Godmorgon
yesterday at 23:25. Facebook
Det var när Simon såg att en kille erbjöd sig att photoshoppa bilder åt människor på Twitter som han bestämde sig för att skicka en bild på honom och hans flickvän. Han bad honom att ge flickvännen större bröst men bilden han fick tillbaka från designern var inte vad han hade tänkt sig.. Och det var något han snabbt skulle få ångra!

Simon bad en kille photoshoppa in större bröst på hans flickvän - det fick han snabbt ångra

goo.gl
Godmorgon
yesterday at 01:42. Facebook
Fotografen Kate Murray fick i uppdrag att fota en bildserie med en nybliven mamma och hennes nyfödda barn, det är i sig inget speciellt utan är ett vanligt fotouppdrag för en fotograf. Men Kate insåg snabbt att det här inte var ett vanligt jobb, och bilderna hon tog spred sig snabbt världen över på grund av det mamman hade varit med om. Tar du en närmare titt så kan du se vad som egentligen...
View details ⇨

Mamman ammar sitt nyfödda barn - men om du tittar närmare på det som egentligen händer kommer du att häpna

goo.gl
Godmorgon
01/19/2017 at 23:18. Facebook
Han hade under en längre tid trott att hans fru varit otrogen mot honom. Men efter ett tag bestämde han sig för att sätta upp en dold kamera, han ville se om han inbillade sig eller om det verkligen pågick något. Tråkigt nog fick han sina misstankar bekräftade, men han blev chockad när han såg vad frun gjorde på dolda kameran direkt efter att han hade lämnat rummet.

Han trodde hans fru var otrogen så han satte upp en dold kamera - blev chockad när han såg vad frun gjorde

goo.gl
Godmorgon
01/18/2017 at 22:56. Facebook
Den tidigare Presidenten Barack Obama och hans familj har nu flyttat från Vita Huset och flyttar in i ett nytt hus. Ett hus från 1928 bestående av 9 sovrum, 8,5 badrum och plats för upp till 10 bilar. Huset värderas till ungefär 65 miljoner svenska kr. Men ganska fint är det väl ändå, speciellt på insidan eller vad tycker du?

Nu har Barack Obama och familjen flyttat till sitt nya hus - så här ser det ut på insidan och utsidan

goo.gl
Godmorgon
01/18/2017 at 02:12. Facebook
Polisen skickade ner en dykare i vattnet, till en början hittade han lite olika udda saker som hade skrämt slag på de flesta. Men det dröjde inte länge innan han försökte ta sig därifrån i ren panik efter det hemska han hittade på havets botten... Fyfan!

Polisen skickade ner en dykare - fick panik när han såg det hemska som dolde sig på havets botten

goo.gl
Godmorgon
01/17/2017 at 22:57. Facebook
Kommer du ihåg Jamie Spears? Hon är idag 25 år och mamma till en 8-årig dotter, dessutom har hon gift sig med mannen i sina drömmar. Men många tycker inte hon är speciellt lik sin stora syster Britney Spears, vad tycker du?

Kommer du ihåg Britney Spears lilla syster? Idag är hon 25 år men inte speciellt lik sin stora syster

goo.gl
Godmorgon
01/17/2017 at 18:46. Facebook
Louis Delage hade över 58 000 följare på Instagram som alla följde hennes uppenbara lyxliv, hon visade verkligen upp vad många nog skulle tycka är det perfekta livet. Men trots de vackra bilderna så var det något som inte stämde, men få uppmärksammade det. Trots att hon hade 58 000 följare så var det nästan ingen som såg vad som egentligen pågick, och det är riktigt enkelt att missa om man...
View details ⇨

Hon hade 58 000 följare på Instagram - men ingen såg vad som egentligen pågick

goo.gl
Godmorgon
01/17/2017 at 01:28. Facebook
Minns du det lilla barnet som spelade solen i Teletubbies? Jessica Smith var 2 år när hon fick den rollen, nu 19 år senare så har hon växt upp men man kan ändå se att hon är ganska lik sig i ansiktet!

Kommer du ihåg den lilla skrattande solen i Teletubbies? - Idag är hon 21 år gammal och ser ut så här

goo.gl
Godmorgon
01/16/2017 at 23:38. Facebook
Markus köpte Beverly Hills dyraste hus, och det är rena drömhuset, speciellt insidan... Men det skulle kräva för en vanlig människa att jobba heltid i 1790 år för att ha råd med det!

Svenska miljardären köpte Beverly Hills dyraste hus - så här ser det ut på insidan

goo.gl
Godmorgon
01/16/2017 at 18:02. Facebook
Det här är den sanna berättelsen om Olive Oatman som försvann spårlöst 1850 efter att hon och hennes familj blev attackerade av indianer. Hon och hennes lilla syster togs som slavar, medans hennes bror blev svårt skadad men lyckades ta sig till en by. När han återvände för att begrava sin familj insåg han att hans systrar inte var där. Det var först några år senare som han upptäckte hela...
View details ⇨

Hon försvann spårlöst 1850 - tills de upptäckte den hemska sanningen några år senare

goo.gl
Godmorgon
01/15/2017 at 22:47. Facebook
Det var 5 år sedan Kyle Carpenter räddade livet på sin bästa vän genom att kasta sig på en handgranat. Han överlevde mirakulöst men skadades svårt. Han har sedan dess fått gå igenom flertalet operationer för att återställa sitt utseende och så här ser Kyle ut idag!

