Eckerö Linjen
01/17/2017 at 13:45. Facebook
Undrar du hur det ser ut på varvet i Landskrona där M/S Eckerö just nu är på dock? Då får du en liten glimt av det här :)
Eckerö Linjen
01/16/2017 at 13:59. Facebook
Vår nya stora resekatalog, Eckerö Linjens Åland 2017, är på tryckeriet för tillfället, men redan nu kan du ta en titt i den på webben! Klicka på länken och finn inspiration till din nästa Ålandsresa: [ Bit.ly Link ]
Eckerö Linjen
01/13/2017 at 15:41. Facebook
Här kommer en fredagshälsning från M/S Eckerö i Landskrona, där det jobbas för fullt med att serva fartyget. Vi önskar dig en riktigt trevlig helg!
M/S Eckerö är för tillfället på dock i Landskrona, för planerat underhåll. Trafikstarten, som var planerad till 20 januari, kommer att senareläggas till fredagen den 27 januari.
Vi kontaktar alla inbokade gäster och informerar om det förlängda trafikstoppet. De som har förhandsbokat och betalat sina resor kan kontakta våra kontor för ombokning eller återbetalning. Läs mer här: [ Bit.ly Link ]
Planera in 2017 med Eckerö Linjen! Här är små glimtar på vad vi erbjuder under 2017. Är det vår goda mat ombord, stugsemester på Åland eller en weekend med kompisarna som lockar mest? Vi i personalen vill önska er en bra start på året och hoppas vi ses ombord! Tagga gärna en vän som du tar med dig på årets äventyr :)

Boka in dina resor 2017!

eckerolinjen.se
Vilken fin vinterlördag det har varit! Imorgon finns det ännu chans att åka på en avkopplande söndagskryssning med M/S Eckerö och njuta av god mat och vackra vintervyer över skärgården :)

Fr.o.m. måndag 9/1 blir det en paus i trafiken då M/S Eckerö går på dock t.o.m. 19/1. Den 20/1 är hon tillbaka i trafik igen för fler nöjesfyllda kryssningar!

Foto: Jesper Sundqvist
Idag ska vi presentera Tommy Österberg, kallskänka ombord på M/S Eckerö.

Hej Tommy, berätta lite om dig själv.

Jag är född och uppvuxen på Åland och bor i Frebbenby, Hammarland tillsammans med min fru och mina barn. Jag har tre söner på 20, 18 och 12 år varav den äldsta har flyttat hemifrån.

Hur länge har du jobbat på Eckerö Linjen?

Jag sommarjobbade första gången på Eckerö Linjen -89....
View details ⇨
Skulle det smaka med en läcker 3-rätters meny? Denna meny serveras i vår à la carte-restaurang Rospiggen t.o.m. söndag 8/1. Välkommen!

För att se priser, klicka här: [ Bit.ly Link ]
Vill du boka, klicka här: [ Bit.ly Link ]
Vi tackar för det gångna året och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År 2017!
2016 börjar så småningom lida mot sitt slut. Vad är ditt bästa minne från året som gått?
Från oss alla, till er alla - en riktigt God Jul!
Idag inträffar vintersolståndet. Efter det går vi äntligen mot ljusare tider! ☀
Än finns det möjlighet att avnjuta vårt stora julbord som serveras i Buffé Bornholm t.o.m. 23 december! Vad är din favorit på julbordet?

Vill du boka julbordskryssning, klicka här: [ Bit.ly Link ]
Gyllene Luciamorgon i Grisslehamn. Önskar dig en fin dag!

Vill du boka en kryssning, klicka här: [ Bit.ly Link ]
Fira in det nya året med oss! Följ med på en trevlig buffékryssning där du kan välja mellan mer än 80 läckra rätter. Vad sägs om lyxig hummersallad, rökt hjortsteksrulle, vitlöksmusslor eller kalvfilé Oscar? Dessutom bjuds det på underhållning och musik av våra kryssningsvärdar i Klubb Kuling. Buffén serveras den 31 december på samtliga avgångar utom kl. 10.00 och 20.00. Tagga gärna och tipsa...
View details ⇨

Nyårsfirande med festlig buffé

eckerolinjen.se
Vacker som en tavla, eller hur?

Foto: Emil Abnersson Norén @abnerssonfoto
Idag ska vi presentera Arja Hämäläinen, ekonomibiträde på städavdelningen ombord på M/S Eckerö.

Hej Arja, berätta lite om dig själv.

Jag är 56 år, bor i Eskilstuna och trivs allmänt med livet. Jag har 3 barn och 4 barnbarn som är jättegoa och rara!

Vad har du för intressen?

Jag skulle nog säga att umgås med barnbarnen är mitt intresse. De två barnbarn som bor nära mig sover över hos mig...
View details ⇨
Idag har vi haft besök av Roslagens Lucia som bjöd på vacker skönsång för våra gäster.
Söker du det där lilla extra till årets nyårsfirande? Boka något av våra nyårspaket med övernattning på Åland. Lyxig mat, häftiga fyrverkerier och festlig stämning, ja allt som hör ett nyårsfirande till. Pris från 925:-/person. Vem firar du med? Tagga och tipsa gärna en vän! :)

Fira nyår med övernattning på Åland!

eckerolinjen.se
Nu har vi bytt à la carte-meny i restaurang Rospiggen ombord! På den nya menyn hittar du bl.a. hälleflundra ”Saltimbocca” med lufttorkad skinka och salvia, eller vad sägs om älgburgare med portvin- och balsamvinägerkokt rödlök, svartpepparmajonnäs och rotfruktscrudité? För att se hela menyn, klicka här: [ Bit.ly Link ]