Gekås Ullared
Gekås Ullared
05/19/2017 at 12:47. Facebook
ÖVER 700 HAR RÖSTAT och vinnaren blev Elvira Lundquist från Malmö som vann med sin tolkning av låten Eloise. Elvira kommer under kvällen den 30 juni att stå på scen med Arvingarna under dansfesten En kväll i juni.

- Att stå på scen är verkligen det roligaste jag vet och det finns inget som gör mig så glad! säger Elvira.

Vinnare av omröstningen och två festivalpass blev Ann-Sofie Lundberg...
View details ⇨
ÖVER 700 HAR RÖSTAT och vinnaren blev Elvira Lundquist från Malmö som

Bidrag nummer 1

Tävling med chans att sjunga med Arvingarna under En kväll i juni 2017. Bidrag nummer 1. Rösta på din favorit och skriv vad du ser fram emot mest på festival...

YOUTUBE.COM
Carina Halvarsson
Malva Sandgren
Maj-Lis Uhlin
Gekås Ullared
Gekås Ullared
05/18/2017 at 09:16. Facebook
TÅRTBJUDNING I GLASÖGONFABRIKEN! Från synundersökning till färdiga glasögon på bara ett par timmar. Det är konceptet för Glasögonfabriken som öppnat helt ny butik i Gallerian. För att fira Gekås nya optiksatsning bjuder vi måndag 22 maj och fredag 26 maj alla Glasögonfabrikens besökare på kaffe och tårta, och ballonger till barnen. Varmt välkommen att ta en titt på nya butiken, prova lite...
View details ⇨
TÅRTBJUDNING I GLASÖGONFABRIKEN Från synundersökning till färdiga glasögon på ba
Hans-Petter Wahlberg Haldorsen
Margona Maggi Strömberg
Johanna Eriksson
Gekås Ullared
Gekås Ullared
05/16/2017 at 11:32. Facebook
JAKTEN FORTSÄTTER! Ikväll bär det av till Ullared igen och nästa vinnarprodukt i Jakten på storsäljaren ska utses. Bland de tävlande finns både en kolsyreadapter och en löstagbar ficka för kreditkort. Bänka er i tv-soffan kl. 20.00 för att se vilket nytt fynd som tar plats i varuhuset imorgon!
Ulrika Andreasson
Ann-Marie von Wowern
Per Henrik Eriksson
TÄVLING! Vinn biljetter till smygpremiären av Soldat Fabian Bom - årets skrattfest på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Motivera i kommentarsfältet varför just du vill vinna biljetter till sommarens föreställning. Varje vinnare får två biljetter var till smygpremiären 29 juni. Tävlingen pågår till tisdag 16 maj.
TÄVLING Vinn biljetter till smygpremiären av Soldat Fabian Bom årets skrattfest på
Sofia Lindesjö
Sanne Ek
Liselotte Hermansson
GEKÅS ÖPPNAR GLASÖGONFABRIK! Nu är det nära, på måndag 15 maj slår vi upp portarna till Sveriges största optikbutik på andra våning i Gallerian. Glasögonfabriken har ett unikt koncept med egen tillverkning på plats i Ullared vilket gör oss oslagsbart snabba. Från synundersökning till färdiga glasögon på bara ett par timmar. Läs mer på hemsidan!
GEKÅS ÖPPNAR GLASÖGONFABRIK Nu är det nära på måndag 15 maj slår

