FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Dress Red Day 2016 was erg geslaagd. Bedankt voor jullie
massale deelname!
Samen met CMC vragen wij aandacht voor de signalen hart- en vaatziekten bij vrouwen, omdat deze signalen anders zijn dan bij mannen en daardoor vaak over het hoofd worden gezien.
Dress Red Day 2016 was erg geslaagd. Bedankt voor jullie
massale deelname!
Dress Red Day 2016 was een groot succes! Bekijk hier de aftermovie:
Dagelijks sterven er 56 vrouwen aan hart- en vaatziekten en dit moet echt veranderen. Daarom gaan we massaal aandacht vragen voor het vrouwenhart. Help ook mee en meld je hier aan om op 29 september een bericht te delen via social media! [ Thndr.me Link ]

Meld je nu aan!

thndr.me
Steun het vrouwenhart en bestel nu één of meer armbandjes van Danie Bles. Koop je bandje op: [ Bit.ly Link ]

Koop nu je armbandje!

laligna.nl
Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één bij vrouwen en dit moet ècht veranderen. Klik daarom hier en vraag ook aandacht voor het vrouwenhart!

Word #HartenVrouw en deel één van de afbeeldingen!

hartenvrouw.hartstichting.nl
Dr. Jeanine Roeters van Lennep is al jaren betrokken bij een groot onderzoek van de Hartstichting naar vrouwspecifieke risicofactoren. Door deze eerder te herkennen en beter te behandelen kunnen vele levens gered worden!
Lees hier haar verhaal: [ Bit.ly Link ]

Lees hier het verhaal van Dr. Jeanine Roeters

bit.ly
Dagelijks sterven er 56 vrouwen aan hart- en vaatziekten. Dit moet veranderen en daarom vragen we aandacht voor het vrouwenhart. Kom ook in actie en pas nu je profielfoto aan naar #HartenVrouw!

Word ook #HartenVrouw en pas hier je profielfoto aan!

bit.ly
Alle HartenVrouwen ontzettend bedankt!
Gefeliciteerd Mirjam Hoogewoning, jij bent de gelukkige winnares van de styling workshop van Danie Bles!
Dagelijks sterven er 56 vrouwen aan hart- en vaatziekten. Dit moet veranderen en daarom draag ik rood! #HartenVrouw
We kleuren social media rood! Maak nu een Dress Red Day selfie en deel deze met #HartenVrouw.
Draag jij morgen ook een rode outfit op Dress Red Day? Deel het met #HartenVrouw op Facebook, Instagram of Twitter!
Koop nu een armbandje en word Hartenvrouw. Hiermee maak je direct kans op een metamorfose van Danie Bles!
Over 5 dagen is het weer Dress Red Day! Deel deze post met je vriendinnen en vraag aandacht voor het vrouwenhart. Wat doe jij aan?
Signalen dat er iets mis is met het hart zijn bij vrouwen vaak minder duidelijk dan bij mannen. Daarom worden hartziekten vaak niet op tijd herkend. Bekijk hier wat de verschillen zijn!
Heb jij iets dat perfect matcht met dit jurkje? Plaats een foto in de reacties en maak kans op een La Ligna cadeaubon. Kun je meteen iets roods shoppen voor Dress Red Day ;)
Wie vind jij een echte HartenVrouw? Vertel ons waarom, tag haar in je reactie en maak samen kans op twee armbandjes van Danie Bles! #HartenVrouw

P.S. Kun je niet wachten? Koop je armbandje vast hier: [ Bit.ly Link ]
Bestel één of meer armbandjes van Danie Bles en steun hiermee het onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Koop nu je bandje hier: [ Bit.ly Link ]