FELIX voor katten
yesterday at 10:00. Facebook
Dubbelgevouwen op de bank of in een tas. Niets is te gek voor deze rakkers ;) Is jouw rakker ook een boefje die je overal tegenkomt in huis?
FELIX voor katten
03/16/2017 at 10:00. Facebook
Tijdens Saint Patrick’s Day wordt FELIX lekker verwend met een heerlijk FELIX Elke Dag Feest maaltje! Ga jij jouw rakker vandaag ook verwennen?
FELIX is dol op de lekker snacks van FELIX Snacks. Heeft jouw rakker ook een favoriet maaltje? [Rakker van Marjan Groote Haar]
Wil jij kans maken op een FELIX Kat Huis? Deel een foto van jouw rakker onder dit bericht en wie weet kan jouw rakker hier straks in spelen! Wij mogen er 3 weggeven :)
FELIX is zo’n ondeugend boefje en helpt graag een handje mee in het huishouden. Is jouw rakker ook zo’n boefje?
FELIX speelt graag met zijn eten of voor de verandering met zijn eigen schaduw ;) Betrap jij je rakker daar ook wel eens op?
Alaaf! FELIX zit al te neuzen in de verkleedkist van zijn baasje voor Carnaval. Is jouw rakker ook altijd zo ondeugend?
FELIX is een echte deugniet. Haalt jouw rakker ook vaak gekke kapriolen uit?
FELIX <3 YOU! En hij is dol op lekker kroelen met z’n baasje. Ga jij jouw rakker vandaag ook lekker verwennen?
Met dit regenachtige en koude weer verstopt FELIX zich maar al te graag in jouw schoenen. Is jouw rakker ook zo’n deugniet?
Ben jij samen met jouw rakker ook fan van onze FELIX? Deel dan een foto van jou en je rakker onder dit bericht!
Is jouw rakker net als FELIX dol op FELIX Crispies ;)?
Heb jij thuis ook zo’n ondeugende rakker die sprekend op FELIX lijkt? Deel dan een foto van jouw rakker onder dit bericht :)
Ben jij net zo slim als FELIX? Zoek de 5 verschillen en reageer onder deze post!
Als FELIX het boodschappenlijstje maakt weten wij wel wat erop zou staan. Welk FELIX maaltje is bij jou thuis favoriet? [Rakker van Henk de Vries]
FELIX haalt graag kattenkwaad uit. Is jouw rakker ook wel eens ondeugend? [Rakker van Hermina Noordstra]
Wil jij jouw deugniet lekker verwennen tijdens Oudjaarsavond met FELIX Snacks? Ga dan snel langs bij een van de volgende supermarkten. Klik hier voor deelnemende supermarkten: [ Tiny.cc Link ] en laat je rakker van lekkere FELIX Snack smullen! #FELIXSnacks
Jammie! FELIX is dol op zijn maaltjes. Wat is het lievelingsmaaltje van jouw rakker? Deel een foto met ons onder dit bericht! [ Rakker van Nicoline de Bes]
"Love" als je dit ook vindt.