Han kastade sig på en granat för att rädda sin bästa vän och överlevde mirakulöst. Det här är Kyle 5 år senare.

goo.gl
Godmorgon
01/15/2017 at 01:19. Facebook
Det här huset är från 1880 och har varit till salu under en längre tid, men ingen vill köpa det fast det säljs billigt... På grund av vad Google Maps Street View kamera fångade på bild. Kan du se varför ingen vill köpa huset?

Huset från 1880 säljs billigt - men ingen vill köpa det på grund av vad Google Maps fångade på bild

goo.gl
Godmorgon
01/14/2017 at 22:38. Facebook
Ellen och Carl-Robert var 12 år när de fick rollerna som Eva och Adam, nu 15 år efter sista avsnittet sändes så jobbar de med något helt annat men är fortfarande väldigt lika sitt unga jag, håller du med?

Kommer du ihåg Eva och Adam? Efter 15 år är de fortfarande väldiga lika sig

goo.gl
Godmorgon
01/14/2017 at 00:18. Facebook
Chelsea var bortrest med jobbet och bodde på hotell när hon bestämde sig för att snapchatta med sin man. Men hennes man la märke till en liten detalj som hans fru hade missat när hon skickade dessa bilder till honom. Kan du se den lilla detaljen som gjorde att han tog ut en skilsmässa från sin fru?

Hans fru Snapchattade med sin man från hotellrummet - Den lilla detaljen han såg på bilden ledde till skilsmässa

goo.gl
Godmorgon
01/13/2017. Facebook
Frun hade betett sig konstigt flera gånger och haft ovanligt många ursäkter för att inte göra inplanerade saker. När ett rör i köket hade gått sönder så ringde de efter en rörmokare. Det var då maken passade på att sätta upp en dold kamera i köket, för att se om frun skulle göra något medans han var på jobbet. Tyvärr fick maken sina misstankar bekräftade...

Maken satt upp en dold kamera i köket - fångade frun när hon försökte vara otrogen med rörmokaren

goo.gl
Godmorgon
01/12/2017. Facebook
Det var 14-åriga Cameron Timms som åkte för att bada tillsammans med sin familj. De badade ett tag innan det var dags att gå upp, men när Cameron går upp från vattnet så ser han att han blöder från både magen och från armbågen. Han visste inte hur det var möjligt och för att få klarhet i vad som hade hänt så tittar de på Go Pro filmen som Cameron spelat in under vattnet. Det som fångades på...
View details ⇨

14-åringen blödde när han gick upp från vattnet - familjen blev skräckslagna när de såg varför

goo.gl
Godmorgon
01/11/2017. Facebook
När den Lilla flickan föddes blev hon kallad för Tummelisa av sjuksköterskorna. För att hon vägde endast 1,1 kg och hon föddes med en väldigt ovanlig sjukdom som endast har drabbat ca 100 personer i världen. Hon hade oddsen emot sig och läkarna trodde inte hon skulle överleva länge, men Tummelisa överlevde mot alla odds och nu har det gått 14 år sedan dess, verkligen fantastiskt att se!

Läkarna trodde inte lilla flickan som vägde 1,1 kg skulle överleva länge - men titta på henne nu 14 år senare!

goo.gl
Godmorgon
01/11/2017. Facebook
Frun hade betett sig konstigt flera gånger och haft ovanligt många ursäkter för att inte göra inplanerade saker. När ett rör i köket hade gått sönder så ringde de efter en rörmokare. Det var då maken passade på att sätta upp en dold kamera i köket, för att se om frun skulle göra något medans han var på jobbet. Tyvärr fick maken sina misstankar bekräftade...

Maken satt upp en dold kamera i köket - fångade frun när hon försökte vara otrogen med rörmokaren

goo.gl
Godmorgon
01/10/2017. Facebook
Ellie är 14 år gammal, på hennes sommarlov köpte hon en 42 år gammal husvagn från 1974 med sina egna pengar. När hon köpte den var den i väldigt dåligt skick men resultatet av att hon renoverade hela husvagnen på både utsidan och insidan är fantastiskt!

14-åriga Ellie köpte en 42 år gammal husvagn, renoverade den helt själv och resultatet är fantastiskt!

goo.gl
Godmorgon
01/10/2017. Facebook
Det var när Melissa Kurtz skulle åka tillsammans med sin 13-åriga dotter Harper till en skönhetstävling som dottern tog ett par selfies i bilen. Men det var först när de kom hem igen som de tittade igenom bilderna, det var då mamman märkte en väldigt skrämmande liten detalj på en av dotterns selfies.Hon blev chockad då det borde inte vara möjligt, kan du se det mamman såg?

13-åriga dottern tog ett par selfies i bilen - senare upptäckte mamman en väldigt skrämmande liten detalj på bilden

goo.gl