Gekås Ullared
Gekås Ullared
04/21/2017 at 13:05. Facebook
SOMMARKÄNSLOR! Nya numret av vår kundtidning Ulla är här - fullspäckad med fyndtips, reportage och senaste nyheterna. Badleksaker, sommarmode och trädgårdspynt är lite av vad som finns att kika på. Plocka ett ex av tidningen i varuhuset eller läs den på webben: [ Gek.as Link ]
SOMMARKÄNSLOR Nya numret av vår kundtidning Ulla är här fullspäckad med fyndtips
Catrin Catta Andersson
Pia-Lena Ohlsson
Therese Selemba
Gekås Ullared
Gekås Ullared
04/18/2017 at 09:55. Facebook
IKVÄLL KL. 20.00! Morgan och Ola-Conny provjobbar på damavdelningen och får lära sig allt om damunderkläder! Stammisen Åke flyger en drönare över en fullsatt parkering men tappar helt kontrollen över den. Varuhuset får påhälsning av amerikanska highway patrol. Mycket på gång som alltid i Ullared!
Ylva Bergström
Sofie Carlander
Marie Elvingsson
HOPPA PÅ SHOPPINGBUSSEN! I påskhelgen har vi gott om gäster i Gekåsbyn och Shoppingbussen står redo att skjutsa shoppingsugna till varuhuset. Bra för miljön och du slipper leta parkering! Körtider och hållplatsinfo finns på hemsidan:
HOPPA PÅ SHOPPINGBUSSEN I påskhelgen har vi gott om gäster i Gekåsbyn

Shoppingbussen - Gekås Ullared

gekas.se
Ronja Parmskog
Eva Filubelli
Per Henrik Eriksson
LÄGESRAPPORT - PÅSK! Vilken dag i påskhelgen är det mest folk och hur ser läget ut på lovveckorna? Vi har sammanfattat lite matnyttig info på hemsidan till alla som funderar på en påsktrip till Ullared!
LÄGESRAPPORT PÅSK Vilken dag i påskhelgen är det mest folk och hur

Besöka Gekås Ullared i påsk - Gekås Ullared

gekas.se
Isabella Ljungqvist
Nina Granheim
Maria Bondesson
I KVÄLLENS AVSNITT AV ULLARED orsakar en truckolycka svåra problem och varuhuset kan inte öppna. Kjell får en lång shoppinglista av sin fru Rose-Marie. Hur ska det gå när Morgan och Ola-Conny ska komponera varsin maträtt? VDn Jan berättar om tvåhjuliga äventyr från barndomen. Det blir en händelserik timme så missa inte Ullared på Kanal 5 klockan 20.00 ikväll.
Britt-Marie Gustafsson
Martin Wille Carlsson
Malene Tvilling Rasmussen
Just nu svänger det ordentligt i varuhuset när delar av Nya Vikingarna bjuder upp till dans. De spelar även kl. 14.00 och 15.00, så det finns chans att höra mer från bandet. De kommer även signera sin nya platta Kramgoa låtar 30. Hoppas vi ses framför scenen vid Sportbaren!
Just nu svänger det ordentligt i varuhuset när delar av Nya Vikingarna
Andreas Sörthaga
Roger Holen
Gittan Björlund
VIKINGARNA PÅ GEKÅS - 9 APRIL! På söndag är nya Vikingarna på plats i varuhuset för att uppträda och signera nya skivan. Missa inte det om du har vägarna förbi Ullared!
Anna Olausson
Wenche Hansen
Jimmy Nordström
TÄVLING! Idag klockan 13.00 kommer Camilla Läckberg till Gekås för att signera sin sprillans nya bok ”Häxan” som släpps idag. Nu lottar vi ut fem signerade böcker till er som inte har möjlighet att komma hit idag. Motivera i kommentarsfältet varför du ska vinna Camillas nya bok Häxan. Tävlingen pågår till söndag kl. 21.00. De fem vinnarna utses i början på nästa vecka. Lycka till!
TÄVLING Idag klockan 1300 kommer Camilla Läckberg till Gekås för att signera
Therése Hallström
Johan Svensson
Veronicca Månsson
VIKINGARNA TILL GEKÅS SÖNDAG 9 APRIL! På söndag kommer Nya Vikingarna till Gekås Ullared. Där kommer besökare under dagen få chans att träffa medlemmar ur bandet, se akustiska uppträdanden samt få det nya albumet signerat. Klockan 13,14 och 15 kommer Vikingarnas sångare Kenneth Wahlberg att uppträda akustiskt med låtar från det nya albumet. Med sig på scen kommer han ha Erik Lihm på...
View details ⇨
VIKINGARNA TILL GEKÅS SÖNDAG 9 APRIL På söndag kommer Nya Vikingarna till
Linda Assegård
Malin Jagmark
Tove Andreasson
Ikväll bär det av till Ullared igen! Ullaredsfantasterna Anders och Rosie är på shoppingtur i varuhuset och VD-Jan inviger Gekås nya bastuflotte. Ola-Conny uppfyller en pojkdröm och renoverar sin gamla motorcykel, påhejad av Morgan så klart. Detta och mycket mer i kvällens avsnitt av Ullared på Kanal 5, kl 20.00!
Lisa Pettersson
Sandra Sjögren
GH Uggla Karlsson
SHOPPINGKORTSKAMPANJ! Under april månad har du med Shoppingkortet möjlighet att skjuta upp betalningen i upp till 90 dagar utan ränta. Kampanjen aktiveras i varuhusets kundtjänst. Skaffar du kortet under april får du dessutom en värdecheck på 100kr att handla för på Gekås.

