FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
de Volkskrant
01/18/2017 at 17:05. Facebook
Na 2014 en 2015, verbreekt 2016 opnieuw het wereldwijde warmterecord. Bekijk in deze interactieve visualisaties hoe het zit met de beruchte 2°C-grens en de CO2-uitstoot. En hoeveel warmer het nog wordt in Nederland.

www.volkskrant.nl

volkskrant.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 15:45. Facebook
'De overtuiging dat de VS eeuwigdurend garant staat voor de veiligheid van Europa is een naïeve illusie.'

Opinie: PvdA en D66 lopen weg van NAVO-verplichtingen

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 15:00. Facebook
Van New York naar Washington; dat is de weg die Donald Trump aflegt deze week. Correspondent Michael Persson en fotograaf Guus Dubbelman lopen op hem vooruit. Bekijk de foto's hier.

Op weg naar de inauguratie van Trump

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 14:15. Facebook
De Icederby moest een spectaculair schaatsbal worden in voetbalstadion Gelredome in Arnhem, met de beste langebaanschaatsers die het zouden opnemen tegen de beste shorttrackers.

Nederlandse editie van lucratieve Icederby gaat toch niet door

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 13:30. Facebook
Afrika heeft misschien geen prominente plek in je boekenkast. Onterecht, vindt ons panel. Beluister in onze podcast welke boeken Wim Bossema, Kiza Magendane en Ama van Dantzig aanprijzen.

Podcast Afrikaanse Literatuur

soundcloud.com
de Volkskrant
01/18/2017 at 12:47. Facebook
Sinds de outsourcing zijn de brugwachters overgeleverd aan de markt. 'Alleen de SP en 50Plus nemen het voor ons op', zegt Paul Gort. 'De PvdA...' 'Die is niet meer voor ons soort mensen', zegt Jolanda.

Toine Heijmans: Waarom brugwachters geen PvdA meer stemmen

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 12:00. Facebook
De afgelopen twee weken werden drie verschillende mensen ontslagen wegens 'verkeerde opmerkingen' over wijlen Mao Zedong.

Nieuwe - dwingende - taak voor Chinese rechters: bescherm imago van onze helden

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 11:20. Facebook
Het land wil zich bevrijden uit de dwangbuis van de EU en op zoek gaan naar 'oude vrienden en nieuwe bondgenoten elders ter wereld'.

Vijf belangrijkste punten uit de toespraak van premier May

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 10:40. Facebook
'Marktplaats weet wie de dief is, de politie weet wie de dief is, de ING weet wie de dief is, maar kennelijk heeft niemand de puf om de dief te vangen en tot de orde te roepen.'

Max Pam: Marktplaats lijkt wel een vrijplaats voor dieven, helers en andere kruimelaars

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 10:00. Facebook
Deze bruggenbouwers uit New Jersey hebben op Trump gestemd, tegen het advies van hun vakbond in. 'Je moet iets proberen. Ik kies steeds voor de man met nieuwe ideeën.'

Trump als redder van de 'kreupele' infrastructuur

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 09:15. Facebook
'Net als Donald Trump ben ik erg enthousiast over de opwarming van de aarde. Wat mij betreft kan er nooit genoeg ijs smelten.'

Nico Dijkshoorn: 'Ik haat schaatsen met alles wat ik in mij heb'

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 08:40. Facebook
Als volwassene leren geadopteerden Koreaanse klanken beter en sneller dan mensen geboren in Nederland, zelfs als ze nog geen half jaar oud waren toen ze in Nederland kwamen.

Geadopteerden behouden talent voor hun moedertaal

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 07:59. Facebook
'Directe democratie' lijkt het toverwoord te worden bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer. Kunnen plaatselijke initiatieven landelijk worden toegepast?

Zijn de gemeenten een proeftuin voor het Binnenhof?

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 07:11. Facebook
Het Friese superjacht van Trump kwam er nooit. 'Trump kocht de werf om de order te annuleren.'

Hoe Trump verdween uit Makkum

s.vk.nl
de Volkskrant
01/18/2017 at 06:10. Facebook
Bezitten 8 rijken echt samen net zo veel als 3,6 miljard anderen? Dat is voor een groot deel nattevingerwerk, schrijft Peter de Waard in zijn column, ook omdat rijken geen openheid van zaken geven. 'Maar soms zijn boude vergelijkingen nodig om de goegemeente wakker te schudden.'

Natuurlijk gooit Oxfam knuppel in hoenderhok met rijkenvergelijking

s.vk.nl
de Volkskrant
yesterday at 22:25. Facebook
TV-recensente Ggidi Heesakkers zag 'My First Holiday' en 'Helemaal het einde'. 'Vooralsnog doet Helemaal het einde aan als een langgerekte Ik vertrek, boordevol ongedierte, taalbarrières, hier en daar wat vroeg intredende heimwee en bouwtechnische catastrofes op komst.'

Ikvertrekiaanse Twittercycloon mag pret nog niet drukken

s.vk.nl
de Volkskrant
yesterday at 21:47. Facebook
Ze staan al honderd jaar veilig opgeslagen in Den Haag, maar ze horen thuis in Paramaribo: de miljoenen pagina's archief over de verovering, kolonisatie en onafhankelijkheid van Suriname.

Surinaamse archieven weer daar waar ze horen

s.vk.nl
de Volkskrant
yesterday at 21:00. Facebook
In Macedonië zien werkloze jongeren nog maar één uitweg: nepnieuws knippen en plakken. Ze hebben honderden Facebookprofielen aangemaakt - vaak met profielfoto's van ordinaire blonde vrouwen - waarmee zij hun nepnieuws verspreiden. Als dat moeilijker wordt, wordt ook geld verdienen moeilijker.
[ S.vk.nl Link ]
de Volkskrant
yesterday at 20:27. Facebook
Deze 'Italiaanse boef die vol met streken zit' is vanavond verkozen tot nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Antonio Tajani heet hij. Oud-premier Berlusconi heeft vast even geglimlacht toen hij het nieuws hoorde.

Antonio Tajani is nieuwe voorzitter Europees Parlement: ongemakkelijke keuze

volkskrant.nl