetsvoorstel indienen verslavender dan crack’ - De Speld

speld.nl
De Speld
02/22/2017 at 12:59. Facebook
Ferdinand heeft het ware geluk op de weg nog altijd niet gevonden. Zelf zegt hij een happy bijrijder te zijn. “Ik snap niet dat iedereen zo wanhopig op zoek is naar een chauffeur. Ik hoef in de auto met niemand rekening te houden. Heerlijk, die vrijheid.”

Single Ferdinand (33) heeft zijn ware chauffeur nog niet gevonden - De Speld

speld.nl
De Speld
02/22/2017 at 10:25. Facebook
De Partij tegen de Burger is terug. "Als ik ‘s ochtends naar mijn werk ga, word ik uitgescholden en soms zelfs bedreigd. Schitterend! Dát is de samenleving waar ik voor sta." speld.nl/?p=70212
De Speld
02/22/2017 at 09:34. Facebook
Al sinds hij zich kan herinneren stemt hij PVV. Maar dit jaar niet. Henny van Laarhoven (67) uit Vlaardingen zag in Geert Wilders een goed alternatief voor de gevestigde orde, maar hij voelt zich verraden. “Die leugenaar beweert de vertegenwoordiger van het volk te zijn, terwijl eigenlijk maar een deel van de mensen het met hem eens is. Maar dat mag je niet benoemen hè, van de...
View details ⇨

Teleurgestelde kiezer is populistische correctheid van PVV zat - De Speld

speld.nl
De Speld
02/21/2017 at 19:01. Facebook
Van af aan nu, de Nederlands is een taal Romaanse. Dat heeft bekend gemaakt de Taalunie. In de vervolg, onze taal zal gebruiken de regels van de grammatica en de syntaxis van de talen Romaanse.

Voortaan Nederlands een taal Romaanse - De Speld

speld.nl
De Speld
02/21/2017 at 14:50. Facebook
Je kent het wel: je zit net lekker aan het avondeten, staat er ineens een collectant van de Rode Khmer aan de deur. Hoe laat je op een beleefde manier weten dat je geen interesse hebt om de moord op 1,7 miljoen Cambodjanen financieel te ondersteunen?

Een collectant voor de Rode Khmer aan de deur: wat moet je doen? - De Speld

speld.nl
De Speld
02/21/2017 at 10:35. Facebook
Ook Duitsland heeft nu zijn politieke hunk. Jonge vrouwelijke kiezers vallen massaal voor de jeugdige uitstraling en jongensachtige onbevangenheid van Martin Schulz. Zou Duitsland daadwerkelijk Angela Merkel inruilen voor de stoute casanova met zijn stoere baardje?

Wie zijn de politieke pretty boys Trudeau, Klaver en Schulz? - De Speld

speld.nl
De Speld
02/20/2017 at 15:39. Facebook
Na afloop is er nog een groepsdebat met de kleinere broers, waaraan Abdelkader Pechtold, Cous Kuzu, Género Brinkman en Sjonnie van der Staaij zullen meedoen.

RTL organiseert broersdebat met Paul Wilders en Ferry Baudet - De Speld

speld.nl
De Speld
02/20/2017 at 13:49. Facebook
“Voorzitter, heeft de minister kennisgenomen van het artikel ‘De campagne gaat nu echt beginnen’ op Nu.nl, waarin wordt gemeld dat er op 15 maart verkiezingen zijn? En is de minister het met mij eens dat het van de zotte is dat een lijsttrekker dit via de media moet vernemen?”

SP wil opheldering over gerucht dat er verkiezingen zijn - De Speld

speld.nl
De Speld
02/20/2017 at 11:35. Facebook
Daarnaast zijn er twijfels over de jeugdherinneringen waarin de lijsttrekker van GroenLinks Troje binnenvalt met een houten paard, de KRO opricht en Gallië verovert.

Jesse Klaver overdreef gevangenschap op Robbeneiland - De Speld

speld.nl