FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
GIF Sundsvall
12/02/2016 at 09:04. Facebook
Vi hälsar Samuel Aziz välkommen till GIF Sundsvall!

Samuel Aziz klar för GIF Sundsvall!

gifsundsvall.se
Foto: Anders Thorsell,
Albin Palmlöv, Oskar Säfström och Teodor Stenshagen är uttagna till landslagsläger för P15/0. Grattis grabbar och stort lycka till på lägret önskar GIF Sundsvall!

Tre Giffare uttagna till landslagsläger!

gifsundsvall.se
GIF Sundsvall kör #mannequinchallenge . Vi passar utmaningen vidare till IFK Norrköping (Officiella), Sundsvalls DFF och Halmstads BK ⚽

Instagram video by GIF Sundsvall • Nov 24, 2016 at 11:54am UTC

instagram.com
Under året har vi lyft fram profiler och orter/stadsdelar i och omkring Sundsvall. Tävlingen där du tar en bild på dig själv i din kampanj-tshirt pågår för fullt och vinnaren meddelas den 22 december. Du tävlar genom att lägga upp din bild med hashtagen #Sundsvallärköng antingen på Instagram (tänk på att ha öppen profil) eller lägg upp din bild direkt i denna tråd. Vinnaren får 2 st...
View details ⇨
Dags att söka in till Sundsvalls gymnasium NIU - fotboll!
Vi hälsar Kristinn Freyr Sigurðsson varmt välkommen till GIF Sundsvall!

Isländska ligans bästa spelare klar för GIF Sundsvall!

gifsundsvall.se
Vi tackar Mauricio Albornoz och Joel Enarsson för deras tid i klubben och önskar dem lycka till i deras forsatta fotbollskarriär.

Albornoz och Enarsson lämnar GIF Sundsvall

gifsundsvall.se
Stefan Silva och Viktor Nordenberg representerar GIF Sundsvall i E-svenskan-finalen. Vi håller tummarna här hemma i Sundsvall att det tar hem guldet!

TV: E-SVENSKAN: Väggspel ska ta Sundsvall till guldet

fotbollskanalen.se
Här har vi vinnarna från Back 2 Basics höstturnering 2016. Vi tackar Norrlands Hall & Kapell AB för pokalen och gratulerar det vinnande laget.
Säsongen har nått sitt slut med både med- och motgångar. Vi på GIF Sundsvall har redan nu börjat rustat inför säsongen 2017.

Tack för säsongen 2016!

gifsundsvall.se
Foto: Anders Thorsell,
Dagens startelva. Snart är det dags för match mellan GIF Sundsvall - Djurgårdens IF. Avspark 15.00.
Dags att inhandla en farsdagspresent. Ni har väl inte missat att det är farsdag den 13 november (Kan ju vara så att din far vill ha presenten redan till söndagens match)

Giffarnas farsdagspresent - GIF Sundsvall

gifsundsvall.se
Det har varit full rulle här på Norrporten Arena under dagens Höstlovscamp där deltagarna fick träffa på A-laget efter träning.
Roligt att se så många glada och duktiga fotbollsungdomar.
Hyllningarna i media fortsätter. Kom till Norrporten Arena på söndag och hylla du också!

Stefan Ålanders sista spark

svt.se
GIF-profilen Stefan Ålander gör på söndag sin sista match i GIF Sundsvall. Vi tackar Stefan för fina år i klubben och önskar honom all lycka i framtiden!

GIF-profilen Ålander gör sin sista match i GIF Sundsvall

gifsundsvall.se
Säsongens sista match nu på söndag när vi gästas av Djurgårdens IF. Nu ser vi till att fylla arenan. Bjud mer er familj, vänner och bekanta. Köp din biljett på [ Ticketmaster.se Link ]

Tillsammans är vi Sundsvall!
Vi firar Halloween med en liten tävling där ni kan vinna en stoor skål med godis och två biljetter till GIF Sundsvall - Djurgårdens IF. Ni hittar tävlingen och tävlingsregler på vår Instagram. #busellergodis ⚽

Instagram photo by GIF Sundsvall • Oct 31, 2016 at 1:41pm UTC

instagram.com
Johan Eklund och GIF Sundsvall avslutar samarbetet efter denna säsong. Vi tackar Johan för hans tid i klubben och önskar honom all lycka i hans nya roll som regionsansvarig i Falun för NP3.

GIF Sundsvall tackar Johan Eklund för hans tid i klubben

gifsundsvall.se