FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Diabetes Fonds
yesterday at 14:11. Facebook
Wil jij laten zien wat de impact van diabetes op jouw leven is en heb je last van complicaties? Dan vragen we jou om hulp als gast in een TV programma over diabetes. Stuur een privé bericht met je contactgegevens of mail je persoonlijke verhaal en foto naar Anneloes via: a.tros@diabetesfonds.nl

Alvast bedankt voor je reactie!
Diabetes Fonds
01/13/2017 at 12:48. Facebook
Wat mooi dat universiteiten hun kennis inzetten op het gebied van diabetes! Universiteit Twente ontwikkelt een draagbaar apparaat waarmee je eenvoudig en in een vroeg stadium kunt meten of iemand diabetes type 1 of 2 heeft. Lees meer:

Vroegtijdig diabetes ontdekken

diabetesfonds.nl
Diabetes Fonds
01/13/2017 at 11:29. Facebook
"Je doet veel voor je gezondheid als je door de dag kleine beetjes beweegt." Beweeg jij genoeg? In deze video van de Volkskrant zie je hoe je dit kunt meten. Codewoord: MET-minuten. #minderzitten. [ Lnkd.in Link ]

Fit blijven zonder al te veel moeite - de Volkskrant

2017 fit beginnen, maar geen zin in de sportschool? Met voldoende staan en nét iets actiever je dag doorbrengen blijf je zonder al teveel moeite in vorm.

YOUTUBE.COM
Diabetes Fonds
01/11/2017 at 09:42. Facebook
Heb jij ook gezond eten als goed voornemen? Op zoek naar inspiratie? Download gratis onze ‘Lekker en gezond eten’ brochure!

Brochure: Lekker en gezond eten

diabetesfonds.nl
Hieronder de resultaten van onze poll. We hebben veel reacties ontvangen, dank voor jullie deelname!

Gisteren plaatsten we een poll naar aanleiding van een Amerikaans onderzoek. Uit dat onderzoek blijkt dat veel mensen met diabetes geen apparaten gebruiken omdat ze het een gedoe vinden.
Goed om te benoemen dat er onder de optie ‘Anders’ en onder het bericht zelf veel positieve ervaringen...
View details ⇨
Doe mee aan het onderzoek van Stichting Zorgeloos met diabetes naar school over stress onder ouders van kinderen met diabetes. De vragenlijst kan nog worden ingevuld, zie hieronder.

2016 Vragenlijst stress bij ouders van kinderen met Diabetes 1

lnkd.in
Wat vind jij het lastigste aan een insulinepomp of continue glucosemeter/sensor? Doe mee aan de poll hieronder.

Volgens Amerikaans onderzoek is het ‘gedoe’ van een insulinepomp of een continue glucosemeter een belangrijke reden dat mensen met diabetes type 1 ze niet gebruiken. [ Bit.ly Link ]

Geef je mening!

diabetesfondssurvey.fbapp.io
We wensen iedereen een gezond jaar!
Met het nieuwe jaar willen we vooruitblikken; welke ontwikkelingen op het gebied van diabetes zijn er te verwachten voor 2017? We zetten er een aantal op een rij.

Vooruitblik op diabetes­nieuws

diabetesfonds.nl
Brrrr, fris buiten… Heb je diabetes type 2? Doe dan je voordeel met de kou, want die is goed voor je bloedsuiker!
[ Diabetesfonds.nl Link ]
Kerstvrouw op het water gespot! Nathaly Den Uil komt in actie voor het Diabetes Fonds: verkleed als kerstvrouw supte zij door Enkhuizen. Steun haar actie en deel een foto of selfie met een kerstoutfit.
[ Diabeatit.nl Link ]
De feestdagen komen er aan… Gezellig! Nog op zoek naar lekkere recepten voor het kerstdiner?
Bekijk ons recept voor een heerlijke kalkoenrollade en zie onze tips voor kerst met diabetes.
Kijk onderaan de pagina voor nog meer voor-, hoofd- en nagerechten:

Kerst met diabetes

diabetesfonds.nl
De slimme ‘hypopleister’ is het Beste Diabetesidee! Gemaakt door het Radboudumc, deze pleister kan een hypo voorspellen aan de hand van een gering verschil in hartslag. Van de ruim 4.500 stemmen gingen er maar liefst 1.000 naar dit idee!
Op een gedeelde tweede plek winnen nog drie andere ideeën:
De Di@mate app, door het VUmc Amsterdam.
De DIA-SIT app, door het Antonius Ziekenhuis Sneek, in...
View details ⇨

Vier winnaars 'Het Beste Diabetesidee'

bit.ly
Bij de feestdagen denken we al snel aan gezelligheid, familie, vrienden en lekker eten en drinken. Zoek jij nog een gezond gerecht wat jouw feestmaal compleet maakt? Kijk dan naar het kookprogramma ‘Deelcember’. Vanaf vandaag iedere dag om 08.40 uur op 24Kitchen. Meer dan 300 recepten vind je terug op: [ Bit.ly Link ]

Feestelijke recepten voor de feestdagen met 24Kitchen

bit.ly
Zoek jij nog een kerstcadeau voor je familie en vrienden?

Wil jij je gasten een gezonde maaltijd voorzetten?

Bestel het kookboek ‘Zin in lekker eten’, vol met gezonde en lekkere gerechten!

Kookboek: Zin in lekker eten

bit.ly
Scapino geeft nu korting op alle Pediforma diabetesschoenen: kwalitatief goede en betaalbare schoenen voor mensen met diabetes en beginnende voetproblemen.
De collectie is samen met het expertteam van het Diabetes Fonds ontwikkeld. Bovendien, van elk verkocht paar doneert Scapino 1 euro aan het Diabetes Fonds.
Voor de gehele Pediforma diabetescollectie, zie:
Zoek je nog gezonde gerechten voor de feestdagen? Kijk dan naar het kookprogramma ‘Deelcember’. Vanaf vandaag iedere dag om 16.50 uur op 24Kitchen. Meer dan 300 heerlijke recepten vind je terug op: [ Bit.ly Link ]
Kijktip: zaterdag 10 december 16.00 uur, SBS6. Portret van jazzmuzikant Cees Schrama in De Nalatenschap.
Op jonge leeftijd ging Cees door diabetes de muziek in, maar moest uiteindelijk ook door diabetes zijn carrière als muzikant vaarwel zeggen. Een portret van deze gepassioneerde muzikant, componist en presentator zie je in De Nalatenschap.
De inschrijvingen voor de 2e editie van de Vondel Run zijn geopend! Organisator Marnix Reijntjes steunt dit jaar weer het Diabetes Fonds. Wil jij op 26 februari door het mooiste park van Amsterdam rennen? Schrijf je in via . Wil jij je sportieve prestaties ook nog eens laten sponsoren? Kijk op