Somliga gör vad som helst för att förverkliga sin dröm. Missa inte premiären av Arctic Waters ikväll. OBS! 22.00 och inte 21.00 som tidigare sagts. #ArcticWaters
Lasse Karlsson
Punne Neupane
Cedric Chebib
Om en vecka börjar Arctic Waters. Längst upp i nordligaste Norge ligger den lilla fiskebyn Veidnes med bara 50 invånare. Här får vi följa fiskaren Svein, hans familj och arbetskollegor när de kämpar för sin överlevnad i ett av de dödligaste vattnen i världen. #ArcticWaters
Johan Lund
Pontus Käck
Keijo Linna
Efter fem säsonger kan man tro att guldet är slut i Gold Divers. Icke sa nicke. Den 19 maj 21.00 börjar säsong 6 på Discovery Channel.
Sökandet efter ett nytt MythBusters-gäng fortsätter. Ikväll måste de tävlande bygga en spionbil som kan förblinda ett fordon tätt bakom. Dessutom tillbringar de sex minuter i en öppen kista fylld med ormar, råttor och maskar.
Och du tyckte trafiksituationen i Sverige var jobbig. Kolla in nya Heavy Rescue som börjar om en vecka på Discovery Channel.
Marcus Hellberg
Rickard Hildebrand
Parker Schnabels färd längs Klondike Gold Rush Trail är inne på sitt tredje avsnitt. De två första ser du på Dplay om du har missat det.
Du har väl inte missat nya säsongen av The Last Alaskans på tisdagar? Första två avsnitten finns även nu på Dplay.
Peter F Hansen
Två politiska jättar – Winston Churchill och Adolf Hitler. Hur skulle Europas framtid ha sett ut om de varit annorlunda????? Se dokumentären Hitler vs. Churchill på Dplay.
Två politiska jättar Winston Churchill och Adolf Hitler Hur skulle Europas framtid

Hitler vs. Churchill | Dplay |

dplay.se
Katarina Toresin
Ikväll 22.00 börjar Parker Schnabels resa längs den legendariska Klondike Gold Rush trail i Gold Rush: Parker's Trail.
Martin Svensson
Marie Persson
Anders Winberg
⛏ Mellan 1896 och 1899 färdades fler än 100 000 människor över den legendariska Klondike Gold Rush trail. Många av dem nådde aldrig fram till slutdestinationen. I nya serien Gold Rush: Parker's Trail ska Parker Schnabel göra samma resa för att se om han är lika hård som guldgrävarna från förr. Premiär på Discovery Channel och Dplay tisdag 18 april 22.00.
Henrik Adman
Jonas Olofsson
Anders Mård
✌ Säg hej till Heavy D och Diesel Dave ikväll 22.00 när Diesel Brothers är tillbaka med nya avsnitt.
Andreas Eklund
Tommy Karlsson
Andreas Alexandersson
I ringen finns det inte plats för stuntmän, special effekter eller omtagningara. Se Idris Elbas väg till att bli en professionell kickboxare. Hans största utmaning hittills börjar ikväll på Discovery Channel.
Mythbustandet är tillbaka på Discovery Channel när nästa generations mythbustare ska skakas fram i MythBusters: The Search.
Stefan Thygesson
Pernilla Eklund
Georg Gleffe
I The Wheel ska sex utmanare överleva i sex olika utmanande miljöer i Sydamerika, och de vet inte när eller var de hamnar. Allt bestäms av The Wheel som börjar ikväll 23.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Följ med till norra Europas vildmarker i dokumentärserien Wildest Europe som börjar ikväll på Discovery Channel och Dplay SE.
Georg Gleffe
Störst går alltid först. Diesel Brothers är tillbaka med nya avsnitt måndag 3 april 22.00.
Bengt Olofsson
Johannes Carlsson
Tommy Karlsson
Om en vecka är MythBusters tillbaka i ny tappning här på Discovery Channel. Vi är pepp! ⚗
Matias Matti Rytinki
Johan Kinberger
Morgan Rydörn
Han är tuffing på film, men är han en tuffing på riktigt? Idris Elba: Fighter börjar tisdag 28 mars 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Issa Sten