Go Ahead Eagles
02/26/2017 at 13:21. Facebook
Go Ahead Eagles heeft in De Adelaarshorst met 1-3 verloren van Vitesse. Ondanks het feit dat Go Ahead Eagles voor de pauze volop kansen creëerde gingen beide ploegen door een goal van Van Wolfswinkel rusten met een stand van 0-1.

Diezelfde Van Wolfswinkel had na rust zijn tweede gele kaart moeten krijgen toen hij Manu vloerde, maar arbiter Kamphuis spaarde hem. Foor en Rashica toonden hierna...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
02/26/2017 at 07:41. Facebook
Jaja, het is weer Matchday!! Ontbijt vooral stevig want om lunchtijd begint Go Ahead Eagles-Vitesse!

Wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd van vanmiddag?
Go Ahead Eagles
02/25/2017 at 15:01. Facebook
Kom morgen langs in de Fanstore voor korting en nieuwe artikelen!

Of bezoek nu al de online Fanstore:
[ Ga-eagles.nl Link ]
Go Ahead Eagles
02/25/2017 at 09:00. Facebook
Morgen in de Matchday! van Go Ahead Eagles-Vitesse onder meer:

- Voorwoord Hans de Koning
- Interview Match Legend Bram Marbus
- Vitesse onder de loep
- Komoptan!-prikbordpagina
- Interview Xandro Schenk
- Stichting Niet te Kraken over: elitaire sport vs. volksvermaak

Jouw gratis exemplaar ligt klaar bij de ingang van het stadion!
Go Ahead Eagles
02/24/2017 at 18:55. Facebook
Blessures, eerdere onderlinge resultaten, de visie van Hans en Vitesse onder de loep. Dat en meer lees je in de uitgebreide voorbeschouwing op Go Ahead Eagles-Vitesse op de site en in de app!

[ Ga-eagles.nl Link ]

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles-Vitesse - Go Ahead Eagles

ga-eagles.nl
Go Ahead Eagles
02/24/2017 at 15:47. Facebook
Van vandaag tot en met 10 maart! Uitverkoop op warmhouders!

25% korting op mutsen, sjaals en handschoenen!

Let wel: op=op

Ga naar:
[ Ga-eagles.nl Link ]
Go Ahead Eagles
02/24/2017 at 09:46. Facebook
"Weer samen vol voor die drie punten gaan."

11 spelers, 3 ingebrachte wissels, 330 fans in het uitvak. Kans na kans, geen goals. Nee, het werd 'm niet afgelopen vrijdag.

Tuurlijk was er teleurstelling, boosheid. Maar de knop ging ook snel weer om. Maandag begon het toewerken en toeleven naar zondag. Voor spelers en fans. "We gaan samen weer vol voor die drie punten."

Geproduceerd ism:...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
02/23/2017 at 10:22. Facebook
#ThrowbackThursday

Morgen precies 37 jaar geleden scoorde Wim Woudsma twee goals tegen Vitesse (5-1). Voor de echte kenner: wie scoorden nog meer?

Foto: St. Niet te Kraken
Go Ahead Eagles
02/22/2017 at 13:15. Facebook
Jeffrey Leemkuil (44) was in zijn jongere jaren een groot fan van Eagles-spelers als Cees van Kooten, Eddy Bosman, Harry Decheiver en René Eijkelkamp. In 1998 deden de horecaplannen van een vriend hem besluiten om naar Den Haag te verhuizen. Hoewel hij de humor van de ADO-fans in zijn omgeving zeker kan waarderen, blijft hij Go Ahead Eagles trouw. In aflevering 4 van Eagles Are Everywhere...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
02/22/2017 at 10:07. Facebook
Vakantievierende kinderen opgelet!

Vanmiddag organiseert de bibliotheek Deventer (Brink 70) een exclusieve Meet & Greet met eSporter Ian. Ian komt namens Go Ahead Eagles uit in de E-Divisie, de Eredivisie voor eSporters.

Vraag hem alles wat je wilt weten. Scoor een handtekening. Of daag hem uit voor een potje FIFA! Je maakt bovendien kans op een leuke goodybag.

