Dat was een hele uitdaging om uit alle mooie inzendingen prijswinnaars te kiezen. Ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Prijswinnaars:
Kyano, Calista en Bruce: 4 entree tickets
Martina en Valentina: 4 entree tickets + 4x fotomoment dolfijn
Lisa: 4 entree tickets + 4x in het water met dolfijnen (1 uur)

Met de prijswinnaars is inmiddels contact opgenomen.
Wauw! We zijn overweldigd door honderden mooie inzendingen! Ze zijn stuk voor stuk prachtig! We hebben nog iets meer tijd nodig om alles te kunnen bekijken en beoordelen, dus houd Facebook in de gaten: volgende week maken we de winnaars bekend!
Vanmorgen is in het bijzijn van haar verzorgers dolfijn Skinny, op vijfenvijftigjarige leeftijd, overleden. Skinny was de laatste tijd ziek en de afgelopen week werd haar toestand zo zorgwekkend dat besloten werd om Skinny in te laten slapen. [ Dolfinarium.nl Link ]
Wil jij de voorjaarsvakantie een dag doorbrengen met de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Kom dan naar het Dolfinarium! Koop online je tickets voor slechts € 16,50 p.p.!
dolfinarium.nl/tickets
Op 18 februari opent het Dolfinarium weer haar deuren. Deze dag vieren wij 3 x feest. Dolfijn Skinny wordt 55 jaar, dolfijn Honey wordt 50 jaar en de Dolfijnendelta bestaat 20 jaar! Kom dit feestje vooral met ons meevieren.

We gaan weer open!

EVENT - facebook.com
Kom in de voorjaarsvakantie met korting naar het Dolfinarium! Bestel je tickets online en betaal slechts €16,50 p.p. ▶ [ Bit.ly Link ]
Happy Valentine!
WINACTIE: Op 18 februari is het 3 x feest op het Dolfinarium! Wij vieren deze dag dat dolfijn Skinny 55 jaar en dolfijn Honey 50 jaar wordt én dat De Dolfijnendelta (vroeger de Lagune en nu al jaren de Odiezee) 20 jaar bestaat. Bij een feestje horen natuurlijk verjaardagskaarten! Koop, knip, kleur of plak de mooiste verjaardagsdagkaart. Stuur deze voor 28 februari op per post, mail of lever...
View details ⇨
Is het jouw grote wens om een dolfijn van dichtbij te ontmoeten? Dan is dit je kans! In het Dolfinarium kan je kennis maken met deze bijzondere dieren. Stap in het water bij de dolfijnen en ontdek hoe de dieren leven en verzorgd worden. Het programma kan weer geboekt worden voor aankomend seizoen. Wil je meer weten? Kijk op
Vandaag waren leerlingen van basisschool de Rank uit Harderwijk uitgenodigd voor een voorleesochtend bij het Dolfinarium in het kader van de Nationale Voorleesdagen.
Zaterdag 18 februari vieren wij dat dolfijn Skinny 55 jaar wordt! Ze is misschien al wel op leeftijd maar ze kan nog steeds prachtige sprongen maken. We gaan haar verjaardag op een bijzondere manier vieren. Hoe we dat gaan doen? Daarover snel meer!
Update: de winnende school is de Rehobothschool uit Veenendaal. Gefeliciteerd met deze prijs en wij wensen jullie een leuk schoolreisje toe!

Win een gratis schoolreisje!
Reserveer je vóór 16 februari 2017 je schoolreisje bij het Dolfinarium dan heb je kans dat je niet hoeft te betalen. We verloten namelijk onder alle scholen die voor deze datum boeken één gratis schoolreisje! Deze actie...
View details ⇨
Nieuwsgierig wat het werkelijke verschil is tussen de auto en Nikolai? De auto is een Renault Talisman en op het kentekenbewijs staat 1505 kilo. Nikolai weegt op het moment dat de foto is genomen 1812 kilo. Een verschil van 307 kilo! Niemand heeft dit antwoord gegeven, maar Claudia van I. zat er het dichtstbij in de buurt met 308 kilo. Van harte gefeliciteerd, de vrijkaartjes komen jouw kant op!
Vanaf zaterdag 18 februari zijn wij weer geopend! Tickets zijn online al te koop vanaf €15,00 per persoon.
WINACTIE: Walrus Nikolai heeft alvast een goede speklaag opgebouwd voor de koude nachten die gaan komen. Hij is zwaarder dan ooit! We hebben hem deze week gewogen en hij weegt meer dan de meeste auto's. Hij is sowieso zwaarder dan de auto op de foto, maar hoeveel kilo verschil zit ertussen?

Laat in een reactie hieronder weten hoeveel kilo jij denkt dat Nikolai zwaarder is dan de auto op de...
View details ⇨
Bezoekers die afgelopen dagen op het Dolfinarium zijn geweest hebben onze speciale kerstboom waarschijnlijk al wel gezien. Het is geen traditionele dennenboom met lichtjes en ballen, maar eentje gemaakt van zwerfafval uit de zee. Het is een voorbeeld hoe je zwerfafval kunt omzetten naar kunst, met als boodschap dat wij als mens ervoor moeten zorgen dat er minder afval in de zee terecht komt....
View details ⇨
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil jij graag dolfijnentrainer worden? Kom dan zaterdag 7 januari Dromen bij Dolfijnen Je mag dan op het platform in DolfijndoMijn heel dichtbij een dolfijn komen. En uiteraard slaap je naast de dolfijnen in het Onder Odiezee Café. Het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten! Wil je meer weten, kijk dan op .

Dromen bij dolfijnen - Dolfinarium

dolfinarium.nl
Kom jij ook kijken bij Wally's dansshow tijdens de Kerstvakantie?