Gekås Ullared öppnar Sveriges största optikbutik - Gekås Ullared

gekas.se
Marianne Friberg
Tord Ljungstrand
Christian Thorson
EFTERLYSNING - SHOPPINGKORTET! Just nu söker vi en hängiven Shoppingkortskund för medverkan i ett reportage i Shoppa Smart, Gekås infotidning om Shoppingkortet. Vi vill veta allt om hur du använder kortet, vilka fördelar du uppskattar mest och vad du spenderar bonuscheckarna på. Intervju och fotografering äger rum på plats i Ullared, ersättning utgår. Maila oss på shoppingkortet@gekas.se...
View details ⇨
EFTERLYSNING SHOPPINGKORTET Just nu söker vi en hängiven Shoppingkortskund för m
Katarina Lyckliga Ågerlind
Maria Grönbeck Moretto
Birgitta Wallin
TÄVLING!
I söndags var det fullt ös i varuhuset när Per Gessle kom förbi och signerade sin nya skiva "En vacker natt". Vi passade på att lägga undan tio signerade ex av skivan (5 cd och 5 vinyl) till er som inte hade möjlighet att vara på plats. Motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna, och om du vill ha CD eller vinyl. Tävlingen pågår till söndag 14 maj kl. 21.00. Vinnarna utses i...
View details ⇨
TÄVLING I söndags var det fullt ös i varuhuset när Per Gessle
Joanna Elg
Anneli Thilfalk
Anna Eriksson
Ikväll kl. 20.00 blir det mer Ullared i tv-rutan! Ny vinnarprodukt väntar på att koras i andra avsittet av Jakten på storsäljaren och testpatrullen står redo att utsätta uppfinningarna för hårda prov. Gunnel och Maritta fixar julstämning i Kaffebaren.
Ulf Eriksson
Linda Johansson
Marius Foss
FINAL - PÅ SCEN MED ARVINGARNA! Juryn har nu utsett två finalbidrag i vår tävling "På scen med Arvingarna". Rösta på din favorit och skriv vad du ser fram emot allra mest under festivalen. Två festivalpass till årets upplaga av En kväll i juni finns i vinstpotten! Röstar gör du i kommentarsfältet här under eller i kommentarsfältet till respektive bidrag på YouTube. Mer info och länkar till...
View details ⇨
Ida Bergqvist Karlsson
Siv Lindell-Veszpremi
Sandra Blomkvist
ULLARED - JAKTEN PÅ STORSÄLJAREN! Idag är det äntligen premiär för tredje säsongen av Jakten på storsäljaren, programmet där uppfinnare och entreprenörer tävlar om att få sälja sin produkt i det stora gula varuhuset. Testpanelen med Gunnel, Maritta, Kjell och Åke står redo att sätta uppfinningarna på prov. Ikväll klockan 20.00 på Kanal 5!
Ulrika Selander
Emma Malmkvist
Rosenberg Karin
PER GESSLE - 7 MAJ! Håll i hatten för om prick en vecka får vi celebert besök i varuhuset. Då är nämligen ingen mindre än Per Gessle på plats för att signera sin nya skiva "En vacker natt" (CD och vinyl). Tagga alla Gessle-fans du känner så ses vi i vimlet!

[ Gekas.se Link ]
PER GESSLE 7 MAJ Håll i hatten för om prick en vecka
Jenny Gustafsson
Emma Olausson
Anki Loo
SABINA DUFBERG I ULLARED - 12 AUGUSTI! I sommar har du chansen att vara med på en inspirerande dag på temat träning och hälsa med Sabina Dufberg, känd som tränare i Biggest Loser. Dagen består av ett funktionellt träningspass i Gekåsbyn på förmiddagen och föreläsning på Hotellet på eftermiddagen. Däremellan finns gott om tid för shopping! Läs mer och boka:
SABINA DUFBERG I ULLARED 12 AUGUSTI I sommar har du chansen att

Träningsevent med Sabina Dufberg - Gekås Ullared

gekas.se
Inger Östberg
Agneta Nilsson
Sofie Rosengren
”ALL INCLUSIVE” I GEKÅSBYN! Nu kan du boka en mysig övernattning i stugbyn och låta oss fixa allt det praktiska. I vårt ”Allt i ett”-paket ingår städning av stugan, sänglinne och handduk. Dessutom står Campingbutiken redo med frukostpaket för bästa starten på shoppingdagen. Erbjudandet gäller söndag-torsdag, stugor med 2-5 bäddar. Läs mer och boka!

