Decathlon Nederland
03/22/2017 at 11:00. Facebook
Ook Alkmaar is klaar voor de sport! Kom je snel een keertje langs?
Decathlon Nederland
03/21/2017 at 18:00. Facebook
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het rijden van wedstrijden! Daarom organiseren we samen met KNWU De Decathlon Dikke Banden Race! Fietswedstrijden door het hele land voor kinderen van 7t/m12 jaar. Kijk op voor meer informatie of voor de wedstrijden bij jou in de buurt.
Decathlon Nederland
03/20/2017 at 17:42. Facebook
Het fietsseizoen is weer begonnen! Met wie ga jij dit seizoen op pad? Tag je fietsmaatje!
Decathlon Nederland
03/17/2017 at 15:12. Facebook
Wij delen graag onze passie voor sport! Daarom proberen wij verschillende sporten voor je uit. Deze week: Floatfit! Een vrij nieuwe sport overgewaaid uit de UK, ideaal voor je core-stability! Hoe dat ging? Check de video! #Sportvandeweek
Decathlon Arena heeft een leuke samenwerking met @runningmattersamsterdam. Een run in het Rembrandtpark met een vertrouwd obstakel; de 18 verdiepingen van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Als beloning finish je op het dak om te genieten van een geweldig uitzicht over Amsterdam. Ook worden er leuke sportclinics gegeven en krijg je een goed gevulde goodie bag! Doe je gezellig mee?

Race to the Top Sports Day

EVENT - facebook.com
Wie van jouw sportvrienden vergeet ook altijd zijn sportspullen?
Welke oefening is jouw favoriet? Laat het ons weten met een emoji!
Hoelahoepen alleen voor kinderen? Echt niet! ;) Goed voor een slanke taille en strakke buikspieren! #sportvandeweek
Who run the world? #girlpower #InternationaleVrouwendag
Voor iedereen die aan het trainen is voor een marathon... Welke tip wil jij met ons delen? :)
Tag iemand die ook nooit zijn benen traint #neverskipalegday
Het dragen van een helm is in andere landen een bekend straatbeeld. In Nederland is dit niet het geval, terwijl hier juist volop wordt gefietst. Je bent als fietser erg kwetsbaar in het verkeer, vooral kinderen. Is het daarom toch verstandig om kinderen verplicht een helm te laten dragen? Wat vind jij?
Vandaag gaat ons duimpje voor jou omhoog! #eenlikevoorjou #complimentendag
Tijd voor een potje Paper Pong. Wie van jouw vrienden ga jij inmaken?
Obstakel of uitdaging?
Tag twee sportvrienden, maar vertel niet wie wie is.
Aláááf #erstaateenpaardindegang [GELUID AAN]
Starten met hardlopen is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je dit alleen moet doen. Daarom starten we vanaf 1 april (bij elke Decathlon vestiging) weer met de Decathlon Running Academy. Een gratis looptraining van 12 weken, waarbij je aan het einde van de trainingsperiode op een goed tempo vijf kilometer kan hardlopen. Wil je meedoen? Geef je dan op via
Krachttraining voor kinderen. De meningen zijn erover verdeeld. Want brengt het nou schade toe aan het kind of is het gewoon veilig? Hoe denk jij hierover?
Tijdens de winter sta je natuurlijk het liefst onder een warme douche na het sporten. Maar een koude douche is juist goed voor het herstel van je spieren. Wat doe jij om je spieren te laten herstellen?