Go Ahead Eagles
yesterday at 07:55. Facebook
Vannacht ging de zomertijd in! Om te vieren dat het kwik weer gaat stijgen, is de zeer populaire Go Ahead Eagles-handdoek alleen vandaag tussen 20:00 uur en 21:00 uur liefst 10 euro afgeprijsd!

Ga dus om 20:00 uur naar shop.ga-eagles.nl!
Go Ahead Eagles
03/25/2017 at 11:44. Facebook
Blog Hans de Vroome

Go Ahead Eagles is een club in beweging. Zowel voor als achter de schermen gebeurt er altijd wat op de burelen van De Adelaarshorst. In hun blogs nemen afwisselend technisch manager Dennis Bekking (technisch) en voorzitter Edwin Lugt (algemeen) lopende zaken met jullie door. Vandaag echter een blog van de hand van Hans de Vroome.

In aflevering 3: Hans de Vroome (directeur...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
03/25/2017 at 10:38. Facebook
Robert Maaskant nieuwe hoofdtrainer Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft Robert Maaskant aangesteld als hoofdtrainer. Maaskant tekent in Deventer een contract tot het einde van het seizoen.

Robert Maaskant (48) was in het verleden trainer van onder meer RBC Roosendaal, Willem II, FC Groningen, NAC Breda, Columbus Crew (Verenigde Staten), Dinamo Minsk (Wit-Rusland), Wisla Kraków (Polen) en...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
03/23/2017 at 15:06. Facebook
Op de basisschool in Didam kreeg hij les van de vrouw van voormalig Eagles-doelman Nico van Zoghel. Inmiddels heeft de 19-jarige Niek Jansen de schoolbanken ingeruild voor de collegebanken van de Tilburg University, waar hij Bedrijfseconomie studeert. Het weerhield hem er niet van om zijn seizoenkaart ‘gewoon’ te verlengen en de vele kilometers op en neer naar De Adelaarshorst voor lief te...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
03/23/2017 at 13:02. Facebook
#ThrowbackThursday

Jarchinio Antonia is momenteel op pad met de nationale ploeg van Curaçao. Vannacht eindigde de vriendschappelijke interland tegen El Salvador in 1-1.

Op 11 oktober 2016 won Curaçao met Antonia in de gelederen wel, met 2-4 van Puerto Rico. Door deze zege plaatste het land zich voor de 2017 CONCACAF Gold Cup in de Verenigde Staten.
Go Ahead Eagles
03/22/2017 at 08:30. Facebook
Go Ahead Eagles stelt Hans de Koning op non-actief

Go Ahead Eagles heeft trainer Hans de Koning op non-actief gesteld. Aanleiding hiervoor zijn de aanhoudende tegenvallende resultaten, waardoor de club momenteel de laatste plaats op de ranglijst bezet. Vanochtend namen Go Ahead Eagles en De Koning in goed overleg afscheid van elkaar. Hierna zijn ook de selectie en de overige leden van de staf...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
03/21/2017 at 10:31. Facebook
Dit voorjaar is het precies 85 jaar geleden dat de bouw van de stadionmuur in Deventer werd afgerond. Nog steeds lopen er maandelijks tienduizenden voetbalfans, buurtbewoners en andere geïnteresseerden langs de unieke 250 meter lange verbindingsmuur.

Maar de stadionmuur heeft niet alleen een roemrijk verleden en een bruisend heden. Dankzij een grondige renovatie is de stadionmuur van Go Ahead...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
03/20/2017 at 12:37. Facebook
De koppen bij elkaar

Deze foto werd genomen vlak na de IJsselderby. Theo Zwarthoed en zijn zoon Thijs (6) staken aan het veld even de koppen bij elkaar. “Kop op, papa”, fluisterde Thijs zijn vader toe.

