FreshCotton
03/23/2017 at 12:47. Facebook
Wemoto blijft doen wat je van ze verwacht. Een ruime keus aan fijne basics en items die heerlijk on trend zijn. Met de nieuwste Wemoto drop ben je dan ook helemaal klaar voor het zomerse weer!

[ Freshcotton.com Link ]
FreshCotton
03/22/2017 at 14:20. Facebook
Aankomende zaterdag organiseren wij weer onze legendarische FreshCotton Garage Sale. Hiervoor geven wij 4 VIP kaarten weg, 2 op Facebook & 2 op Instagram, waarmee jij de rij skipt én 100,- shoptegoed van ons krijgt om te besteden.

Hoe kan je deze kaarten bemachtigen? Simpel. Tag een vriend(in) die jij mee naar binnen zou nemen en wie weet mogen jullie 2 samen op treasure hunt!

Aankomende...
View details ⇨
FreshCotton
03/21/2017 at 11:00. Facebook
Na de succesvolle friends & family release van ons nieuwe logo kwamen er zoveel aanvragen voor de logo items binnen, dat we besloten een gelimiteerde oplage aan de shop toe te voegen. Van elk stuk zijn er maar een paar gemaakt, dus; first come, first served & op is op!

[ Freshcotton.com Link ]
FreshCotton
03/20/2017 at 15:31. Facebook
Ja hoor, hij is er weer, de legendarisch FreshCotton Garage Sale! You know the deal, belachelijk veel goede items voor de laagste prijzen. De sale vindt plaats in de Undercurrent aan de Papaverweg 265 in Amsterdam Noord, net als de vorige edities. We starten om 10:00 uur, dus kom op tijd.

Belangrijke punten:

* Neem de pont vanaf Centraal station naar de NDSM werf. Vanaf daar is het ongeveer...
View details ⇨

FreshCotton Garage Sale

EVENT - facebook.com
FreshCotton
03/20/2017 at 15:02. Facebook
Reebok is ooit groot geworden met fitnessschoenen. Op dit moment worden deze hoogtijdagen herleefd want de Reebok sneakers zijn niet aan te slepen! Better be quick.

[ Freshcotton.com Link ]
FreshCotton
03/19/2017 at 16:05. Facebook
RVLT heeft de perfecte zomerjas, met de parka als onze favoriet. De parka wordt gekenmerkt door de capuchon en de iets langere fit aan de onderkant. Bij RVLT heb je de keus uit ruim 30 zomerjassen.

[ Freshcotton.com Link ]
Je hebt dit weekend de aller-, allerlaatste kans om onze sale items te shoppen, dus geven we je nu nog 10% extra korting. Gebruik kortingscode 'FINALDEAL' in de kassa. Geldig tot en met maandag 23:59.

[ Freshcotton.com Link ]
By Parra heeft de spring collectie weer verrijkt met eigenzinnige Piet Parra graphics. Onze favoriet is het 1992-Pencil logo, heerlijk kleurgebruik en perfect op zowel apparel als caps!

frshcttn.co/byparra
Je hebt nog tot 21:00 vanavond om iets goeds met je stem te doen! Zorg ervoor dat je het gaat doen en plaats hiervan een foto op Instagram zodat wij in je DM kunnen sliden met € 10,- korting.
Op woensdag 15 maart mogen we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Stemmen was nog nooit eerder zo belangrijk als nu. We leven in een hele bijzondere tijd en jouw stem is heel veel waard.

Niet gaan stemmen is geen optie. Er is op dit moment zoveel aan de hand dat de jeugd juist nu een cruciale rol kan spelen in deze verkiezingen. Stem op 15 maart op de partij waar jij de meeste...
View details ⇨
Op woensdag 15 maart mogen we wederom naar de stembus voor de tweede kamerverkiezingen. Stemmen was nog nooit eerder zo belangrijk als nu. We leven in een hele bijzondere tijd en jouw stem is zeer belangrijk.

Niet gaan stemmen is geen optie. Er is op dit moment zoveel aan de hand dat de jeugd juist nu een cruciale rol kan spelen in deze verkiezingen. Stem op 15 maart op de partij waar jij de...
View details ⇨
De eerste zonnestralen zijn doorgebroken, tijd voor een zomerjas en daarvoor ben je bij Alpha aan het juiste adres. Bombers, van roze of paars reflecterende stof zijn

[ Freshcotton.com Link ]
50 redenen om dit voorjaar de kleur roze te gaan dragen. Bekijk de FreshCotton pink store: [ Frshcttn.co Link ]
De nieuwe Carhartt drop zit boordevol met de beste pastel kleuren, op duurzame basics. Zoals we van Carhartt gewend zijn. Roze, blauw, geel en groen zijn stuk voor stuk heel mooi, maar ook evengoed gecombineerd te dragen!

[ Freshcotton.com Link ]
Na het succes van de Janoski Zoom varieert Nike met de Air Max zool.

[ Freshcotton.com Link ]
Nike SB is de skateboard line van het gigantische sportmerk en wordt al jarenlang flink vertegenwoordigd op straat. We hebben een flinke drop voor je klaar liggen met tees, sweats, coach jackets maar ook caps, backpacks en de populaire Stefan Janoski Max' en Zoom!

[ Frshcttn.co Link ]
De eerste drop van Carhartt is nu verkrijgbaar in onze shop! Mooie basic tees, caps en zomerjassen.

[ Freshcotton.com Link ]
De Air Max '95 stamt uit 1995 en was destijds een van de pronkstukken van Nike. Nu, ruim 20 jaar later, is het nog steeds één van de meest populaire sneakers. In onze shop vind je een aantal exemplaren in uiteenlopende kleuren!

[ Frshcttn.co Link ]
We hoeven je niet meer uit te leggen hoe tof we de PUMA x Daily Paper collab vinden. Naast de kleding hebben vijf klassieke sneakers van PUMA, zoals de Clyde, een typisch Daily Paper twist gekregen. Nu verkrijgbaar in onze speciale PUMA x Daily Paper shop.

[ Freshcotton.com Link ]
De adidas Gazelle werd in 1968 geïntroduceerd als een voetbalschoen, maar inmiddels is het een van de meest herkenbare sneakers van adidas. We hebben de iconische sneakers momenteel verkrijgbaar in deze twee frisse lente kleuren!

[ Freshcotton.com Link ]