Dirk van den Broek
02/20/2017 at 11:22. Facebook
Het Eurofestival bij Dirk is weer begonnen! Profiteer mee van de beste aanbiedingen van Nederland Jij bent toch ook van de partij?

Dirk van den Broek

dirk.nl
Dirk van den Broek
yesterday at 11:16. Facebook
Stem op Dirk bij de Beste Folder Awards en maak kans op een iPad mini of een YourGift Card t.w.v. 10 euro! Alvast bedankt voor je stem!

Stem op de Dirk folder!

debestefolder.nl
Dirk van den Broek
02/16/2017 at 11:41. Facebook
Door middel van spel en plezier laten de CliniClowns zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. Steun ze door jouw statiegeldbon te deponeren in de inzamelboxen in jouw Dirk.

Draag jij ook een steentje bij?
Dirk van den Broek
02/15/2017 at 09:40. Facebook
Er voordelig tussenuit? Koop nu een hotelvoucher bij Dirk en reserveer met de unieke vouchercode een zeer voordelige overnachting voor twee personen.

Aanbieding is nog t/m zaterdag verkrijgbaar!

dirk.nl
Dirk van den Broek
02/14/2017 at 16:28. Facebook
Last minute tóch nog je Valentijn verrassen? Daar helpt Dirk graag in mee met de Last Minute Valentijns Service. Voor één koppel hadden wij een wel hele romantische verrassing in petto.
Dirk van den Broek
02/13/2017 at 12:24. Facebook
Nog niks geregeld voor Valentijnsdag? Dirk helpt je met de Last Minute Valentijns Service. Laat ons weten wie jij graag wilt verrassen en wie weet win jij één van de Last Minute Valentijns boxen, gevuld met heerlijke Valentijnsproducten.

De winnaars zijn bekend gemaakt.
Met de inzameling van lege statiegeldflessen en kleding is er een recordopbrengst van meer dan € 75.000,- opgehaald voor de Voedselbanken. Hiermee worden bijna 22.000 gezinnen aan een voedselpakket geholpen. Dank voor jullie steun!
Jaaraanbiedingen? En dan moet je er meestal ook nog 2 artikelen of zelfs meer van kopen. Dirk heeft dezelfde artikelen tegen de vaste lage Dirk prijzen. Bovendien mag je er dan ook gewoon één van kopen.
Wow! Al meer dan 100.000 Dirk fans en daar zijn we enorm blij mee!
Ken jij iemand die een echte chocofan is? Vertel het Dirk en wie weet kun jij diegene verrassen met een Tony’s Chocolonely Giftbox van Greetz met een kaartje naar keuze. We kiezen drie winnaars en we maken ze zaterdag 11 februari bekend.
Met de winterse gerechten in het nieuwe tijdschrift van Dirk krijg je het gegarandeerd weer warm! Neem nu het nieuwe Dirk tijdschrift gratis mee bij jouw eigen Dirk.

Winters genieten met het Dirk tijdschrift

tijdschrift.dirk.nl
Er lekker tussenuit voor een Dirk-prijs? Dat kan! Koop een actievoucher bij Dirk en reserveer met de unieke vouchercode direct een kamer voor twee personen. Wees er snel bij, want OP=OP.

Koop de actievoucher bij jouw Dirk

dirk.nl
Lukt het jou om een screenshot te maken van de drie Dirk ballonnen op een rij? Deel jouw screenshot met Dirk en welke boodschap jij iemand graag wil sturen. Je maakt dan kans op een ballon van Greetz naar keuze. We kiezen drie winnaars en we maken ze maandag 6 februari bekend.
Stuur Willem-Alexander en Maxima een kaartje van Greetz voor hun 15-jarig huwelijk of stuur een kaartje naar de persoon die jij graag wilt verrassen!

Doe voor € 10,- boodschappen bij Dirk en ontvang een voucher voor een gratis kaartje van Greetz!
Het weekend is al bijna in zicht en de Dirk folder staat vol met waanzinnige aanbiedingen. Daar profiteer jij toch ook van? Bekijk alle aanbiedingen van deze week op: [ Bit.ly Link ].
Is er iemand jarig, wil je iemand bedanken of gewoon eens verrassen? Laat het ons weten en vertel het met een boeket bloemen en een kaartje naar keuze van Greetz. We kiezen drie winnaars en we maken ze donderdag 2 februari bekend.

Ps. Doe nu voor €10 boodschappen bij Dirk en ontvang een voucher voor een gratis kaartje van Greetz!
Laatste dagen om te profiteren van de waanzinnige kortingen tijdens het Eurofestival. Dirk heeft bovendien nog een hele mooie partij Dove ingekocht voor een messcherpe prijs! Jij profiteert toch ook mee?

Dirk van den Broek

dirk.nl
Dipje? Die maak je heel eenvoudig zelf. Ideaal voor op een cracker of op een toastje. Voor welke gezonde dip kies jij?

Dirk van den Broek

view.publitas.com
Alweer de laatste week Eurofestival bij Dirk! Profiteer deze week dus nog van de superaantrekkelijke ronde europrijzen. Voor welke aanbiedingen kom jij deze week naar Dirk?

Dirk van den Broek

dirk.nl