FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Med anledning av Fidel Castros död i förra veckan visar Discovery Channel den extrainsatta timmeslånga dokumentär Castro: The World’s Most Watched Man om den kubanska revolutionären och ledaren ikväll 20.00. Det innebär att Auction Hunters utgår.
Av alla misfits där ute är det här gänget i alla fall det skönaste. Se nya säsongen av Misfit Garage med start i kväll 22.00 på Discovery och Dplay SE.
Det finns fartyg och det finns stora fartyg. Och så finns det MÄKTIGA fartyg. Missa inte säsongspremiären av Mighty Ships ikväll 22.00 på Discovery Channel och Dplay SE.
Parker Schnabel berättar om beslutet bakom att öppna upp en andra täkt vid Indian River i det här exklusiva klippet från Gold Rush Aftershow.
Guldgrävarna i Gold Rush ska påbörja ett nytt kapitel i kvällens avsnitt som börjar 21.00. Eller så kollar du redan nu på Dplay SE.
Vad gör man inte för kärleken? Parker har ett annorlunda sätt att sätta guldkant på förhållandet i senaste avsnittet av Gold Rush som du ser på Dplay SE. Trevlig helg!
Tycker du barnens LEGO är lite för mesigt? Då ska du kolla på Discovery på torsdagar med start ikväll för att lära dig bygga världens coolaste saker. Varför inte en skyskrapa? :)
På söndag börjar Taking Fire, en exklusiv dokumentärserie i fem delar där vi närgånget följer en grupp amerikanska soldater i 101st Airborne Division som är stationerade i Afghanistan.
Drew Prichard är mannen som vet hur man fyndar antikviteter. Vilket är ditt bästa fynd?
Följ upp säsongspremiären av Gold Rush med att höra vad Parker och de andra tycker om årets säsong.
Allt är inte guld som glimmar när Gold Rush säsong 7 äntligen börjar ikväll.
Den tredje säsongen av Running Wild with Bear Grylls sägs vara den tuffaste hittills och stjärnorna får verkligen visa vad de går för. Ikväll är det Courtney Cox som ska överleva två dagar i Irlands vildmarker. Streamas även på Dplay SE.
Vad är det svåraste med att filma VR? Svaret kan förvåna dig. Kolla in filmen The Haunted Castle och många fler på [ Bit.ly Link ]. #HauntedCastleVR #DiscoveryVR
Här kommer lite inspiration om du ska klä ut dig till kvällens Halloween-fest. Kolla in VR-filmen The Haunted Castle här [ Bit.ly Link ]. #HauntedCastleVR #DiscoveryVR
Trick or treat! Kom i Halloween-stämning med Discoverys VR-film The Haunted Castle. Kolla även in Discoverys VR-app för mobilen [ Bit.ly Link ]. #HauntedCastleVR #DiscoveryVR
Vi är stolta över att berätta att Discovery Communications har inlett ett samarbete med Världsnaturfonden WWF med syftet att dubblera populationen av vilda tigrar till år 2022.

Färre än 4 000 vilda tigrar finns idag kvar på grund av tjuvjakt och förlorat habitat. Men med naturreservat och skydd från tjuvjägare kan tigrarna räddas från utrotning. Discovery kommer därför att instifta och...
View details ⇨
Tågälskare, stora som små, titta hit! Onsdag 26 oktober 22.00 börjar nya serien Railroad Australia på Discovery Channel Sverige.
Det finns skeppsbyggare, och så finns det skeppsbyggare. Följ med i arbetet hos världens största skeppsbyggare i Discovery Channel Sveriges nya serie World's Biggest Ship Builders med start ikväll 22.00.