I Ngogodjungeln i Uganda lever en grupp chimpanser som utvecklas med ett mål som tidigare bara setts hos människan. Missa inte Rise of the Warrior Apes den 5 mars på Discovery Channel.
Vad skapar en terrorist? Den frågan ställer sig Morgan Freeman i Through the Wormhole With Morgan Freeman som börjar ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
På med säkerhetsbältet! Fast N' Loud är tillbaka extra snabbt och extra högt måndag 6 mars 22.00.
Går det att få en fulländad bild av Adolf Hitler? Dokumentärserien Hitler: The Definitive Guide gör i alla fall ett försök att ge oss den fulländade bilden av den fulländade onskan med start ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Kanske mer aktuellt än nånsin. Missa inte serien om mannen som historien aldrig får glömma - Hitler: The Definitive Guide på Discovery Channel och Dplay SE på torsdag 9 februari 22.00.
Någon mer som har en baksätesförare i familjen? Kolla in Kindig Customs på Dplay SE i helgen inför nästa avsnitt på måndag 22.00. Trevlig helg!
Gillar du tåg? Då ska du titta på Discovery Channel eller Dplay SE ikväll 21.00 när dokumentärserien Mighty Trains börjar.
Morgan Freeman fortsätter att söka efter svar på kontroversiella frågor i Through the Wormhole With Morgan Freeman som kommer tillbaka med nya avsnitt söndag 19 februari 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Adolf Hitler slutar aldrig att fascinera. I dokukmentärserien Hitler: The Defenitive Guide får vi se tidigare aldrig visat filmmaterial och nya expertanalyser för att ge oss den fulländade bilden av den fulländade ondskan. Kommer till Discovery Channel och Dplay SE på torsdag 9 februari 22.00.
Det finns tåg och det finns stora tåg. Och så finns det mäktiga tåg. Missa inte Mighty Trains som börjar på torsdag 2 februari 21.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Tycker du vintern är kall och jobbig? Kolla då in Edge of Alaska ikväll 21.00. Alla avsnitt finns även på Dplay SE.
Ni har väl inte missat att Wheeler Dealers med Mike Brewer och Edd China? Nytt avsnitt ikväll på Discovery Channel och Dplay SE där du ser ALLA avsnitt från serien.
"Our cars have stories, not sponsors". Street Outlaws är inget för veklingar. Nytt avsnitt ikväll 22.00 i tv-rutan och Dplay SE.
Dave Kindig vet hur man gör specialbyggda bilar. Nya avsnitt på måndagar. På Dplay SE ser du även alla tidigare avsnitt i serien.
Att flyga upp till Mount Everest är en sak. Att landa där är en helt annan. Se klippet från första avsnittet av Everest Rescue som du ser på Dplay SE. Imorgon visar vi avsnitt 2 med start 22.00.
Följ med till världens topp i den här VR-filmen från #EverestRescue som har premiär ikväll 22.00.
Hundratals klättrare och Sherpas försöker nå toppen av Mount Everest varje år. Piloterna i #EverestRescue är deras enda hopp om något går fel. Missa inte deras livräddande uppdrag nu på onsdag 4 januari 22.00.