Expeditie Robinson
03/24/2017 at 18:55. Facebook
Dit zijn ze dan: de aller-, aller-, ALLERlaatste namen die nog kans maken op een plekje in Expeditie Robinson! Check de site: [ Bit.ly Link ]

Boerin Bertie maakt laatste tien namen Expeditie Robinson bekend

rtlxl.nl
Expeditie Robinson
03/23/2017 at 18:30. Facebook
Dit zijn de volgende 20 geselecteerden voor het casting weekend: [ Bit.ly Link ] Morgen maakt niemand minder dan Bertie Steur de laatste 10 geluksvogels bekend!
JAAA de eerste 20 avonturiers die zijn geselecteerd voor het casting weekend zijn nu bekend! Ga naar de site: [ Bit.ly Link ]
De inschrijving is gesloten en stemmen is niet meer mogelijk. De Top 50 van inzendingen met de meeste stemmen wordt voor 25 maart benaderd voor de volgende ronde. Nog eens 50 andere personen worden door de productie geselecteerd. Die namen worden vanaf aanstaande woensdag tot en met vrijdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

De Top 50 is bekend

expeditierobinson.nl
Dit is hem... je ALLERLAATSTE kans. Je hebt nog maar tot 5 uur vanmiddag om in te sturen of te stemmen. Pak die laatste uren!
Heb jij een filmpje ingestuurd? Let op dat je alleen in aanmerking komt voor het selectieweekend als je alle vragen hebt ingevuld!
Neem dit weekend jouw filmpje op en overtuig ons! Maandag om 17:00 uur sluit de inschrijving...
Voor Bartho betekende dit het einde van de expeditie. Maar misschien is dit voor jou wel het begin! Geef je nog t/m 20 maart op: [ Expeditierobinson.nl Link ]
Vandaag staat volledig in het teken van de verkiezingen, maar... vergeet ook niet op jouw favoriete Robinson te stemmen! [ Expeditierobinson.nl Link ]
Goed nieuws: de redactie werkt over voor JOU. Met een heerlijke maaltijd via Thuisbezorgd.nl | Online Eten Bestellen op tafel bekijken ze ALLE aanmeldingen. Want naast de top 50 van worden er nΓ³g 50 mensen geselecteerd. Geen filmpje blijft dus ongezien!
Stel NU je vragen aan Dave Roelvink op RTL 5 via de livestream!
De een is nog grappiger, leuker en origineler dan de ander... een kleine greep uit de meer dan 1000 aanmeldingen!

Inzendingen Expeditie Robinson veelbelovend

rtlnieuws.nl
Heb jij je al opgegeven? Check voor je dat doet de do's en don'ts van Dennis Weening en Bertie Steur op VALDA!

Zo kan jij je 't beste voorbereiden op Expeditie Robinson volgens Bertie en Dennis

valda.nl
JA! Jij kan meedoen aan Expeditie Robinson 2017. Check de promo en ga dan direct naar de website!
Lieve Nicolette, heel veel sterkte de komende tijd. We denken aan je!

Voorstadium longkanker ontdekt bij Nicolette Kluijver

rtlnieuws.nl
Toen dronk hij dit legendarische biertje met Ryanne, vandaag proosten we op zijn 40e verjaardag! Gefeliciteerd Dennis Weening!
Dj boerin Bertie: voor al je feesten en partijen!

"Een dag zonder blote vrouwen is een dag niet geleefd"

rtlxl.nl