Gekås Ullared
Gekås Ullared
06/19/2017 at 13:12. Facebook
ÖPPETTIDER FÖR MIDSOMMAR! Tryckfelsnisse har tyvärr varit framme och i vår tidning Destination Ullared angett fel öppettider för söndagen efter midsommar. Planerar du för en shoppingtur i helgen finns alla öppettider samlade på hemsidan!

[ Gekas.se Link ]
ÖPPETTIDER FÖR MIDSOMMAR Tryckfelsnisse har tyvärr varit framme och i vår tidning
Per Henrik Eriksson
Martina Fredriksson
Mette Fischer Nielsen
MIDSOMMAR FRAMFÖR TV-KAMERAN? Nästa vecka är det midsommar och vi laddar för att välkomna alla shoppingsugna firare till Gekåsbyn där vi ordnar traditionell midsommarfest. Även filmteamet från Strix är på plats och vill gärna få lite glada firare framför kameran. Är det just din midsommarafton vi borde se i tv-rutan nästa år? Hör av dig till Lotta på Strix, lotta.ingmarsson@strix.se
MIDSOMMAR FRAMFÖR TVKAMERAN Nästa vecka är det midsommar och vi laddar för
Nelly Nilsson
Ulla Johansson
Linn Magnusson
Varning för blufftävlingar! Det florerar återigen falska tävlingar på sociala medier som utlovar vinster kopplade till Gekås Ullared. Vi arrangerar endast tävlingar i egna kanaler och alla tävlingar som vi står bakom finns det även information om på gekas.se. Läs mer om hur du undviker falska tävlingar på vår hemsida! Dela gärna!
Varning för blufftävlingar Det florerar återigen falska tävlingar på sociala med

Varning för falska tävlingar! - Gekås Ullared

gekas.se
Carina Åström
Susanne N Andersson
Mirja Persson
Nu kan snart alla barn få leka av sig ordentligt! Gekås nya och mest äventyrliga lekplats vänder sig till stora och små barn och är bland annat uppbyggt med flera gungor och två linbanor. Dagen före midsommar, 22 juni, invigs den gigantiska lekparken! Välkomna på invigning kl 16:00.
Nu kan snart alla barn få leka av sig ordentligt Gekås nya

Gekås Ullared bygger 950 kvm lekplats i Gekåsbyn!

gekas.se
Suzanne Haglén
Teresia Von Wahlqvist
Camilla Nilsson
SISTA VINNAREN SKA KORAS! I kvällens avsnitt får vi träffa Gekås-grannen Tor som tävlar med sin flaskrengörare som blir hårt granskad av inköparna. Vi får även se den perfekta uppfinningen för alla pannkaksälskare. Bänka er framför säsongens sista avsnitt av Jakten på storsäljaren och se vem som tar hem vinsten!
Martina Friberger
Helen Till
Maria Nilsson
SNART STUDENTEN! Gekås Ullared har alla tänkbara produkter ni behöver för ett lyckat studentfirande. Låt Stefan Odelberg visa vårt student-sortiment samtidigt som han smäller en raket i butiken, för att fira Naomis födelsedag, och råkar göra bort sig för mamma och mormor!
Jakob Ståhle
Nelly Nilsson
Per Søndergaard Gøhler Nielsen
HAR DU NÄSTA STORSÄLJARE? Har du en smart eller spännande produkt? Anmäl dig till Ullared - jakten på storsäljaren och ta chansen att få sälja din produkt på Skandinaviens största varuhus. Läs mer här: gekas.se/om-oss/gk-pedia/tv-serierna/casting-foer-ullared/
Lotta Kringler
Elin Ekenberg
IKVÄLL KL 20:00 gör Alli från Pajala comeback med sin basturuska i plast. Börje från Knutby har uppfunnit en revolutionerande pytskrok och Thomas från Värmdö har uppfunnit en lysande tandborste. Dessutom presenteras synfältsvinklaren och ett spännande regnskydd! Häng med på jakten på storsäljaren ikväll!
Jenny Nilsson
Lovisa Andersson
Jeanette Sjödin
Vi bryr oss om alla om våra besökare i Ullared! Visste du att en promenad bort från varuhuset finns Ullareds hunddagis?

- Värmen stiger på nolltid och det blir snabbt väldigt varmt för hunden som sitter i bilen och väntar, säger Eva som jobbar på hunddagis.

Har du med hund? Lämna in på hunddagis och shoppa i lugn och ro. För allas skull.
Vi bryr oss om alla om våra besökare i Ullared Visste du

Hunddagis när hunden är med på shoppingtur - Gekås Ullared

gekas.se
Åse Blidberg
Yvonne Edström
Marianne Isaksson
JAKTEN PÅ NÄSTA STORSÄLJARE fortsätter! Vi får veta mer om uppfinningar som resvägsmätare för barnen i baksätet, portabelt askfat i papp och hur man slipper fiskedrag som fastnar överallt. Häng med till Ullared ikväll kl 20:00!
Ingmar Eriksson
Gabriela Kornetka
Maria Engström
ÖVER 700 HAR RÖSTAT och vinnaren blev Elvira Lundquist från Malmö som vann med sin tolkning av låten Eloise. Elvira kommer under kvällen den 30 juni att stå på scen med Arvingarna under dansfesten En kväll i juni.

- Att stå på scen är verkligen det roligaste jag vet och det finns inget som gör mig så glad! säger Elvira.

