FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Het Dolfinarium is van maandag 26 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017 (Met uitzondering van 31 december en 1 januari) versierd met prachtige kerstbomen, sfeervolle kerstlichtjes en warme kampvuren.

Dolfinarium
11/29/2016 at 13:15. Facebook
Wist je dat…
...we in restaurant de Andersom een aquarium hebben staan waarin een gehoornde koffervis zwemt? Deze bijzondere vis is een langzame zwemmer en wordt apart met een pincet gevoerd, zodat hij zeker weten genoeg te eten krijgt. Als hij een verzorger aan ziet komen, zwemt hij al naar de wateroppervlakte en wacht daar rustig totdat hij gevoerd wordt. Het is belangrijk dat een koffervis...
View details ⇨
Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor de Feestdagen? Op zaterdag 7 januari 2017 is er een speciale winterse Dromen bij Dolfijnen, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deze avond gaan kinderen ervaren hoe het is om als dolfijnentrainer op het platform in DolfijndoMijn te staan, drinken ze warme chocolademelk met slagroom en vallen ze in slaap naast de dolfijnen.

Reserveer nu via
Ben jij op zoek naar een unieke stageplaats voor 2017? Zoek dan niet verder! Het Dolfinarium is op zoek naar stagiaires die wel in zijn voor een uitdaging. Wil je weten welke stageplaatsen wij beschikbaar hebben en wat de voorwaarden zijn? Kijk dan op
Wist je dat...
...onze zeeleeuwen prima in koud water kunnen leven?
Een olieachtig laagje in de vacht zorgt ervoor dat de vacht waterdicht is. Hierdoor krijgen ze het niet snel koud. De lichaamstemperatuur van een zeeleeuw is net iets warmer als die van ons. 37.5 graden. Een dikke laag vet onder de huid en hun waterdichte vacht houdt hen warm. Om hun lichaamstemperatuur te reguleren, steken ze...
View details ⇨
Het Dolfinarium is van maandag 26 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017 (Met uitzondering van 31 december en 1 januari) versierd met prachtige kerstbomen, sfeervolle kerstlichtjes en warme kampvuren.

Het laatste weekend van het seizoen is in zicht! Kom jij nog naar het Dolfinarium?
De familievoorstelling “Schatten van de zee” is deze week voor het laatst te bewonderen in het Dolfinarium. Wil jij nog één keer genieten van de avonturen van Marloes en Niels? Kom dan deze week nog een kijkje nemen.
JAAA!! Vandaag hebben we de 40.000 likes bereikt en dat willen we vieren! Anouska Niekamp heeft als 40.000ste fan onze Facebookpagina geliket. En aan onze 40.000ste fan willen wij graag een cadeau geven. Ben jij Anouska Niekamp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!
In het seizoen van 2017 biedt het Dolfinarium wel iets heel bijzonders voor zijn abonnementhouders! Een Dolfinarium Fandag. Speciaal voor alle abonnementhouders van seizoen 2017 geven wij op deze Fandag een exclusieve trainingssessie in het DolfijndoMijn. Wil je graag de exclusieve trainingssessie bijwonen? Koop dan nu je Dolfinarium pas extra voordelig.
Kom verkleed en grabbel voor een cadeautje! Bezoek tijdens Halloween het Dolfinarium verkleed als bijvoorbeeld een prinses, piraat, minion of skelet en je mag een cadeautje grabbelen in een echte griezelton!
Splash! Rollend de herfstvakantie in!
Op 22 oktober 2016 is de laatste Dromen bij Dolfijnen van dit seizoen. Jij kunt erbij zijn, want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kom je met twee personen of meer dan krijg je per ticket 25% korting!

Reserveer nu en beleef deze unieke ervaring met het programma: Dromen bij Dolfijnen.
Van 15 oktober t/m 30 oktober viert het Dolfinarium Happy Halloween. Het park is versierd in Halloween stijl met pompoenen en strobalen. Ook kun je een speciale Halloween foto maken met Wally. Kom verkleed als bijvoorbeeld een prinses, piraat, minion of skelet en grabbel voor een cadeautje!
Vandaag is het Dag van de Leraar. In het Dolfinarium staat educatie centraal. Een dag Dolfinarium is namelijk niet alleen bijzonder, maar ook erg leerzaam. Op een zeer toegankelijke en kindvriendelijke manier kom je alles te weten over de zee(zoog)dieren die leven in ons park, hun soortgenoten in de natuur en hun omgeving. Alle zintuigen worden daarbij aangesproken en juist daarom steek je er...
View details ⇨
Elke dag is het Dierendag in het Dolfinarium!
De broers Nando en Nemo wensen jou een fijne Broer- en Zusdag! Tag jouw broer en/of zus om ze ook een fijne dag te wensen. #nbzd #broerzusdag
Exclusief voor bedrijven!

Wil jij het dit jaar eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? Kom dan langs tijdens de kerstpakkettenmarkt in het Dolfinarium. Op 16, 17, 19, 20 en 21 december 2016 staan er diverse ondernemers met hun eigen producten in het Dolfinarium en kunnen je medewerkers zelf hun eigen kerstpakket samenstellen. Kijk voor meer...
View details ⇨
Herkent een walrus zichzelf in een spiegel? Onthoudt een dolfijn onder welke emmer een ring is verstopt? Dit zijn slechts een paar onderzoeken die uitgevoerd gaan worden tijdens het Weekend van de Wetenschap. Wil jij helpen met deze onderzoeken? Meld je dan nu aan!
Spreek jij de taal van een dolfijn?

Dolfijnen communiceren zowel onder- als boven water met elkaar. Dolfijnen 'kletsen' boven water met elkaar via hun blaasgat. Door een beetje lucht te laten ontsnappen, kunnen ze geluiden maken. Onder water maken ze ook geluiden en praten ze met elkaar via lichaamstaal.