FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Fortuna Sittard
12/06/2016 at 19:38. Facebook
Wil je aanstaande vrijdag nog mee naar Oss, dat kan!

Mensen die nog geen omwisselbiljet gekocht hebben, kunnen deze alsnog aanschaffen. Er vindt, binnen openingstijden, nog voorverkoop plaats bij Sportwinkel Wilsport aan de Steenweg 51 te Sittard tot donderdag 8 december 2016 20.00 u.

Omwisselen: De omwisselbiljetten dienen tussen 18.00 u en 18.15 u omgewisseld te worden voor een...
View details ⇨
Fortuna Sittard
12/02/2016 at 09:11. Facebook
Matchday! Vanavond spelen we de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Zou het vandaag lukken om de eerste uitoverwinning te boeken?
Ben jij werkzaam in een Limburgs bedrijf en heb jij een beslissende functie, vul dan via onderstaande link de enquête in.

Met het invullen van deze vragenlijst help je Quincy met afstuderen! Momenteel doet zij een imago onderzoek voor Fortuna Sittard. Hiervoor heeft ze een enquête gemaakt om te bekijken hoe de beeldvorming van Fortuna Sittard is onder de huidige sponsoren, maar ook onder...
View details ⇨

Enalyzer

surveys.enalyzer.com
Matchday! Vanavond staat de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma. Kom naar het Fortuna Sittard Stadion en steun onze jongens. lees via onderstaande link alvast de voorbeschouwing:

Van Dael:

fortunasittard.nl
Jordie Briels (25) en Perr Schuurs (17) vieren vandaag hun verjaardag. Wij wensen deze Fortunezen een gezond en sportief goed jaar toe!!!
Help Quincy met afstuderen! Momenteel doet zij een imago onderzoek voor Fortuna Sittard. Hiervoor heeft ze een enquête gemaakt om te bekijken hoe de beeldvorming van Fortuna Sittard is onder de huidige sponsoren, maar ook onder andere bedrijven in Limburg.

Om deze enquête in te vullen heeft zij mensen nodig die werkzaam zijn in een bedrijf in Limburg en een beslissingsbevoegde functie hebben....
View details ⇨

Enalyzer

surveys.enalyzer.com
Matchday! Vanavond speelt Fortuna Sittard de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Fortuna zal in Helmond gesteund worden door zo'n 150 supporters. Wij zijn trots op onze fans, die meer obstakels moeten afleggen dan kilometers vanavond!!!
Fortuna wil de vruchtbare samenwerking met Paul van der Kraan graag verlengen. Lees meer via onderstaande link:

Fortuna Sittard wil verder met Paul van der Kraan

fortunasittard.nl
Het toegangsbeleid van Helmond Sport voor onze fans overmorgen. Helaas hielpen onze protesten niet. Meer via onderstaande link:

Fortuna Sittard en Fortuna SC betreuren toegangsregeling Helmond Sport

fortunasittard.nl
We are hiring! Gezocht:12 commerciële marketingtalenten!

Gezocht:12 commerciële marketingtalenten! - Jupiler League

jupilerleague.nl
Fortuna Sittard vindt openheid en transparantie naar de achterban belangrijk. Mede daarom publiceert de club voor het eerst op de clubwebsite de jaarrekening, in dit geval over het seizoen 2015-2016. Via onderstaande link kun je de jaarrekening inkijken.

Fortuna Sittard publiceert jaarrekening 2015-2016

fortunasittard.nl
Jo Abelshausen en Sjra Philippen zijn afgelopen vrijdag benoemd tot Gouden Fortunezen. Wil je meer lezen, klik dan op onderstaande link.

Abelshausen en Philippen Gouden Fortunezen

fortunasittard.nl
Volgende thuiswedstrijd wacht FC Eindhoven. Kom allemaal naar het Fortuna Sittard Stadion en samen zorgen we weer voor een mooie sfeer!!!

Fortuna Sittard - FC Eindhoven

EVENT - facebook.com
Wat een mooie opkomst gisteren. Ons clublied in samengang met een fantastische sfeeractie van Tifosi Giallo Verde. Wij zijn trots op onze supporters!!!
De kassa's vanavond zijn geopend vanaf 17.30 uur. Voor Vak C zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

#samennaoveure