Vinnare av omröstningen och två festivalpass blev Ann-Sofie Lundberg...
View details ⇨
ÖVER 700 HAR RÖSTAT och vinnaren blev Elvira Lundquist från Malmö som

Bidrag nummer 1

Tävling med chans att sjunga med Arvingarna under En kväll i juni 2017. Bidrag nummer 1. Rösta på din favorit och skriv vad du ser fram emot mest på festival...

YOUTUBE.COM
Carina Halvarsson
Malva Sandgren
Maj-Lis Uhlin
TÅRTBJUDNING I GLASÖGONFABRIKEN! Från synundersökning till färdiga glasögon på bara ett par timmar. Det är konceptet för Glasögonfabriken som öppnat helt ny butik i Gallerian. För att fira Gekås nya optiksatsning bjuder vi måndag 22 maj och fredag 26 maj alla Glasögonfabrikens besökare på kaffe och tårta, och ballonger till barnen. Varmt välkommen att ta en titt på nya butiken, prova lite...
View details ⇨
TÅRTBJUDNING I GLASÖGONFABRIKEN Från synundersökning till färdiga glasögon på ba
Hans-Petter Wahlberg Haldorsen
Maja Huynh
Margona Maggi Strömberg
JAKTEN FORTSÄTTER! Ikväll bär det av till Ullared igen och nästa vinnarprodukt i Jakten på storsäljaren ska utses. Bland de tävlande finns både en kolsyreadapter och en löstagbar ficka för kreditkort. Bänka er i tv-soffan kl. 20.00 för att se vilket nytt fynd som tar plats i varuhuset imorgon!
Ulrika Andreasson
Malin Engdal
Mats Nordström
TÄVLING! Vinn biljetter till smygpremiären av Soldat Fabian Bom - årets skrattfest på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Motivera i kommentarsfältet varför just du vill vinna biljetter till sommarens föreställning. Varje vinnare får två biljetter var till smygpremiären 29 juni. Tävlingen pågår till tisdag 16 maj.
TÄVLING Vinn biljetter till smygpremiären av Soldat Fabian Bom årets skrattfest på
Annika Jonsson
Liselotte Hermansson
Helena Asp
GEKÅS ÖPPNAR GLASÖGONFABRIK! Nu är det nära, på måndag 15 maj slår vi upp portarna till Sveriges största optikbutik på andra våning i Gallerian. Glasögonfabriken har ett unikt koncept med egen tillverkning på plats i Ullared vilket gör oss oslagsbart snabba. Från synundersökning till färdiga glasögon på bara ett par timmar. Läs mer på hemsidan!
GEKÅS ÖPPNAR GLASÖGONFABRIK Nu är det nära på måndag 15 maj slår

Gekås Ullared öppnar Sveriges största optikbutik - Gekås Ullared

gekas.se
Micaela Andersson
Rickard Kullberg
Camilla Larsson
EFTERLYSNING - SHOPPINGKORTET! Just nu söker vi en hängiven Shoppingkortskund för medverkan i ett reportage i Shoppa Smart, Gekås infotidning om Shoppingkortet. Vi vill veta allt om hur du använder kortet, vilka fördelar du uppskattar mest och vad du spenderar bonuscheckarna på. Intervju och fotografering äger rum på plats i Ullared, ersättning utgår. Maila oss på shoppingkortet@gekas.se...
View details ⇨
EFTERLYSNING SHOPPINGKORTET Just nu söker vi en hängiven Shoppingkortskund för m
Maria Grönbeck Moretto
Katarina Lyckliga Ågerlind
Birgitta Wallin
TÄVLING!
I söndags var det fullt ös i varuhuset när Per Gessle kom förbi och signerade sin nya skiva "En vacker natt". Vi passade på att lägga undan tio signerade ex av skivan (5 cd och 5 vinyl) till er som inte hade möjlighet att vara på plats. Motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna, och om du vill ha CD eller vinyl. Tävlingen pågår till söndag 14 maj kl. 21.00. Vinnarna utses i...
View details ⇨
TÄVLING I söndags var det fullt ös i varuhuset när Per Gessle
Karin Westin
Anita Svensson
Jessica Kicka Persson
Ikväll kl. 20.00 blir det mer Ullared i tv-rutan! Ny vinnarprodukt väntar på att koras i andra avsittet av Jakten på storsäljaren och testpatrullen står redo att utsätta uppfinningarna för hårda prov. Gunnel och Maritta fixar julstämning i Kaffebaren.
Linda Johansson
Ulf Eriksson
Andre Salloum
FINAL - PÅ SCEN MED ARVINGARNA! Juryn har nu utsett två finalbidrag i vår tävling "På scen med Arvingarna". Rösta på din favorit och skriv vad du ser fram emot allra mest under festivalen. Två festivalpass till årets upplaga av En kväll i juni finns i vinstpotten! Röstar gör du i kommentarsfältet här under eller i kommentarsfältet till respektive bidrag på YouTube. Mer info och länkar till...
View details ⇨
Ida Bergqvist Karlsson
Siv Lindell-Veszpremi
Sandra Blomkvist
ULLARED - JAKTEN PÅ STORSÄLJAREN! Idag är det äntligen premiär för tredje säsongen av Jakten på storsäljaren, programmet där uppfinnare och entreprenörer tävlar om att få sälja sin produkt i det stora gula varuhuset. Testpanelen med Gunnel, Maritta, Kjell och Åke står redo att sätta uppfinningarna på prov. Ikväll klockan 20.00 på Kanal 5!
Ulrika Selander
Emma Malmkvist
Rosenberg Karin