FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Dramaten
12/03/2016 at 08:24. Facebook
Nu har vi släppt extra biljetter! Upplev när hovsångerskan Elin Rombo och violinisten Anders Kjellberg Nilsson framför György Kurtágs fascinerande Kafka-Fragmente. Tisdag 6 dec. Biljettpris 170 kr.

Kafka-Fragmente - Dramaten

dramaten.se
Dramaten
11/30/2016 at 14:59. Facebook
Håll utkik efter exklusiva erbjudanden, tips, nyheter och spännande inblickar bakom kulisserna! I morgon öppnar vi första luckan i Dramatens julkalender på dramaten.se och instagram.com/dramaten.
Dramaten
11/30/2016 at 09:01. Facebook
"Den goda viljan" av Ingmar Bergman, i regi av Eirik Stubø, gästspelar på Stora Teatern i Göteborg. Ges 30 november och 1 december.

Den goda viljan - Stora Teatern

storateatern.se
Dramaten
11/29/2016 at 14:42. Facebook
Hundrade (och sista inplanerade) föreställningen av "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" med Melinda Kinnaman i kväll!
Dramaten
11/27/2016. Facebook
Se Stina Ekblad, Irene Lindh och Staffan Göthe i en drastiskt rolig pjäs om syskonkärlek. Premiär 6 januari.

Regisserar gör Gunnel Lindblom som äntligen får ta sig an sin favoritförfattare Tomas Bernhard: "Hade jag kunnat skriva hade jag naturligtvis velat skriva som Thomas Bernhard! Vilket raseri, vilken energi, vilket språk! Så rytmiskt och skarpt intelligent!"

Ritter, Dene, Voss - Dramaten

dramaten.se
Dramaten
11/26/2016. Facebook
Utvandrarna visas på Svt i kväll! Försnack från kl 20.00.
Dramaten
11/25/2016. Facebook
Dramaten söker en personalhandläggare för tillsvidareanställning inom personalavdelningen. Sista ansökningsdag 4 december.

Scentekniska avdelningen söker biträdande scenchef, ljusbordsoperatör och teatertekniker. Sista ansökningsdag 30 november.

Lediga tjänster - Dramaten

dramaten.se
Dramaten
11/25/2016. Facebook
"Mänskligheten som tragik och komik. Johan Ulveson fångar just det. Det är en lycka att se." Borås Tidning om Ivanov

Johan Ulveson är överallt! Han har hyllats för sin roll i Ivanov som just nu ges på Stora scenen. Han gör rollen som Efraim von Trippelhatt i sin sjunde (!) julkalender på SVT. Och i februari är det premiär för Molnens bröder på Dramaten.
Dramaten
11/22/2016. Facebook
Fredagslyxpaket! Se publik- och kritikersuccén Hedda Gabler kl 14 nu på fredag. Ett glas bubbel ingår om du bokar via länken. Dessutom blir det samtal efter föreställningen med stjärnskottet Electra Hallman som spelar Hedda.

Hedda Gabler

biljettforum.se
Dramaten
11/18/2016. Facebook
Sugen på Skvader? Boka bord på Dramatens nya matscen .
Dramaten
11/17/2016. Facebook
"Regnfors rolltolkning är självlysande och, i sin återhållna form, ett synliggörande av en fruktansvärd verklighet vi oftast vägrar att se”
DN

Bara tre föreställningar kvar av "20 november", med David Fukamachi Regnfors i rollen som Sebastian som planerar en skolskjutning. Av Lars Norén.

[ Dramaten.se Link ]
Dramaten
11/17/2016. Facebook
Magnus Roosmann, aktuell i Fäder och söner, är årets Gunn Wållgren-stipendiat!

Motiveringen lyder: ”Häromkvällen stod Magnus Roosmann på Stora scenen med bandet Amason och med dikter av dadaisten Kurt Schwitters. För inte länge sedan mötte vi honom som Mattis i Tarjei Vesaas Fåglarna. Och snart ser vi honom i Turgenjevs Fäder och söner. Schwitters och Vesaas och Turgenjev – Magnus Roosmann...
View details ⇨
Dramaten
11/15/2016. Facebook
Kolla vilka som stötte ihop med varandra utanför teatern igår! Och i kväll står Sven Melander och Andreas T Olsson på scen i Improvisation på slottet - med bland annat en hyllning till just Jan Malmsjö.

[ Dramaten.se Link ]
Dramaten
11/12/2016. Facebook
"Idioten" visas på tv i kväll! Se Mattias Anderssons version av Dostojevskijs klassiker kl 19.00 i Svt2. Kommer även finnas på Svt Play. Med David Dencik i titelrollen.
Dramaten
11/11/2016. Facebook
På måndag är det dags för "Amason och Dramaten presenterar: Djur". Med på scen är fem hemliga gästartister + Dramatenskådisarna Eric Stern, Nina Zanjani och Magnus Roosmann, som tog de här fina bilderna från replokalen.

Ni som har biljett - glöm inte att baren i Marmorfoajén öppnar 19:15.

Dramaten
11/10/2016. Facebook
"en föreställning som inte liknar någonting annat, den är fruktansvärt drabbande" SVT Kulturnyheterna

"Det är så imponerande regisserat att jag under en hel akt förlorar känslan av tid och rum" DN

"en smärtsam samtidsskildring” Expressen

”En nedstigning i helvetet (…) angelägnare än på länge” UNT

”behärskad förtvivlan som drabbar åskådaren enormt” SvD.

Rannsakningen - Dramaten

dramaten.se
Dramaten
11/08/2016. Facebook
Idag skulle författaren och dramatikern Peter Weiss ha fyllt 100 år. Detta uppmärksammas med premiär av hans moderna klassiker Rannsakningen, en samproduktion mellan Orionteatern och Dramaten i regi av Nadja Weiss.

Läs mer och köp biljetter på Orionteaterns hemsida:
[ Orionteatern.se Link ]
Dramaten
11/07/2016. Facebook
Högt publiktryck på Anna Petterssons uppsättning av Hedda Gabler, nu har vi släppt en extra föreställning den 25:e november kl 14! Därefter finns det biljetter i december och januari. Läs DN:s intervju med huvudrollsinnehavaren Electra Hallman, och boka biljetter på

Genombrott för Electra - DN.SE

dn.se
Dramaten
11/04/2016. Facebook
Den 8 november skulle Peter Weiss ha fyllt 100 år. Samma dag är det premiär för hans pjäs Rannsakningen, som bygger på protokoll från Auschwitzrättegångarna i Frankfurt Am Main 1963 –1965. I regi av Nadja Weiss. Uppsättningen är ett samarbete mellan Dramaten och Orionteatern.

Biljetter:
Dramaten
11/03/2016. Facebook
Jobba med oss!
Vi söker en webbredaktör/digital projektledare och en kreativ kampanjledare.

Lediga tjänster - Dramaten

dramaten.se