Läs mer om kampanjen: gek.as/kampanj
SHOPPINGKORTSKAMPANJ Under april månad har du med Shoppingkortet möjlighet att s
Malin Andersson
Marie Törnell
Lena Gustafsson
BOKLANSERING MED CAMILLA LÄCKBERG! Den 7 april släpper Camilla Läckberg sin nya deckare Häxan, den tionde boken i populära Fjällbackaserien. Och det bästa är att Camilla har valt att förlägga bokreleasen hos oss på Gekås Ullared! Ta chansen att bli först med att köpa boken, träffa författaren och få den signerad. Camilla Läckberg signerar nya boken på Gekås bokavdelning 7 april från kl....
View details ⇨
BOKLANSERING MED CAMILLA LÄCKBERG Den 7 april släpper Camilla Läckberg sin nya
Katarina Edlund
Lene Sønstebø
Anne Karlsson
Varning för blufftävlingar! Det florerar återigen falska tävlingar på sociala medier som utlovar vinster kopplade till Gekås Ullared. Vi arrangerar endast tävlingar i egna kanaler och alla tävlingar som vi står bakom finns det även information om på gekas.se. Läs mer om hur du undviker falska tävlingar på vår hemsida!
Varning för blufftävlingar Det florerar återigen falska tävlingar på sociala med

Varning för falska tävlingar! - Gekås Ullared

gekas.se
Iwona Bengtsson
Bolite Bolic
Emil Oskarsson
HOTELLÖVERNATTNING + MIDDAG! Nu kan du passa på att vardagslyxa med shopping i det stora gula varuhuset, tvårätters middag i Vardagsrummet och hotellövernattning med frukost. Lätt som en plätt, bara boka vårt "Allt i ett"-paket på Hotellet så är allt förbokat. Information och priser hittar ni via länken!

[ Gekas.se Link ]
HOTELLÖVERNATTNING MIDDAG Nu kan du passa på att vardagslyxa med shopping i

Allt-i-ett-paket, Hotellet - Gekås Ullared

gekas.se
Josefine Svensson
Susann Silverberg
Kim Borgert
EARTH HOUR - På lördag 25 mars kl 20.30–21.30 lokal tid genomförs världens största miljömanifestation Earth Hour. Det är en viktig påminnelse för att ge uppmärksamhet kring klimatet! Gekås deltar, gör du? Var med och agera för klimatet du också!
EARTH HOUR På lördag 25 mars kl 20302130 lokal tid genomförs världens

Earth Hour 25 mars - Gekås Ullared

gekas.se
Marie Elmberg
Annika Andersson
Susanne N Andersson
HÄNG MED TILL ULLARED! Bänka er i tv-soffan för ikväll styr vi återigen kosan mot Skandinaviens kanske roligaste varuhus. I kvällens avsnitt blir det lite övernaturligt med Ola-Conny. Är hans hus hemsökt och har hunden Ghost kontakt med andar? Ett medium gör hembesök för att gå till botten spökerierna. Under tiden inviger koncern-vd:n Jan vår nya husdjursavdelning och Kjell tar en tur på...
View details ⇨
Linnea Tall
Martina Larsson
Sofie Bergensjö
DUBAI, BARCELONA ELLER VISBY. Att resa och upptäcka nya platser är alltid roligt! Vad sägs om att dessutom få bonus på allt du köper på resan? Med Shoppingkortet samlar du bonuspoäng varje gång du använder det. Men visste du att om du betalar minst 50 % av resan med kortet får du en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd? Birgitta har använt sitt kort i alla världsdelar. Fler...
View details ⇨
DUBAI BARCELONA ELLER VISBY Att resa och upptäcka nya platser är alltid

Shoppingkortet på resan - Gekås Ullared

gekas.se
Birgitta Wallin
Anders Ytterberg
Åsa Axelsson
ULLARED PÅ TV IKVÄLL! Då var det äntligen tisdag och ikväll väntar Ullared på tv. Ola-Conny provjobbar på lagret och har lite svårigheter med truckkörningen. Kunderna Helene, Beatrice och Alva shoppar prylar i moderiktig boho-stil och allas vår Morgan besöker en källa med gudomliga krafter. Dessutom är Gunnel och Maritta i varuhuset igen. Bänka dig i tv-soffan kl. 20.00!
Karin Mattsson
Anna Eskils
Magdalena Petersen
BOKA FÖRE - Soldat Fabian Bom. Nu har du chansen att boka de bästa platserna, före alla andra, till årets skrattfest Soldat Fabian Bom på Vallarna i Falkenberg. Sveriges vackraste utomhusteater gästas av hela humoreliten som skapar en ny skrattfest av Nils Poppes kultförklarade karaktär. Passa på att boka nu, 3 april släpps biljetterna till allmänheten!

Läs mer och boka - [ Gekas.se Link ]
BOKA FÖRE Soldat Fabian Bom Nu har du chansen att boka de
Malin Juhlin
Janni Malm
Anna Carlsson
IKVÄLL KL. 20.00! Efter en veckas uppehåll i tablån är det äntligen dags för Ullared i tv-rutan igen. Ikväll anordnar Ola-Conny den årliga korvätartävlingen, Åke fastnar i en massagestol och Familjen Holm som förra året shoppade för 50 000 kr är tillbaka för att fylla 4 nya kundvagnar. Rafflande som vanligt i Ullared!
Niklas Waernelius Sandqvist
Florence Wiberg
Andrè Thomassen Haugen