We zien je graag vanmiddag...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
02/21/2017 at 17:08. Facebook
Dit is Davey Dorenveld. Davey is 9 jaar en een échte Go Ahead Eagles-supporter. Afgelopen week werd de Davey in zijn schoolklas verrast met de komst van Leon de Kogel. De Eagles-spits kwam Davey, die aan de longziekte BPD lijdt, een aangepaste stoel in de clubkleuren van Go Ahead Eagles brengen.

Moeder Bonnie Dorenveld: "Vanwege zijn ziekte heeft Davey een aangepaste stoel nodig, maar het...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
02/21/2017 at 09:04. Facebook
Het is weer #ChooseItTuesday!

Onze topfotografen Henny Meyerink en Erik Pasman schieten wekelijks de meest prachtige foto's. Dat maakt het kiezen van de coverfoto voor de Matchday! regelmatig een lastig karwei. Daarom schakelen we graag jullie hulp in voor de cover van de Matchday! van Go Ahead Eagles-Vitesse.

Dus: like de Matchday!-cover van jouw keuze. De Matchday! met de meest populaire...
View details ⇨
Momenteel bevinden we ons allemaal in een spannende strijd om lijfsbehoud. Het grote doel waar we met z'n allen vol voor gaan: ook volgend seizoen uitkomen in de Eredivisie.

Het ontwerp van de officiële Eredivisie bal voor komend seizoen is in ieder geval bekend. Tijdens het seizoen 2017/2018 wordt er in de Eredivisie gespeeld met deze unieke bal, die speciaal door Henk Schiffmacher is...
View details ⇨
Supporters bedankt!

Go Ahead Eagles heeft afgelopen woensdag een cheque ter waarde van maar liefst € 59.660,- ontvangen. Met dank aan de VriendenLoterij én met dank aan onze supporters, die de afgelopen jaren massaal hun steun aan de club betuigden. Niet alleen door hun aanwezigheid in het stadion, maar ook door hun deelname aan de VriendenLoterij.

Deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen...
View details ⇨
Gisteren exact 82 jaar geleden speelde onze legendarische oud-doelman Leo Halle zijn derde interland voor Oranje. In het Olympisch Stadion ging de burenruzie tegen het grote Duitsland nipt met 2-3 verloren. Uiteraard werd de winnende goal in blessuretijd gescoord.

Het is een mooie aanleiding jullie een prachtige weekendkijktip aan te bieden, en wel de FOX Sports DOC: 'Leo Halle, de leeuw van...
View details ⇨
Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden. Twee weken lang konden we samen vieren; nu is er frustratie. Balen we met z'n allen van een zeer frustrerende en teleurstellende wedstrijd. Kansen te over, maar geen punten.

Volgende week wacht Vitesse. In De Adelaarshorst. Dan gaan we gewoon weer samen strijden, wat jullie? Komoptan!

Foto: Erik Pasman
Go Ahead Eagles heeft een zeer onnodige nederlaag geleden in Kerkrade. Op bezoek bij Roda JC werd het 1-0 door een doelpunt in de tweede helft van Kum. Dat Go Ahead Eagles niet scoorde had het vooral aan zichzelf te wijten, aangezien de kansen er zeker waren.

Het volledige verslag staat op .
De spelersbus is vanochtend vertrokken richting Kerkrade. Voor Xandro Schenk en Jarchinio Antonia is de route Deventer-Kerkrade geen onbekende. Op 9 november 2013 legden ze deze al eens samen met hun toenmalige ploeggenoten af, om vervolgens met drie punten huiswaarts te keren. Onder meer dankzij deze schitterende goal van Jarchinio Antonia in de 9e minuut.

Wij wensen spelers, staf en de 330...
View details ⇨
Het is Matchday!! Na twee heerlijke zeges op rij gaat Go Ahead Eagles vanavond op bezoek bij Roda JC. Een echt zespuntenduel in de strijd om handhaving.

Wat verwacht jij van de wedstrijd?

Wat Sam Hendriks van het duel verwacht, lees je hier:
[ Ga-eagles.nl Link ]
#ThrowbackThursday

Op 7 oktober 1962 boekte Go Ahead de grootste overwinning uit de clubhistorie. In Deventer werd het 11-1 tegen Roda JC. Wim Bleijenberg (foto's) scoorde liefst viermaal.

Hoeveel spelers op de elftalfoto herken je?

Foto's: Harry Pot, Anefo