Gefle IF Fotboll
03/25/2017 at 06:59. Facebook
Gefle IF Fotboll
03/24/2017 at 13:17. Facebook
Det börjar närma sig! 14 dagar till hemmapremiären och 9 till seriepremiären borta mot BK Frej!

Sista matchen före seriepremiären

gefleiffotboll.se
Gefle IF Fotboll
03/22/2017 at 10:07. Facebook
Elva dagar kvar till seriepremiären mot Frej! Vem hänger med till Stockholm den 2 april?

www.gefleiffotboll.se

gefleiffotboll.se
Gefle IF Fotboll
03/21/2017 at 14:17. Facebook
Anna Björklund från vårt damlag deltar just nu på ett regionalt tipselitläger i Ljusdal. Kör hårt Anna (näst längst ner till höger).
Bild från Gestriklands Fotbollförbund.
Bildspel från dagens match i Eskilstuna där Albin Lohikangas gjorde sitt första mål i A-laget och Deniz Hümmet sitt första i Gefletröjan men Pelle Olssons AFC avgick med seger 3-2. Mer om matchen finns att läsa här: [ Gefleiffotboll.se Link ]
Läs vad Thomas Andersson tyckte om matchen senast mot Vasalund och om hur tankar går inför mötet med AFC Eskilstuna 13:00 imorgon. Matchen följer du via Cmore eller via vår egen liveuppdatering på Twitter ([ Twitter.com Link ]. Startelvan hittar du en timme före matchstart på vår hemsida och vårt Twitterkonto.

Två allsvenska lag som motstånd före seriepremiären

gefleiffotboll.se
Om exakt tre veckor bjuder vi in dig till Gavlevallen för att tillsammans med oss visa att det fortfarande spelas elitfotboll i Gävle. Vi lovar att göra allt vi kan för att skapa en upplevelse tillsammans med er och hoppas att du kommer att finnas på plats. Från och med idag finns biljetter att köpa till hemmapremiären mot Värnamo. Varmt välkomna!

Hitta din plats på läktaren – idag släpps biljetterna

gefleiffotboll.se
Malin Eriksson och Peter Löwenborg valdes till nya ledamöter i Gefle IF Fotbolls styrelse på kvällens årsmöte. Välkomna till föreningen!
"Eftersom jag bor utanför Söderhamn så funderade jag såklart ifall jag skulle ha säsongskort i i år eller inte, men jag kände ändå att jag så gärna vill stötta föreningen!"

Tusen tack till Maria och alla ni andra som köpt och förlängt era årskort! På fredag släpper vi premiärbiljetterna!
Få ett oväntat besök av Gefle IF!

Under Earth Hour den 25 mars kommer vårt damlag att åka runt och dela ut kassar med massa bra saker i till dig som har anmält dig via den här länken (och som har släckt såklart): [ Gavle.se Link ]

Du kan läsa mer om Gävle stad och evenamanget här: [ Facebook.com Link ]
Hör Jonas Lantto OCH se hans mål efter 1-1 mot Vasalund.

(Och ett längre matchreferat finns här: [ Gefleiffotboll.se Link ]
Välkommen till Gavlevallen om en timme för Gefle IF - Vasalund!

Dagens startelva:
August Strömberg
Jesper Florén, Samuel Gussman, Martin Rauschenberg, Jens Portin
Christian Ljungberg, Jonas Lantto, Albin Lohikangas
Tshutshu Tshakasua, Adam Bergmark, René Makondele
Välkommen till Gavlevallen imorgon lördag 13:00 för träningsmatch mot Vasalund! Mer info och införintervju med Thomas Andersson finns via länken.

Fler målchanser målet mot Vasalund

gefleiffotboll.se
Idag fotar vi vårt damlag, på samma sätt som vi nästa vecka fotar vårt herrlag. Samma förutsättningar för alla att kunna spela fotboll, det tror vi på i Gefle IF, idag och alla andra dagar på året.
Idag äter vi tårta för Danne Andersson som nu slutar som barn- och ungdomsansvarig och ersätts av Michaela Lindberg. Tack Danne, för 19 år i Gefle IF-s tjänst. Det du gjort för våra ledare, föräldrar och framförallt för våra barn och ungdomar!
Intervju med Thomas Andersson om nyförvärvet Deniz Hümmet och läget i truppen med en dryg månad till premiär.
Om några minuter sänder vi en intervju live här på Facebook med Thomas Andersson. Stay tunes!
Gefle IF Fotboll har gjort klart med Deniz Hümmet, en 20-årig forward som fostrats i Malmö FF men som de senaste två åren spelat i Troyes i Frankrike.

- Deniz är en välväxt forward och en bra avslutare. Han passar bra in tillsammans med de forwards vi redan har, säger Thomas Andersson, tränare i ...

20-årig forward klar för Gefle IF

mynewsdesk.com
Årets Barn hjälper Barn-cup samlade in runt 80 000 kronor (!) till Barncancerfonden. Checken kommer som vanligt att överlämnas vid en av Gefle IF-s inledande seriematcher! Tusen tack till alla er som bidragit till detta! Och såklart allra störst tack till Roger Hallqvist och Sten-Inge Westberg, utan er skulle inget av detta vara möjligt!
Följ oss på vår resa mot mål. Idag bygger vi vidare. Se matchen i Cmores kanaler.