FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Go Ahead Eagles
yesterday at 13:52. Facebook
Afgelopen vrijdag debuteerde Elvis Manu voor Go Ahead Eagles in het thuisduel tegen AZ. De aanvaller liet zich direct gelden met een aantal dreigende acties. “Persoonlijk was ik blij dat ik weer op het veld stond”, zegt Manu over zijn eerste wedstrijd in het shirt van Go Ahead Eagles.

Aanstaande zondag reist Manu met Go Ahead Eagles af naar Rotterdam, waar Excelsior de tegenstander is. Als...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
01/16/2017 at 16:19. Facebook
1) Kwalificatieronde ✅
2) Sollicitatieronde
3) Eindronde

One down, two to go! De zoektocht naar de Go Ahead Eagles e-sporter gaat verder!

Lees hier meer:
[ Ga-eagles.nl Link ]
Go Ahead Eagles
01/15/2017 at 20:59. Facebook
Vandaag vond het Go Ahead Eagles e-speler kwalificatietoernooi plaats in het supportershome!

‪Dit negental (top-4 & wildcards) gaat deze week uitmaken wie onze officiële e-speler wordt!

#wordtvervolgd #komoptan‬
Go Ahead Eagles
01/14/2017 at 11:13. Facebook
Tim en John Diegan uit Melbourne (Australië) zijn op doorreis door Europa. Toen ze tijdens het plannen van hun trip zagen dat hun verblijf in Nederland samenviel met Go Ahead Eagles-AZ, twijfelden ze geen moment en bestelden twee tickets.

Volledig getooid in het rood-geel, keerden Tim en John gisteravond na de helaas verloren wedstrijd per trein terug naar Amsterdam. Voor vertrek lieten ze...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
01/13/2017 at 21:43. Facebook
Een hectische wedstrijd met een teleurstellend resultaat. Go Ahead Eagles-AZ eindigt in 1-3.

Volgende week wacht in Rotterdam concurrent Excelsior.

Foto: Erik Pasman
Go Ahead Eagles
01/13/2017 at 14:12. Facebook
Laatste dag!!

Alleen nog vandaag: 30% korting op shirts, broekjes en kousen van de officiële wedstrijdtenues van Go Ahead Eagles.

In de Fanstore (ook rond Go Ahead Eagles-AZ) en op shop.ga-eagles.nl

Let wel: op=op!
Go Ahead Eagles
01/13/2017 at 11:34. Facebook
Oordeel op dit moment: er kan gespeeld worden.

Wel met slag om arm: meer sneeuw verwacht later vanmiddag.

Eric Braamhaar: "Makkelie komt hier rond half 5 om eventuele nieuwe situatie te beoordelen. Veld zoals nu is veilig voor spelers".

UPDATE:
Danny Makkelie heeft het veld zojuist gekeurd! Het gaat door! Tot straks allemaal!
Go Ahead Eagles
01/13/2017 at 08:55. Facebook
Matchday!! Vanavond wordt de Eredivisie hervat met een prachtig affiche: Go Ahead Eagles-AZ! Danny Makkelie heeft het veld zojuist (17:30 uur) goedgekeurd!

Like=ik ben erbij om Go Ahead Eagles te supporten!
Go Ahead Eagles
01/12/2017 at 16:53. Facebook
Het moment waar voetbalminnend Nederland een maand lang naar uitkeek, is morgen dan eindelijk daar: Go Ahead Eagles en AZ trappen om 20:00 uur in De Adelaarshorst de tweede seizoenshelft van de Eredivisie af.

Eerder dit seizoen eindigde het onderlinge treffen tussen AZ en Go Ahead Eagles in het Alkmaarse AFAS Stadion in een 2-2 gelijkspel. Na 52 minuten keek het team van De Koning nog tegen...
View details ⇨
Go Ahead Eagles
01/12/2017 at 12:44. Facebook
#ThrowbackThursday
9 april 1978. Dick Schneider vliegt Nico van Zoghel in de armen na de 2-0 winst op AZ ‘67. De Adelaarshorst is in extase.

Juich jij morgen mee? Er zijn nog een paar kaarten...
[ Iticketsro.com Link ]

Foto: Nationaal Archief
Go Ahead Eagles
01/11/2017 at 18:17. Facebook
Alleen vandaag, morgen en overmorgen: 30% korting op shirts, broekjes en kousen van de officiële wedstrijdtenues van Go Ahead Eagles.

