FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Fisher-Price
yesterday at 19:53. Facebook
"Mama, ik ga de hele wereld rond met de Greetings Globe!" Met Smart Stage Technology krijgt je kleintje nooit genoeg van de reizen samen met Puppy & Sis!
Fisher-Price
11/30/2016 at 19:03. Facebook
Is jouw kleintje ook zo schattig als hij net wakker wordt?
Fisher-Price
11/28/2016 at 19:15. Facebook
Ga jij ook voor een nieuwe modetrend ;)
Fisher-Price
11/27/2016 at 19:43. Facebook
Is jouw kleintje ook zo dol op het ochtendritueel van tandenpoetsen, haren kammen en handen wassen?
Heerlijk naar buiten met een bellenblaas. Geniet jouw kleintje ook zo van die mooie herfstdagen?
BeatBo is de grote hit van dit seizoen en – zoals onze kleine experts kunnen beamen – hij is vanuit elke hoek bekeken perfect!
Vandaag gaat het om al die kleintjes die je hele dag weer goed maken met hun ondeugende gezichtjes en aanstekelijke lach!
Samen gekken bekken trekken. Zijn jullie er ook zo gek op?
Wij werken samen met Save the Children aan speelgeoriënteerde leerprogramma’s die kinderen over de hele wereld aan de best mogelijke start helpen.

Verdienen niet alle kinderen een toekomst?!

fisher-price.com
Na een lange, intense bespreking zijn deze kleine experts eruit; het perfecte product design. Benieuwd naar het eindresultaat?
Wij werken samen met het Mattel Kinderziekenhuis door kinderen zich beter te laten voelen door te spelen.
Als jij Fisher-Price speelgoed koopt dan doneren wij een van onze Fisher-Price producten aan een liefdadigheidsinstelling. Klik hier om meer te weten te komen over het betreffende speelgoed en onze partners: [ Bit.ly Link ]

Als kinderen ziek zijn dan kan spelen een enorm verschil maken.

intertoys.nl
"Sint Maarten, Sint Maarten. De koeien hebben staarten....."
Over de invulling van de samenkomst tijdens de feestdagen gesproken, BeatBo brengt er beweging in dit jaar! Als jij Fisher-Price speelgoed koopt dan doneren wij een van onze Fisher-Price producten aan een liefdadigheidsinstelling. Klik hier om meer te weten te komen over het betreffende speelgoed en onze partners: [ Bit.ly Link ]

Als jij speelgoed koopt, geven wij het weg!

bol.com
De Little People staan altijd voor elkaar klaar! Heeft jouw kleintje ook zulke fijne vriendjes?
Voelt het beter om te geven dan te ontvangen? Deze feestdagen maken wij het je gemakkelijk om je goed te voelen bij het geven: Als jij speelgoed koopt dan geven wij er een weg aan een kind dat het goed kan gebruiken.
Hey! Kijk mij eens lekker bezig zijn met mijn eerste Engelse woordjes!" Dankzij het Fisher-Price® Leerplezier Zusjes Meegroeispeelgoed Tasje heb je onderweg nog uren lang speelplezier.
Halloween is behoorlijk overgewaaid naar Nederland. Hoe gaat jouw kleintje verkleed vandaag?
Tik tok, terug gaat de klok. En iedereen kan genieten van een extra uur speeltijd!
Deze kleine meid vindt het geweldig om met oma te bellen. Wie belt jouw kleintje het liefst? Deel de leukste momenten samen met je kleintje om volgende maand in onze #Momentensamen publicatie te komen.
Volgens deze Little People is meedoen belangrijker dan winnen. Is dat volgens jouw kleintje ook zo?