Dirk van den Broek
03/26/2017 at 12:12. Facebook
Het is weer tijd voor het Eurofestival bij Dirk. Kom dus naar Dirk en van de allerbeste aanbiedingen van Nederland!

Dirk van den Broek

dirk.nl
Dirk van den Broek
03/24/2017 at 12:06. Facebook
Blijf supergezond en in topvorm met de Alvita bananen bij Dirk. Deze week zijn ze ook nog enorm voordelig: 1 kilo voor maar 79 cent! Haal het bij Dirk!
Dirk van den Broek
03/23/2017 at 10:18. Facebook
Tot en met zaterdag kun je nog de CliniClowns steunen door middel van het inleveren van jouw statiegeldbonnetje in de speciale inleverbox in jouw Dirk. Draag jij ook een steentje bij?
De paasdagen staan weer voor de deur en met het nieuwe Dirk tijdschrift wordt het een eitje om er heerlijke paasdagen van te maken. Haal jij het nieuwe Dirk tijdschrift ook in huis?

Genieten met Pasen

tijdschrift.dirk.nl
Krijg je van deze aanbieding ook een heerlijk lentegevoel? Voeg vers fruit toe in het filter en geniet van water met een lekkere frisse smaak. Handig voor thuis, op het werk of onderweg.

Een gezonde start van de lente!

dirk.nl
Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en bespeel je een muziekinstrument? Geef je dan voor 27 maart op voor het Koninklijk Concertgebouw Concours via [ Concertgebouw.nl Link ].

Mede mogelijk door de VandenBroek Foundation.
Wat Dirk nu weer heeft? Exclusieve porseleinen mokken van Marjolein Bastin en dat uiteraard voor de allerlaagste prijs. Haal het bij Dirk!
Wie je vandaag kiest is misschien nog best lastig. Maar met het verkiezingsprogramma van Dirk is jouw supermarktkeuze heel gemakkelijk. Dirk is namelijk de goedkoopste. Altijd. Kies voor Dirk!
Blogger Nina van Chickslovefood was aanwezig bij het allereerste Dirk proefpanel. Lees hier alles over in haar blog en bekijk haar heerlijke recept met de hamburgers van Dirk.

Pitabroodje hamburger en knoflooksaus

chickslovefood.com
Afgelopen donderdag vond het allereerste Dirk proefpanel plaats. Onze selectie met enthousiaste Dirk klanten proefden en beoordeelden onze hamburgers uit eigen slagerij en broden uit eigen bakkerij.

Met de uitkomsten gaat Dirk aan de slag om de Dirk producten nog lekkerder te maken! Meld je ook aan voor het Dirk proefpanel via [ Bit.ly Link ].
Gewassen spinazie, vers van het land, voor maar 79 cent! Combineer met aardappelen en een bal gehakt of met rijst en kip. Ze zijn deze week allemaal in de aanbieding. Haal het bij Dirk!
Geniet met het weekend in het vooruitzicht zeer voordelig van het allerlekkerste biertje! Snel naar Dirk dus en profiteer van de allerbeste aanbiedingen tijdens het Eurofestival.
Op 10 en 11 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dirk helpt hierin graag een handje mee met vrijwilligersteams, middelen en speciale aanbiedingen voor deze dagen. Help jij ook een handje mee?
Laatste week Eurofestival bij Dirk dus profiteer deze week nog van alle scherpe aanbiedingen met ronde europrijzen!

Dirk van den Broek

dirk.nl
Vind jij de folder van Dirk ook de beste? Stem dan op Dirk bij de Beste Folder Awards en je maakt kans op een iPad mini of een YourGift Card t.w.v. 10 euro! Alvast bedankt voor je stem!

Stem op Dirk folder!

debestefolder.nl
Lekker en gezond, deze week ijsbergsla voor maar 49 cent! Combineer de sla met de andere aanbiedingen van Dirk en zet voordelig een verse salade op Tafel. Snel naar Dirk dus!
Als eerste bij Dirk verkrijgbaar en deze week in de aanbieding: Verkade Digestive Bites. Heerlijke luchtige chocoladesnacks voor tussendoor of bij een film. Laat weten met wie jij ze graag wilt delen, want Dirk geeft 10 Verkade Digestive Bites pakketten weg!

De winnaars worden maandag bekend gemaakt.
Uit voorzorg roept Lotus Bakeries een partij Lotus Speculoospasta Crunchy terug, omdat de potten mogelijk metaaldeeltjes bevatten. Lotus Bakeries raad je dringend aan deze Speculoospasta Crunchy niet te consumeren.

De potten Speculoospasta Crunchy – te herkennen aan het gele deksel – hebben diverse houdbaarheidsdata in februari en maart 2018.

Als je in januari of februari Speculoospasta...
View details ⇨

Dringende mededeling voor kopers van Lotus Speculoospasta Crunchy

dirk.nl