Fernandes
03/24/2017 at 15:14. Facebook
De prachtige Sharon Doorson weet wel hoe zij het best kan ontspannen na een geslaagde show - Fernandes én een viervoetige kameraad. Ben jij ook een Fernandes Fan net als Sharon? Maak dan een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
03/22/2017 at 16:12. Facebook
Kijk, @sheelapanday snapt het! Inslaaaaan! Ben jij een echte Fernandes Fan? Laat het ons zien. Maak een foto/filmpje van jouw Fernandes moment, plaats deze op Instagram, gebruik de hashtag #FernandesFans en maak automatisch kans op een jaarvoorraad Fernandes!
Fernandes
03/20/2017 at 14:02. Facebook
Een heel jaar lang lekkere Fernandes winnen? Dat kan nog steeds! Ben jij een echte Fernandes Fan? Laat het ons zien. Maak een foto van jouw Fernandes moment, plaats deze op Instagram, gebruik de hashtag #FernandesFans en maak automatisch kans op een jaarvoorraad Fernandes!
Fernandes
03/16/2017. Facebook
Hoe bereid Ronnie Flex zich het beste voor op een show? Met Fernandes natuurlijk. Ben jij ook een Fernandes Fan net als Ronnie? Maak dan een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
03/15/2017. Facebook
Fernandes fan @theblondetornadoblogs weet wat genieten is! Wil jij ook op onze page? Gebruik dan de hashtag #fernandesfans en plaats jouw eigen Fernandes foto - aan het einde van april kiezen wij winnaars uit!
Fernandes
03/14/2017. Facebook
Twee klassieke zomerhits! Welke is jouw favoriet? 'Parijs' van Kenny B of 'Kom Dichterbij Me' van Jan Smit en Broederliefde. 'Like' voor Kenny, 'Love' voor Jan!
Fernandes
03/10/2017. Facebook
Stefan de Vries snapt het: zonnetje, je beste vrienden en uiteraard een koude Fernandes! Ben jij ook Fernandes Fan? Maak een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak een kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
03/08/2017. Facebook
Het is internationale vrouwendag! Welke powervrouw in jouw omgeving verdient vandaag een beetje extra liefde? Tag haar!
Fernandes
03/03/2017. Facebook
VonnekeBonneke is natuurlijk bekend om haar geweldige typetjes - door haar kenmerkende gezicht en haar hilarische filmpjes zijn wij fan geworden van haar Instagramaccount - en ze is ook fan van ons! Jij ook? Maak een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak een kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
02/26/2017. Facebook
Één van de beste dingen aan een verjaardag? De restjes de volgende dag!
Fernandes
02/23/2017. Facebook
Moeder, vlogger & all-round heldin Nienke Plas is Fernandes fan! Jij ook? Maak een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak een kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
02/21/2017. Facebook
Als je mag kiezen, naar welk land zou je dan het allerliefst op vakantie willen gaan dit jaar?
Fernandes
02/19/2017. Facebook
Een ijskoude Fernandes; meer heb je eigenlijk niet nodig in het leven.
Fernandes
02/16/2017. Facebook
#watweetjij van Defano Holwijn? Wij weten dat hij Fernandes fan is! Ben jij dat ook? Maak een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak een kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
02/09/2017. Facebook
Danser, acteur én inspirator Juvat Westendorp is Fernandes fan! Jij ook? Maak een foto van jouw Fernandes moment, tag ons op Instagram met de hashtag #FernandesFans en maak een kans op een jaar lang Fernandes!
Fernandes
02/07/2017. Facebook
Laatste Fernandes? Maar één manier om dat eerlijk op te lossen. Waar speel jij steen-papier-schaar om?
Fernandes
02/02/2017. Facebook
Één van de leukste presentatrices van Nederland is overduidelijk Fernandes fan! Jij ook? Maak een foto van jouw Fernandes moment, plaats deze op Instagram, gebruik de hashtag #fernandesfans en maak kans op een jaar lang gratis Fernandes!
Fernandes
01/29/2017. Facebook
Een Fernandes gaat uiteraard ook heel goed samen met... Boerenkool!
Fernandes
01/23/2017. Facebook
Wat gaat er boven een bankhangings met een koude Fernandes? Precies: niks.
Fernandes
01/18/2017. Facebook
De Cream Ginger is deze week in de aanbieding bij Dirk van den Broek. Wees snel, want op = op!