Tycker du vintern är kall och jobbig? Kolla då in Edge of Alaska ikväll 21.00. Alla avsnitt finns även på Dplay SE.
Ni har väl inte missat att Wheeler Dealers med Mike Brewer och Edd China? Nytt avsnitt ikväll på Discovery Channel och Dplay SE där du ser ALLA avsnitt från serien.
"Our cars have stories, not sponsors". Street Outlaws är inget för veklingar. Nytt avsnitt ikväll 22.00 i tv-rutan och Dplay SE.
Dave Kindig vet hur man gör specialbyggda bilar. Nya avsnitt på måndagar. På Dplay SE ser du även alla tidigare avsnitt i serien.
Att flyga upp till Mount Everest är en sak. Att landa där är en helt annan. Se klippet från första avsnittet av Everest Rescue som du ser på Dplay SE. Imorgon visar vi avsnitt 2 med start 22.00.
Följ med till världens topp i den här VR-filmen från #EverestRescue som har premiär ikväll 22.00.
Hundratals klättrare och Sherpas försöker nå toppen av Mount Everest varje år. Piloterna i #EverestRescue är deras enda hopp om något går fel. Missa inte deras livräddande uppdrag nu på onsdag 4 januari 22.00.
Vi rivstartar 2017 med nya avsnitt av Wheeler Dealers måndag 2 januari 21.00. Måndagarnas motortema bjuder även på en ny säsong av Kindig Customs som startar 9 januari 22.00 och en ny säsong av Diesel Brothers. Den 6 januari är dessutom Street Outlaws tillbaka med nya avsnitt.
Hitler - The Monster, Alaska: The Last Frontier, Mighty Trains och Street Outlaws är bara några av godbitarna du kommer kunna se på Discovery Channel under 2017. God jul & gott nytt år på er!
I december är rymden i fokus på Discovery Channel när vi tre söndagar i rad berättar om människans äventyr ute i världsrymden. Först ut är Death on a Comet: The Rosetta Mission där vi följer arbetet med att lyckas (krasch)landa på en komet.
Med anledning av Fidel Castros död i förra veckan visar Discovery Channel den extrainsatta timmeslånga dokumentär Castro: The World’s Most Watched Man om den kubanska revolutionären och ledaren ikväll 20.00. Det innebär att Auction Hunters utgår.
Av alla misfits där ute är det här gänget i alla fall det skönaste. Se nya säsongen av Misfit Garage med start i kväll 22.00 på Discovery och Dplay SE.
Det finns fartyg och det finns stora fartyg. Och så finns det MÄKTIGA fartyg. Missa inte säsongspremiären av Mighty Ships ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Parker Schnabel berättar om beslutet bakom att öppna upp en andra täkt vid Indian River i det här exklusiva klippet från Gold Rush Aftershow.
Guldgrävarna i Gold Rush ska påbörja ett nytt kapitel i kvällens avsnitt som börjar 21.00. Eller så kollar du redan nu på Dplay SE.
Vad gör man inte för kärleken? Parker har ett annorlunda sätt att sätta guldkant på förhållandet i senaste avsnittet av Gold Rush som du ser på Dplay SE. Trevlig helg!