Theo en Thijs deden wat alle supporters van Go Ahead Eagles gisteren na de wedstrijd deden: even de koppen bij elkaar steken. In het supportershome, aan de eettafel of in de WhatsApp-groep van...
View details ⇨
Hij komt hard aan: Go Ahead Eagles-PEC Zwolle 1-3. Door het interlandweekend nu een break van twee weken om de rug te rechten. Het is nu wonden likken voor spelers en staf, het 'Eagles-supporter ben je in voor- en tegenspoed' de boventoon laten voeren de komende dagen en dan op naar FC Twente-uit, waar zich inmiddels 700 uitfans voor hebben aangemeld.

Meer op .

Foto: Erik Pasman
Deze elf beginnen straks aan de IJsselderby, gesteund door een kolkende Adelaarshorst!

KOMOPTAN EAGLES!!
In de extra dikke Matchday! van de IJsselderby onder meer:

- Voorwoord Hans de Koning
- Interview Sander Duits
- Dubbele Komoptan!-prikbordpagina
- Voorbeschouwing IJsselderby
- Compilatie van jullie tenueontwerpen
- Interview Match Legend Joop Marijn
- Niet te Kraken over een ergerlijke gebeurtenis

Scoor jouw gratis exemplaar in de Fanstore, bij de horeca-punten of bij de ingangen!
Het is D-Day, Derbyday en Matchday!! Om 14:30 uur begint Go Ahead Eagles-PEC Zwolle!

Like=Ik support Go Ahead Eagles straks in het stadion!!
Een zeer speciale Match Legend morgen bij de zeer speciale wedstrijd!

Joop Marijn (91, op de foto staand tweede van links) speelde van 1945 tot 1948 voor Go-Ahead!

Je leest een uitgebreid interview met Joop Marijn in de Matchday! van Go Ahead Eagles-PEC Zwolle.
Ben je benieuwd naar het gerecht waarvoor je de spelers van Go Ahead Eagles midden in de nacht wakker mag maken? Of ben je nieuwsgierig met welk elftal zij het liefst FIFA op de spelcomputer spelen?

Dan is dinsdag 28 maart dé kans om jouw vraag te stellen aan een speler van Go Ahead Eagles! Op deze dag vindt er in de persruimte van Go Ahead Eagles (gebouw Larenstein) namelijk weer een...
View details ⇨
Laatste training voor de IJsselderby!
Zometeen om 10:00 uur begint de laatste training voor de IJsselderby! Plaats van handeling: het trainingsveld achter het stadion!

Hopelijk tot straks!

Foto: Erik Pasman
Alleen dit derbyweekend (vandaag t/m zondag) in Fanstore en webshop: de laatste shirts voor maar €25!

Op=op!!
Voor menig voetballiefhebber in de Stedendriehoek is het dé wedstrijd van het jaar: de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Aanstaande zondag is De Adelaarshorst het toneel van de tweede IJsselderby van het seizoen 2016/17, die altijd garant staat voor emotie, strijd en sensatie.

Alles wat je moet weten over de wedstrijd van zondag lees je in de uitgebreide voorbeschouwing op de...
View details ⇨

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles-PEC Zwolle - Go Ahead Eagles

ga-eagles.nl
Sander Duits kan niet wachten tot het zondag is! Voor wie geldt dat nog meer? Welke vrienden/collega's hebben het ook over niets anders?

Lees hier een uitgebreid interview met onze aanvoerder!
[ Ga-eagles.nl Link ]

Sander Duits: 'Het kan niet snel genoeg zondag zijn' - Go Ahead Eagles

ga-eagles.nl
#ThrowbackThursday

Op 20 maart 1948 wordt Go Ahead kampioen van de Oostelijke Eerste Klasse door een 2-3 overwinning op Zwolsche Boys. Na afloop gingen de spelers op de schouders van de meegereisde fans uit Deventer.

Wie herkent zijn opa?

Zondag in de Matchday! een interview met de 91-jarige(!) Joop Marijn, die van 1945 tot 1948 bij Go Ahead speelde.

Foto's: Nationaal Archief