Mythbustandet är tillbaka på Discovery Channel när nästa generations mythbustare ska skakas fram i MythBusters: The Search.
I The Wheel ska sex utmanare överleva i sex olika utmanande miljöer i Sydamerika, och de vet inte när eller var de hamnar. Allt bestäms av The Wheel som börjar ikväll 23.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Följ med till norra Europas vildmarker i dokumentärserien Wildest Europe som börjar ikväll på Discovery Channel och Dplay SE.
Störst går alltid först. Diesel Brothers är tillbaka med nya avsnitt måndag 3 april 22.00.
Om en vecka är MythBusters tillbaka i ny tappning här på Discovery Channel. Vi är pepp! ⚗
Han är tuffing på film, men är han en tuffing på riktigt? Idris Elba: Fighter börjar tisdag 28 mars 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
I nya överlevnadsrealityn The Wheel ska sex utmanare överleva i sex olika tuffa landskap i Sydamerika.
Plattan i mattan. Ikväll börjar Fast N' Loud med nya avsnitt.
Är det här början på verklighetens Apornas planet? Missa inte Rise of the Warrior Apes ikväll på Discovery Channel och Dplay SE.
Söndag 19 mars är det premiär för den fantastiska dokumentärserien Wildest Europe här på Discovery Channel.
Vildmarken kallar ikväll när vi visar ännu ett avsnitt av Alaskan Bush People med start 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
I Ngogodjungeln i Uganda lever en grupp chimpanser som utvecklas med ett mål som tidigare bara setts hos människan. Missa inte Rise of the Warrior Apes den 5 mars på Discovery Channel.
Vad skapar en terrorist? Den frågan ställer sig Morgan Freeman i Through the Wormhole With Morgan Freeman som börjar ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
På med säkerhetsbältet! Fast N' Loud är tillbaka extra snabbt och extra högt måndag 6 mars 22.00.
Går det att få en fulländad bild av Adolf Hitler? Dokumentärserien Hitler: The Definitive Guide gör i alla fall ett försök att ge oss den fulländade bilden av den fulländade onskan med start ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Kanske mer aktuellt än nånsin. Missa inte serien om mannen som historien aldrig får glömma - Hitler: The Definitive Guide på Discovery Channel och Dplay SE på torsdag 9 februari 22.00.
Någon mer som har en baksätesförare i familjen? Kolla in Kindig Customs på Dplay SE i helgen inför nästa avsnitt på måndag 22.00. Trevlig helg!