FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
DFDS Nederland
yesterday at 10:56. Facebook
Een van onze favoriete restaurants in Newcastle is The Herb Garden, hier eet je absoluut de beste pizza's van de stad! littlespoon.nl licht deze - en nog 7 andere lekkere eetadressen - uit op haar blog:

8 x eten en drinken in Newcastle - Little Spoon

littlespoon.nl
DFDS Nederland
12/05/2016 at 14:09. Facebook
Update: inmiddels hebben er meer dan 150 mensen het formulier ingevuld, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Winnaars ontvangen morgen persoonlijk bericht.
DFDS Nederland
12/05/2016 at 13:38. Facebook
Vandaag is de dag dat je gratis op MiniCruise mag!

Sint en wij zijn deze week jarig en daarom hebben we een mega-surprise voor je: vandaag geven wij 150 MiniCruises naar Newcastle weg, met vertrek in december!

Update: deze actie liep ontzettend hard! Inmiddels hebben er meer dan 150 mensen het formulier ingevuld, aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Winnaars ontvangen morgen persoonlijk...
View details ⇨
DFDS Nederland
12/04/2016 at 10:49. Facebook
Toen we vroegen naar jullie mooiste uitzicht ooit, stuurde Henriëtte ons deze van Tintagel (Zuid-Engeland). Te mooi om niet te delen <3
DFDS Nederland
12/03/2016 at 10:36. Facebook
Vera Bosma, Rensa Tempelaar van Rijsbergen, Jacqueline Richters en Claire de Bruijn, jullie hebben vrijkaartjes gewonnen voor Waterboys - The Film ! Sturen jullie via een DM jullie adres? Dan zorgen we dat de kaartjes worden opgestuurd.

PS: benieuwd hoe het er 'behind the scenes' aan toe ging bij de opnames van deze film? Check onze video:

Behind the scenes bij Waterboys

Begin 2016 komt de Nederlandse speelfilm 'Waterboys' in de bioscoop, met in de hoofdrollen Leopold Witte en Tim Linde. Onze eigen PRINCESS Seaways speelt een...

YOUTUBE.COM
DFDS Nederland
12/02/2016 at 14:32. Facebook
De winnaar van onze internationale posterwedstrijd is bekend! De winnares - de Litouwse Živilė Čepulytė, studente aan de Vilnius Art Academy - werd door onze collega's verrast tijdens een van haar lessen! Het oordeel van de jury over haar winnende posterontwerp, “It’s simple, but simply the best.”
DFDS Nederland
12/01/2016 at 13:23. Facebook
Eerder deelden we al de toffe video die Christmaholic maakte over haar kerstshopping-trip naar Newcastle, maar in dit artikel tipt Saskia ook nog een paar leuke shop-adressen en kerstmarkten die we jullie niet willen onthouden!

Kerstshoppen in Newcastle met DFDS: een verslag! - Christmaholic.nl

christmaholic.nl
DFDS Nederland
11/30/2016 at 10:29. Facebook
Vanaf morgen in de bioscoop: de nieuwe Nederlandse film Waterboys. Met daarin een mooie rol voor Schotland én onze eigen PRINCESS Seaways :-)

Wij mogen 5x2 kaartjes weggeven voor de film. Laat in de comments weten met wie jij Waterboys - The Film graag wilt zien en wie weet...

Bekijk hier alvast de trailer van de film:

WATERBOYS - vanaf 1 december in de bioscoop!

Dít is de trailer van WATERBOYS, de nieuwe film van Robert Jan Westdijk. Met Leopold Witte, Tim Linde én de muziek van The Waterboys in de hoofdrol. Vanaf 1 ...

YOUTUBE.COM
Tip van onze marketing manager: "de prijzen van onze overtochten zijn gebaseerd op vraag en aanbod. Hoe groter de vraag op bepaalde afvaarten, hoe eerder de prijs stijgt. Om dit te verduidelijken hebben wij eens in kaart gebracht hoe de prijs zich ontwikkelt gedurende het jaar."

Kortom: als je vroeg boekt, is dat voordeliger! [ Goo.gl Link ]

(gemiddelde prijs o.b.v. overtocht in de...
View details ⇨
Toen Jan Swanenberg ons om een bierviltje vroeg voor zijn collectie, stuurden we uiteraard onze speciale bierviltjes toe die zijn ontworpen in verband met ons 150-jarig bestaan dit jaar. Graag gedaan Jan :-)
Onze Black Friday actie gisteren gemist? Don't worry! Je kunt de rest van het weekend nog een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle boeken incl. een gratis ontbijt v.a. €59 p.p.!

DFDS - Black Friday

dfdsseaways.nl
Vandaag is het BLACK FRIDAY! Boek vandaag een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle incl. ontbijt en wij boeken een gratis diner voor je bij! Je boekt deze reis vandaag v.a. €59 p.p.

Black Friday

dfdsseaways.nl
Dit jaar bestaat DFDS 150 jaar, reden om onze (oud)medewerkers in het zonnetje te zetten met een serie portretvideo's! Vandaag: André Jensen, gepensioneerd kapitein bij DFDS. Als kleine jongen wist hij al zeker dat hij later op een schip wilde werken, al was zijn moeder het daar niet mee eens :-) #MovedByPeople
Deze vrijdag is het Black Friday! Boek vrijdag een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle v.a. €59 p.p. en ontvang bij boeking een gratis diner & ontbijt (t.w.v. €45,90 p.p.)!

Bekijk alvast de vertrekdata op onze website:

Black Friday

dfdsseaways.nl
Super stoer: Corina ging in haar eentje op roadtrip door Schotland! Haar belevenissen zette ze voor ons op papier (nou ja: op ons blog…)

Schotland: de beste plek voor een roadtrip in je eentje - DFDS Blog

blog.dfds.nl
Wist je dat je met DFDS ook tussen Kiel in Duitsland & Klaipeda in Litouwen kunt varen? In deze timelapse zie je hoe mooi deze route is!
Zomaar een uitzicht in de Highlands <3 Wat is het mooiste uitzichtpunt waar jij ooit bent geweest?
Herinneringen ophalen is altijd leuk, en zeker als het om reizen gaat! Wij zijn heel benieuwd naar jouw favoriete herinnering aan een overtocht met ons, deel 'm in de comments!
Van London tot Bath - de leukste kerstmarkten vind je in Engeland! En dit zijn wat ons betreft de 7 leukste:

De leukste Kerstmarkten in Engeland - DFDS Blog

blog.dfds.nl