In de Fanstore en op shop.ga-eagles.nl

Let wel: op=op!
Go Ahead Eagles
01/11/2017 at 11:43. Facebook
In de rubriek Eagles Are Everywhere komt elke twee weken een Eagles-fan aan het woord die niet in de provincies Overijssel of Gelderland woont, maar elders in Nederland of in het buitenland. Vandaag in aflevering 1: Joris Nefs (41) uit Highland (Indiana, Verenigde Staten).

De passie voor Go Ahead Eagles ontstond bij Joris in de jaren negentig. Als seizoenkaarthouder volgde hij de wedstrijden...
View details ⇨
Het hing al even in de lucht, maar nu is het definitief: Go Ahead Eagles huurt Daniel Crowley (19) voor de rest van het seizoen 2016/2017 van Arsenal!

Crowley: “Go Ahead Eagles is een mooie club met goede spelers en trainers. Bovendien werken er veel vriendelijke mensen. Dat laatste is ook heel belangrijk voor mij. Ik voelde me meteen welkom. Mij werd aan alle kanten verteld hoe belangrijk en...
View details ⇨
De eerste thuiswedstrijd van 2017 staat voor de deur en dus is het weer #ChooseItTuesday!

Onze topfotografen Henny Meyerink en Erik Pasman schieten wekelijks de meest prachtige foto's. Dat maakt het kiezen van de coverfoto voor de Matchday! regelmatig een lastig karwei. Daarom schakelen we graag jullie hulp in voor de cover van de Matchday! van Go Ahead Eagles-AZ.

Dus: like de...
View details ⇨
Go Ahead Eagles heeft Helmond Sport verslagen in een op het laatste moment ingelast oefenduel. Dit nadat de onderlinge oefenwedstrijd van zaterdag geen doorgang kon vinden. In Helmond werd het 0-1 voor de ploeg van trainer Hans de Koning. Leon de Kogel (foto) zorgde op aangeven van Elvis Manu voor de enige treffer.

Aan de kant van Go Ahead Eagles maakten nieuwelingen Pedro Chirivella en Elvis...
View details ⇨
Morgenmiddag ondergaat Chris David een operatie aan zijn knie. Hiermee wordt de revalidatie van de kruisbandblessure van de middenvelder ingezet.

Wens Chris succes met een like of reactie!

Foto: Erik Pasman
Heb jij er altijd al van gedroomd de kleuren van Go Ahead Eagles te verdedigen? In het rood-geel te strijden voor stad en achterland? Dan is dit jouw kans. Go Ahead Eagles gaat namelijk een officiële e-sporter toevoegen aan zijn selectie. Iemand die de club vertegenwoordigt op officiële FIFA-toernooien, zowel nationaal als internationaal. En die iemand kan jij zijn!

Zondag 15 januari is hét...
View details ⇨

Welke e-sporter leidt Go Ahead Eagles naar de landstitel? - Go Ahead Eagles

ga-eagles.nl
Toen we jullie vorige maand vroegen naar de mooiste Eredivisiegoals van Go Ahead Eagles, kwam deze vaak voorbij. Zeg de naam Doke Schmidt en iedereen weet over welk doelpunt je het hebt. De tegenstander, AZ, de datum: 8 februari 2014, het decor: De Adelaarshorst.

Aanstaande vrijdag kruisen Go Ahead Eagles en AZ opnieuw de degens in De Adelaarshorst, als de competitie wordt hervat. Met enkele...
View details ⇨
Bienvenido, Pedro Chirivella!

Go Ahead Eagles huurt Pedro Chirivella tijdens de tweede seizoenshelft van Liverpool FC. De 19-jarige middenvelder sluit vandaag aan bij de selectie van trainer Hans de Koning.

Lees op de link of in de app (veel) meer:
[ Ga-eagles.nl Link ]

Foto: Liverpool FC/Getty Images
#ThrowbackThursday

De feestdagen zijn voorbij, het is weer tijd om te zweten op het trainingsveld!

In 1966 was dat niet anders! Wie herkent deze speler uit Fadrhonc's gouden team, die helaas vorig jaar overleed?

Foto: Anefo/nationaal archief