Vi vet hur det känns! Men ta det lugnt – den 19-22 december har våra varuhus öppet till 21:00 Välkommen!
Carolina Ina Skalberg
Kari Öien
Hanna Kyrkeryd
Sara VT Spohlander
Dennis Nilsson
Den känslan! Men du – är du inte där än, kolla öppettider och när du kan beställa senast och fortfarande få leverans innan jul här:
Guido de Vries
Köp ett ordentligt grafikkort till dig själv i julklapp! Med MSI GeForce GTX 1060 eller 1070 kan du få mer kraft från din gamingdator även under krävande spel. Priset gäller endast idag lördag 17/12!
Köp ett ordentligt grafikkort till dig själv i julklapp Med MSI GeForce

Dagens grej: MSI GTX 1060 och 1070 Gaming X

elgiganten.se
PC-HELG 15-18 december! Vi har datorn för dig! Är du ute efter en ultralätt laptop, den perfekta datorn till jobb och skola eller en fet gamingmaskin? Hos oss hittar du rätt dator och tillbehör. Välkommen!
Robinio Robin
Vi vill bidra till ett mer inkluderande samhälle där vi ser, uppmärksammar och respekterar varandra. Där hat och utanförskap ersätts av civilkurage och mod. Vi är en nationell sponsor till Stiftelsen Friends för att visa att du alltid är välkommen hos oss, oavsett etnicitet, religion, kön, funktionsvariation, ålder eller sexuell läggning. Glad Lucia, vem du än är. #JagÄrLucia #JagÄrHär...
View details ⇨
Vi vill bidra till ett mer inkluderande samhälle där vi ser uppmärksammar
Θεοδωρος Βασιλειαδης
Ingela Bexner
Patrik Rossi Tejler
Ronny Mild
Julafton närmar sig, vem skulle du vilja ge en iPhone 7 till? Skriv en kommentar på den här posten och motivera vem du vill ge presenten till - och vad du vill säga med den. Till exempel "jag älskar att höra din röst..". Vinnaren presenteras den 16 december. Här finns regler och villkor: Lycka till!
Julafton närmar sig vem skulle du vilja ge en iPhone 7 till
Linda Wennerström
Frida Strindevall
Alexandra Karlsson
TV-HELG 8–12 DECEMBER! I helgen har vi extra schyssta priser på utvalda TV. Till dig själv, eller till någon lite speciell i julklapp? Välkommen in och titta på TV:
Marcus Gustavsson
Erik Lind
Raili Pikkusaari
Vem skulle du vilja ge PlayStation VR till? Skriv en kommentar och motivera vem du vill ge presenten till - och vad du vill säga med den. Till exempel: "Det är dags att du börjar spela nu". Vinnaren presenteras den 16 december. Här finns regler och villkor: Lycka till!
Vem skulle du vilja ge PlayStation VR till Skriv en kommentar och
Jalal Isam
Tommy Ax
Stefan Nordell
Vem skulle du vilja ge en Apple TV till? Skriv en kommentar på den här posten och motivera vem du vill ge presenten till - och vad du vill säga med den. Till exempel: "Låt oss kolla på Netflix under ledigheten". Vinnaren presenteras den 16 december. Här finns regler och villkor: Lycka till!
Vem skulle du vilja ge en Apple TV till Skriv en kommentar
Joakim Hansson
Erika Nygårds
Anders Tinnler
Vår sista film visar en jul, som precis som de andra filmerna finns därute i den verkliga världen. Tappa aldrig hoppet <3
Carina Werner
Kjersti Storevik Sundahl
Elisabeth Kristina Enqvist
Julklappstävling! Vem skulle du vilja ge ett par Beats solo 3 Wireless Headphones till? Tagga personen i kommentarsfältet, motivera varför och berätta vad du vill säga, t.ex: "Jag är trött på att trassla upp sladden åt dig". Vinnaren presenteras den 16 december. Regler och villkor: Lycka till! #sägdetmedgrej
Julklappstävling Vem skulle du vilja ge ett par Beats solo 3 Wireless
Tobias Friberg
Susanne Sussie Dahl
Ebba Sörman
Julklappstävling! Vem skulle du vilja ge en Slow Juicer från Witt? Skriv en motivering och tagga peronen du vill ge presenten till - och berätta vad du vill säga med den. Till exempel: "Med den här kan du göra superfräsch juice efter yogan". Vinnaren presenteras den 16 december. Här finns regler och villkor: Lycka till! #sägdetmedgrej
Julklappstävling Vem skulle du vilja ge en Slow Juicer från Witt Skriv
Anna Alexandra Söderborg
Lena Lillqvist
Sofia Aronsson
I dag slog Elgiganten upp dörrarna till Stockholms modernaste elektronikvaruhus – i Täby. Efter omfattande ombyggnationer och en övergång till digitala butikslösningar ska Elgiganten erbjuda kunder en ännu bättre service och kundupplevelse. Kl 10 öppnade varuhuset med lång kö på dörren och förväntansfulla kunder fick uppleva Elgigantens nya konceptvaruhus.
I dag slog Elgiganten upp dörrarna till Stockholms modernaste elektronikvaruhus i Täby
Med Sonos kan du ta farväl av dålig ljudkvalitet. Sonos produkter fyller hela ditt hem med musik och ger dig ljud i en fantastisk kvalitet, med en lika fantastiskt täckning oavsett vilket rum du befinner dig i.
Med Sonos kan du ta farväl av dålig ljudkvalitet Sonos produkter fyller

Spara upp till 500kr på Sonos!

elgiganten.se
PC-HELG! Nu i helgen har du chansen att göra ett bra klipp på bl.a. laptops. Är du ute efter något som är lätt att bära med sig eller det ultimata gamingmonstret? Vi har datorer för alla. Gäller till 4 dec 23:59: Välkommen!
Fredrik Holmqvist
Mattias Johansson
Fredrik Holmqvist
Wohoo!! Elgiganten är årets nätbutik ljud, bild och foto på Prisjakt. Vi är otroligt stolta och oändligt tacksamma för era röster! Det är en sporre för oss att bli ännu bättre. Tack, från alla oss på Elgiganten! <3
Wohoo Elgiganten är årets nätbutik ljud bild och foto på Prisjakt Vi
Mehrnoosh Malki
Shirin Jalali
Carl-Magnus Oredsson
Robinio Robin
Här är vår nästa julfilm - om vänskap på ålderns höst. Det viktigaste med en julklapp är ju faktiskt vad den betyder för personen som får den. Årets julkampanj från oss på Elgiganten heter kort och gott ”säg det med grej”. Just för att saker faktiskt kan säga saker, stora som små, men också viktiga, vackra och hoppfulla. Tagga någon som du också vill gamea med i framtiden!
Madelen Ejnarsson
Jonas Olsson
Carl Kundrát