[ Gekas.se Link ]
ALL INCLUSIVE I GEKÅSBYN Nu kan du boka en mysig övernattning i

Allt-i-ett-paket - Gekås Ullared

gekas.se
Lina Persson
Niklas Andersson
Anette Hagerman
CASTING – VILL DU VARA MED? Kanal 5:s tv-serier från Ullared är populärare än någonsin och därför söker vi nu härliga människor som vill vara med i nästa års säsong av Ullared och Jakten på storsäljaren. Är det kanske du? Eller vill du tipsa om någon du känner? Läs mer på vår hemsida och hör av dig!
CASTING VILL DU VARA MED Kanal 5s tvserier från Ullared är populärare

Vill du vara med i TV-serien Ullared? - Gekås Ullared

gekas.se
Evelina Nilsson
Patrik Karlsson Fd Göransson
Sandra Marquardt Jensen
I KVÄLLENS AVSNITT AV ULLARED gör Gunnel och Maritta en fasansfull upptäckt i bilen! För många Ullaredsbesökare är det sista semesterdagen och det gäller att shoppa järnet. Koncern-VDn Jan delar med sig av sina storslagna framtidsplaner och Morgan och Ola-Conny gör studiebesök i en djurpark. Häng med till Ullared kl 20:00 på Kanal 5!
Sanna Louise Lilja
Terese Karlsson Siikavaara
Hanna Kennetsson
SOMMARKÄNSLOR! Nya numret av vår kundtidning Ulla är här - fullspäckad med fyndtips, reportage och senaste nyheterna. Badleksaker, sommarmode och trädgårdspynt är lite av vad som finns att kika på. Plocka ett ex av tidningen i varuhuset eller läs den på webben: [ Gek.as Link ]
SOMMARKÄNSLOR Nya numret av vår kundtidning Ulla är här fullspäckad med fyndtips
Marielle Bell Johansson
Catrin Catta Andersson
Pia-Lena Ohlsson
IKVÄLL KL. 20.00! Morgan och Ola-Conny provjobbar på damavdelningen och får lära sig allt om damunderkläder! Stammisen Åke flyger en drönare över en fullsatt parkering men tappar helt kontrollen över den. Varuhuset får påhälsning av amerikanska highway patrol. Mycket på gång som alltid i Ullared!
Ylva Bergström
Sofie Carlander
Marie Elvingsson
HOPPA PÅ SHOPPINGBUSSEN! I påskhelgen har vi gott om gäster i Gekåsbyn och Shoppingbussen står redo att skjutsa shoppingsugna till varuhuset. Bra för miljön och du slipper leta parkering! Körtider och hållplatsinfo finns på hemsidan:
HOPPA PÅ SHOPPINGBUSSEN I påskhelgen har vi gott om gäster i Gekåsbyn

Shoppingbussen - Gekås Ullared

gekas.se
Ronja Parmskog
Eva Filubelli
Per Henrik Eriksson
LÄGESRAPPORT - PÅSK! Vilken dag i påskhelgen är det mest folk och hur ser läget ut på lovveckorna? Vi har sammanfattat lite matnyttig info på hemsidan till alla som funderar på en påsktrip till Ullared!
LÄGESRAPPORT PÅSK Vilken dag i påskhelgen är det mest folk och hur

Besöka Gekås Ullared i påsk - Gekås Ullared

gekas.se
Isabella Ljungqvist
Nina Granheim
Maria Bondesson
I KVÄLLENS AVSNITT AV ULLARED orsakar en truckolycka svåra problem och varuhuset kan inte öppna. Kjell får en lång shoppinglista av sin fru Rose-Marie. Hur ska det gå när Morgan och Ola-Conny ska komponera varsin maträtt? VDn Jan berättar om tvåhjuliga äventyr från barndomen. Det blir en händelserik timme så missa inte Ullared på Kanal 5 klockan 20.00 ikväll.
Britt-Marie Gustafsson
Martin Wille Carlsson
Malene Tvilling Rasmussen